- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
Bende her sabah gardrobun boy aynasi benim yattigim tarafda kalktigimda ilk isim bi kendimi suzmek oluyo aynadanben de her sabah kontrol ediyorum bazen yokmuş gibi geliyor da ondan
Üzüldüm canım onlara ne ki. Siz eğer bu da ağırlığınızı koyamazsanız ileride D. Günü kutlamasını nasıl be nerede yapacağına, ne marka Kıyafet alacağına, hangi okula göndereceğine kadar karışırlar. Kusura bakmayın biz şu ismi koyacağız diyip o ismi koyun. Ne yapacaklar ki?Canım benim benim koymam ı eşimle koymam istemiyorlar zaten sormuyorlarki
Kizlar esimle konustum sadece tlf gorustugum biri yuzyuze gorusmedim hic dedi sonradan hatami anladim engelledim uzun zamandir konuşmuyorum diyor ben seni seviyorum falan filan affetmeyecekmisin beni dedi bende hayir dedim.evlesigimizden beri cocuk odakli birlikte oluyoruz psikolojim bozuldu desi bende cocuk istemiyodum sen istiyodundwdim benim sucum ne burda kendini hakli gostermek icin herseyi yapar evden git dedim gitmiyor seni nasil yalniz birakim diyorum
Tetanoz aşısından sonra sıkıntı yaşayan var mı aranızda ben kasılma için iğne kullanıyorum ana sağlıktaki hemşire kasılmayı arttırır dedi kendi doktoruma sordum fark etmez vurul ya da vurulma ama içine kurt düşmüş vurulmadan da olur dedi ana sağlıktaki doktor kedin vurulmalısın bebeğini doğumda tehlikeye atmış olursun dedi kafam allal bullak hepiniz vuruldunuz mu vurulduktan sonra sıkıntı yaşayan oldu mı bana akıl verin lütfen
Varya direk ismi bu dediler veee ben şok oldum yani emre de olsa feyzullah da aynı yani soylem çok yanlış ben ömür boyu bunu hep hissedecem her seslendigimde yaptıkları şok etkisi yarattı ve cok ayip inanamıyorum hala ve eşimé de kolay süreçler atlatmadik hadi diyelim normal olsaydı yinede bu sekilde söylemleri yanlisÇok haklısın canım... Böyle insanlardan nefret ediyorum, kendilerini ne kadar çok şeyde hak sahibi görüyolar... Üzme kendini... Bebişini strese sokma... Bence bu konuda onlarlada hiç konuşma. Konuşmandan anlamayacaklar belliki... Seni daha çok sinir ederler. Sadece eşinle konuş bu konuyu. Peki onlar ne isim istiyor sen be istiyorsun???
Tatlım en uygun zaman 18 haftalıkken daha rahat hareket eder daha rahat gezersin haftalar ilerledikce yurumen kısıtlanıyor agırlaşıylrsun uykusuz kalıyorsun bayaa zorlanirsın en uygunu 18 haftalıkken gitmen.Arkadaşlar tatile gideceğiz. 2 Seçenek var. Biri haziranda Ramazan öncesi diğeri temmuzda Ramazan sonrası. Haziranda 18 hafta, Temmuzda 24 haftalık olacağım kısmetse. Ve inşallah böyle devam eder; ikizlere hamileyim. Ne dersiniz hangisi daha mantıklı? 1 hafta Bodrum 1 hafta evde olmak üzere 2 hafta.
Üzüldüm canım onlara ne ki. Siz eğer bu da ağırlığınızı koyamazsanız ileride D. Günü kutlamasını nasıl be nerede yapacağına, ne marka Kıyafet alacağına, hangi okula göndereceğine kadar karışırlar. Kusura bakmayın biz şu ismi koyacağız diyip o ismi koyun. Ne yapacaklar ki?
Canım tabiki sen bilirsin ama aklı kaymış. Çok kötü çok yanlış ama yanlışından dönmüş. Bir daha asla affetneyeceğini ifade edip affetsen çok iyi olur. Çok zor ama pire için yorgan yakılmaz. Çok güzel günler gelecek sizin için bebekler doğunca .
kilosunda bir değişiklik var mı canım??Valla gayet keyifteler kendileri cok sukur. Iki defa girdim yanina.uyuyodu derin derin. Bakmadi annecigine.hala solunum cihazinda.makineden ayrilinca vereceklermis kucagima
canım en azından hatasını kabul edip özür dileyip sana olan sevgisini ve kafasındakileri bir şekilde ifade etmiş. hemen affetmesen de bence affedebilirsin zamanla diye düşünüyorum.Kizlar esimle konustum sadece tlf gorustugum biri yuzyuze gorusmedim hic dedi sonradan hatami anladim engelledim uzun zamandir konuşmuyorum diyor ben seni seviyorum falan filan affetmeyecekmisin beni dedi bende hayir dedim.evlesigimizden beri cocuk odakli birlikte oluyoruz psikolojim bozuldu desi bende cocuk istemiyodum sen istiyodundwdim benim sucum ne burda kendini hakli gostermek icin herseyi yapar evden git dedim gitmiyor seni nasil yalniz birakim diyorum
Tetanoz aşısı önemli canım bence hiç vakit kaybetmeden yaptırmalısın.Diyelim doğum esnasında doktorlar metal bir araç kullandı ve bundan bir enfeksiyon kaptı çocuk...yani bilemezsin ne yaşayacağını.Tetanozu yaptırdiktan 1 gün sonra yapılan yere dokunduğunda hafif bir agrı oluyor 3 gün sonra o da kalmiyor.Zaten yaparken hiç hissetmiyorsun korkma.Tetanoz aşısından sonra sıkıntı yaşayan var mı aranızda ben kasılma için iğne kullanıyorum ana sağlıktaki hemşire kasılmayı arttırır dedi kendi doktoruma sordum fark etmez vurul ya da vurulma ama içine kurt düşmüş vurulmadan da olur dedi ana sağlıktaki doktor kedin vurulmalısın bebeğini doğumda tehlikeye atmış olursun dedi kafam allal bullak hepiniz vuruldunuz mu vurulduktan sonra sıkıntı yaşayan oldu mı bana akıl verin lütfen
aaa çok fena canım ya geçmiş olsun. e makina kapanmayınca nasıl çalışıyor ki benimkinin ağzı kapanmayınca çalışmıyor. tahta zemine gelmezse sıkıntı yok eşin gelince temizlesin :) ne kadar yapar bilmiyorum da :))Yaptigim rezilligi anlatayim da gulun. Ben kendi halime hem kizdim hem guldum.
az once makinaya emzirme yastigiyla ( c minderlerden) alez vardi onlari attim. Demin bir baktim ki makinanin onu kopuk. Hani cizgi filmlerde olur ya evi basar. Oyle
evi Basamammis daha ama makinanin onunu kaplamis. Sanirim bebek deterjanini biraz fazla abartmisim. Egilemiyorum temizleyim. Saskin saskin baktim uzuuunnn uzuuunnn makinaya geldim geri yattim iyi mi
yapacak biaey yok . Bu arada durulamaya acmayi da ihmal etmedim umarim makinanin onunden antreye dogru gecmez :))
ahahaha hakikaten baharın dediği gibi devreleri yanmasınIyi aksamlar kizlar... ben bugunde esime tavrimi surdurdumHani kus deilim kanli bicakli deilim. Evde yapmam gereken isimi yapiyorum ona karsi kotu davranmiyorum. Ama iyi de davranmiyorum.. tepkisizim. Onceden minciklaya minciklaya severdim kanim kaynardi bazen. Sakaliyla biyigiyla ugrasirdim yanina uzanip. Son bi haftadir filan umursamiyorum. aslinda kendimi tutuyorum isin acigi Yemegi yaptigimda aramiyorum gel yemek hazir diye. Ben oturup yiyorum o da gelince kendi aliyo yiYo. Bugun dedi niye aramiyon yemek sogumus oluyo geldigimde dedi. Bende isit o zaman yada soyle isitayim dedim. Allah dermansiz dert vermesin tek derdin o olsun dedim gicik gicik bi ara alttan alaraktan konusmaya baslamisti kii arkadasi aradi musaitseniz size gelcem demis bende gelsin bakalim dedim. Hemen mutfaga gittim kek cirptim. Tlfnu kapatinca yine konusma acilmasin diye Arkadasi gelince de onun yaninda esimle gayet saygili gayet guzel konusmaya calistim. Adam afalladi manyak ettim
ben vurulmadım canım. doktorum vurul da demedi... gereksiz yüklenme yapmamaya çalışıyorum bünyeye minimum ilaç minimum takviye vs...Tetanoz aşısından sonra sıkıntı yaşayan var mı aranızda ben kasılma için iğne kullanıyorum ana sağlıktaki hemşire kasılmayı arttırır dedi kendi doktoruma sordum fark etmez vurul ya da vurulma ama içine kurt düşmüş vurulmadan da olur dedi ana sağlıktaki doktor kedin vurulmalısın bebeğini doğumda tehlikeye atmış olursun dedi kafam allal bullak hepiniz vuruldunuz mu vurulduktan sonra sıkıntı yaşayan oldu mı bana akıl verin lütfen
bence 18 haftalıkken git canım. ben 20 haftada gittim en iyi zamanlar o ara sonra çok ağırlaşıyorsun öyle gezecek tozacak bir halin olmuyor pek.. gerçi ben ikiz gebeyim ama yine de diğer hamilelikte de çok rahat olmazsın diye düşünüyorum.Arkadaşlar tatile gideceğiz. 2 Seçenek var. Biri haziranda Ramazan öncesi diğeri temmuzda Ramazan sonrası. Haziranda 18 hafta, Temmuzda 24 haftalık olacağım kısmetse. Ve inşallah böyle devam eder; ikizlere hamileyim. Ne dersiniz hangisi daha mantıklı? 1 hafta Bodrum 1 hafta evde olmak üzere 2 hafta.
Üzüldüm canım onlara ne ki. Siz eğer bu da ağırlığınızı koyamazsanız ileride D. Günü kutlamasını nasıl be nerede yapacağına, ne marka Kıyafet alacağına, hangi okula göndereceğine kadar karışırlar. Kusura bakmayın biz şu ismi koyacağız diyip o ismi koyun. Ne yapacaklar ki?
Canım tabiki sen bilirsin ama aklı kaymış. Çok kötü çok yanlış ama yanlışından dönmüş. Bir daha asla affetneyeceğini ifade edip affetsen çok iyi olur. Çok zor ama pire için yorgan yakılmaz. Çok güzel günler gelecek sizin için bebekler doğunca .
Anlıyorum canım seni.... Sorun isimde değil sorun kendilerini bu kadar hak sahibi görmeleriVarya direk ismi bu dediler veee ben şok oldum yani emre de olsa feyzullah da aynı yani soylem çok yanlış ben ömür boyu bunu hep hissedecem her seslendigimde yaptıkları şok etkisi yarattı ve cok ayip inanamıyorum hala ve eşimé de kolay süreçler atlatmadik hadi diyelim normal olsaydı yinede bu sekilde söylemleri yanlis
ne güzel ya o uyuyup kalmalardan bana hiç gelemedi ne yazık kiBende her sabah gardrobun boy aynasi benim yattigim tarafda kalktigimda ilk isim bi kendimi suzmek oluyo aynadanbugun esim dukkana gel kahvaltiyi beraber yapalim demisti. Tmm sen cik gelirim ben birazdan dedim. Karnimi sevip oksarken geri uyumus kalmisim
makina kapandi yikandi bittiginde gordum. Bulabildigi heryerden cikmis. Deterjan gozunun oldugu yerden cikmis. Yerler parke degildi ardiye gibi bir alanim var orada makina. Artik babamiz temizleyecek simdi geldi. :))aaa çok fena canım ya geçmiş olsun. e makina kapanmayınca nasıl çalışıyor ki benimkinin ağzı kapanmayınca çalışmıyor. tahta zemine gelmezse sıkıntı yok eşin gelince temizlesin :) ne kadar yapar bilmiyorum da :))
Canim iki gundur bende gece evin icinde donup duruyorum. Bi yataga yatiyorum cift yastik aliyorum oturarak uyymaya calisiyorum olmuyo. Sonra kanepeleri deniyorum olmuyo. Biraz oyun filan oynayip zaman geciriyorum 3u buluyo gece uyumam sabah da bugun 7 de uyandim. Esim gittikten sonrada bi saat filan uyumusumne güzel ya o uyuyup kalmalardan bana hiç gelemedi ne yazık kibana ancak uykusuzluk, bol bol tuvalete kalkmalar falan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?