2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Transfer günü sayılmaz 6.günündesin ve 6.gününde bu çizgiyi gördüysen sen ikiz gebelik diye düşünebiliriz.Tabi benim ki tahmin
Egunalım bebeğim teşekkürlerimi demet demet hepiciğinize yolluyorum. Testimin fotosunu attım geldi mi ben cepten göremiyorum. Yarın doğru kan vermeye.

Egunalım bebeğim teşekkürlerimi demet demet hepiciğinize yolluyorum. Testimin fotosunu attım geldi mi ben cepten göremiyorum. Yarın doğru kan vermeye.
Gördüm testini şahane
Darısı tüm kzıçelerime olsun hepsi testlerinde çift çizgiyi görsünler inşallah

Gördüm testini şahane
Darısı tüm kzıçelerime olsun hepsi testlerinde çift çizgiyi görsünler inşallah
canım mrb seni merak ediyodum yumurtaların toplandı cghye gitmişti sanırım dimi şimdi ne aşamadasın
hatırlarsın belki benim negatifle sonuçlandı
dr bize devlet hastanesinde yaptırmamız için kromozom analizi verdi hem eşime hemde bana dediki 3 düşük oldu yoksa yapmazlar dedi
acaba bu testlerin çıkması uzun mu sürüyo
bide sadece kan tahlilimi veriyoruz merak ettimde

Kocam şuan yerde değil gökte öyle diyim. Kucaklaştık, ağlaştık ben zaten teste damlattım hemen belirmeye başlayınca ağla ağla eşime telefon açtım. Yavrum o da bişiy oldu sandı. Hamileyim diyince 5 kere valla mı demiştir.
Söyledin mi kocana?
Söylediysen tepkisi ne oldu

Güzel olmaması için şu an hiç bir sebep yok canım maşallah her şey yolunda böyle de devam edecek inan buna...
inanıyorum canım eşimin dediği gibi bebeklerimizle gidicez evimize.

Canım hatırlıyorum tabii negatif olduğunu ama geride kalsın o artık hatırlamayalım
Kanda kromozom analizi için kan vermeniz yeter.
Devlet hastanesinde 1 ayı bulabiliyor sonucun çıkması kızlardan öyle duymuştum..
Benim ki özel labaratuvarda olduğu halde 15 günde sonuç aldım...
Gerçi ben bir kaç değerime daha baktırdım toplu geldi sonuç ondan gecikmiş olabilir.
6 embriyo dondurulmuştu ben de 4 tanesini cgh ye yolladım 2 tanesi sağlam geldi..

Oyyyy kıyamam yaaa duygulandım
Hep böyle güzel haberler alın inşallah..
Tabii eve gelmesini bekleyip süprayz yapmayı o heyecanla akıl edemedin dimi taze gebe

çok sağol canım cevap iiçin zaten rabbim sabrınıda verdi önümüzdeki redavilere bakacaz artıkın napalım
eşime bi tane banada 2 tane vermiş trambofoli bide perrifik mi ne öle bişi yazıdan anca bunu çıkarabildim malum dr yazısı işte

çok sağol canım cevap iiçin zaten rabbim sabrınıda verdi önümüzdeki redavilere bakacaz artıkın napalım
eşime bi tane banada 2 tane vermiş trambofoli bide perrifik mi ne öle bişi yazıdan anca bunu çıkarabildim malum dr yazısı işte

İyi olmuş bunlara bakılması hem kan da kromozom analizi hem de kan pıhtılaşması için testler istemiş anladığım kadarıyla..
Zaten şimdiye kadar bakılmalıydı...

İyi olmuş bunlara bakılması hem kan da kromozom analizi hem de kan pıhtılaşması için testler istemiş anladığım kadarıyla..
Zaten şimdiye kadar bakılmalıydı...
aslında hiç düşüğüm olmadı canım bi kez gebe kaldım kendiliğinden 6. haftada gelişmedi üstündende bibuçuk yıl geçti daha da gebe kalamadım dr 3 düşüğüm var demezsen bakmazlar bu merkezde yaptırırsan çok pahalı olur dedi
bide benim pko olabilirmi sence sebepsizdide bizimki 18 yumurtadan 6 tanesi olgun çıktıda

inanıyorum canım eşimin dediği gibi bebeklerimizle gidicez evimize.
Eşini takdir ettim seni motive etmesi çok güzel..
Benim ki ben anlatırım dinler sadece dediklerimi yapar..E be adam azcık ruhumu okşasana iki güzel laf etsene bebeklerimize dair..Yok hep böyle annesi bunu hamurla beslemiş ondan diyorum benEksik vitaminden hep bunlar

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…