2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

amın canım ınsallah hepımız ıcın hersey guzel olur bunuda atlatırım ınsallah rabbımın ıznıyle
ı

arkadaşım geçmiş olsun inşlh en kısa zamnada atlatırsın..

Canım aklım sende...
İyiki de paylaştın üzmek ne demek birbirimize destek olmak için buradayız...
Yarına daha iyi olduğunun haberini alırız inşallah

kızlar eşimde ayrı garıp ya dıyokı ıyı tarafından bak bıde hamıle gıbı gorunuyosun

Canım aklım sende...
İyiki de paylaştın üzmek ne demek birbirimize destek olmak için buradayız...
Yarına daha iyi olduğunun haberini alırız inşallah
aminnn canım ınsallah yarın ıyı olurum amınn allah razı olsun

Sen nerelerdesin
Elimi yakınca kocacım izin almış beni gezmelere götürdü canım..o arada kan testlerimide verdim..özelde yapılan 2 tanesinin sonucu çıktı negatifler..normal değerde negatifmiş sanırım internetten baktım ACA Igg ACAIgm testleri düşüklerde bakılıyomuş sanırım sen bilirsin belki gülden...eee bu bende negatif düşükye sebep olan bu şey bende yoksa ne olaki bebelerim niye düştü acep...diğer testlerde 1 ay içinde çıkıcak...sonra doktora göstercem meraktan çatlıyorum...bir spermiyogram kaldı yaptırcağım...kızlar özel labaratuarda amh sordum bugün 180 tl dediler sizce fiyat nasıl...

bende 180 yaptrımıstım canım ama arastır ıstersen daha uygun yapan yerlerde vardır ben devlette genetık testlerımı yaptırırken bı adam geldı elınde amh testı yazıyordu kız dedı dk yazıdırısanız barkot alıranız ucret almayız ama yazıramazsanız 60 tl ucret alırız bende baya sasırmıstım burç genetık labarutarıydı ısmı eger kagıdını bulabırsem numarasını yazım yarın bı ara bılgı al ıstersen arada yarıyarıya fark var

Canım düşüğün bir çok sebebi olabilir...
Rahim içi sorunlar,embriyoda olan sorunlar vs...
Mesela embriyonun tam kromozom taramasını yaptırabilirsiniz...
Hamile kalabiliyor olman oluşan bebekte sıkıntı yok anlamına gelmiyor...
Sperm seçimi de önemli mikro çip yöntemi var şimdilerde her yer uygulamıyor bunu ama bence çok gerekli..

Çok teşekkür ederim.evet dhea bende başladım ayrıca melatonin koenzim q10 alıyorum. arı sütü hasadı nisanda oluyormuş, aldığım yerde kalmamıştı, sadece polen ve kestane balı yiyorum bende şimdilik.tedaviye ilk başladığımda prolaktin seviyem çok yüksekti.o yüzden incire biraz mesafeliyim. regli ile beraber 7 folikül görülmüştü ancak iğnelerin bende çok işe yaradığını düşünmüyorum.dediğiniz gibi elde kala kala 2 tane kalmıştı.samimiyetine güvendiğim insanlara bende söyledim.aynı şekilde dua istedim,ancak takdir edersinizki herkese söylenmiyor.hatta bu durumu ilk öğrendiğimde sokaktaki kadınları çevirip anlatasım geliyordu.
lucrin kullanmışssınız sanırım size uzun protokol uygulanmış. gonal f ile mi yumurtalar gelişti.birde siz yurt dışındamısınız?yanlış mı anladım hulusi hocayamıgidiyordunuz?ne çok sordum kusuruma bakmayın lütfen.
sağlıklı bir gebelik dilerim şimdiden.

ne dmek canım istediğin kadar sorabilirsin, evet eşimin işi nedeniylegeçici olarak Almanya'dayım, normalde Ankara'da yaşıyorum, Drum Hulusi beydi ve ben çok güven duydum, elinden geleni yaptığına ve her tedbiri aldığına çok inanıyorum, tutmasaydı da düşüncem bu. adetime 1 hafta kala geldim Ankara'ya ve hemen tedaviye başladık, önce histereskopi yaptı rahmimden parça aldı ve biyopsiye yolladı, çok şükür bişey çıkmadı, aynı gün lucrine başladım, yumurta geliştirici olarak da gonal f-450'den 187,5 doz ve merional 75 doz kullandım. bu süreç çok zor bir süreç canım parasını geçtim, bedenen ve ruhen çok yıprandım gerçekten, hala göbekten 2 iğne kalçadan progestan iğne vurunuyorum günde 6 tane progestan fitil ve estrofem kullanıyorum, ekstra aldığım vitaminleri saymıyorum, sakın şikayetlendiğimi düşünme Allaha ne kadar şükretsem az bazı endişelerim olsa da çok mutluyum sonsuz şükürler olsun, Allahım sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelesin hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…