2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Yok canin benim kocm insn digil ki odun... Yogurdun beyaz oldugunu herkes bilir dimi?? O siyah derse yogurt siyahtir oyle bencik oyle ukaka oyle bilmiş
Ne yapsan degismez
...

Valla canim ben herkese soyluyorum tup bebek oldugunu bilsinler ona gore davransinlar arada bir esimin yuzune de vuruyorum cok ayio biliyorum ama mecbur birakiyor. İsim belki sorun değil biz nw olursa olsun sevicez onlar bizim canimiz onemli olanin onemsenmek deger verilmek oldugunu anlamiyorlar ki...

Boşanma Son aşamada oluyor kuzum yani Son ana kadar sabrediyor insan ben evladımı ömür boyu o isimle cagiracam ve ve her cagirdigimda içim yanacak ben hergün yanacam ortak yoldà da değiller esim bizi zaten benimsemiş se olur ilkez bu kadar sert çıktım bakalım neler bekliyor beni bizi... her derde vardır bir hayır...sadecé dua ediyorum birde bebeğim etkilenmesin diye elimden geleni yapıyorum ama işte olur olmaz kesin etkileniyordur yemeden içmeden kesildim yaaa kadınlar hepmi cekerrrrr

işte onlar bilmiyorum çarşamba gidince doktora soracağım

Günaydın guzel anneler. Bugun cok heycanliyim. Oglumu cok ozledim. Öğleden sonra yaninda olucam insallah melegimin. Sonra bir hafta beraberiz insallah. Bu arada nazar degmis bizim topige. Herkesi teek tek okudum ve cok uzuldum. Ne diyeyim bilemedimki odunlariniza rabbim hepimizi gorsun yardim etsin insallah. Harbiden hormon savasinda olan siz tribini yapan kocalar olmus. Ama gercekten babalik sonradan ogreniliyor. Hatta kimisi kiz evlenene, oglan askere gidene kadar kavrayamiyor durumu. Allah sabir versin hepinize. Ha bide şu aldatma ve ailenin isim koyma mevzulari hepten bitirdi beni

canım çok sevindim. öp kokla meleğini. inşallah her şey iyi ve yolunda gidiyordur...

Hadi guzel haberlerle gel ins. Bu arada kucagina almana izin veriyorlar mi. Allahim ne guzel olurdu alabilsen. Onun da sana ihtiyaci vardir. Keske cikinca yanindan bir parca birakabilsen can oglanin yanina kokunu almaya devam ederdi. Yurt disinda bebeklere oyle yapiyorlar. Anne ve annenin kokusuyla tedavi ediyorlar resmen. Ne bileyim bir sal. Minik bir badi filan giydigin yikamadan koayabilecegin birseye izin verseler keske

Benim kayınvalideler da edepsiz hem üç çocuğun üçüne de kendi koymuş (yaklaşık otuz yıl önce kimseyi karıştırmamış edpsizlikten ) şimdi de toruna el atmak istedi ama ben bir daha belki çıcuğum olmaz diye duygu sömürüsü yaptım eşime evlenmeden önce hayâl ettiğimiz isim oldu

Bir iş gününe daha uykusuz başlayan annelere günaydınlar olsun :) hafta sonu takip edemedim, hepsini olmasada msjların bir kısmını okuyabildim. Anne adayları nolur şunu unutmayın siz ne yaşıyorsanız taşıdığınız canda onu yaşıyor.
Kanbolat arkadaşım gözün aydın. inşallah daha güzel günleride görüceksin.
İsim konusunda problem yaşayan arkadaşlar ... evet çok can sıkıcı ama sonuçta evlat sizin sağlıkla kucağınıza alında gerisini boşverin. böyle konular için kendinizide bebeğinizide üzmeyin. ben oğlumun adı ismail olsun çok isterdim. geçtiğimiz yaz eşimin kardeşini kaybedince onun adını vericez oğluşuma... Samedim yanımızda olsaydı keşkede, onun ismi yerine onun seçtiği isimi koyabilseydim yavruma.
Odun eşleri olan arkadaşlar... ona tıpta çare bulamadı... 9 ay sabretse bari diyoruz... ama nerde... önemli olan bizler ve bebeklerimiz artık.
Bu şarkıda benden tüm üzgün yüzlere gelsin hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşum....

Degil tatlım benimde senin haftalarında baslamistı bu agrilar.Oradaki kaslar ve salgilanan bir siviyla ilgiliymis.Bide kesinlikle topuklu kullanma seni perisan eder.Agrilar 2ye katlanir.

Tamam canım sağol. Yok spor ayakkabısı ile geziyorum iş yerinde bile. Biraz ağrı olunca korkuyorum ama dediğin gibi normal, korkacak bir şey yok. Sabah uyandığımda geçmişti.

Yok canin benim kocm insn digil ki odun... Yogurdun beyaz oldugunu herkes bilir dimi?? O siyah derse yogurt siyahtir oyle bencik oyle ukaka oyle bilmiş
Ne yapsan degismez

Çok inantcı desene, aksi. Erkeklere de hiç yakışmıyor inat. Benim eşimde de vardı. Benim kocam cömert olmalı . Hem maddi anlamda hem de duygusal anlamda. Eşinin istediğine tamam diyecek kadar kalbi geniş olmalı. Sen beni mutlu edersen ben seni katı mutlu ederim. Sen bana bırak bazı şeyleri. Ev ve çocuk bakımı kadının işidir falan diye diye yumuşattım. Allah'a da kalbini yumuşat Allah'ım diye dua ettim. Sen de dua et canım. Allah kalbini yumuşatsın eşinin.

Canım isim konusunu bilmiyorum yazdın da ben mi kaçırdım ama anladığım kadarıyla senin istemediğin bir isim koymaya kalkıyorlar. Hem eskiden de öyle olmamış mı? Benim iki ismim var. Bir tanesi babanemin ismi ikinciyi de babaannem koymuş :) Eğer isim kötü bir isim değilse, anlamı kötü değilse biraz sen yumuşasan olmaz mı? Sana ve bebeğpine yazık. İki isim koysanız? diğerini de sen koy.

kizlar bzde isim konusunda erkek olrsa kaynpedrn adi mustfa.kiz olursa babam gokcen ismini koymak istyo.ole anlastk.szce nasl

Canım sen beğendiysen çok güzel. Yalnız Gökçen ismi hem kız hem erkeğe konuluyor. Benim tandığım Gökçen erkek mesela. Onu da düşün derim.

günaydın sabah kalkınca karnım yerinde duruyor mu diye kontrol eden anneler

Ya nerden bildin :)

Dün akşamdan beri geriye dönük nerdeyse 15 sayfa okudum ve okumaya devam ediyorum ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama içim şişti Bu nedir arkadaş bu adamları ıslak odunla dövmek gerek.
Aldatanlar,anlamayanlar,anlamamak için üstün çaba gösterenler,beleşçi davrananlar,karaktersizliği düstur edinenler.pes yaaaa sorsanız hepsi sapına kadar erkek pehh yemin ediyorum biz daha erkeğiz....
ALLAH korkusu ve vicdan içlerine sirayet ederde düzelir hepsi inşaallah

Bebegimin kokusunu bilmiyorum hic. Tabi melegimde annesinin sicakligini... Kuvezin icinde tenine, minik eline dokunabiliyorum sadece.samsunda bazi hemsire musade ediyodu bazisi etmiyodu.burda ozellikle dokunun diyolar.birazdan girip gorucem oglumu

Bebegimin kokusunu bilmiyorum hic. Tabi melegimde annesinin sicakligini... Kuvezin icinde tenine, minik eline dokunabiliyorum sadece.samsunda bazi hemsire musade ediyodu bazisi etmiyodu.burda ozellikle dokunun diyolar.birazdan girip gorucem oglumu
Senin adına çok sevindim canım paşanın keyfi iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…