evet canım erkek infertilitesi var sizde..sayı az hareketli olsa da...Ne güzel ya erkenden görmüş siliği benim zaten idrar testi fobim oluştu. Daha hiç görmek nasip olmadı çünkü yine görmezsem diye korkuyorum. Erken gebelik testleriyle belki cuma sabah denenebilir ama bilemedim.
Bu arada birşey sormak istiyorum kızlar. Erkek infertilitesiyle sperm azlığı aynı şey mi bizim sayımız azdı ama hareketli sperm vardı. İlk sayımız 200 bin çıkmıştı, sonra 100 bin çıktı yıkamayla ellerinde 50 bin kalmış. Bu son verdiğindede 50 bin çıktı sayı yıkamayla yine ellerinde 50 bin kalmış. E egunal
Ne güzel ya erkenden görmüş siliği benim zaten idrar testi fobim oluştu. Daha hiç görmek nasip olmadı çünkü yine görmezsem diye korkuyorum. Erken gebelik testleriyle belki cuma sabah denenebilir ama bilemedim.
Bu arada birşey sormak istiyorum kızlar. Erkek infertilitesiyle sperm azlığı aynı şey mi bizim sayımız azdı ama hareketli sperm vardı. İlk sayımız 200 bin çıkmıştı, sonra 100 bin çıktı yıkamayla ellerinde 50 bin kalmış. Bu son verdiğindede 50 bin çıktı sayı yıkamayla yine ellerinde 50 bin kalmış. E egunal
Merhaba lar canlar bugün yine kontrol vardi epey yumurta saydı doktor muhtemelen pazartesi toplariz okulun açıldığı ilk gün test yapariz dedi çok heyecan yaptım inşallah güzel haber ler cikar. herşey çok güzel olsun. ...hepimiz için 2015 in ilk ayı ugurlu gelsin
Merhaba lar canlar bugün yine kontrol vardi epey yumurta saydı doktor muhtemelen pazartesi toplariz okulun açıldığı ilk gün test yapariz dedi çok heyecan yaptım inşallah güzel haber ler cikar. herşey çok güzel olsun. ...hepimiz için 2015 in ilk ayı ugurlu gelsin
evet canım erkek infertilitesi var sizde..sayı az hareketli olsa da...
morfolojisi nasıldı acaba..yani sperm görüntüsü..baş,gövde,kuruk durumu..
evet canım aynı şey.. Sayı önemli değil kalite ve hızlı spermler önemli canım. Sen hiç dondurdun mu unuttum onu!! Birde hangi merkezde yaptırmıştın sen? Benim de fobim var canım idrar kan testleri hahahah
Bizimde spermler prblemliydi aynıyız.
Canım benden 14 yum toplanmıştı. 10 tanesi işlem görmüştü. 9'u dölenmişti. 6 tanesi blast olmuş. 2 tanesi transfer edildi, 4 tanesi donduruldu. Özel İzmir Tınaztepe Hastanesinde yaptırdım canım. Doktorum Erdal Aktan. Daha önce ekibiyle birlikte 12 sene boyunca Özel Ege Tüp Bebek Merkezindelermiş.
ne ondan ne de bulutefe den haber yok
Anladım canımm.. Peki sana durumları ile ilgili bir şey söylediler mi? Yanı iyi orta filan gibi de olabilir... Ama sonuç iyi ki dondurmuşlar canımm.. Dİlerim onlara gerek kalmayacaktır:) Boşver düşünme az kalmış önün de bebelerine kavuşacaksın:)
ne ondan ne de bulutefe den haber yok
Hayır canım söylemdiler sadece transfer sonrası embriyoloğum, ebe hemşire ve ben arasında şöyle bir konuşma geçti. Diğer 4 taneside o kadar iyilerdi ki çöpe atmaya kıyamazdık o yüzden 4 tanesini dondurduk Ececim dediler. Bende bunun üzerine o zaman 6 tane embriyonun içinde bana transfer edilen bu ikisine nasıl karar verdiniz diye sordum, embriyoloğumda o da benim meslek sırrım olsun dedi.
E güzel bi konuşmaa canım :)) Dİlerimm sonucunda güzel olacaktır inşallah :)
kızlar ben aynıyım hemsırelerı aradım cevap yok merkezı aradım anlattım duru dk muayenelerı hastlları varmıs onlar bıtınce gorusturceklermı boyle ıs olurmu kızlar normal kadın doguma gıtsen karından baksa anlamı ona gore kotuysem devlet hastanesıne gıtmem ıcın kagıt yazarmıGÜnaydınnn kızlarrr hepinizeee ANca işe gelip yazılanları okudumm ...Bu topikkk bir andaaa yogunlastıı yetişemiyorumm gerçektenn:)))
ALYA_DUA den haber yok sanırım çok merak ettimm onu inşallah her şey yolundadır..
@benimhalaumudumvar17 nerelerdesin sen yawww özlettin:)) Geçmişş olsun ben olsam nöbet beklerr çüküsünü keserdimmm.. Pislikkkk şeyy
@cemrem29 heyecanın hiç sönmesin inşallah canımm bende öyleydimm şimdi biraz durgnumm
@yeteeeeer kuzucukkk senii seviyorumm:)
E egunal herkese yetişiyorsun maşallahh sana canımm... Sen bence güzel ikiz annesi olursun:)
Lovely35 canım aynı gün transfer olduk senın nasıl 25 oluyor test tarıhın.. Benim 27 si:)
Canım ben ilk idrarla yaptım sen yine de bekle herkeste aynı değil diyorlar ya kana geç geçer belki uzulursun o zaman bebeğini de boş yere üzmüş olursun :)7.gün müü hımmm e bugün 7.günümm kırsam mı şeytanın bacağını... Ama ilk idrarla yapmak lazım dı değil mii!
Senin hamilelik nasıl gidiyor ne güzell yaww dün yoktu bugun varr:))
kızlar ben aynıyım hemsırelerı aradım cevap yok merkezı aradım anlattım duru dk muayenelerı hastlları varmıs onlar bıtınce gorusturceklermı boyle ıs olurmu kızlar normal kadın doguma gıtsen karından baksa anlamı ona gore kotuysem devlet hastanesıne gıtmem ıcın kagıt yazarmı
Canım ben ilk idrarla yaptım sen yine de bekle herkeste aynı değil diyorlar ya kana geç geçer belki uzulursun o zaman bebeğini de boş yere üzmüş olursun :)
oraya gıtsemde bakmazlar canım normal muyane yapmıyorlar eve yakın bı hastane var özel kadın doguma gıdeyım dıyorum o anlarmı durumu ultrasonla baksa soyler dımı ohs olmussun cıddı veya degıl dıye@eguna
Canim yaaa b3nce gunduz gozuyle bi doktora git. Ya da o hastaneye.git tup bebegi yaptirdiginnn seni gorunce.hemen mudahale ederler.. gerekirseee ne oldu bana diye avazin ciktigi kadar bagirrrr
oraya gıtsemde bakmazlar canım normal muyane yapmıyorlar eve yakın bı hastane var özel kadın doguma gıdeyım dıyorum o anlarmı durumu ultrasonla baksa soyler dımı ohs olmussun cıddı veya degıl dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?