Anladım canım benımde tedavı ıptal olmuştu 8 bana gore cok ıyı bır rakam . Bende ıkı olmustu maalesef . Transfer oldun mu pekiÇok haklısın canım, bu arada benim de yumurta rezervim düşük, az ve kalitesiz yumurta üretiyorum ve erken menepoz riskim var, benim amh değerim 0,49 . Bu tedavimde 8 yumurta toplandı ama 5'i boş çıktı, 3'ü işlem gördü ama sadece 2'si döllendi. Biri 1. Kalite diğeri 2. Kaliteydi ama ikiside 8 hücreliydi, çok sevindim çünkü ilk denememde hiç 8 hücreli embriyom olmamıştı. İkisi de transfer edildi 3.gün embriyosuydu. İnşallah seninde son tedavin olur bu, Allah kısmet eder inşallah
Hayırlı günde hayırlı haberlere insKizlarrr benim cuma 10:30 da opum var...hayirlisiylaa guzel yumoslarim olur insaallah..bugun kontrolum vardi..dr um sayisini demedi ama cok guzel iki tarafda dedi..kizlarr ben cok korkuyom yaa..bu 3.opu olacak benim..Allahim sonu guzel olsun bebisli olsun..Rabbim hepimizin gonlunden geceni hakkimizda hayirli eylesin..Aminn
Ona baktırmıştık canım eşimin normal çıkmıştı benim 9 kromozomun yanında bişeyler yazıyo açıklamada da genetik danışma önerilir diyo doktorum o kromozomda o an için pıhtılaşma olmuştur dedi ben sadece kendim için istesem yaparlar mı acaba eşim izin alamadı
Ne güzel bir günde opu olacaksın...Kizlarrr benim cuma 10:30 da opum var...hayirlisiylaa guzel yumoslarim olur insaallah..bugun kontrolum vardi..dr um sayisini demedi ama cok guzel iki tarafda dedi..kizlarr ben cok korkuyom yaa..bu 3.opu olacak benim..Allahim sonu guzel olsun bebisli olsun..Rabbim hepimizin gonlunden geceni hakkimizda hayirli eylesin..Aminn
Olsun tatlım ne önemi var,azıcık bağışıklık düşmüştür uçuk ondan çıkar,bir belirti değil kuzumBir adet uçuk çıkardım ben.
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, Allahım burda isteyen emek veren acı çeken umutla bekleyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah, hiçbşr zaman umutsuz olmamak lazım arkadaşlar ben 8 sene sonra aldım bu haberi, inşallah sizler benim kadar beklemeden alırsınız, eminim aranızda benden daha fazla sene bekleyen de vardır, Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
benim belirtim pek olmadı açıkçası, ne kasık ağrısı ne bel ağrısı, ne batma ne lekelenme, hiçbiri olmadı, göğüslerim çatlatma iğnesini vurduğum gün acımaya başlamıştı sonra dolgunlaştı, transferin 8. gününde acısı tamamen geçti ama şişkinlik kaldı, onu da bileye yoramadım 3 iğne 6 fitil kullanıyorum onların etkisidir heralde dedim.
Slm kızlarrr bugün eski şirketten hostes bi arkadaşım işten ayrılınca fotoğrafçılığa merak sardı ve ücretsiz hamile fotolarımı çekmek istedi. Ortaya çok şahane bir iş çıktı ancak burada yayınlayamam maalesefÇok eğlendik... Allah hepinize nasip etsin inşallah!!!! Benim sıpa o kadar sıkıntıya rağmen şaka maka 35. Haftaya geldi valla
Benimde amh ım 0,72 fsh 15,sağ taraf iğnelere hiç cevap vermedi sizleri duydukça umut oluyor maşallah size adınıza çok sevindim,yumurta kalitesi için kullandığınız birşey oldumu? 8 çok iyi maşallah çünkü benimde 2 oldu teki geç döllendi, olmadı sonuçta, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahÇok haklısın canım, bu arada benim de yumurta rezervim düşük, az ve kalitesiz yumurta üretiyorum ve erken menepoz riskim var, benim amh değerim 0,49 . Bu tedavimde 8 yumurta toplandı ama 5'i boş çıktı, 3'ü işlem gördü ama sadece 2'si döllendi. Biri 1. Kalite diğeri 2. Kaliteydi ama ikiside 8 hücreliydi, çok sevindim çünkü ilk denememde hiç 8 hücreli embriyom olmamıştı. İkisi de transfer edildi 3.gün embriyosuydu. İnşallah seninde son tedavin olur bu, Allah kısmet eder inşallah
ooo çok seksiarkadaşlar estrofen göğüsleri hassaslaştırır ve büyütür ama bu kadar hassaslaşıp büyür mü...????uçlar da büyüdü.... bu gün 7. günüm... daha önceki tedavilerim de göğüslerimi hatırlayamıyorum bu kadar büyümüşlermiydi....????tranferi olan arkadaşlar ne durumdasınız?????
canım nasıl tarıf etsem gobegım her saat daha cok sısıyor nefes alırken batma oluyor afedersın kucuk tuvaletımı yaperken kasıgımda karnımda ınanılmaz bı agrı oluyor yurudum soda ıctım degısım yok yarına kadar beklıycam devam ederse hemen gıdıcam resmı koyum canım baksana 7 aylık gıbı oldumBol bol proteinle beslen yumurta,tavuk vs..ama ciddi oranda tüket bunu 1 yumurta yeme 2-3 yumurta ye bir kere de...
ohss oluyor gibisin sen...
ani kilo artışın varsa ve nefes darlığı yaşıyorsan hiç bekleme acile git lütfen...
ayrıca dinlenmen lazım yürüyüşe çıkmayın..
arkadaşlar estrofen göğüsleri hassaslaştırır ve büyütür ama bu kadar hassaslaşıp büyür mü...????uçlar da büyüdü.... bu gün 7. günüm... daha önceki tedavilerim de göğüslerimi hatırlayamıyorum bu kadar büyümüşlermiydi....????tranferi olan arkadaşlar ne durumdasınız?????
Canım bu normal değil bana kalırsa bekleme ohss olmuşsun sen.canım nasıl tarıf etsem gobegım her saat daha cok sısıyor nefes alırken batma oluyor afedersın kucuk tuvaletımı yaperken kasıgımda karnımda ınanılmaz bı agrı oluyor yurudum soda ıctım degısım yok yarına kadar beklıycam devam ederse hemen gıdıcam resmı koyum canım baksana 7 aylık gıbı oldumEki Görüntüle 1382546 Eki Görüntüle 1382547
canım nasıl tarıf etsem gobegım her saat daha cok sısıyor nefes alırken batma oluyor afedersın kucuk tuvaletımı yaperken kasıgımda karnımda ınanılmaz bı agrı oluyor yurudum soda ıctım degısım yok yarına kadar beklıycam devam ederse hemen gıdıcam resmı koyum canım baksana 7 aylık gıbı oldumEki Görüntüle 1382546 Eki Görüntüle 1382547
Canım bu normal değil bana kalırsa bekleme ohss olmuşsun sen.
Ben de böyle oldum ve acilden yatış verildi geç kalma derim bir bakılsın hastaneden ulaşabileceğin birileri var mı?
Ne hamilesi kuzum dün yumileri toplandı...aaa hamile degil miii ayy benım kafa karıstıı o zamann acill doktora gıtmesı lazım öyle olmazz..
bencede normal degıl sanırım bugun artmaya basladı sıskınlıgım var hemsırelerın numarası ama aksamları kapalı oluyor telefonları ouzden arayamıyorum sabaha kadar bekyebılırsem beklıyım duramazsam kotulesmeye devam edersem acıle gıtcamCanım bu normal değil bana kalırsa bekleme ohss olmuşsun sen.
Ben de böyle oldum ve acilden yatış verildi geç kalma derim bir bakılsın hastaneden ulaşabileceğin birileri var mı?
bencede normal degıl sanırım bugun artmaya basladı sıskınlıgım var hemsırelerın numarası ama aksamları kapalı oluyor telefonları ouzden arayamıyorum sabaha kadar bekyebılırsem beklıyım duramazsam kotulesmeye devam edersem acıle gıtcam
Ne hamilesi kuzum dün yumileri toplandı...
Ohss olmuş tüm belirtileri var nerdeyse sıvı birikimi artmamalı...
bencede normal degıl sanırım bugun artmaya basladı sıskınlıgım var hemsırelerın numarası ama aksamları kapalı oluyor telefonları ouzden arayamıyorum sabaha kadar bekyebılırsem beklıyım duramazsam kotulesmeye devam edersem acıle gıtcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?