• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar buraya

Merhaba Kizlar bugun yumurtalarim toplandi, 18 tane imiş. Bakalim kac tanesi embriyo olcak. Eger hersey normal gitseydi pztsi transfer islemi olcakti, ama bende polikistik over oldugu icin yumurtaliklarda asiri uyarilma sendromu olmus. Bir ay bunun tedavisini olcam. Onumuzdeki ay transfer islemi gerceklesecekmis, artik kac tane embriyo gelisirse dondurulacak bir dahaki aya kadar beni beklicekler... Sonu guzel olsunda bi ay daha bekleriz artik napalim. Bu arada @Magnolia29 senin ki sanirim tutunmayi basardi he hadi bakalim pozitif sonuclanan herkesinki hayirli olsun. Allah sonuna kadar guzel bi hamilelik ve guzel dogumlar nasip etsin. Saglicakla alin kucaginiza, sonrada bizimkiler gelsin ins. ;)

Merhaba Kizlar bugun yumurtalarim toplandi, 18 tane imiş. Bakalim kac tanesi embriyo olcak. Eger hersey normal gitseydi pztsi transfer islemi olcakti, ama bende polikistik over oldugu icin yumurtaliklarda asiri uyarilma sendromu olmus. Bir ay bunun tedavisini olcam. Onumuzdeki ay transfer islemi gerceklesecekmis, artik kac tane embriyo gelisirse dondurulacak bir dahaki aya kadar beni beklicekler... Sonu guzel olsunda bi ay daha bekleriz artik napalim. Bu arada @Magnolia29 senin ki sanirim tutunmayi basardi he hadi bakalim pozitif sonuclanan herkesinki hayirli olsun. Allah sonuna kadar guzel bi hamilelik ve guzel dogumlar nasip etsin. Saglicakla alin kucaginiza, sonrada bizimkiler gelsin ins. :KK66:

Psikodoktor,

Senin de tedavin hayırlı olsun. İnsan en kısa sürede transfer olmak istiyor ama en sağlıklı nasıl olacaksa öyle başlamak en güzeli tabi. Çok güzel yumurtan olmuş. Benim sadece 9 yumurtam toplanmıştı ve sadece 4 ü döllenecek kadar büyüktü. Ama olacaksa 1 tane de olsa oluyor zaten. Erken sevinmek istemiyorum ama çokta erken yapmadım testi ve Allahtan yarın kan testim var. Olumlu yada olumsuz yarın buraya da yazarım zaten.:KK75:

Merhaba Kizlar bugun yumurtalarim toplandi, 18 tane imiş. Bakalim kac tanesi embriyo olcak. Eger hersey normal gitseydi pztsi transfer islemi olcakti, ama bende polikistik over oldugu icin yumurtaliklarda asiri uyarilma sendromu olmus. Bir ay bunun tedavisini olcam. Onumuzdeki ay transfer islemi gerceklesecekmis, artik kac tane embriyo gelisirse dondurulacak bir dahaki aya kadar beni beklicekler... Sonu guzel olsunda bi ay daha bekleriz artik napalim. Bu arada @Magnolia29 senin ki sanirim tutunmayi basardi he hadi bakalim pozitif sonuclanan herkesinki hayirli olsun. Allah sonuna kadar guzel bi hamilelik ve guzel dogumlar nasip etsin. Saglicakla alin kucaginiza, sonrada bizimkiler gelsin ins. ;)
geç olsun güç olmasın bazı arkadaşlarımın basına geldi üzülme sakin kaç aydır bekliyosun

Psikodoktor,

Senin de tedavin hayırlı olsun. İnsan en kısa sürede transfer olmak istiyor ama en sağlıklı nasıl olacaksa öyle başlamak en güzeli tabi. Çok güzel yumurtan olmuş. Benim sadece 9 yumurtam toplanmıştı ve sadece 4 ü döllenecek kadar büyüktü. Ama olacaksa 1 tane de olsa oluyor zaten. Erken sevinmek istemiyorum ama çokta erken yapmadım testi ve Allahtan yarın kan testim var. Olumlu yada olumsuz yarın buraya da yazarım zaten.:KK75:
Can'ım benim bugün test günü. Hadi güzel haberlerini bekliyorum gelsin yigenlerimiz artik

Herkese merhabalar, transferimin 6. günündeyim.. Transfer sonrası grip oldum, şimdi daha iyiyim.. Son 2 gecedir öksürük nöbetinden dolayı sabahlara kadar uyuyamadım.. Ve bu durum sinirlerimi bozdu, uykusuz kalmak değil her öksürüşte acaba bir şey oldu mu diye, hayatımda ilk defa öksürmekten sabahlıyorum tam da bu zamana denk geldi :((((
Can'ım seninsonucun ne

Yapma ya inanmıyorum kuzum benim kıyamam sana ben üzülme sakın Kandami çıktı idrardami adet oldunmu
Bu topikde kimse hamıle degıl ne ugursuz bı topik acmisim ya benim Çarşamba kana bakılacak kesin benımde negatıf

Yazışmıştık canım, ben testimi erken yapmıştım.. 10. Gün 0,5 çıkınca dr um ilaçlarımı bıraktırdı.. Bugün sabah da regl oldum.. Hayırlısıysa çarşamba günü senden iyi haber alırız inşallah :)
Doğru Can'ım kusura bakma hıc kimse hamıle kalamadı ne ugursuZ bı ay kesin benımde negatıf hayırlısı ya biz kasinlarin ısı çok zor allah yardimiz olur

Yazışmıştık canım, ben testimi erken yapmıştım.. 10. Gün 0,5 çıkınca dr um ilaçlarımı bıraktırdı.. Bugün sabah da regl oldum.. Hayırlısıysa çarşamba günü senden iyi haber alırız inşallah :)
Doğru Can'ım kusura bakma hıc kimse hamıle kalamadı ne ugursuZ bı ay kesin benımde negatıf hayırlısı ya biz kasinlarin ısı çok zor allah yardimiz olur

Kızlar bugun onuncu günüm ıdrarda test yaptım sılık cızgı ama baya bellı ıkıncı cızgı çıktı sızce hamılemıyım hıc umudum yok

Kızlar bugun onuncu günüm ıdrarda test yaptım sılık cızgı ama baya bellı ıkıncı cızgı çıktı sızce hamılemıyım hıc umudum yok
Umarım hamilesindir canım, idrar testine göre pozitifsin ancak yanıltıcı olabiliyor, 10. gün ise kan testi kesin sonuç verir.. Hadi inşallah

Back
X