ayyyy canım çok tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin inşallah, gözün aydınKızlar hamileyim. Dayanamadım test yaptım 1 dakika içinde 2. çizgi belirmeye başladı. Yarın sabah kan vericem.
Transfer günü sayılmaz 6.günündesin ve 6.gününde bu çizgiyi gördüysen sen ikiz gebelik diye düşünebiliriz.Tabi benim ki tahminCanım bugün transferimin 7. günüydü transfer günümüde sayarsak.
Egunalım bebeğim teşekkürlerimi demet demet hepiciğinize yolluyorum. Testimin fotosunu attım geldi mi ben cepten göremiyorum. Yarın doğru kan vermeye.Transfer günü sayılmaz 6.günündesin ve 6.gününde bu çizgiyi gördüysen sen ikiz gebelik diye düşünebiliriz.Tabi benim ki tahmin
Gördüm testini şahaneEgunalım bebeğim teşekkürlerimi demet demet hepiciğinize yolluyorum. Testimin fotosunu attım geldi mi ben cepten göremiyorum. Yarın doğru kan vermeye.
Söyledin mi kocana?Darısı herkesin başına herkesin.
canım mrb seni merak ediyodum yumurtaların toplandı cghye gitmişti sanırım dimi şimdi ne aşamadasınGördüm testini şahane
Darısı tüm kzıçelerime olsun hepsi testlerinde çift çizgiyi görsünler inşallah
canım tebrikler maşallah 6. günden belli etti kendini bebişDarısı herkesin başına herkesin.
Söyledin mi kocana?
Söylediysen tepkisi ne oldu
inanıyorum canım eşimin dediği gibi bebeklerimizle gidicez evimize.Güzel olmaması için şu an hiç bir sebep yok canım maşallah her şey yolunda böyle de devam edecek inan buna...
canım mrb seni merak ediyodum yumurtaların toplandı cghye gitmişti sanırım dimi şimdi ne aşamadasın
hatırlarsın belki benim negatifle sonuçlandı
dr bize devlet hastanesinde yaptırmamız için kromozom analizi verdi hem eşime hemde bana dediki 3 düşük oldu yoksa yapmazlar dedi
acaba bu testlerin çıkması uzun mu sürüyo
bide sadece kan tahlilimi veriyoruz merak ettimde
Oyyyy kıyamam yaaa duygulandımKocam şuan yerde değil gökte öyle diyim. Kucaklaştık, ağlaştık ben zaten teste damlattım hemen belirmeye başlayınca ağla ağla eşime telefon açtım. Yavrum o da bişiy oldu sandı. Hamileyim diyince 5 kere valla mı demiştir.
çok sağol canım cevap iiçin zaten rabbim sabrınıda verdi önümüzdeki redavilere bakacaz artıkın napalımCanım hatırlıyorum tabii negatif olduğunu ama geride kalsın o artık hatırlamayalım
Kanda kromozom analizi için kan vermeniz yeter.
Devlet hastanesinde 1 ayı bulabiliyor sonucun çıkması kızlardan öyle duymuştum..
Benim ki özel labaratuvarda olduğu halde 15 günde sonuç aldım...
Gerçi ben bir kaç değerime daha baktırdım toplu geldi sonuç ondan gecikmiş olabilir.
Kızlar hamileyim. Dayanamadım test yaptım 1 dakika içinde 2. çizgi belirmeye başladı. Yarın sabah kan vericem.
çok sağol canım cevap iiçin zaten rabbim sabrınıda verdi önümüzdeki redavilere bakacaz artıkın napalımCanım hatırlıyorum tabii negatif olduğunu ama geride kalsın o artık hatırlamayalım
Kanda kromozom analizi için kan vermeniz yeter.
Devlet hastanesinde 1 ayı bulabiliyor sonucun çıkması kızlardan öyle duymuştum..
Benim ki özel labaratuvarda olduğu halde 15 günde sonuç aldım...
Gerçi ben bir kaç değerime daha baktırdım toplu geldi sonuç ondan gecikmiş olabilir.
çok sağol canım cevap iiçin zaten rabbim sabrınıda verdi önümüzdeki redavilere bakacaz artıkın napalım
eşime bi tane banada 2 tane vermiş trambofoli bide perrifik mi ne öle bişi yazıdan anca bunu çıkarabildim malum dr yazısı işte
aslında hiç düşüğüm olmadı canım bi kez gebe kaldım kendiliğinden 6. haftada gelişmedi üstündende bibuçuk yıl geçti daha da gebe kalamadım dr 3 düşüğüm var demezsen bakmazlar bu merkezde yaptırırsan çok pahalı olur dediİyi olmuş bunlara bakılması hem kan da kromozom analizi hem de kan pıhtılaşması için testler istemiş anladığım kadarıyla..
Zaten şimdiye kadar bakılmalıydı...
Eşini takdir ettim seni motive etmesi çok güzel..inanıyorum canım eşimin dediği gibi bebeklerimizle gidicez evimize.
aerobikten gelip enerjik olman ilginç demek ki senin hormonlar tavan
Eşini takdir ettim seni motive etmesi çok güzel..
Benim ki ben anlatırım dinler sadece dediklerimi yapar..E be adam azcık ruhumu okşasana iki güzel laf etsene bebeklerimize dair..Yok hep böyle annesini bunu hamurla beslemiş ondan diyorum benEksik vitaminden hep bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?