2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ahh kuzum benim kiyamam ikinize de hersey iyi olur insallah...

Bebegimin kokusunu bilmiyorum hic. Tabi melegimde annesinin sicakligini... Kuvezin icinde tenine, minik eline dokunabiliyorum sadece.samsunda bazi hemsire musade ediyodu bazisi etmiyodu.burda ozellikle dokunun diyolar.birazdan girip gorucem oglumu

Bebegimin kokusunu bilmiyorum hic. Tabi melegimde annesinin sicakligini... Kuvezin icinde tenine, minik eline dokunabiliyorum sadece.samsunda bazi hemsire musade ediyodu bazisi etmiyodu.burda ozellikle dokunun diyolar.birazdan girip gorucem oglumu
Ayy canim masallah size oglusunada bin kere masallah daha da iyi olucak insallah rabbim evlatlarimizi bize bagislasin

ben de her sabah kontrol ediyorum bazen yokmuş gibi geliyor da ondan

Canım benim benim koymam ı eşimle koymam istemiyorlar zaten sormuyorlarki

Canım benim benim koymam ı eşimle koymam istemiyorlar zaten sormuyorlarki
Çok haklısın canım... Böyle insanlardan nefret ediyorum, kendilerini ne kadar çok şeyde hak sahibi görüyolar... Üzme kendini... Bebişini strese sokma... Bence bu konuda onlarlada hiç konuşma. Konuşmandan anlamayacaklar belliki... Seni daha çok sinir ederler. Sadece eşinle konuş bu konuyu. Peki onlar ne isim istiyor sen be istiyorsun???

Valla gayet keyifteler kendileri cok sukur. Iki defa girdim yanina.uyuyodu derin derin. Bakmadi annecigine.hala solunum cihazinda.makineden ayrilinca vereceklermis kucagima
Maşallah maşallah canım yavaş yavaş annesi oda Olacak inşallah az daha sabır canım

Kizlar esimle konustum sadece tlf gorustugum biri yuzyuze gorusmedim hic dedi sonradan hatami anladim engelledim uzun zamandir konuşmuyorum diyor ben seni seviyorum falan filan affetmeyecekmisin beni dedi bende hayir dedim.evlesigimizden beri cocuk odakli birlikte oluyoruz psikolojim bozuldu desi bende cocuk istemiyodum sen istiyodundwdim benim sucum ne burda kendini hakli gostermek icin herseyi yapar evden git dedim gitmiyor seni nasil yalniz birakim diyorum

Canım karar senin ama bana sorarsan herseyi silip atın. Çünkü karnında 2 küçük melek var. Elin kadını için onları babasız bırakma. Eşinde hatasını anlatmıştır. Ona bi şans ver inşallah bu durum tekrarlamaz. Zor bir durum psikolojik olarak insanı cokertir ama bebeklerin için sabret. Rabbim akıl fikir versin eşine sanada ferahlık ve sabır versin

Ben sadece bir kez hissettim canım hickirigini ama cok guzeldi
Nadilnanliyorsunuz hickirdigini. Bazen kafasinin oldugu tarafta ritmik olarak pit pit vuruslar oluyor benim bir muddet. Oyle ritmik olunca hickirik mi acaba

hatasını anladıysa son bi şans ver bence. bir daha yaparsa o zaman affetme tabiki... bebeklerinizi çok beklediniz belliki. onların hatırı için affet... ama çektire çektire affet yaptığına iyice pişman olsun

tahmin ettigkm gibi adini sanini evliligini gizleyen adamin niyeti ciddi degildir. Ama tabi gersi senin bilecegin bir ir durum. Zor bir karar ama cok net olmalisin ki 2 gun sonra hatasini unutup hic birsey olmamis gibi davranmasin.
Biz esimle hamileligin basinda boyle bir diyalog yasadik. Iliskiyi ysaklayinca dr. Esime dedim ki ya bak iliski yasak bilmem kacay erkeklerin bilmem kaci bu hamilelik suresinde aldatiyormus hic gozunun yasina bakmam dedim. Ne dese begenirsiniz beyfendi sen bana kiyamazsin ki dedi. Saka yaparken benim sarteller atti. Bekliyorsun ki oyle sey yapar miyim desin.o yle diyince bende cok net az oz biseyler zoyledim en sonunda da cocuklarin olmasina guvenme en kot cocuklara ''s..siz bir babaniz vardi'' derim dedim . Bu laf ona cok koydu. Cok uzuldu. Yapacagimdan degildi ama bu laf bana simsekler caktirdi. Biliyorum dedigini yaparsin dedi bana. Bir daha da mevzusu acilmadi.
Yani diyecegim. Kendini yipratma esini en iyi sen taniyorsun onun anlayacagi sekilde cok net konus tavrini bilsin. Babaligi bilsin a4tik

Canim hata yaptiginin farkinda bence tavrini nazini yap hemen yumusama ama bosanmayi da dusunme su asamada bu korku kocana yeter seni kaybetmeyi göze alamaz zaten bundan sonra biraz surundur derim..

Yaptigim rezilligi anlatayim da gulun. Ben kendi halime hem kizdim hem guldum.
az once makinaya emzirme yastigiyla ( c minderlerden) alez vardi onlari attim. Demin bir baktim ki makinanin onu kopuk. Hani cizgi filmlerde olur ya evi basar. Oyle
evi Basamammis daha ama makinanin onunu kaplamis. Sanirim bebek deterjanini biraz fazla abartmisim. Egilemiyorum temizleyim. Saskin saskin baktim uzuuunnn uzuuunnn makinaya geldim geri yattim iyi mi
yapacak biaey yok . Bu arada durulamaya acmayi da ihmal etmedim umarim makinanin onunden antreye dogru gecmez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…