- 5 Nisan 2014
- 832
- 606
- 333
Çok geçmiş olsun . Umarım düzelir her şeyıyıydı hersey canım opu oldum ve ıkı gundur karnım sıstı gıttıkce nefes zor alıyom laboya cıkamıyom ohs oldum
sizin gibi düşünüyorum bir arkadaşımda aynı bu durumu yaşadı ve tabiki anlatmak istemiyorum aynı sizin gibi.yeni yeni toparlanıyor.transferi falan 3 ay gibi bir süre ertelendi.çünkü ancak sağlığına kavuştu.belirtiler varken ve azken aslında gidilse ....ama bir an önce giderse ben ondan daha çok ferahlıycam.önemli bir durum.Merkezden yönlendiren yok başka doktora gidiyor fenalaşırsan o zaman acile gidersin durumu anlatırsın deniyor vs...aklım almıyor...Bu durumu ben yaşadım benim gibi bir kaç arkadaşımızda yaşadı..Neler yaşadığımızı anlatıp moral bozmak istemiyorum o nedenle dün akşamdan beri git diyorum bakılması lazım..
sizin gibi düşünüyorum bir arkadaşımda aynı bu durumu yaşadı ve tabiki anlatmak istemiyorum aynı sizin gibi.yeni yeni toparlanıyor.transferi falan 3 ay gibi bir süre ertelendi.çünkü ancak sağlığına kavuştu.belirtiler varken ve azken aslında gidilse ....ama bir an önce giderse ben ondan daha çok ferahlıycam.önemli bir durum.
Canlar devlet hastanesınde beklıyom sırada acılde atesımde cukmaya basladı inşallah anlatabılırım durumu dk sızı haberdar edıcm durumdan hepımızı sevıyorum allaha emanet olunYapılacak çok şey var ama bir türlü tam teşekküllü bir hastaneye gidemedi bir gideydi ben de o da rahatlayacaz aslında...
Kan ve idrar tahlilleri yapılmalı,ultrasonda sıvı yayılımı kontrol edilmeli akciğerlere ulaşmamalı o sıvı...3 derecesi var ohss nin.Hafif,orta,şiddetli...Hangi aşamada bu kesinlikle tespit edilmeli...Ona göre belki yatış verilir takip için..Yani fenalaşmaması lazım daha neler Allah korusunNe biçim yönlendiriyorlar anlamıyorum bu ciddi bir durum...
Allah işini rast getirsin canım inşallah daha fazla ilerlemeden atlatırsın..Canlar devlet hastanesınde beklıyom sırada acılde atesımde cukmaya basladı inşallah anlatabılırım durumu dk sızı haberdar edıcm durumdan hepımızı sevıyorum allaha emanet olun
kuzum bende seni seviyorummmGÜnaydınnn kızlarrr hepinizeee ANca işe gelip yazılanları okudumm ...Bu topikkk bir andaaa yogunlastıı yetişemiyorumm gerçektenn:)))
ALYA_DUA den haber yok sanırım çok merak ettimm onu inşallah her şey yolundadır..
@benimhalaumudumvar17 nerelerdesin sen yawww özlettin:)) Geçmişş olsun ben olsam nöbet beklerr çüküsünü keserdimmm.. Pislikkkk şeyy
Elifimm30 heyecanın hiç sönmesin inşallah canımm bende öyleydimm şimdi biraz durgnumm
yeteeeeer kuzucukkk senii seviyorumm:)
E egunal herkese yetişiyorsun maşallahh sana canımm... Sen bence güzel ikiz annesi olursun:)
Lovely35 canım aynı gün transfer olduk senın nasıl 25 oluyor test tarıhın.. Benim 27 si:)
güzel olacak her şeyyOyyy canlarım sağolun içimi rahatlattınız.
kuzum geçmiş olsun yaaa kardeşimden biliyorum çok sııntılı bir durumkızlar sımdı geldım eve dk ultrasonla baktı overlerın durumu dehset dedı bı kagıt yazdı ıyıce fenalısırcan devlet hastaneısın acıle gıt bu kagıdı gozter durumu anlat dedı aksılık hs eve gelırken kımlıgımı kaybettım aglıycam sınırden vallahı ya aksılık aksılık ustune
Canlar devlet hastanesınde beklıyom sırada acılde atesımde cukmaya basladı inşallah anlatabılırım durumu dk sızı haberdar edıcm durumdan hepımızı sevıyorum allaha emanet olun
cnm inşlh tez zamanda atlatırsın a uff ne sıkıntılı bi durum sağlıkla atlat cnm..Canlar devlet hastanesınde beklıyom sırada acılde atesımde cukmaya basladı inşallah anlatabılırım durumu dk sızı haberdar edıcm durumdan hepımızı sevıyorum allaha emanet olun
bende tüp yapıcam ama korkuormmmmmmmmmmmmmmcnm inşlh tez zamanda atlatırsın a uff ne sıkıntılı bi durum sağlıkla atlat cnm..
adetın kaç gün geçtiiiiiiiiiiKızlar hamileyim. Dayanamadım test yaptım 1 dakika içinde 2. çizgi belirmeye başladı. Yarın sabah kan vericem.
Ayy acaip heyecan yaptım hop hop zıpladım ya çok çok mutluyum ay cumartesiye kadsr bende dayanamadım şükürKızlar hamileyim. Dayanamadım test yaptım 1 dakika içinde 2. çizgi belirmeye başladı. Yarın sabah kan vericem.
hepimiz korkularla heyecanla başladık bu yola arkadaşım bend etüp bebek tedavisindeyim bugünn tedvaimin 3.cü günü olumlu ol sonu iii olacak diye düşün tevekkül et bu kadarbende tüp yapıcam ama korkuormmmmmmmmmmmmmm
ananaaaaaaaaaaaaaaa deli kız hani beklicektin ya test günün ayyyy çok sevindim inşlh beta hcg dende yüksek değer çıkar cnm...Kızlar hamileyim. Dayanamadım test yaptım 1 dakika içinde 2. çizgi belirmeye başladı. Yarın sabah kan vericem.
Ekşın diyosun yani
Canım bugün transferimin 7. günüydü transfer günümüde sayarsak.adetın kaç gün geçtiiiiiiiiii
Kızlar hamileyim. Dayanamadım test yaptım 1 dakika içinde 2. çizgi belirmeye başladı. Yarın sabah kan vericem.
aerobikten gelip enerjik olman ilginç demek ki senin hormonlar tavanheeee öyle diyom aerobikten geldim çok enerjikim
Kızlar hamileyim. Dayanamadım test yaptım 1 dakika içinde 2. çizgi belirmeye başladı. Yarın sabah kan vericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?