- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
Gozun aydin canim. Cok sevindim.. Rabbim kucagimiza almak nasip etsin hepimizinnkızlarrrrr cooook ama coook heycanlıyım allahıma rabbime binlerce kez sukurler olsun hamd olsun ki bebeğimi gordum kalp atışını duydum ışığını gordumm allahım hamd olsun rabbimm ne kadar sukretsem azdır nasıl bir duyguymuş bu rabbim KNTMMM arkadaşım abdest aldım kuranımı okudum tam doktor cagrdı cok sukur güzel haber aldım bebeğim canlanmış buyumuss cok heycanlıyım mutluluktan yazdıkça yazasım geliyor
Son adet tarihine göre hesaplamıyor musun canım? her pazartesi haftamız her ayın 8inde ayımız doluyor..bebeğin göbek deliğine gelip bastırdıgı oluyor mu çok canımı acıtıyor daya bu doktorlar niye böyleben de şimdi geldim kontrolden doğumu ne zaman konuşalım diye sordum daha 2 ay var demez mi ben şok oldum herkese 6 haftal kaldı derken 39 da çatı muayenesi yapıyoruz bebekte ve sende bi sorun olmazsa normal doğumdan yanayım ben dedi daha 39. hafta gelecekteeeee ondan sonra doğuma karar vericezdeeee ohooooo.... ben hep kendimi mayısın son günleri diye hazırlamıştım bide drun ölçümüne göre 32. haftaya bugün giriyorum benim hesaplamama göre yarın 33 e giricem hiç bişey anlamadı ben bu işten valla ama senin dr da amma komikmiş canım foto işine çok güldüm valla :):)
aminn aminn inşallah tatlımm :)canım çok sevindim inan...Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizim başımıza :)
aminn aminn canmGozun aydin canim. Cok sevindim.. Rabbim kucagimiza almak nasip etsin hepimizinn
Insallah tez zamanda saglikla evinize kavusursunuz. Dualarimiz sizinle cnm.Evet bugun cocuklarin yuzde 60 inin yenidogan sariligi olabilecegini erken doganlarin yuzde 80 inin sarilik olabilecegini ogrendik.oglusumu hastaneye yatirdik.sakin korkmayin lambanjn altinda yatip bekliyor.ama lutfen oglusuma birer dua edin teyzeleri biranonce evimize gidelim.
Dur kizz sakin dans mans yok agircekimde hareketlerle yap yapiosandasaoll cok saolvallaha dans edip oynayasım varr
Gecmis olsn canimm. Dualarimiz sizinleEvet bugun cocuklarin yuzde 60 inin yenidogan sariligi olabilecegini erken doganlarin yuzde 80 inin sarilik olabilecegini ogrendik.oglusumu hastaneye yatirdik.sakin korkmayin lambanjn altinda yatip bekliyor.ama lutfen oglusuma birer dua edin teyzeleri biranonce evimize gidelim.
ben kk daki takvime göre takip ediyordum ama doğru değilmiş benimki hemen onu güncelleyeceğim :) benim aşağıdan aşağıdan vuruyor valla yukarıyla alakası yok :)Son adet tarihine göre hesaplamıyor musun canım? her pazartesi haftamız her ayın 8inde ayımız doluyor..bebeğin göbek deliğine gelip bastırdıgı oluyor mu çok canımı acıtıyor da
Anneler gunu bnimde aklima gelmistievet ya hiç o gözle görmemiştim :):) ve bunun üzerine şimdi aklıma geldi anneler gününü de ilk kez yaşıyacaz sanırım çok duygulandım şimdi maaşallah hepimize
Telefona Bebeğim diye bir program indirdim an itibari ile 32+2 gün görünüyorum kk bir gün önden gidiyor...ben kk daki takvime göre takip ediyordum ama doğru değilmiş benimki hemen onu güncelleyeceğim :) benim aşağıdan aşağıdan vuruyor valla yukarıyla alakası yok :)
ayyy kıyamam bn bebeğime dans edermiyiz hiçDur kizz sakin dans mans yok agircekimde hareketlerle yap yapiosandao zamnda dans zeybek olur transfer sonrasi geldi aklima nasil yavas yavas hareket ederdim. Sanki dusuvercekmis gibi
Babalar günü her haziranın 3. haftası pazar günü canım.ne anneler gününne ne babalar gününne nede ramazana denk geliyor şahsına münhasır gelecek bizim bebeler en net bildiğim ikizler olacakkkkAnneler gunu bnimde aklima gelmistiama benim anneler gunumu daha once bi kac kutlayanlar olmustu. Mesela kardesim annemle bana cicek yaptirmisti. Abla srninde hakkin cokuzerimde yari annemde sensin demisti. Bide esimin kuzeni genc bi kiz cicek alip gelmisti. Cok annelik yaptin diye. Ama bu sene hakkini vere vere kutlancak anneler gunumuzz mayisin ikinci pazariydi galiba. Babalar bizden daha sansli belki bebisler kucaklarinda olacak babalar gununde. O da yanilmiyosam haziranini ilk haftasiydi
HahahBabalar günü her haziranın 3. haftası pazar günü canım.ne anneler gününne ne babalar gününne nede ramazana denk geliyor şahsına münhasır gelecek bizim bebeler en net bildiğim ikizler olacakkkk
hangi doktora gdıosvn cnm kayserılı olark merak ettm dekızlarr doktorum bebeğin kalp atışına bakmak için cagrdı ama korkuyorum gidemiyorummmm
sende mi kayseridesin ay ne güzel bn memorial tubbebek merkezinde arzu yurci var ona gidiyorum peki sen kayseridemisin yanlısmı anladımhangi doktora gdıosvn cnm kayserılı olark merak ettm de
Rapordan sonra dogum izni basliyor kullanacam ikiz old icin riske atmak istemedim evde olmak daha mantikli geldi dogumdan sonrada yillik izin rapor idare ederimne güzel iş arkadaşların varmış valla takdir ettim :):)
doğum iznini kullanacak mısın
sende mi kayseridesin ay ne güzel bn memorial tubbebek merkezinde arzu yurci var ona gidiyorum peki sen kayseridemisin yanlısmı anladım[/Qailem kayserıde cnım ama bende kayserılym şadece bska sehre geln gttm ilk tup bebegmzi turgut yaptı hc memnun dglm cok sukur ıkncıde tuttu ren nerde oturuyorsn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?