2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Gozun aydin canim. Cok sevindim.. Rabbim kucagimiza almak nasip etsin hepimizinn

Son adet tarihine göre hesaplamıyor musun canım? her pazartesi haftamız her ayın 8inde ayımız doluyor..bebeğin göbek deliğine gelip bastırdıgı oluyor mu çok canımı acıtıyor da

Insallah tez zamanda saglikla evinize kavusursunuz. Dualarimiz sizinle cnm.

Gecmis olsn canimm. Dualarimiz sizinle

Son adet tarihine göre hesaplamıyor musun canım? her pazartesi haftamız her ayın 8inde ayımız doluyor..bebeğin göbek deliğine gelip bastırdıgı oluyor mu çok canımı acıtıyor da
ben kk daki takvime göre takip ediyordum ama doğru değilmiş benimki hemen onu güncelleyeceğim :) benim aşağıdan aşağıdan vuruyor valla yukarıyla alakası yok :)

evet ya hiç o gözle görmemiştim :):) ve bunun üzerine şimdi aklıma geldi anneler gününü de ilk kez yaşıyacaz sanırım çok duygulandım şimdi maaşallah hepimize
Anneler gunu bnimde aklima gelmisti ama benim anneler gunumu daha once bi kac kutlayanlar olmustu. Mesela kardesim annemle bana cicek yaptirmisti. Abla srninde hakkin cokuzerimde yari annemde sensin demisti. Bide esimin kuzeni genc bi kiz cicek alip gelmisti. Cok annelik yaptin diye. Ama bu sene hakkini vere vere kutlancak anneler gunumuzz mayisin ikinci pazariydi galiba. Babalar bizden daha sansli belki bebisler kucaklarinda olacak babalar gununde. O da yanilmiyosam haziranini ilk haftasiydi

Dur kizz sakin dans mans yok agircekimde hareketlerle yap yapiosanda o zamnda dans zeybek olur transfer sonrasi geldi aklima nasil yavas yavas hareket ederdim. Sanki dusuvercekmis gibi
ayyy kıyamam bn bebeğime dans edermiyiz hiç ama babamızı oynatırız bebeğimizle bu arada bnm yavaş yavaş dans ettiğimi hayal ettimde ne güldüm yaa

Babalar günü her haziranın 3. haftası pazar günü canım.ne anneler gününne ne babalar gününne nede ramazana denk geliyor şahsına münhasır gelecek bizim bebeler en net bildiğim ikizler olacakkkk

Babalar günü her haziranın 3. haftası pazar günü canım.ne anneler gününne ne babalar gününne nede ramazana denk geliyor şahsına münhasır gelecek bizim bebeler en net bildiğim ikizler olacakkkk
Hahah bi ikizler yetip artiyo bana (kocamm) ikinci de geliyo tam delirmelikk ama ucuncu haftasina yine de kucaklatinda olcak bebeler dogmus olurlar yani anneler gununde daha karnimizdalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…