Bebegimin kokusunu bilmiyorum hic. Tabi melegimde annesinin sicakligini... Kuvezin icinde tenine, minik eline dokunabiliyorum sadece.samsunda bazi hemsire musade ediyodu bazisi etmiyodu.burda ozellikle dokunun diyolar.birazdan girip gorucem oglumu
Ayy canim masallah size oglusunada bin kere masallah daha da iyi olucak insallah rabbim evlatlarimizi bize bagislasinBebegimin kokusunu bilmiyorum hic. Tabi melegimde annesinin sicakligini... Kuvezin icinde tenine, minik eline dokunabiliyorum sadece.samsunda bazi hemsire musade ediyodu bazisi etmiyodu.burda ozellikle dokunun diyolar.birazdan girip gorucem oglumu
ben de her sabah kontrol ediyorum bazen yokmuş gibi geliyor da ondanTamam canım sağol. Yok spor ayakkabısı ile geziyorum iş yerinde bile. Biraz ağrı olunca korkuyorum ama dediğin gibi normal, korkacak bir şey yok. Sabah uyandığımda geçmişti.
Çok inantcı desene, aksi. Erkeklere de hiç yakışmıyor inat. Benim eşimde de vardı. Benim kocam cömert olmalı . Hem maddi anlamda hem de duygusal anlamda. Eşinin istediğine tamam diyecek kadar kalbi geniş olmalı. Sen beni mutlu edersen ben seni katı mutlu ederim. Sen bana bırak bazı şeyleri. Ev ve çocuk bakımı kadının işidir falan diye diye yumuşattım. Allah'a da kalbini yumuşat Allah'ım diye dua ettim. Sen de dua et canım. Allah kalbini yumuşatsın eşinin.
Canım isim konusunu bilmiyorum yazdın da ben mi kaçırdım ama anladığım kadarıyla senin istemediğin bir isim koymaya kalkıyorlar. Hem eskiden de öyle olmamış mı? Benim iki ismim var. Bir tanesi babanemin ismi ikinciyi de babaannem koymuş :) Eğer isim kötü bir isim değilse, anlamı kötü değilse biraz sen yumuşasan olmaz mı? Sana ve bebeğpine yazık. İki isim koysanız? diğerini de sen koy.
Canım sen beğendiysen çok güzel. Yalnız Gökçen ismi hem kız hem erkeğe konuluyor. Benim tandığım Gökçen erkek mesela. Onu da düşün derim.
Ya nerden bildin :)
Valla gayet keyifteler kendileri cok sukur. Iki defa girdim yanina.uyuyodu derin derin. Bakmadi annecigine.hala solunum cihazinda.makineden ayrilinca vereceklermis kucagimaSenin adına çok sevindim canım paşanın keyfi iyidir inşallah
Canım benim benim koymam ı eşimle koymam istemiyorlar zaten sormuyorlarkiTamam canım sağol. Yok spor ayakkabısı ile geziyorum iş yerinde bile. Biraz ağrı olunca korkuyorum ama dediğin gibi normal, korkacak bir şey yok. Sabah uyandığımda geçmişti.
Çok inantcı desene, aksi. Erkeklere de hiç yakışmıyor inat. Benim eşimde de vardı. Benim kocam cömert olmalı . Hem maddi anlamda hem de duygusal anlamda. Eşinin istediğine tamam diyecek kadar kalbi geniş olmalı. Sen beni mutlu edersen ben seni katı mutlu ederim. Sen bana bırak bazı şeyleri. Ev ve çocuk bakımı kadının işidir falan diye diye yumuşattım. Allah'a da kalbini yumuşat Allah'ım diye dua ettim. Sen de dua et canım. Allah kalbini yumuşatsın eşinin.
Canım isim konusunu bilmiyorum yazdın da ben mi kaçırdım ama anladığım kadarıyla senin istemediğin bir isim koymaya kalkıyorlar. Hem eskiden de öyle olmamış mı? Benim iki ismim var. Bir tanesi babanemin ismi ikinciyi de babaannem koymuş :) Eğer isim kötü bir isim değilse, anlamı kötü değilse biraz sen yumuşasan olmaz mı? Sana ve bebeğpine yazık. İki isim koysanız? diğerini de sen koy.
Canım sen beğendiysen çok güzel. Yalnız Gökçen ismi hem kız hem erkeğe konuluyor. Benim tandığım Gökçen erkek mesela. Onu da düşün derim.
Ya nerden bildin :)
Çok haklısın canım... Böyle insanlardan nefret ediyorum, kendilerini ne kadar çok şeyde hak sahibi görüyolar... Üzme kendini... Bebişini strese sokma... Bence bu konuda onlarlada hiç konuşma. Konuşmandan anlamayacaklar belliki... Seni daha çok sinir ederler. Sadece eşinle konuş bu konuyu. Peki onlar ne isim istiyor sen be istiyorsun???Canım benim benim koymam ı eşimle koymam istemiyorlar zaten sormuyorlarki
Maşallah maşallah canım yavaş yavaş annesi oda Olacak inşallah az daha sabır canımValla gayet keyifteler kendileri cok sukur. Iki defa girdim yanina.uyuyodu derin derin. Bakmadi annecigine.hala solunum cihazinda.makineden ayrilinca vereceklermis kucagima
bebişkerinizi hıçkırık tutuyormu benim bu aralar sık sık oluyor
Canım karar senin ama bana sorarsan herseyi silip atın. Çünkü karnında 2 küçük melek var. Elin kadını için onları babasız bırakma. Eşinde hatasını anlatmıştır. Ona bi şans ver inşallah bu durum tekrarlamaz. Zor bir durum psikolojik olarak insanı cokertir ama bebeklerin için sabret. Rabbim akıl fikir versin eşine sanada ferahlık ve sabır versinKizlar esimle konustum sadece tlf gorustugum biri yuzyuze gorusmedim hic dedi sonradan hatami anladim engelledim uzun zamandir konuşmuyorum diyor ben seni seviyorum falan filan affetmeyecekmisin beni dedi bende hayir dedim.evlesigimizden beri cocuk odakli birlikte oluyoruz psikolojim bozuldu desi bende cocuk istemiyodum sen istiyodundwdim benim sucum ne burda kendini hakli gostermek icin herseyi yapar evden git dedim gitmiyor seni nasil yalniz birakim diyorum
Nadilnanliyorsunuz hickirdigini. Bazen kafasinin oldugu tarafta ritmik olarak pit pit vuruslar oluyor benim bir muddet. Oyle ritmik olunca hickirik mi acabaBen sadece bir kez hissettim canım hickirigini ama cok guzeldi
Kizlar esimle konustum sadece tlf gorustugum biri yuzyuze gorusmedim hic dedi sonradan hatami anladim engelledim uzun zamandir konuşmuyorum diyor ben seni seviyorum falan filan affetmeyecekmisin beni dedi bende hayir dedim.evlesigimizden beri cocuk odakli birlikte oluyoruz psikolojim bozuldu desi bende cocuk istemiyodum sen istiyodundwdim benim sucum ne burda kendini hakli gostermek icin herseyi yapar evden git dedim gitmiyor seni nasil yalniz birakim diyorum
aman aman nazar değmesin inşallah kucağına aldığın günlerde gelicekValla gayet keyifteler kendileri cok sukur. Iki defa girdim yanina.uyuyodu derin derin. Bakmadi annecigine.hala solunum cihazinda.makineden ayrilinca vereceklermis kucagima
hatasını anladıysa son bi şans ver bence. bir daha yaparsa o zaman affetme tabiki... bebeklerinizi çok beklediniz belliki. onların hatırı için affet... ama çektire çektire affetKizlar esimle konustum sadece tlf gorustugum biri yuzyuze gorusmedim hic dedi sonradan hatami anladim engelledim uzun zamandir konuşmuyorum diyor ben seni seviyorum falan filan affetmeyecekmisin beni dedi bende hayir dedim.evlesigimizden beri cocuk odakli birlikte oluyoruz psikolojim bozuldu desi bende cocuk istemiyodum sen istiyodundwdim benim sucum ne burda kendini hakli gostermek icin herseyi yapar evden git dedim gitmiyor seni nasil yalniz birakim diyorum
tahmin ettigkm gibi adini sanini evliligini gizleyen adamin niyeti ciddi degildir. Ama tabi gersi senin bilecegin bir ir durum. Zor bir karar ama cok net olmalisin ki 2 gun sonra hatasini unutup hic birsey olmamis gibi davranmasin.Kizlar esimle konustum sadece tlf gorustugum biri yuzyuze gorusmedim hic dedi sonradan hatami anladim engelledim uzun zamandir konuşmuyorum diyor ben seni seviyorum falan filan affetmeyecekmisin beni dedi bende hayir dedim.evlesigimizden beri cocuk odakli birlikte oluyoruz psikolojim bozuldu desi bende cocuk istemiyodum sen istiyodundwdim benim sucum ne burda kendini hakli gostermek icin herseyi yapar evden git dedim gitmiyor seni nasil yalniz birakim diyorum
Kizlar esimle konustum sadece tlf gorustugum biri yuzyuze gorusmedim hic dedi sonradan hatami anladim engelledim uzun zamandir konuşmuyorum diyor ben seni seviyorum falan filan affetmeyecekmisin beni dedi bende hayir dedim.evlesigimizden beri cocuk odakli birlikte oluyoruz psikolojim bozuldu desi bende cocuk istemiyodum sen istiyodundwdim benim sucum ne burda kendini hakli gostermek icin herseyi yapar evden git dedim gitmiyor seni nasil yalniz birakim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?