2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Yanlış anlamışım ben
Pko tanısı için fsh ve lh hormonlarına bakılmalı tabii bir de ultrason görüntüsü ile tanı konabilir..
Öyle olsa söylerdi doktor..Ben de pko luyum ama 24 yumiden 20 si olgun çıktı..Sorun bu değil bence..
Sen tsh ilacı kullanıyordun değerin en son ne çıktı..

transferden 2 gün önce sanırım 3küsür çıkmıştı günlükde 100 lük kullanıyodum canım dr dahada baktırmadı ilk baktırdığımda 6 larda çıkmıştı

Arkadaslar Merhaba biz pazartesi ultrason gidicez ne olur dua edin aksilik çıkmasın ne olur
ost: 38928280, member: 629199"]kızlarrr nasılsınızzz iyi akşamlarrr...
nar suyu ve cekırdekle moral yapmaya calısıyorum..
biraz gerginimm bu bekleme sürecii cok zor[/QUOTE]
Arkadaslar nasilsiniz

canım bide benim merkez tsh bide lh bakmadı hiç tedavi sürecinde dr negatifden sonra çağırdı konuşmak için allah için içimide rahatlattı ağzının arasında pko falan dedi ohss olmandan korktum neyseki olmadı düşük dozla 137.5 du 18 yumurta olunca falan dedi

Kızlar hamileyim. Dayanamadım test yaptım 1 dakika içinde 2. çizgi belirmeye başladı. Yarın sabah kan vericem.
canım süperrrrr :) çizgi gayet belli :) maşallaaaaahhh :) güldenin dediği gibi ikiz olabilir :) yarın kanda da güzel sonuç alırız inşallahhhh :)

canım ben genetik testleri devlette yaptırdım drum acıbademde idi burada yaptırma çok pahalı dedi devlette dr arkadaşına yönlendirdi :) oradaki dr da dedi birkaç düşük olmadan yapılmıyor sorarlarsa düşük oldu deyin dedi :) yapıldı 20 günde çıktı sorun yoktu şükür :) sende de olmaz inşallah :) canım sadece kan veriyorsun eşinle o kadar :)

Waowwwwww supperrr dedim ama hissediyorum diyee tebrik edwrim canim xok sanslisin ilk deneme ve bence ikizz :))

canım sıra pozitifi patlatma sırası sende :) güzel sonuçlarını bekliyoruz hayırlısı ile :)

Pazartesi ultrason allahim bir aksilik çıkmaz insallah
canım inşallah bebişini görürsün hatta kalp atışlarını da rahatlarsın :)

Inşallah kızlar yine bir heyecan ve kaygı kapladı içimi bebeğinin kalp atışını duyarmiyim ki acaba

Inşallah kızlar yine bir heyecan ve kaygı kapladı içimi bebeğinin kalp atışını duyarmiyim ki acaba
Bu heyecanların endişelerin hiç bitmeyecek ki canım artık anne oluyorsun
Nasıl hamilelik haberini verdin bu kez de kalp atışlarının haberini bizimle paylaşacaksın..

transferden 2 gün önce sanırım 3küsür çıkmıştı günlükde 100 lük kullanıyodum canım dr dahada baktırmadı ilk baktırdığımda 6 larda çıkmıştı
Yüksek TSH ve bunun antikorlarının yumurta kalitesinde etkisi var canım doktorunla bunu da konuş TSH ın 1 civarı olmalı..
Pko illa da yumi kalitesizliği demek değil onu söylemek istedim ben..
Öyle olsa bende de olurdu..
Pko lu olmanın bir avantajı var tabii yumurta rezervin iyi oluyor..

Kızlar hamileyim. Dayanamadım test yaptım 1 dakika içinde 2. çizgi belirmeye başladı. Yarın sabah kan vericem.
Tebrik ederim kızlar var ya ben heyecan yaptım böyle güzel ekşınlı haberler iyi geliyo bana...daha yok mu canlar güzel haber vercek bekliyorum bak...

step tarzımmı öyle bir tarzdamı var giyiorum taytımı üstünede badimi yallah spora başıma bant takmıyorum dur onuda alayım

Ama sebastiyan kızar tarzın yoksa kuşlar ölür parmak romatizma olur
Sen çalışıyorsun tabii Nurellagilleri izleyemiyorsun bu sebeple ne diyor bu hatun diyebilirsin

Ama sebastiyan kızar tarzın yoksa kuşlar ölür parmak romatizma olur
Sen çalışıyorsun tabii Nurellagilleri izleyemiyorsun bu sebeple ne diyor bu hatun diyebilirsin

yok canım haberim var onlardan hiç öyle saçma bi yarışma izlemedim yarışmacıları yerden yere çakıyolar sonra öve öve bitiremiyolar tuhaf yani ilk yarışmada özleme çok haksızlık yapıyolardı favorim nur du ama kendi isteğiyle gitti bu yarışmayada arada yetiştikçe bakıyorum ama henüz favorim yok

Kız aynı benim adamı anlattın sanki..doktora birlikte gitsek ayrı dert bekleyince sinirleniyo kaç kez kalk gidelim demişliği ve benim onu zoraki durdurmuşluğum var...benimkinin annesi güzel börek yapar hamurişiyle büyümüş tanısına uyuyo...

Fazla ciddiye almadan öylesine bakcan işte değişik tipler mevcut özellikle seçiyorlar zaten

Bunlardan çok var diye düşünüyorum...
Eskiden pankek ler waffle larmı vardı bazlama gözleme mayala hamuru dağğğ gibi kabarsın sac da pişir koy önüne hep benzer menü olunca nolucak beyin de bir yere kadar gelişiyor..Gelişimini tamamlamamış o beyinler geliyor bizi buluyor.Günah ama bize yazııkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…