2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

sizin gibi düşünüyorum bir arkadaşımda aynı bu durumu yaşadı ve tabiki anlatmak istemiyorum aynı sizin gibi.yeni yeni toparlanıyor.transferi falan 3 ay gibi bir süre ertelendi.çünkü ancak sağlığına kavuştu.belirtiler varken ve azken aslında gidilse ....ama bir an önce giderse ben ondan daha çok ferahlıycam.önemli bir durum.

Aynen daha ilerlemeden gerekenler yapılmalı....
İnşallah bir an evvel iyi olur...

Canlar devlet hastanesınde beklıyom sırada acılde atesımde cukmaya basladı inşallah anlatabılırım durumu dk sızı haberdar edıcm durumdan hepımızı sevıyorum allaha emanet olun

Canlar devlet hastanesınde beklıyom sırada acılde atesımde cukmaya basladı inşallah anlatabılırım durumu dk sızı haberdar edıcm durumdan hepımızı sevıyorum allaha emanet olun
Allah işini rast getirsin canım inşallah daha fazla ilerlemeden atlatırsın..
Dualarım seninle..

kuzum bende seni seviyorummm
Oyyy canlarım sağolun içimi rahatlattınız.
güzel olacak her şeyy
kuzum geçmiş olsun yaaa kardeşimden biliyorum çok sııntılı bir durum

Çok geçmiş olsun... Şifalar dilerim. Umarım hafif evresindedir... Bulantı ve ateşin bugün yaşanan koşturmacadan vücudunun yorgun düşmesindendir inşallah.

Merkezin için diyecek söz bulamıyorum demeyeceğim, söyleyeceğim çok söz var... Önce iyileş, sonra merkez için gerekiyorsa bu ilgisizliği ve gayri ciddi hali için nasıl tepki verilebileceği, edilebilecek sözler ortaya çıkar. Gittiğin merkez bir devlet hastanesi değilse (ki orası içinde mutlaka bir yaptırım yolu olmalı) çekingen hallerimiz olmamalı... Hasta hakları diye bir şey var. Ulaşılamamak ne demek. Ortalığı ayağa kaldırmak gerekiyor bazen, hayatın ve sağlığın söz konusu... Endişelerin içinde bunu yapamamış olabilirsin ama bundan sonrasında lütfen hakkını yedirme, sağlığını hafife aldırtma...

8000 lerde E2 değeriyle potansiyel ötesinde OHSS yaşayacakken, her gün kontrol ve ilgili önlem, ilaç ve takviyelerle sorunsuz geçirmem doktorun özeni sayesindeydi. Bu nedenle şiddetle kınıyorum merkezini ve doktorunu...
Çok güzel haberlerin olsun, sorun büyümeden atlatmanı diliyorum.

cnm inşlh tez zamanda atlatırsın a uff ne sıkıntılı bi durum sağlıkla atlat cnm..

bende tüp yapıcam ama korkuormmmmmmmmmmmmmm
hepimiz korkularla heyecanla başladık bu yola arkadaşım bend etüp bebek tedavisindeyim bugünn tedvaimin 3.cü günü olumlu ol sonu iii olacak diye düşün tevekkül et bu kadar

Kızlar hamileyim. Dayanamadım test yaptım 1 dakika içinde 2. çizgi belirmeye başladı. Yarın sabah kan vericem.
ananaaaaaaaaaaaaaaa deli kız hani beklicektin ya test günün ayyyy çok sevindim inşlh beta hcg dende yüksek değer çıkar cnm...

bulutefe Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle inşallah çabucak atlatırsın

Bulutefe bir ses vereydin kuzum...
Sen ses vermiyorsun ama benim içimden bir ses hastaneye yatırdılar seni diyor lütfen gel de yanıldın de bana

Kızlar hamileyim. Dayanamadım test yaptım 1 dakika içinde 2. çizgi belirmeye başladı. Yarın sabah kan vericem.

ayyyy nasıl mutlu oldum bu haber tam zamanında geldi iyi geldi hoş geldi kuzular...
belirtim yok diyordu bi de hatun meğerse çok fena gebeymiş
Maşallah..
Çok tebrik ederim canım..
Sağlıkla devam etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…