2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

O zaman başlama canım sen. Tedavi öncesi başlarsın. Ben iki aya başlamak istiyorum ama bir yandan da sorun olur diye korkuyorum yine.. Bu sefer bahçeciyi düşünüyorum. Yumurta rezervi sıkıntılı olan kadınlarda etkili birşeyler var diye okumuştum.. Allah korusun buda tutmazsa işime geri dönücem ondan acele ediyorum. Bir yıl mesleğime sırf bunun için ara verdim.. Sen canım bu kadar beklemesen bizim gibiler için zaman çok önemli..eger maddi sıkıntın yoksa tabi..birde hangi hastanede olmuştun tedavi

Canm.yazdım cvp son sayfaya bakarsın 279a

utanırım ya ben bayan doktora bıle açamıorm

ohaaaaaa....yumurta toplama ıslemı vıdeo ızledım mıdem bulandıııııı
canım böyle şeyler izleme hiç gerek yok bazı şeyleri de bilmemize ancak korkutur seni :) dua et sadece :) allahım yardımcın olsun :) utanacak birseyde yok bebişlerine kavusacağını düşün :)
çook teşekkür ederim kızlar, çok sağolun, inşallah değerim 2'ye katlar
hayırlı olsun canım :) kat kat artsın değerin inşallah :)

Kizlarrr benim cuma 10:30 da opum var...hayirlisiylaa guzel yumoslarim olur insaallah..bugun kontrolum vardi..dr um sayisini demedi ama cok guzel iki tarafda dedi..kizlarr ben cok korkuyom yaa..bu 3.opu olacak benim..Allahim sonu guzel olsun bebisli olsun..Rabbim hepimizin gonlunden geceni hakkimizda hayirli eylesin..Aminn

Gezmelerdeydim evime döndüm bugünde işbaşı yaptım...test sonuçlarımın 2 si negatif çıkmış ACA Igg ACA Igm normalide negatif olmasıymış sanırım doktora gösterince anlıcaz bakalım...gebe kalan arkadaşlarımı tebrik ederim..

Canımm tebrik ederim darısı hepimizin başına inşallah

İyi akşamlar kızlar benim de bugün kontrolüm vardı büyüyorlarmış yumurtalarım inşallah büyümeye devam ederler ve içleri doludur. Moral oldu bu bile bana

canım ben buraya az girdim oyüzden pek kimseyi tanımıyorum, sorunun nedir? yardımcı olabilebileceğim bişey varsa seve seve olurum, belki diğer arkadaşların gözünden kaçmış olabilir, yoksa burda arkadaşlar çok yardımcı oluyor inan

Canımm tebrik ederim darısı hepimizin başına inşallah
Merserayy gözün aydın canım sağlıkla gelsin kuzun kucağına inş

Canım çok sevindim hayırlısı olsun belirtin olmuş muydu?

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, Allahım burda isteyen emek veren acı çeken umutla bekleyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah, hiçbşr zaman umutsuz olmamak lazım arkadaşlar ben 8 sene sonra aldım bu haberi, inşallah sizler benim kadar beklemeden alırsınız, eminim aranızda benden daha fazla sene bekleyen de vardır, Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
benim belirtim pek olmadı açıkçası, ne kasık ağrısı ne bel ağrısı, ne batma ne lekelenme, hiçbiri olmadı, göğüslerim çatlatma iğnesini vurduğum gün acımaya başlamıştı sonra dolgunlaştı, transferin 8. gününde acısı tamamen geçti ama şişkinlik kaldı, onu da bileye yoramadım 3 iğne 6 fitil kullanıyorum onların etkisidir heralde dedim.

kızlar soylemeyı unuttum sanırım bende hem hetorozıgot hemde hemozogot var genetık doktoru 9 haftalık bı kaybım oldugu ıcın doguma kadar kan sulandırıcı ıgne yapıcaksın demıstı hayırlı olur ınsallah

bu dopınkte herkez yardımcı oluyor canım... ama bende dıger dopınklerde bununla defalarca karsılastım hamıle kalmaya calısırken dertlesıyorsun bırbırıne duva edıyorsun sonra hamıle kalıyor ve bı bakıyorsunku ne selamına cevap verıyor nede merak ettıgın sylerlere banada bu cok yanlıs gelıyor bızler zor sartlarda anne olmaya calısan ınsalarız ve hamıle kalınca degısmemelıyız bızım gıbı olan arkadaslara yasadıgımız sureclerı ve bılgılerı aktarmamız lazım yoksa dogru olmaz etık olmaz bu yaıpılan dedıgım gıbı bı cok kez karsılastım bu durumla ve hıc etık bulmuyorum bu davranısı...

ALYA_DUA canım bebişlerin seni anne yapacaklar inşşş
amınnn canım allahın ıznıyle hepımız anne olucaz rabbım emeklerımızın uzuntulerımızın karısılıgı cennet kokulu mıs kokulu yavrularımızla verıcek ınsallah bu zor gunler gecıcek bıtanem allah hepımızın yzunu guldursun gobuslerımız bebısle dolsun amınnn

ınsallah hersey guzel gıder saglıklı embrıoların olur pozıtıf sonucun olur kac yum oldugunu opudan sonra soyluyorlar bana hıc soylememıslerdı opu oncesı canım cok guzel olsun ınsallah hersey

canlar bu arada ben gıttıkce sısıyorum gobegım 4 aylık oldu nefes almakta zorlanıyorm soda felan ıcım ıyı gelır dedım ama ıse yaramadı laboyada cıkamıyorum bırazdan esımle cıkıp yuruyus yapcaz belkı o ıyı gelır baska tavsılerınız varsa yazın olurmu opuyorum hepınızı...

C

İyi yapmışsın canım..
Kanda genetiklerinize de baktırın eşinle..Kromozom analizi..
Ona baktırmıştık canım eşimin normal çıkmıştı benim 9 kromozomun yanında bişeyler yazıyo açıklamada da genetik danışma önerilir diyo doktorum o kromozomda o an için pıhtılaşma olmuştur dedi ben sadece kendim için istesem yaparlar mı acaba eşim izin alamadı

Bol bol proteinle beslen yumurta,tavuk vs..ama ciddi oranda tüket bunu 1 yumurta yeme 2-3 yumurta ye bir kere de...
ohss oluyor gibisin sen...
ani kilo artışın varsa ve nefes darlığı yaşıyorsan hiç bekleme acile git lütfen...
ayrıca dinlenmen lazım yürüyüşe çıkmayın..

Çok haklısın canım, bu arada benim de yumurta rezervim düşük, az ve kalitesiz yumurta üretiyorum ve erken menepoz riskim var, benim amh değerim 0,49 . Bu tedavimde 8 yumurta toplandı ama 5'i boş çıktı, 3'ü işlem gördü ama sadece 2'si döllendi. Biri 1. Kalite diğeri 2. Kaliteydi ama ikiside 8 hücreliydi, çok sevindim çünkü ilk denememde hiç 8 hücreli embriyom olmamıştı. İkisi de transfer edildi 3.gün embriyosuydu. İnşallah seninde son tedavin olur bu, Allah kısmet eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…