2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kizlar bn kuafore gittm saclarmi kut kestrdm rahatladm wala.kuafor kadn son gebeliginde dogurana kadar hamile oldugundan haberi yokms.gece sancilanms acile gitmsler de dogum basladi dems sok olmslar.ama bn bi ara gittgimde hamilemisinz demstm.yok demsti bnde utandm kadnn gobegine hamilemsinz dedm die.ama o zaman hamileyms megerse:))))))))

yok makinada olduğunu anladım da makinada elde yıkama ayarı varya onu demek istedim. 30 derecede elde yıkama ayarında sıktırmadan yapsaydın. aldığın yere de bir sor istersen ne yapılabilir falan diye...
Afedersin canım ya kafa gitti bende .elde yıkama ayarı yok kuzum 15 dakika ayarı var.artık ablam à devredecem çaresi ne bakar ben calisyorum çünkü.yasa üstüne yüz yaparım kısmet artık. Teşekkür ederim cnm

Sağol bitanem a101 sen aldım bende sizin sayenizde alan yazmisti bende aldım bitane ona hiç birşey olmadı yıkadim ama pamuk olanlar ziyan oldu

Bende cuma gidecem gittigimde soracam tekrar bana direk tansiyonun düşmüştür diyorlar ilkez bu kadar uzun sürdü. Direk aklıma bebeğim geliyor o da strese girmesin Allahım diyorum bişey olmasın diye.

hey maaşallah koruyan Allah koruyormuş demek ki :) bende böyle bi hikaye duymuştum neler oluyor diye geçmişti içimden ama kadın nasıl anlamamış çok ilginç :)

Arkadaşlar süt sağma makinesi alan varmı .hangi markayı onerirsiniz avent ve lansinoh markası arasında kararsız kaldim

kızlar tek gebelik wasayip doktoruyla dogum zamanını konusan var mi? bizim dr 39 da cati muayenesi yapıp karar vercem dedi ama etrafimda sezeryan dogum yapan herkes 38. haftada yaptı ben az kaldı dedikce zaman cogaliyo sanki :-(
Bende sezeryan istedim doktorum 39.haftada yapiliyo sezeryan dedi 38 erken degil mi zaten bizimki 11-13 haziran gibi olucak

Hangi siteymiş o?ben de bakayım bi,uygunmuş bayağı.
Gittigidiyorda gordum canim. Sepet besiklere bakarken tesadufen cikti oyle aslinda gorumce marasta calisiyo birinden marasta tanesini 50 75 kurusa yapiyolar diye duymustum ama gorumceye minnet etmek istemedigimden sormadim bile

Hahah aynen sabah topallaya topallaya hazirladim ya o kahvaltiyi adam pasa pasa oturdu yedi sofrayi oyle birakti gitti.. ondan gectim arkasindan kiyafetlerini topladim bide. Adam uzerini geze geze degistiriyo. Her gittigi yerde bi parca birakiyo... tam kolelik ama yemek yapmadim canim disarda yemek istiyo diyip sansimi deniyim diyorum annem ayriliyo canim emekli olcak mayis15de insallah.. dogru soyluyosun ben ramazan oldugunu aklimdan cikarmisim. Oruc tutamiycaz nasilsa ya aklima bile gelmemisti yaa suslerin fiyati hakkaten uygun o zaman ben yeni yeni arastirmaya basladim ya bilemedim o yuzden

kızlar özellikle de 30 ve sonrası haftalarda olanlar
neler yapıyorsunuz günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz? nasıl oturup yatıp kalkıyorsunuz ??
Gunumun yuzde 90i yatarak geciyo canim ayakta oldugumda zaten sag taraftaki agridan topalliyorum ha birde gunde 3 5 defa oglusun esyalarini yastigini kiyafetlerini vs seviyorum

nasılsınız annişler? bebeklerinize ne isimleri vereceksiniz düşündünüz mü? :)
Ayaz benim secimim esim de biraz cebellesti cinar dedi ama sonunda kabul etti... Ama ben Adem Ayaz dedim esim sadce Ayaz olsun dedi. Soyadimiz biraz uzun onu one surdu.. Ademi de kabul ettirmek icin biraz daha zamanim var bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…