2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

herkese günaydınlar
test günü bekleyenler inşlh pozitif sonuç alırsınız benim gibi tedavide olanalr kaliteli yumşalrımız olsun ve hepsi döllenip göbişimize gelsin hamiş olallım
hamişler hayırlı sağlıklı gebelik geçirin
buluefe cnm inşlh iisindir..

Amin

günaydınn belirti yok çünkü BEBEK var
Günaydınlar proluton vurulup geldim. Gene hiç belirtim yok.
arkadaşım çok doğru söylüyo benimde hiç belirtim olmadı, ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne batma ne lekelenme, turp gibiydim, göğüslerimde çatlatma iğnesini vurduğum günden beri bir acı vadı o da 8. günümde geçti sadece biraz göğüs şişliğim kaldı, bazı bünyeler bir sürü ağrı sancıyla bebeği kucaklarken bizim bünyeler huzurla kucaklıyor demekki

Ayyy inşallah öyle olur canım.

Günaydın kızlar..son birkaç haftadır apartmandan pisliğin teki kapımıza işiyo...biz işteyken oluyo hep..bugun tesadüf ben sabah işe gitmedim öğleden sonra gidicem saat 7.30 sırası şıkırtı duydum eşim geç kaldı sandım kalktım kapının ağzından içeri koyu sarı sıvı girmiş kapıyı açtım hemen kimsecikler yok...geçen haftada eşimin ayakkabısına işemiştiler...polis çağırdım baktılar kamera var mı apartmandan dediler..maalesefki yok o yüzden bişey yapamadılar..hemen hemen muntazam işiyo biri.kimsenin günahını almak istemem ama bir amca var herkes onu diyo başkalarınada garip garip şeyler yapmış apartman yöneticilerine özellikle...eşimde bu sene yönetici oldu...olduğundan beride bu tarz olaylar oluyo..kapı süsümü koparip almışlar efendim işte ayakkabılarımıza işediler..eve ne zaman gelsem ićerde fayansım sarı sarı...gün aşırı biri biz yokken işiyo...bide bu çikti basımıza...

Çıkar canım..
Baktırabilirsin..5.gün embriyoları çünkü..

Zaten bir çıksa valla bir daha keseye kadar kanı bile tekrarlamayabilirim o kadar relax olurum salarım kendimi. Takip edince artmış mı artmamış mı daha çok problem oluyor sanki.

Şikayet olmadığını biliyorum durumunu anlatıyorsun ve çokta iyi ediyorsun.bende Ankara'dayım.cevabın için ayrıca teşekkür derim. hamiş hamiş yordum seni.2 transfer oldu değilmi?Rabbim 2'sinide bağışlar inşallah,sanırım artık kontrollerini Almanya'da olacaksın.Aminnn inşallah

İnşallah ama belirti olmayıp ben eski ben gibi olunca tutmadı herhalde endişesine kapıldım şu bir kaç gündür üzülüyorum.
şu an aynen o durumdayım. transferimin 15. günü bugün, turp gibiyim çok şükür bazen unutup hızlı hareket ediyorum sonra aklıma geliyo korkuyorum

Ya ne manyak insanlar var sabah sabah beni gerdi..
Az derdimiz var bir de kapıya kim işedi onu düşüncez ya
Diikkatli olun bence
Akli dengesİ olmayan biri kesin

Tövbe Ya Rabbim
Daha neler yaaa...
Canım belli ki bu akli dengesinde dengesizlik olan biri...
Yakalanma ihtimali var sonuçta bunu bile bile yapıyor..Rezil olacağı ihtimalini düşünmüyorsa muhakeme yeteneği olmayan biri..
Ama bir çaresine bakılmalı tabii iğrenç yaa pisliğe bak

Zaten bir çıksa valla bir daha keseye kadar kanı bile tekrarlamayabilirim o kadar relax olurum salarım kendimi. Takip edince artmış mı artmamış mı daha çok problem oluyor sanki.

Valla süper olur tabii rahat olman da en azından 1 test daha lazım canım..
Allah korusun değer düşüşe geçerse kese gününe kadar boşuna ilaç kullanmış olursun ne gerek var..

Ay inanmıyorum ya bu insanlar şaşkın mıdır nedir. Ayakkabı bırakmayın hiç dışarıda. Ya korkutma amaçlı oyuncak kamera koyun ya da kapıya not yazın gizli kamera koydum hadi gel bir daha işe de seni ele güne bir güzel rezil edeyim diye. Ya da gerçekten gizli kamera yerleştirin göremeyeceği şekilde. Not falan yazmayın kim olduğu çıksın ortaya.

Valla süper olur tabii rahat olman da en azından 1 test daha lazım canım..
Allah korusun değer düşüşe geçerse kese gününe kadar boşuna ilaç kullanmış olursun ne gerek var..

Evet doğru diyorsun 12. gün tekrar yaparım.

yok canı ne yorgunluğu, evet kontrollere burda devam ederim, şu an Hulusi beyle tlfnla görüşüyorum bugün yine kan vercem değer 2'ye katlamıştır inşallah.
bende 8 yumurta oluştu ama 5'i boş çıktı, biri hiç gelişmedi, sadece 2 yumurtam döllendi, biri 1. kalite diğeri 2. kaliteydi 3. gün embriyosu olarak transfer edildi, ikisinin de tuttuğunu sanmıyorum değerim çok yüksek değil, 13. gün 100 çıktı. sağlıklı olsunda tek yada ikiz hiç farketmez

hey Allahım, ne hasta ruhlu insanlar var yaa, Allah kolaylık versin

Aynen poliste kamera koyun dedi görüntü düşünce arıyacağız polisin bilgisi var...babamda polis benim aradım hemen 155 söyledim geldiler ama idrar örneğinden bişey yapamayız dediler...bugün kamera koyucaz bakalım gizli kamera...inşallah yakalanır...bir amca var namazdan dönüyo hep biraz dengesizlik yapmış diğer yöneticilerede ama bizimki ilk oluyomuş apartmanda...ben apartman kapısına çok yakınım merdivenin bitiminde apartman kapım birde ayak sesi çok duyuluyor apartmanda bu koşmadı yapan kişi ve hep namaz dönüş saatleri yani biz 7 de çıkıyoruz ya...günah almak istemiyorum ama o amca çıkarsa 90 yaşına bakmam şikayetçi okurum yatsın nezarette mahkemeyede veririm şayet oysa...kızlar yapan erkek afedersin şeyini çıkarıp kapıma sallamış yapmış kapı mermerim kapının bir ucuna isabet ettirmiş şeyini paspasım hep batık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…