2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

ya sapık mı yok memlekette, hiç derdimiz yokmuş gibi bunlarla uğraşıyoruz birde,akli dengesi bencede yerinde değil, yani apt. sonuçta karşıdaki kapıyı açsa ortaya çıkacak,bunları falan hiç düşünemeyen biri,bir gün evde kalıp yakalanabilir aslında,beklemek lazım,yakalamak lazım bir daha yapamasın,yoksa sizin canınızı sıkmaya devam eder.

ne manyaklık ya normal bi insan yapmaz bunu cnm senin karşı komsun yokmu hani hiçmi gören bilen olmamıs bence bi küçük kamera koyun kapınıza bulursunuz aaa ne acayip şeyler ya aalah alllahh

tabiki Rabbim sağlıcakla bağışlasın gönlümden geçen oydu ondan dedim inşallah ikiside olur diye :) birde ikizlik değere bazen çok yansımayabiliyor kalp atışlarına kadar bilinemeyende olabiliyor.kaliteleri çok çok iyiymiş maşallah.sizin ilk denemenizmiydi tüp bebek olarak.

İnşallah ama belirti olmayıp ben eski ben gibi olunca tutmadı herhalde endişesine kapıldım şu bir kaç gündür üzülüyorum.
belirtiye takılma diyeceğim her zamanki gibi kuzum o daha minicikk nasıl bir belirti yapabilirki bebişinlesin tadını çıkart bu sürenin olumsuz olursa üzülmek için bol bol vaktin var ama olumlu olursa şu günleri yeniden yaşama şansın yok ( bebişnle ilk günlerini ) sen elinden geleni yaptın bından sonrası takdiri ilahi inşşş karderine bebğin yazılmıştır ve zamanı şimdidir

aminn koca göbüşlü olasıca

Sağolun kızlar hepiniz iyi ki varsınız sinirden elim ayağım kesildi...allah biliyo görüyo ya rabbim versin cezasını..kamera kouucak eşim daha pazartesi dedim esime evdeydik üşenmeyip yapsaydı bulurduk bugün manyağı...günah ya valla günah hak mı reva mı bu...

kızlar bu gün bıdıkımn okuma partisi var onun hazırlıkları için çıkıyorum öpüyorum sizi

bencde normal biri değldir bunu yapan

mahkemeye versen akıl sağlığı yerinde değil raporu alırlar bi de... Canım benim bir tanıığımın da başına gbeldi 3 ay Bakırköyde yattı sonra çıkıp eylemlerine devam etti... Maalesef bu tipler böyle Geçmiş olsun Allah akıl fikir versin ne diyeyim

Aksam şu doğumda ölen bir kız vardı ya birkaç ay önce demiştim size gebelik zehirlenmesinden ölmüştü kız bebeğini göremeden..işte o bebişe gittik annemlerle güzel bir elbise aldım gidememiştim fırsat bulup...büyümüş kuzucum mamalarla birde ölen kızın patronu sütünü sağıp yolluyomuş bebişe...yavrum boncuk mavi gözler bakışı yüzü falan aynı annesi kuzum...kucağıma aldım sevdim onu göz göze gelince fena oldum bende evlat yok onunda anacığı iki yaralı yürek bi an kötü oldum tuttum kendimi ağlamamak için...bir ara battaniyeye yatırdılar annemler rahat hareket etsin falan diye o ara ağlarken anne dedi yavrum 5 aylık olmuş dolu dolu..hani bebekler ağlarken sesleri öyle çıkarya anne der gibi yavrum...hepimiz şasırdık...anneannesi bakıyo kuzucuğa...

hatırlamam mı cnm ağlamıstım ben bile
ayy yavrum kuzum bahtı güzel olsun kaderi güzel olsun yüznün güzelliği kaderine bahtına geçsin inşlhhhh....

bu 2. denememdi, ilk denememde dışgebelik olmuştum canım, şimdi onun tedirginliğini yaşıyorum işte, pozitif sunucu aldım ama değer 2'ye katlanmadan rahat edemicem, ilkinde değer hep artıyodu ama 2'ye katlanmıyordu

baby babyyy sen nerelerdesinnnn yawwww :)))
Ben geriye doğru saymaya başladımm bugün 7.günüm :))) Biraz korkulu biraz heyecanlııı bekliyorumm

gönlünü ferah tutmaya çalış cnm inşlh bu sefer dış gebelik falan olmayacak normal gebesin kız sen

ınsallah hersey guzel gıder saglıklı embrıoların olur pozıtıf sonucun olur kac yum oldugunu opudan sonra soyluyorlar bana hıc soylememıslerdı opu oncesı canım cok guzel olsun ınsallah hersey
saol canim bnm insaallah guzel olur hersey..bu sefer cok rahat olucam insaallah takmiycam kafama..zaten bu 3.opu olacak..gir cik anestezikolik oldum..sen naptin cnm bugun dha iyi misin..

Hayırlı günde hayırlı haberlere ins
Ayyy kuzucum benim insaallah..dilerim rabbim gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eyler..Aminnn
Ne güzel bir günde opu olacaksın...
Korkulacak bir şey yok canım sende biliyorsun bir şey hissetmiyoruz uyuyup uyancan ve bitecek...
Rabbim içini ferahlatsın...
aminnn canim...evet cuma olmasi beni de sevindirdi..cok sukur bu sefet hic sismedim..dr um saolsun cok rahatlatiyo beni..kac yumi var dedim dun..yetecek kadar dedi..ben sana cocuklara ne soru soruyon mu die sordum mu hic dedi..bu bnm isim..cok guzel senkronizasyon icinde buyumusler dedi..bende peki dedimm ne diyim..37 yumosdan bise kalmayinca elde..bu sfer cok temkinliydim..asla fazla ilac vermeyin dedim..

GÜnaydınnn kızlarrr hepinizeee ANca işe gelip yazılanları okudumm ...Bu topikkk bir andaaa yogunlastıı yetişemiyorumm gerçektenn:)))

@bulutefe den haber yok sanırım çok merak ettimm onu inşallah her şey yolundadır..
helena17 nerelerdesin sen yawww özlettin:)) Geçmişş olsun ben olsam nöbet beklerr çüküsünü keserdimmm.. Pislikkkk şeyy
Elifimm30 heyecanın hiç sönmesin inşallah canımm bende öyleydimm şimdi biraz durgnumm
yeteeeeer kuzucukkk senii seviyorumm:)
E egunal herkese yetişiyorsun maşallahh sana canımm... Sen bence güzel ikiz annesi olursun:)
Lovely35 canım aynı gün transfer olduk senın nasıl 25 oluyor test tarıhın.. Benim 27 si:)

canım benim küçücükki onlar,sessiz sedasız geliyorlardır belki,annemize rahatsızlık vermeyelim diyorlardır,daha 8,5 ay beraberiz nasıl olsa diyorlardır...

Oyyy canlarım sağolun içimi rahatlattınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…