oraya gıtsemde bakmazlar canım normal muyane yapmıyorlar eve yakın bı hastane var özel kadın doguma gıdeyım dıyorum o anlarmı durumu ultrasonla baksa soyler dımı ohs olmussun cıddı veya degıl dıye
gülesim geldi benim müsaadenleKızlar gittim tahliller için grev varmış şansıma cuma sabahtan gidicem tekrar sersem gibi oldum otobüslerde in bin yapmaktan
Auan hastanede sıra bellıyom canım merkeze ınan cok sınrlıyım dunden berı arıyorum dk ısı bıtınce gun sonunda arıycakmıs boyle bısey plurmu ınsallah guzel haberler verırum sıze
Sorma canım bide ilk defa gittim hangi otobüslere binicemi bilemedim açım bide kan tahlili yapar diye şaftım kaydı eve gelesiye kadargülesim geldi benim müsaadenle
grev sana mı dek geldi kıyamam yaaa...
merhaba kızlar yeni topik hayırlı uğurlu olsun bu sene herkes bebeğine kavuşsun en baştada altın kalpli arkadaşım iyilik meleğim egunalım güldenim
canıımmmmmm...
gel artık aramıza eski topikleri birlikte kapattık yeni topikimizde olmayacan mı...
Sorma canım bide ilk defa gittim hangi otobüslere binicemi bilemedim açım bide kan tahlili yapar diye şaftım kaydı eve gelesiye kadar
geldim bile
Ne güzel bir haber bu canım sevinilmez mi ben de paşalarımın yanına gidecem diye mutluyum malum adet olunca oraya gitcem ordan da hastaneye geçerimhafta sonu annemler geliyor güldenim bugün çocuklar kadar şenim havalarda uçuyorum
Ne güzel bir haber bu canım sevinilmez mi ben de paşalarımın yanına gidecem diye mutluyum malum adet olunca oraya gitcem ordan da hastaneye geçerim
Benimde kardeşim geliyo pazar günü
ooohh ne güzel desene bu şubat ayı bize uğurlu geldi inşallah şubatta sen hamile kal marttada ben
Benimde kardeşim geliyo pazar günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?