- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
ya sapık mı yok memlekette, hiç derdimiz yokmuş gibi bunlarla uğraşıyoruz birde,akli dengesi bencede yerinde değil, yani apt. sonuçta karşıdaki kapıyı açsa ortaya çıkacak,bunları falan hiç düşünemeyen biri,bir gün evde kalıp yakalanabilir aslında,beklemek lazım,yakalamak lazım bir daha yapamasın,yoksa sizin canınızı sıkmaya devam eder.Günaydın kızlar..son birkaç haftadır apartmandan pisliğin teki kapımıza işiyo...biz işteyken oluyo hep..bugun tesadüf ben sabah işe gitmedim öğleden sonra gidicem saat 7.30 sırası şıkırtı duydum eşim geç kaldı sandım kalktım kapının ağzından içeri koyu sarı sıvı girmiş kapıyı açtım hemen kimsecikler yok...geçen haftada eşimin ayakkabısına işemiştiler...polis çağırdım baktılar kamera var mı apartmandan dediler..maalesefki yok o yüzden bişey yapamadılar..hemen hemen muntazam işiyo biri.kimsenin günahını almak istemem ama bir amca var herkes onu diyo başkalarınada garip garip şeyler yapmış apartman yöneticilerine özellikle...eşimde bu sene yönetici oldu...olduğundan beride bu tarz olaylar oluyo..kapı süsümü koparip almışlar efendim işte ayakkabılarımıza işediler..eve ne zaman gelsem ićerde fayansım sarı sarı...gün aşırı biri biz yokken işiyo...bide bu çikti basımıza...
ne manyaklık ya normal bi insan yapmaz bunu cnm senin karşı komsun yokmu hani hiçmi gören bilen olmamıs bence bi küçük kamera koyun kapınıza bulursunuz aaa ne acayip şeyler ya aalah alllahhGünaydın kızlar..son birkaç haftadır apartmandan pisliğin teki kapımıza işiyo...biz işteyken oluyo hep..bugun tesadüf ben sabah işe gitmedim öğleden sonra gidicem saat 7.30 sırası şıkırtı duydum eşim geç kaldı sandım kalktım kapının ağzından içeri koyu sarı sıvı girmiş kapıyı açtım hemen kimsecikler yok...geçen haftada eşimin ayakkabısına işemiştiler...polis çağırdım baktılar kamera var mı apartmandan dediler..maalesefki yok o yüzden bişey yapamadılar..hemen hemen muntazam işiyo biri.kimsenin günahını almak istemem ama bir amca var herkes onu diyo başkalarınada garip garip şeyler yapmış apartman yöneticilerine özellikle...eşimde bu sene yönetici oldu...olduğundan beride bu tarz olaylar oluyo..kapı süsümü koparip almışlar efendim işte ayakkabılarımıza işediler..eve ne zaman gelsem ićerde fayansım sarı sarı...gün aşırı biri biz yokken işiyo...bide bu çikti basımıza...
tabiki Rabbim sağlıcakla bağışlasın gönlümden geçen oydu ondan dedim inşallah ikiside olur diye :) birde ikizlik değere bazen çok yansımayabiliyor kalp atışlarına kadar bilinemeyende olabiliyor.kaliteleri çok çok iyiymiş maşallah.sizin ilk denemenizmiydi tüp bebek olarak.yok canı ne yorgunluğu, evet kontrollere burda devam ederim, şu an Hulusi beyle tlfnla görüşüyorum bugün yine kan vercem değer 2'ye katlamıştır inşallah.
bende 8 yumurta oluştu ama 5'i boş çıktı, biri hiç gelişmedi, sadece 2 yumurtam döllendi, biri 1. kalite diğeri 2. kaliteydi 3. gün embriyosu olarak transfer edildi, ikisinin de tuttuğunu sanmıyorum değerim çok yüksek değil, 13. gün 100 çıktı. sağlıklı olsunda tek yada ikiz hiç farketmez
belirtiye takılma diyeceğim her zamanki gibi kuzum o daha minicikk nasıl bir belirti yapabilirki bebişinlesin tadını çıkart bu sürenin olumsuz olursa üzülmek için bol bol vaktin var ama olumlu olursa şu günleri yeniden yaşama şansın yok ( bebişnle ilk günlerini ) sen elinden geleni yaptın bından sonrası takdiri ilahi inşşş karderine bebğin yazılmıştır ve zamanı şimdidirİnşallah ama belirti olmayıp ben eski ben gibi olunca tutmadı herhalde endişesine kapıldım şu bir kaç gündür üzülüyorum.
aminn koca göbüşlü olasıcaherkese günaydınlar
test günü bekleyenler inşlh pozitif sonuç alırsınız benim gibi tedavide olanalr kaliteli yumşalrımız olsun ve hepsi döllenip göbişimize gelsin hamiş olallım
hamişler hayırlı sağlıklı gebelik geçirin
buluefe cnm inşlh iisindir..
canım benim küçücükki onlar,sessiz sedasız geliyorlardır belki,annemize rahatsızlık vermeyelim diyorlardır,daha 8,5 ay beraberiz nasıl olsa diyorlardır...Evet doğru diyorsun 12. gün tekrar yaparım.
bencde normal biri değldir bunu yapanSağolun kızlar hepiniz iyi ki varsınız sinirden elim ayağım kesildi...allah biliyo görüyo ya rabbim versin cezasını..kamera kouucak eşim daha pazartesi dedim esime evdeydik üşenmeyip yapsaydı bulurduk bugün manyağı...günah ya valla günah hak mı reva mı bu...
Sağolun kızlar hepiniz iyi ki varsınız sinirden elim ayağım kesildi...allah biliyo görüyo ya rabbim versin cezasını..kamera kouucak eşim daha pazartesi dedim esime evdeydik üşenmeyip yapsaydı bulurduk bugün manyağı...günah ya valla günah hak mı reva mı bu...
hatırlamam mı cnm ağlamıstım ben bileAksam şu doğumda ölen bir kız vardı ya birkaç ay önce demiştim size gebelik zehirlenmesinden ölmüştü kız bebeğini göremeden..işte o bebişe gittik annemlerle güzel bir elbise aldım gidememiştim fırsat bulup...büyümüş kuzucum mamalarla birde ölen kızın patronu sütünü sağıp yolluyomuş bebişe...yavrum boncuk mavi gözler bakışı yüzü falan aynı annesi kuzum...kucağıma aldım sevdim onu göz göze gelince fena oldum bende evlat yok onunda anacığı iki yaralı yürek bi an kötü oldum tuttum kendimi ağlamamak için...bir ara battaniyeye yatırdılar annemler rahat hareket etsin falan diye o ara ağlarken anne dedi yavrum 5 aylık olmuş dolu dolu..hani bebekler ağlarken sesleri öyle çıkarya anne der gibi yavrum...hepimiz şasırdık...anneannesi bakıyo kuzucuğa...
bu 2. denememdi, ilk denememde dışgebelik olmuştum canım, şimdi onun tedirginliğini yaşıyorum işte, pozitif sunucu aldım ama değer 2'ye katlanmadan rahat edemicem, ilkinde değer hep artıyodu ama 2'ye katlanmıyordutabiki Rabbim sağlıcakla bağışlasın gönlümden geçen oydu ondan dedim inşallah ikiside olur diye :) birde ikizlik değere bazen çok yansımayabiliyor kalp atışlarına kadar bilinemeyende olabiliyor.kaliteleri çok çok iyiymiş maşallah.sizin ilk denemenizmiydi tüp bebek olarak.
Allah rahmet eylesin . Herşeyin hayırlısını istemeli.hatırlamam mı cnm ağlamıstım ben bile
ayy yavrum kuzum bahtı güzel olsun kaderi güzel olsun yüznün güzelliği kaderine bahtına geçsin inşlhhhh....
geçmiş olsun @bulutefe umarım çok çabuk geçer
E egunal kuzum yeni bi gelişme varmı senle ilgili ?
portakales canım sen neler yapıosun opu oldun sanırım az kaldı geri sayıma sanırım
gönlünü ferah tutmaya çalış cnm inşlh bu sefer dış gebelik falan olmayacak normal gebesin kız senbu 2. denememdi, ilk denememde dışgebelik olmuştum canım, şimdi onun tedirginliğini yaşıyorum işte, pozitif sunucu aldım ama değer 2'ye katlanmadan rahat edemicem, ilkinde değer hep artıyodu ama 2'ye katlanmıyordu
saol canim bnm insaallah guzel olur hersey..bu sefer cok rahat olucam insaallah takmiycam kafama..zaten bu 3.opu olacak..gir cik anestezikolik oldum..sen naptin cnm bugun dha iyi misin..ınsallah hersey guzel gıder saglıklı embrıoların olur pozıtıf sonucun olur kac yum oldugunu opudan sonra soyluyorlar bana hıc soylememıslerdı opu oncesı canım cok guzel olsun ınsallah hersey
Ayyy kuzucum benim insaallah..dilerim rabbim gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eyler..AminnnHayırlı günde hayırlı haberlere ins
aminnn canim...evet cuma olmasi beni de sevindirdi..cok sukur bu sefet hic sismedim..dr um saolsun cok rahatlatiyo beni..kac yumi var dedim dun..yetecek kadar dedi..ben sana cocuklara ne soru soruyon mu die sordum mu hic dedi..bu bnm isim..cok guzel senkronizasyon icinde buyumusler dedi..bende peki dedimm ne diyim..37 yumosdan bise kalmayinca elde..bu sfer cok temkinliydim..asla fazla ilac vermeyin dedim..Ne güzel bir günde opu olacaksın...
Korkulacak bir şey yok canım sende biliyorsun bir şey hissetmiyoruz uyuyup uyancan ve bitecek...
Rabbim içini ferahlatsın...
maşaşlah deye deye hamiş oldun kız... sonuna kadar gitsin darısı başımıza.....
hadi bol kaliteli yumoşların olsun........
gözünaydın arkadaşım sorun yoksa ne mutlu sana...
cnm nasılsın ben tedaviye başaldım kızz.. bugün ikinci iğnemi oldum cuma kontrol....
belirtiye takılma diyeceğim her zamanki gibi kuzum o daha minicikk nasıl bir belirti yapabilirki bebişinlesin tadını çıkart bu sürenin olumsuz olursa üzülmek için bol bol vaktin var ama olumlu olursa şu günleri yeniden yaşama şansın yok ( bebişnle ilk günlerini ) sen elinden geleni yaptın bından sonrası takdiri ilahi inşşş karderine bebğin yazılmıştır ve zamanı şimdidir
canım benim küçücükki onlar,sessiz sedasız geliyorlardır belki,annemize rahatsızlık vermeyelim diyorlardır,daha 8,5 ay beraberiz nasıl olsa diyorlardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?