- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
Yansinn ben ne kadar agladim ne kadar uzuldum o umursamadi. Sirayla bu islerahahaha hakikaten baharın dediği gibi devreleri yanmasın
Napim canim baska care birakmiyo ki Allahin uyuzu. Ben aslinda cook seviyorum esimi. Defalarca dunyaya gelsem defalarca evlenme hakkim olsa valla da esimden baskasini istemem. Gozumu onda actim zaten ben 16 yasindaydim tanidigimda 17de evlendik zaten. Keske beni anlayabilse beni uzmese kirmasa da bende ona icimden geldigi gibi doya doya gostersem sevgimiBildigin adamin fabrika ayarlariyla oynamissin. Devrelerini yakacan :)
@sensizim
Dur sana bir taktik vereyim bu aksamda bunu dene adam hepten cildirsin :))Napim canim baska care birakmiyo ki Allahin uyuzu. Ben aslinda cook seviyorum esimi. Defalarca dunyaya.elsem defalarca evlenme hakkim olsa valla da esimden baskasini istemem. Gozumu onda actim zaten ben 16 yasindaydim tanidigimda 17de evlendik zaten. Keske beni anlayabilse beni uzmese kirmasa da bende ona icimden geldigi gibi doya doya gostersem sevgimiama Onun anlayacagi dil bu. Bak saat kac oldu ne aradi ne bise dedi. Dukkanda da deilmis. Geldiginde bi aciklama yapma zahmetinde bulunmAyacak ve hwrswy gayet normalmis gibi davranmami bekliycek.. onu da ben yapamiyorum. Zaten hic bi zaman oyle sesi solugu cikmayan kendi halinde bi kadin olamadim ben huyumu da gayet iyi biliyo. hep ben onun suyuna gitmek zorunda kaliyorum bi kere de o benim nabzimia gore serbet versin olur mu sankii ustelik normal deilim ben bu siralar. iki canliyim hep midem yaniyo islerimi yapmakta zorlniyorum hormonlarim dorukta. Duygusalim hassasim kilo aldim catladim vs... ardi basi 9 ay idare edecek onu da yapamiyo
Allahım à siniyor um evet zaman neyin göstereceğini bilmiyorum ama bende artık anneyim vee ben de kin nefret le değilde duà yla ve iyi niyetle bir durum segileyecem Rabbim yardım etsin bana herkese tüm sıkıntı çekenlereAnlıyorum canım seni.... Sorun isimde değil sorun kendilerini bu kadar hak sahibi görmeleriİster normal ister tüp farketmez çocuk sizin çocugunuz ve tabiki bu hak sorgusuz sualsiz sizin... Ha öneride bulunurlar ozaman amenna... Sanırım bunlar isimlede kalmayacak sen çocugunu büyütürkende çok karısacaklar.... İnşallah çok yakın değilsinizdir
Gerek kalmadi canim mesaj atti azonce koluna dovme yaptiriyormus. Dovmenin resmini de atmis. Sanki 18inde ergen ya 30kusur yasina gelmis nelere heves ediyo. daha once bahsi gecmisti evde. Bende sen yaptirirsan bende yeminle oglumun adini yazdiracam kucuk kibar bise demistim. Adam kolunun tamamina nerdeyse Fenerbahce amblemi yptiriyo. Allahim sonumuzu hayirlara cikarsin. Canim cok yaniyo suan yazmis bide. Bende iyi kolay gelsin die cevap attim daha bska ses cikmadi bakalim. Ama dedigin gibi gelince bi selamun aleykum der bende as derim kisaca her zaman boyle zaten. Baska bise sormam konusmam kendi bise derse de he ha hi ho hu gibi sesler cikaririm kendisinin herzamanki konusma tarzi budur... anlayacagi dilden artikDur sana bir taktik vereyim bu aksamda bunu dene adam hepten cildirsin :))
gelince nerede oldugunu hic sorma merak etme ettigini de sakin belli etme. Ne yaptigini filan soylerse iyi de gec. sanki normal gelmis gibi hosgeldin de keyfine bakmaya devam et. Senin nasilsa soracagini dusunecek baktin sormuyorsun o zaman kendi hafiften anlatmaya baslayacak :))
cok keyifli oluyor dene. Oltaya gelirmi esin bilmem ama gelirse cok egleniyorsun valla
Adama beddua edecem ama inan bi ucu sana dokunur diye diyemiyorum bise.. hamile karisini bu hallere dusuruyo ya (benim okuz de dahil) Allah islah etsin bunlarin kokunu....Soylemeden once bu kadar uzulmemistim galiba bi aciklamasi olur yanlis anlamisimdir diye kendimi teselli ettim yada ailem burdaydi dusunmemwye calistim suan o kafar üzülüyorum ki anlatamam icim aciyo resmen
Kesinlikle.... Her şeyin ilacı dua... Bu dünyaya sınanmak için geldik biz, senin sınavında onlar.. Çok şükür Allah daha büyük dert vermesin... Rabbim daha büyük sıkıntılarla sınamasın... Ben kayınvaldemlerle aynı binada oturuyorum... Hakkında kötü konuşup da ahirette onu hak sahibi yapmak istemiyorum kendime ama şunu anladımki oda benim sınavım, rabbim onunla sınıyor beni.... ama zamanla oda nerde durması gerektiğini öğrendi.. Artık bana nasıl davranacak benimle nasıl konuşacak öğrendi çok şükür:)))Allahım à siniyor um evet zaman neyin göstereceğini bilmiyorum ama bende artık anneyim vee ben de kin nefret le değilde duà yla ve iyi niyetle bir durum segileyecem Rabbim yardım etsin bana herkese tüm sıkıntı çekenlere
Nadilnanliyorsunuz hickirdigini. Bazen kafasinin oldugu tarafta ritmik olarak pit pit vuruslar oluyor benim bir muddet. Oyle ritmik olunca hickirik mi acaba
2,5 haftkilosunda bir değişiklik var mı canım??
930 la dogmustu. Maşallah subhan allah bugunku kilosu 1556 gr. Di cok sukur.kilosunda bir değişiklik var mı canım??
makina kapandi yikandi bittiginde gordum. Bulabildigi heryerden cikmis. Deterjan gozunun oldugu yerden cikmis. Yerler parke degildi ardiye gibi bir alanim var orada makina. Artik babamiz temizleyecek simdi geldi. :))
Soylemeden once bu kadar uzulmemistim galiba bi aciklamasi olur yanlis anlamisimdir diye kendimi teselli ettim yada ailem burdaydi dusunmemwye calistim suan o kafar üzülüyorum ki anlatamam icim aciyo resmen
Gerek kalmadi canim mesaj atti azonce koluna dovme yaptiriyormus. Dovmenin resmini de atmis. Sanki 18inde ergen ya 30kusur yasina gelmis nelere heves ediyo. daha once bahsi gecmisti evde. Bende sen yaptirirsan bende yeminle oglumun adini yazdiracam kucuk kibar bise demistim. Adam kolunun tamamina nerdeyse Fenerbahce amblemi yptiriyo. Allahim sonumuzu hayirlara cikarsin. Canim cok yaniyo suan yazmis bide. Bende iyi kolay gelsin die cevap attim daha bska ses cikmadi bakalim. Ama dedigin gibi gelince bi selamun aleykum der bende as derim kisaca her zaman boyle zaten. Baska bise sormam konusmam kendi bise derse de he ha hi ho hu gibi sesler cikaririm kendisinin herzamanki konusma tarzi budur... anlayacagi dilden artik
Benim haftalar ilerlwdi ya artik iyice pozisyon aldilar. Ikisi de bas bas duruyormuz ultrasonda bir guzel nesi nerde soruyorum her seferinde. basi kasigimin azicik ustunde. Sag gogsumun altinda sirti var birtanesinin mesela olduruyordu agridan beni tam midemin ustunde poposu var devaminda solda ayaklari var. Bu sol tarafimdaki. Sag tarafimdaki de tam sag kasigimda hatta yer bulsa cikip gidecek. O da sag yanima bogür derler ya oraya dogru devam ediyor. Bazen kasiklarima yakin yerde oyle ritmik hissediyorum hareketlerini. Ritmik olunca da anlam verememistim. Bu kadar duzenli bir sekilde kafa atmiyorlardir heralde diye :))Ever canim o ritmik pitpitlar varya onlar hickirikmis :) bak mesela bende kafasi nerde poposu nerde onu anlamiyorum nasil ayirt ediyorsunuz
gormemesinin imkani yok. Mumkun degil benim egilip silmem. Gunun nasil gectiden once bezi alip o isi yapti. Makinanin karti islanmistir falan filan biraz soylendi ama yapacak birsey yok. O kadar konusup bir de sanki cok uzulmusum gibi bir de sonunda neyse canin sagolsun demez mi :)) sanki com umurumdaydi canimiz sagolsun tabi :))Canim ben bunu bulasik makinesinde yapmistim bir arkadasim bulasuk deterjani (elde yikamak icin kullanilan) makinede kullanilinca piril piril oluyor dedi bende deterjan gözünü doldurdum butun mutfagi kopuk basti 3-4 kere durulamak zorunda kaldım bulasiklariBenim Okuz gormedi neyseki
Ayyyc insallah poposunu severim ben o zamanBenim haftalar ilerlwdi ya artik iyice pozisyon aldilar. Ikisi de bas bas duruyormuz ultrasonda bir guzel nesi nerde soruyorum her seferinde. basi kasigimin azicik ustunde. Sag gogsumun altinda sirti var birtanesinin mesela olduruyordu agridan beni tam midemin ustunde poposu var devaminda solda ayaklari var. Bu sol tarafimdaki. Sag tarafimdaki de tam sag kasigimda hatta yer bulsa cikip gidecek. O da sag yanima bogür derler ya oraya dogru devam ediyor. Bazen kasiklarima yakin yerde oyle ritmik hissediyorum hareketlerini. Ritmik olunca da anlam verememistim. Bu kadar duzenli bir sekilde kafa atmiyorlardir heralde diye :))
senin bir tane e arkadasin yeri musait o kafasina gore geziyordur. anlayamayabilirsin. Bir de artik 32 34 den sonra tam yerlerini aliyorlarmis. Bizimkiler el mahkum yerlerinde duruyorlar.
gormemesinin imkani yok. Mumkun degil benim egilip silmem. Gunun nasil gectiden once bezi alip o isi yapti. Makinanin karti islanmistir falan filan biraz soylendi ama yapacak birsey yok. O kadar konusup bir de sanki cok uzulmusum gibi bir de sonunda neyse canin sagolsun demez mi :)) sanki com umurumdaydi canimiz sagolsun tabi :))
sasirtti beni vallahaAbowwww hemide fener bahce dovmesi simdi sirasimiymis bari oglusunun ve senin fotonu falan yaptiraydi (bk.demet akalin in kocasi)
İste canim millet aya gidiyor bizimkilerde nelerle ugrasiyor ne diyim ki dedigin gibi biraz arastirsak kan bagi cikar mutlaka
Günaydın kızlar
Bugün kontrolümüz var addaya gidiyoruz doktor teyze oğluma oyuncak vercek
(Çaktırmadan gitmeye alistiriyorum kendimi ve oglumu sizde caktirmayin korkmasin)
iyi haberlerle gelirsin inşallah canım,bugün bizim de kontrolümüz var kızımla buluşacağım ben deGünaydın kızlar
Bugün kontrolümüz var addaya gidiyoruz doktor teyze oğluma oyuncak vercek
(Çaktırmadan gitmeye alistiriyorum kendimi ve oglumu sizde caktirmayin korkmasin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?