Benim de biri Zonguldak Biri Bodrum dan kuzenlerim geliyorrr... Eğer negatif haberler alırsam pek tadım olmayacak ama dilerimm güzel bi tatil olur ...
negatif haberi şimdi düşünme günü geldiğinde dilerim pozitif haber alırsın ama olduki olmadıysada vardır bi hayır deyip yolumuza devam edecez tüm gücümüzle anlaştıkmı
Amin nnnn inşallah canım o kadar yürekten dua ediyorum ki rabbim bekleyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım dilerim bebeklerini kucagına aldıgın tedavin olur..
Mecburi bi anlaşma oldu bu amaaa ahahahah :)) Napim canımm yaa kaderde yok deyip önümüze bakacagızz yapack bir sey yokk.. Gider diğerlerini alırımm bendee
daha en basinda doktor test Fala n ndeyince bir birgarip oldum canim ya insallah guzel olur olurherseyMaşallah tatlım demek yumi sayın iyi
Test günü bile olmuş şimdiden
evet canım aynı şey.. Sayı önemli değil kalite ve hızlı spermler önemli canım. Sen hiç dondurdun mu unuttum onu!! Birde hangi merkezde yaptırmıştın sen? Benim de fobim var canım idrar kan testleri hahahah
Bizimde spermler prblemliydi aynıyız.[/QUOTE
SAyı Çok önemli değil evet hareketli sperm lazım bizde sayı idare eder ama hareket az. Bu ara havuç suyu içiriyorum biizimkine
kızlar sımdı geldım eve dk ultrasonla baktı overlerın durumu dehset dedı bı kagıt yazdı ıyıce fenalısırcan devlet hastaneısın acıle gıt bu kagıdı gozter durumu anlat dedı aksılık hs eve gelırken kımlıgımı kaybettım aglıycam sınırden vallahı ya aksılık aksılık ustune[/QUOTE
Hatırladığım ilaç dozunu arttırmıştı iyiye gidiyordu
Sağol canım seninde gözünaydıngözün aydın canım
ıyıydı hersey canım opu oldum ve ıkı gundur karnım sıstı gıttıkce nefes zor alıyom laboya cıkamıyom ohs oldumAma ha
ya şimdi gitsen, fenalaşmayı beklemek ne demek,yapılacak birşey yokmuymuş...çok çok geçmiş olsun.kızlar sımdı geldım eve dk ultrasonla baktı overlerın durumu dehset dedı bı kagıt yazdı ıyıce fenalısırcan devlet hastaneısın acıle gıt bu kagıdı gozter durumu anlat dedı aksılık hs eve gelırken kımlıgımı kaybettım aglıycam sınırden vallahı ya aksılık aksılık ustune
kızlar sımdı geldım eve dk ultrasonla baktı overlerın durumu dehset dedı bı kagıt yazdı ıyıce fenalısırcan devlet hastaneısın acıle gıt bu kagıdı gozter durumu anlat dedı aksılık hs eve gelırken kımlıgımı kaybettım aglıycam sınırden vallahı ya aksılık aksılık ustune
kızlar sımdı geldım eve dk ultrasonla baktı overlerın durumu dehset dedı bı kagıt yazdı ıyıce fenalısırcan devlet hastaneısın acıle gıt bu kagıdı gozter durumu anlat dedı aksılık hs eve gelırken kımlıgımı kaybettım aglıycam sınırden vallahı ya aksılık aksılık ustune
daha en basinda doktor test Fala n ndeyince bir birgarip oldum canim ya insallah guzel olur olurhersey
ya şimdi gitsen, fenalaşmayı beklemek ne demek,yapılacak birşey yokmuymuş...çok çok geçmiş olsun.
anlamadım işte yani bu kadarda değil durum ortadaYapılacak çok şey var ama bir türlü tam teşekküllü bir hastaneye gidemedi bir gideydi ben de o da rahatlayacaz aslında...
Kan ve idrar tahlilleri yapılmalı,ultrasonda sıvı yayılımı kontrol edilmeli akciğerlere ulaşmamalı o sıvı...3 derecesi var ohss nin.Hafif,orta,şiddetli...Hangi aşamada bu kesinlikle tespit edilmeli...Ona göre belki yatış verilir takip için..Yani fenalaşmaması lazım daha neler Allah korusunNe biçim yönlendiriyorlar anlamıyorum bu ciddi bir durum...
Merkezden yönlendiren yok başka doktora gidiyor fenalaşırsan o zaman acile gidersin durumu anlatırsın deniyor vs...aklım almıyor...Bu durumu ben yaşadım benim gibi bir kaç arkadaşımızda yaşadı..Neler yaşadığımızı anlatıp moral bozmak istemiyorum o nedenle dün akşamdan beri git diyorum bakılması lazım..anlamadım işte yani bu kadarda değil durum ortadahemen acile yönlendirse olmadı serum taksa ya sizin dediğiniz gibi sıvı takviyesi önemliyse.ben bazen bu dr.ları anlamakta zorluk çekiyorum.eşi gelip götürse aslında hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?