2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bulutefe canım bol bol su iç sıvı tüket...
Sık sık ama az ye..
İş yapma efor sarfetme sinlen olur mu..
Umarım bir an evvel atlatırsın..

acıle gıdersem ohsmı oldum dıyım dun yumurta toplama ıslemı oldu bgun sısmeye basladım nefes almakta zorluk cekıyom dıyım su hemsıreler anlamadmkı hem acıl durumlarda arayın dıyolar hem 5 sonra ne tlf cevap verıyolra bıde kapatıyolar sınır oldum valla hafıf mıyde bulantımda bundanmı kaynaklanıyor acaba ben normaldır sandım ama degıl gıbı allah razı olsun sen olmasan sızler olmasanız hıc bısey fark etmıycam hayırlısı gıtmeye calıscam ınsallah kotu bısey olmaz

Bulutefe canım bol bol su iç sıvı tüket...
Sık sık ama az ye..
İş yapma efor sarfetme sinlen olur mu..
Umarım bir an evvel atlatırsın..
bugun sadece yarım ekmek yedım canım bol su ıcıyorum zaten ama dedım heralde yemek yedım sıstım ama bıseyde yıyemedımkı gunduz hafıfdı gıttıkce artmaya basladı allah razı olsun bıtanem ınsallah atlatırım hepınızı cok sevıyorum allah hepınızden razı olsun kızlar

çok geçmiş olsun canımmm dilerim bir an önce geçerr..

Cnm geçmiş olsun benimde dün opum vardi seninle aynıydı k bende şişlik var biraz zorlanıyor um ama senin ki gibi değil yani normal değil o mahiyette soylemek istedim..bence de acile git sabahta hemen doktoruna ulaş inşallah...insallah hersey güzel olur arkadaşim.

Mide bulantında bundan kaynaklanıyor...
Sana yapılması gerekenleri yazıyorum..
Acildekilere Tüp bebek tedavisindeyim yumurtalıklarımı uyarıcı hormon iğneleri kullandım ve yumurtalarım dün toplandı.yumurtalıklarım ilaçların etkisi ile aşırı uyarılmış olabilir..
Buna bağlı olarak aniden şişmeye başladım,mide bulantım var,idrarımı yaparken zorlanıyorum ya da yapamıyorum,en önemliside nefes almakta güçlük yaşıyorum.Bunları söylersen gerekeni yaparlar diye düşünüyorum..
Kan ve idrar tahlilleri yapılmalı sonra ultrasonda sıvı birikimi var mı ona bakılmalı...
Çıkan sonuçlara göre serum bağlarlar muhtemelen..Ya da hafif derecede ohss ile ağrı kesicilerle eve dönersin inşallah...
Damardan protein ve sıvı takviyesi yaparlar serumla bu iyi bir şey aslında kendini daha iyi hissedersin serum yersen..
Belki de hafif derecedesin şu an ama riske atamayız kendiliğinden geçmesini bekleyemeyiz...
Baksınlar en azından içimiz rahat eder..

ohss belirtileri ve doktora gidilmesi gereken durumlar...

• Hızlı kilo artımıyla birlikte alt karın bölgesinde sürekli bir ağrı nedeniyle uyku problemi çekiyorsanız ve sürekli ağrı kesici kullanmanız gerekiyorsa,

• Sürekli bulantı, kusma ve/veya diyare durumunda,

• Karın bölgesinde gerginlik (şişme) nedeniyle rahatsızlık ve nefes darlığı çekiyorsanız,

• Bir bacakta şişme olması, göğüs ağrısı veya baldırlarda hassasiyet olması durumunda.

dedıklerının hepsı mevcut aslında bugun 2 bucuk ltreye yakın su ıctım afedersın bı cay bardagı kadar ıdrar yaptım allahım yardım etsın hepımıze ıclerındende bana hersey ıcın bılgı verdıgın cın cok tesekkur ederım benı bılgılendırdın allah razı olsun hepınızı opuyorum sımdı cıkım bı dus felan alım duruma gore ınsallah kotu bısey olmaz allaha emanet olun opuyorum hepınızı

Ben hastanede yatarken idrar takibi yapılıyordu..
Bir şişeye işiyordum biriktiriyordum aldığım sıvılarıda kaç bardak kaç litre şeklinde yazıyordum gün sonunda bana soruyorlardı ne kadar içtin ne kadar yaptın..İçtiğinle çıkardığın eşit olmalı...
Canım dualarım seninle...
İnşallah hafif derece ile atlatacaksın...
Habersiz bırakmamaya çalış bizi..

Özlemişim seniii...
Ben adet olunca hastane ile görüşüp histeroskopi günü alıcam histeroskopiden sonra buz bebeklerimin tedavisine başlayacam canımm...

ALYA_DUA geçmiş olsun arkadaşım kızların dediği gibi biran önce acile git bizleride habersiz bırakma...

maşaşlah deye deye hamiş oldun kız... sonuna kadar gitsin darısı başımıza.....

hadi bol kaliteli yumoşların olsun........

gözünaydın arkadaşım sorun yoksa ne mutlu sana...
cnm nasılsın ben tedaviye başaldım kızz.. bugün ikinci iğnemi oldum cuma kontrol....

Tatlım çok tebrik ederim..
Sağlıklı bir gebelik diliyorum...
8 yılın acısını çıkar doyasıya keyfini yaşa gebeliğinin...
Çook teşekkür ederim canım, Allah sana ve tüm arkadaşlara da nasip etsin inşallah, beni listeye hamile olarak kaydedebilirmisin?

Amin canım hepimiz inşallah, şöyle söyleyim ben tedaviye başlamadan 2 ay önce coQ10, omega-3 ve b-complex vitamin kullanmaya başladım, tedaviye başlarkende dr bana biesteron dhea ve 2 tane vitamin daha verdi, ben yumurta rezervimin düşük olduğunu bu tedavime başlarken öğrendim şimdiye kadar sebepsiz infertiliteyiz diye biliyodum, lucrine başladığım gün arı sütü-bal-polen karışımı aldım ve her sabah bir tatlı kslığı yemeye başladım ayrıca en iyisinden kuru incir kabuklu ceviz fındık fıstık badem dutkurusu falan yemeye başladım. 8 yumurta oluştu ama 5'i boş çıktı canım hiç işlem görmedi. Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin, bir de canım ben tüp bebeğimi kimseye söykemeyim diye çok kasmadın kendimi, samimiyetine güvendiğim insanlara söyledim sırf dua almak için, herkesten dua istedim ve elimden geldiği kadar dua ettim hep tabi hayırlısını istedim, inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur hepimizin

Çok geçmiş olsun bencede normal değil, arkadaşların dediği gibi druna gitsen daha iyi olur

haber
haberdar edıcam kızlar sızı allahın ıznıyle atlatırım yarını beklıycam sımdılık ınsalllah hafıfce atlatırım sızlerıde uzdum kusura bakmayın nolur dus felan aldım rahatladım bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…