2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Slm kızlarrr bugün eski şirketten hostes bi arkadaşım işten ayrılınca fotoğrafçılığa merak sardı ve ücretsiz hamile fotolarımı çekmek istedi. Ortaya çok şahane bir iş çıktı ancak burada yayınlayamam maalesef Çok eğlendik... Allah hepinize nasip etsin inşallah!!!! Benim sıpa o kadar sıkıntıya rağmen şaka maka 35. Haftaya geldi valla

Anladım canım benımde tedavı ıptal olmuştu 8 bana gore cok ıyı bır rakam . Bende ıkı olmustu maalesef . Transfer oldun mu peki

Hayırlı günde hayırlı haberlere ins

Sadece sana bakarlar canım neden bakmasınlar sen ne gerekiyorsa yaptır..

Ne güzel bir günde opu olacaksın...
Korkulacak bir şey yok canım sende biliyorsun bir şey hissetmiyoruz uyuyup uyancan ve bitecek...
Rabbim içini ferahlatsın...

Tatlım çok tebrik ederim..
Sağlıklı bir gebelik diliyorum...
8 yılın acısını çıkar doyasıya keyfini yaşa gebeliğinin...

Eminim çok güzel fotolar olmuştur..Anne güzel olunca fotoları kim çekse güzel iş çıkar..
Maşallah Cem paşaya baş göstermedi erkenden

Benimde amh ım 0,72 fsh 15,sağ taraf iğnelere hiç cevap vermedi sizleri duydukça umut oluyor maşallah size adınıza çok sevindim,yumurta kalitesi için kullandığınız birşey oldumu? 8 çok iyi maşallah çünkü benimde 2 oldu teki geç döllendi, olmadı sonuçta, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

ooo çok seksi
dikkat çekici hale gelmesi umut verici tabii azcıkta umutlanalım dimi ama

canım nasıl tarıf etsem gobegım her saat daha cok sısıyor nefes alırken batma oluyor afedersın kucuk tuvaletımı yaperken kasıgımda karnımda ınanılmaz bı agrı oluyor yurudum soda ıctım degısım yok yarına kadar beklıycam devam ederse hemen gıdıcam resmı koyum canım baksana 7 aylık gıbı oldum

canımm hem ne büyümeee :))) ben ve memeler 2 ayrı kısı olmustukk ama yumıler toplanınca gecıyor

Canım bu normal değil bana kalırsa bekleme ohss olmuşsun sen.
Ben de böyle oldum ve acilden yatış verildi geç kalma derim bir bakılsın hastaneden ulaşabileceğin birileri var mı?

tuvalet yaparken agrı problem hemen doktoru araderım..

Ben de böyle oldum ve acilden yatış verildi geç kalma derim bir bakılsın hastaneden ulaşabileceğin birileri var mı?

aaa hamile degil miii ayy benım kafa karıstıı o zamann acill doktora gıtmesı lazım öyle olmazz..

bencede normal degıl sanırım bugun artmaya basladı sıskınlıgım var hemsırelerın numarası ama aksamları kapalı oluyor telefonları ouzden arayamıyorum sabaha kadar bekyebılırsem beklıyım duramazsam kotulesmeye devam edersem acıle gıtcam

Canım bu beklememen gereken bir şey...
Anlatmayım şimdi detaylı ama bir devlet hastanesinin aciline git durumu anlat..
Genelde acildekiler tüp bebekle ilgili olmadıklarından bu durumu anlamakta zorluk çekebilirler ama sen anlat bir daha...
Şu an yanında olsam tutar kolundan götürürdüm seni...

Evet lütfen hemen gidin ağrınız olursa daha kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…