bende 2 gün önce uçukladım ama şimdi yara halinde geçmek üzereBir adet uçuk çıkardım ben.
Canm.yazdım cvp son sayfaya bakarsın 279aBende bugün bir yerde okudum bir araştırmada hasimato hastalarında %50 başarı gözlenmiş. Selenyum dan bahsediyorum canım bu arada.selenyumun vücutta fazla birikmemesi lazımmış.önce kanda bir selenyum değerine baktim öyle kullan istersen.bende yeni bir endokrin uzmanına gidicem. Ona sorucam eğer verirse kullanırım.doktor vermeye de ben kendim bir ay kullanırım diyorum ama benim tedaviye daha 6 ay var.sen ne zaman başlayacaksın ikinci tedaviye?
utanırım ya ben bayan doktora bıle açamıorm
canım böyle şeyler izlemeohaaaaaa....yumurta toplama ıslemı vıdeo ızledım mıdem bulandıııııı
hayırlı olsun canım :) kat kat artsın değerin inşallah :)çook teşekkür ederim kızlar, çok sağolun, inşallah değerim 2'ye katlar
HAAAMMİİİLEEEYYİİİMMM
herkese merhaba kızlaar, beni hatırladınızmı arada bir yazıyordum size, nihayet kan sonucumu aldım 13. gün değerim 100 çıktı, inşallah 2'ye katlar ve güzelce devam eder.
ikinci denememdi, ilkinde dış gebelik olmuştum. Allahım en kısa zamanda size de yaşatsın inşalllah
Gebelik belirtisi dedi şimdi bizim diğer topikteki arkadaş.bende 2 gün önce uçukladım ama şimdi yara halinde geçmek üzere
canım ben buraya az girdim oyüzden pek kimseyi tanımıyorum, sorunun nedir? yardımcı olabilebileceğim bişey varsa seve seve olurum, belki diğer arkadaşların gözünden kaçmış olabilir, yoksa burda arkadaşlar çok yardımcı oluyor inanŞunu farkettim de yıllarca çocuğu olmamış ama sonradan olmuş olan arkadaşlar nedense cevap bile yazmıyor. En azından ben karşılaştım mesela özelden mesaj atıyorum kendi sorunlarımla alakalı aktif oldukları halde cevap yazmıyorlar.. Halbuki dertler sorunlar paylaştıkça azalır... Bu grup için demiyorum yanlış anlaşılmasın sakın. Bana tuhaf geliyor. Bir gün çocuğum olacak ama ben hep olmayanlara destek vermeye devam edeceğim
Canımm tebrik ederim darısı hepimizin başına inşallah
Canım çok sevindim hayırlısı olsun belirtin olmuş muydu?
canım böyle şeyler izlemehiç gerek yok bazı şeyleri de bilmemize ancak korkutur seni :) dua et sadece :) allahım yardımcın olsun :) utanacak birseyde yok bebişlerine kavusacağını düşün :)
hayırlı olsun canım :) kat kat artsın değerin inşallah :)
bu dopınkte herkez yardımcı oluyor canım... ama bende dıger dopınklerde bununla defalarca karsılastım hamıle kalmaya calısırken dertlesıyorsun bırbırıne duva edıyorsun sonra hamıle kalıyor ve bı bakıyorsunku ne selamına cevap verıyor nede merak ettıgın sylerlere banada bu cok yanlıs gelıyor bızler zor sartlarda anne olmaya calısan ınsalarız ve hamıle kalınca degısmemelıyız bızım gıbı olan arkadaslara yasadıgımız sureclerı ve bılgılerı aktarmamız lazım yoksa dogru olmaz etık olmaz bu yaıpılan dedıgım gıbı bı cok kez karsılastım bu durumla ve hıc etık bulmuyorum bu davranısı...Şunu farkettim de yıllarca çocuğu olmamış ama sonradan olmuş olan arkadaşlar nedense cevap bile yazmıyor. En azından ben karşılaştım mesela özelden mesaj atıyorum kendi sorunlarımla alakalı aktif oldukları halde cevap yazmıyorlar.. Halbuki dertler sorunlar paylaştıkça azalır... Bu grup için demiyorum yanlış anlaşılmasın sakın. Bana tuhaf geliyor. Bir gün çocuğum olacak ama ben hep olmayanlara destek vermeye devam edeceğim
amınnn canım allahın ıznıyle hepımız anne olucaz rabbım emeklerımızın uzuntulerımızın karısılıgı cennet kokulu mıs kokulu yavrularımızla verıcek ınsallah bu zor gunler gecıcek bıtanem allah hepımızın yzunu guldursun gobuslerımız bebısle dolsun amınnn
ınsallah hersey guzel gıder saglıklı embrıoların olur pozıtıf sonucun olur kac yum oldugunu opudan sonra soyluyorlar bana hıc soylememıslerdı opu oncesı canım cok guzel olsun ınsallah herseyKizlarrr benim cuma 10:30 da opum var...hayirlisiylaa guzel yumoslarim olur insaallah..bugun kontrolum vardi..dr um sayisini demedi ama cok guzel iki tarafda dedi..kizlarr ben cok korkuyom yaa..bu 3.opu olacak benim..Allahim sonu guzel olsun bebisli olsun..Rabbim hepimizin gonlunden geceni hakkimizda hayirli eylesin..Aminn
canım ben buraya az girdim oyüzden pek kimseyi tanımıyorum, sorunun nedir? yardımcı olabilebileceğim bişey varsa seve seve olurum, belki diğer arkadaşların gözünden kaçmış olabilir, yoksa burda arkadaşlar çok yardımcı oluyor inan[/QUOTE
Canım sagolasın burdaki arkadaşlar süper. Ben sadece mesela yıllar evveli rezerv azlığından dert yanmış paylaşımlarda bulunmus arkadasların yazılarını okudum eski topiklerde çok araştırdım ve hakkında bölümünü tıkladığımda ya da yazılarında çocuğu olduklarına rastladım. Özel mesaj attığımda cvp yazmamalarına içerledim aktif oldukları halde. İnsan yaşadıklarını unutmamalı bence.. Keşke herkes bu topikteki gibi olsa
Ona baktırmıştık canım eşimin normal çıkmıştı benim 9 kromozomun yanında bişeyler yazıyo açıklamada da genetik danışma önerilir diyo doktorum o kromozomda o an için pıhtılaşma olmuştur dedi ben sadece kendim için istesem yaparlar mı acaba eşim izin alamadıİyi yapmışsın canım..
Kanda genetiklerinize de baktırın eşinle..Kromozom analizi..
Bol bol proteinle beslen yumurta,tavuk vs..ama ciddi oranda tüket bunu 1 yumurta yeme 2-3 yumurta ye bir kere de...canlar bu arada ben gıttıkce sısıyorum gobegım 4 aylık oldu nefes almakta zorlanıyorm soda felan ıcım ıyı gelır dedım ama ıse yaramadı laboyada cıkamıyorum bırazdan esımle cıkıp yuruyus yapcaz belkı o ıyı gelır baska tavsılerınız varsa yazın olurmu opuyorum hepınızı...
Çok haklısın canım, bu arada benim de yumurta rezervim düşük, az ve kalitesiz yumurta üretiyorum ve erken menepoz riskim var, benim amh değerim 0,49 . Bu tedavimde 8 yumurta toplandı ama 5'i boş çıktı, 3'ü işlem gördü ama sadece 2'si döllendi. Biri 1. Kalite diğeri 2. Kaliteydi ama ikiside 8 hücreliydi, çok sevindim çünkü ilk denememde hiç 8 hücreli embriyom olmamıştı. İkisi de transfer edildi 3.gün embriyosuydu. İnşallah seninde son tedavin olur bu, Allah kısmet eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?