hiç sönmesin evet inşlh cnm ya mutluyum umutluyum huzurluyum en önemliside tevekkülüm yaradana b u güne getirdiyse vardır hikmeti inşlh sonuda güzel olur...GÜnaydınnn kızlarrr hepinizeee ANca işe gelip yazılanları okudumm ...Bu topikkk bir andaaa yogunlastıı yetişemiyorumm gerçektenn:)))
@bulutefe den haber yok sanırım çok merak ettimm onu inşallah her şey yolundadır..
helena17 nerelerdesin sen yawww özlettin:)) Geçmişş olsun ben olsam nöbet beklerr çüküsünü keserdimmm.. Pislikkkk şeyy
Elifimm30 heyecanın hiç sönmesin inşallah canımm bende öyleydimm şimdi biraz durgnumm
@yeteeeeer kuzucukkk senii seviyorumm:)
E egunal herkese yetişiyorsun maşallahh sana canımm... Sen bence güzel ikiz annesi olursun:)
Lovely35 canım aynı gün transfer olduk senın nasıl 25 oluyor test tarıhın.. Benim 27 si:)
Kuzum embriyolog transfer sırasında 25'i dedi. Blast embriyo oldukları için 10. günde bakılıyor sanırım. Benim gibi bir çok kişi okudum kk'da ama ben 9. gün sabahtan vereceğim. Kan nasılsa çıkar diye düşünüyorum. Millet kanda 7. günde görmüş 8. gündede. Senin doktor sana 2. gün embriyosu gibi test tarihi vermiş. :) Yaptırsan seninde çıkar.GÜnaydınnn kızlarrr hepinizeee ANca işe gelip yazılanları okudumm ...Bu topikkk bir andaaa yogunlastıı yetişemiyorumm gerçektenn:)))
@bulutefe den haber yok sanırım çok merak ettimm onu inşallah her şey yolundadır..
helena17 nerelerdesin sen yawww özlettin:)) Geçmişş olsun ben olsam nöbet beklerr çüküsünü keserdimmm.. Pislikkkk şeyy
Elifimm30 heyecanın hiç sönmesin inşallah canımm bende öyleydimm şimdi biraz durgnumm
E egunal herkese yetişiyorsun maşallahh sana canımm... Sen bence güzel ikiz annesi olursun:)
Lovely35 canım aynı gün transfer olduk senın nasıl 25 oluyor test tarıhın.. Benim 27 si:)
hiç sönmesin evet inşlh cnm ya mutluyum umutluyum huzurluyum en önemliside tevekkülüm yaradana b u güne getirdiyse vardır hikmeti inşlh sonuda güzel olur...
sana ve lovely arkadaşa da az bi zaman kaldı ya hadi güüzel haberler gelmeye devam etsin 2015 hareketli başladı öylede gitsin.inşlh....
Saolll kuzucumm sonu hayirli bebisli olsun..Allahim bu yolda emek veren herkesin yuzunu guldursun..Aminnn...arka arkaya guzel haberler vermek dilegiyle kusummm..maşaşlah deye deye hamiş oldun kız... sonuna kadar gitsin darısı başımıza.....
hadi bol kaliteli yumoşların olsun........
gözünaydın arkadaşım sorun yoksa ne mutlu sana...
cnm nasılsın ben tedaviye başaldım kızz.. bugün ikinci iğnemi oldum cuma kontrol....
Kuzum embriyolog transfer sırasında 25'i dedi. Blast embriyo oldukları için 10. günde bakılıyor sanırım. Benim gibi bir çok kişi okudum kk'da ama ben 9. gün sabahtan vereceğim. Kan nasılsa çıkar diye düşünüyorum. Millet kanda 7. günde görmüş 8. gündede. Senin doktor sana 2. gün embriyosu gibi test tarihi vermiş. :) Yaptırsan seninde çıkar.
yook cnm kırgın olma he insanız ağlıcaz zırlıcaz belki olmazsa ama buna da şükür dicez ki ayağa kalktığımızda tutunacak ve sağlam duracağız..rabbim inşlh pozitif sonuçlar nasip eder hepimize....Evett hayatımm inşallah her şeyde bir hikmet vardırr... En büyük korkum olmazda yaradana kırgın olurum diyee.. Çünkü namazlarım bile aksadıı böyle bi tuhafımm.. İnşallah geçicidir bu günlerr inşallahh bereket şifaa peşimizi bırakmaz:))
yook cnm kırgın olma he insanız ağlıcaz zırlıcaz belki olmazsa ama buna da şükür dicez ki ayağa kalktığımızda tutunacak ve sağlam duracağız..rabbim inşlh pozitif sonuçlar nasip eder hepimize....
Korkma canım hayir allahtan..ben son gebeliğimde bilmiyodum gebe olduğumu tam 1 hafta oruç tuttum namazımıda kiliyodum...o ara yavrumda bana tutunmustu...korkma bişeycik olmaz annesi oturarak kılmayı denedin mi hiç benim bir ara dizim ağrıyodu bükerken falan oturarak kılmıştım...Evett hayatımm inşallah her şeyde bir hikmet vardırr... En büyük korkum olmazda yaradana kırgın olurum diyee.. Çünkü namazlarım bile aksadıı böyle bi tuhafımm.. İnşallah geçicidir bu günlerr inşallahh bereket şifaa peşimizi bırakmaz:))
Canım ben 3 kere yaptırdım hepside farklı merkez ama tarıhler hep 12 gündü.. Ama du bakalım fırsat bulursam bende yaptırırım:) Ayy bilmiyorumm öyle korkuyorum kı test yaptırmaya anlatamam..
GÜnaydınnn kızlarrr hepinizeee ANca işe gelip yazılanları okudumm ...Bu topikkk bir andaaa yogunlastıı yetişemiyorumm gerçektenn:)))
Allah ın izniyle bu gebeliğiniz sorunsuz sağlıklı bir şekilde geçer inşallah..katlanarak artsın umarım...bu 2. denememdi, ilk denememde dışgebelik olmuştum canım, şimdi onun tedirginliğini yaşıyorum işte, pozitif sunucu aldım ama değer 2'ye katlanmadan rahat edemicem, ilkinde değer hep artıyodu ama 2'ye katlanmıyordu
Korkma canım hayir allahtan..ben son gebeliğimde bilmiyodum gebe olduğumu tam 1 hafta oruç tuttum namazımıda kiliyodum...o ara yavrumda bana tutunmustu...korkma bişeycik olmaz annesi oturarak kılmayı denedin mi hiç benim bir ara dizim ağrıyodu bükerken falan oturarak kılmıştım...
Offf sorma pozitif sonuç alacağımı bilsem bugün veririm ama maalesef negatif almaktan korktuğum için bende çekiniyorum kan vermeye.
Canım benim de ilk 5 gün kasık agrım bel agrım oldu tutundu bebeğim dedim beş gün sonra birden kesildi ağrılar hiç belirti yoktu üzüldüm 7. Gün idrar testi yapıp hayalet çizgi çıkınca içim rahatladı demek ki yerleşmiş bebeğim dedim. Belirti ye takılma benim de olmadı hiç inşallah güzel haber vereceksin sende :)Offf sorma pozitif sonuç alacağımı bilsem bugün veririm ama maalesef negatif almaktan korktuğum için bende çekiniyorum kan vermeye.
AHahhha canım yaaa çok heyecanlısın senn maşallahh inşallahh olacak benim içime öyle dogdu ama hayırlısı olsun senin için :)
Canım benim de ilk 5 gün kasık agrım bel agrım oldu tutundu bebeğim dedim beş gün sonra birden kesildi ağrılar hiç belirti yoktu üzüldüm 7. Gün idrar testi yapıp hayalet çizgi çıkınca içim rahatladı demek ki yerleşmiş bebeğim dedim. Belirti ye takılma benim de olmadı hiç inşallah güzel haber vereceksin sende :)
7.gün müü hımmm e bugün 7.günümm kırsam mı şeytanın bacağını... Ama ilk idrarla yapmak lazım dı değil mii!Canım benim de ilk 5 gün kasık agrım bel agrım oldu tutundu bebeğim dedim beş gün sonra birden kesildi ağrılar hiç belirti yoktu üzüldüm 7. Gün idrar testi yapıp hayalet çizgi çıkınca içim rahatladı demek ki yerleşmiş bebeğim dedim. Belirti ye takılma benim de olmadı hiç inşallah güzel haber vereceksin sende :)
7.gün müü hımmm e bugün 7.günümm kırsam mı şeytanın bacağını... Ama ilk idrarla yapmak lazım dı değil mii!
Senin hamilelik nasıl gidiyor ne güzell yaww dün yoktu bugun varr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?