2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Benim de biri Zonguldak Biri Bodrum dan kuzenlerim geliyorrr... Eğer negatif haberler alırsam pek tadım olmayacak ama dilerimm güzel bi tatil olur ...

negatif haberi şimdi düşünme günü geldiğinde dilerim pozitif haber alırsın ama olduki olmadıysada vardır bi hayır deyip yolumuza devam edecez tüm gücümüzle anlaştıkmı

negatif haberi şimdi düşünme günü geldiğinde dilerim pozitif haber alırsın ama olduki olmadıysada vardır bi hayır deyip yolumuza devam edecez tüm gücümüzle anlaştıkmı

Mecburi bi anlaşma oldu bu amaaa ahahahah :)) Napim canımm yaa kaderde yok deyip önümüze bakacagızz yapack bir sey yokk.. Gider diğerlerini alırımm bendee

kızlar sımdı geldım eve dk ultrasonla baktı overlerın durumu dehset dedı bı kagıt yazdı ıyıce fenalısırcan devlet hastaneısın acıle gıt bu kagıdı gozter durumu anlat dedı aksılık hs eve gelırken kımlıgımı kaybettım aglıycam sınırden vallahı ya aksılık aksılık ustune

Ama ha

ya şimdi gitsen, fenalaşmayı beklemek ne demek,yapılacak birşey yokmuymuş...çok çok geçmiş olsun.

Aşırı yumurtalık uyarılması ve yumurtalıkların büyümesi ohss canım
Sıvı hakkında bir şey dedimi yayılma varmıymış varsa bekleme git hastaneye diye söylüyorum...
Aslında bir serum takılsa sana baya rahatlarsın..
Protein ve kaybettiğin sıvı takviyesi alman iyi olur...
Ehliyetin varsa o yeter sana kimliğini düşünme şimdi...

Hayyy allah canım yaaaa rabbim acill şifa versinnn çok üzüldümmm...
Kimliğini kaybetmende talihsizlik olmuşşş.. Ağlada rahatla istersen(

ya şimdi gitsen, fenalaşmayı beklemek ne demek,yapılacak birşey yokmuymuş...çok çok geçmiş olsun.

Yapılacak çok şey var ama bir türlü tam teşekküllü bir hastaneye gidemedi bir gideydi ben de o da rahatlayacaz aslında...
Kan ve idrar tahlilleri yapılmalı,ultrasonda sıvı yayılımı kontrol edilmeli akciğerlere ulaşmamalı o sıvı...3 derecesi var ohss nin.Hafif,orta,şiddetli...Hangi aşamada bu kesinlikle tespit edilmeli...Ona göre belki yatış verilir takip için..Yani fenalaşmaması lazım daha neler Allah korusun Ne biçim yönlendiriyorlar anlamıyorum bu ciddi bir durum...

anlamadım işte yani bu kadarda değil durum ortada hemen acile yönlendirse olmadı serum taksa ya sizin dediğiniz gibi sıvı takviyesi önemliyse.ben bazen bu dr.ları anlamakta zorluk çekiyorum.eşi gelip götürse aslında hemen.

Merkezden yönlendiren yok başka doktora gidiyor fenalaşırsan o zaman acile gidersin durumu anlatırsın deniyor vs...aklım almıyor...Bu durumu ben yaşadım benim gibi bir kaç arkadaşımızda yaşadı..Neler yaşadığımızı anlatıp moral bozmak istemiyorum o nedenle dün akşamdan beri git diyorum bakılması lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…