Fazla ciddiye almadan öylesine bakcan işte değişik tipler mevcut özellikle seçiyorlar zaten
Bunlardan çok var diye düşünüyorum...
Eskiden pankek ler waffle larmı vardı bazlama gözleme mayala hamuru dağğğ gibi kabarsın sac da pişir koy önüne hep benzer menü olunca nolucak beyin de bir yere kadar gelişiyor..Gelişimini tamamlamamış o beyinler geliyor bizi buluyor.Günah ama bize yazııkkk
Jüri değişik yarışmacılarda öyle e bizde neden izlediğimizi bilemden bakıyoruz işte..aynen ciddiye almıyacan bencede amaç reyting olunca seçerler tabi değişik değişik tipleri
Günah tabii bize...yerim seni kız ama günaaaah yazııııııık
Aynen nurellanın dediği gibi yazııık o kuşlara ölür..Bunlardan çok var diye düşünüyorum...
Eskiden pankek ler waffle larmı vardı bazlama gözleme mayala hamuru dağğğ gibi kabarsın sac da pişir koy önüne hep benzer menü olunca nolucak beyin de bir yere kadar gelişiyor..Gelişimini tamamlamamış o beyinler geliyor bizi buluyor.Günah ama bize yazııkkk
Jüri değişik yarışmacılarda öyle e bizde neden izlediğimizi bilemden bakıyoruz işte..
Ama bu sefer ki kızlar daha tarzlar çünkü sponsorları var
Günah tabii bize...
Sonra o hamursu beyinlerin odunsu halleriyle biz uğraşıyoruz
Hem de çok günah bize çok
öylemiiiii bu seferkilere pek bakamıyorum ben spordan gelene kadar bitiyor ucundan kıyısından bakıyorum evde olduğum zamanlarda daha çok gülmek için izliyorum
heeeee odunları yontmak işi bize kalıyo sanki anamız bizimarangoz doğurmuş
canım süperrrrr :) çizgi gayet belli :) maşallaaaaahhh :) güldenin dediği gibi ikiz olabilir :) yarın kanda da güzel sonuç alırız inşallahhhh :)
canım ben genetik testleri devlette yaptırdım drum acıbademde idi burada yaptırma çok pahalı dedi devlette dr arkadaşına yönlendirdi :) oradaki dr da dedi birkaç düşük olmadan yapılmıyor sorarlarsa düşük oldu deyin dedi :) yapıldı 20 günde çıktı sorun yoktu şükür :) sende de olmaz inşallah :) canım sadece kan veriyorsun eşinle o kadar :)
canım sıra pozitifi patlatma sırası sende :) güzel sonuçlarını bekliyoruz hayırlısı ile :)
canım inşallah bebişini görürsün hatta kalp atışlarını da rahatlarsın :)
Arkadaslar nasilsiniz[/QUOTE]Arkadaslar Merhaba biz pazartesi ultrason gidicez ne olur dua edin aksilik çıkmasın ne olur
ost: 38928280, member: 629199"]kızlarrr nasılsınızzz iyi akşamlarrr...
nar suyu ve cekırdekle moral yapmaya calısıyorum..
biraz gerginimm bu bekleme sürecii cok zor
aslında hiç düşüğüm olmadı canım bi kez gebe kaldım kendiliğinden 6. haftada gelişmedi üstündende bibuçuk yıl geçti daha da gebe kalamadım dr 3 düşüğüm var demezsen bakmazlar bu merkezde yaptırırsan çok pahalı olur dedi
bide benim pko olabilirmi sence sebepsizdide bizimki 18 yumurtadan 6 tanesi olgun çıktıda
Hele bir emel var hostes olan fenalık geliyor bana o çıkınca her yeri ayrı mimik yapıyor çok zor tahamül ediyorum ama napıcan izlemem de şartneden bilmiyorum mecburmuşum gibi geliyor
Ne yontcam bee...
Toplamazsa kendini boşarım olur biter
Ne gaza geldim amaatarlanıyorum kendi kendime garibim de sessiz uzanmış koltuğa tv ye bakıyor hatun sosyal medya da hakkında atıp tutuyor haberi yok
Bak şimdi ona günaahhhh
Bu arada muuhabbet ediyorum ama aklım Bulutefe de sesi çıkmadı çok endişeliyim
enişteme elleme kız yazıııııık günaaaah ona hem o bebelerinin babası çot ayıp sana boşarım moşarım çot ayıp çot
bende merak ettim o arkadaşı inşallah gereken önlem alınmıştır insan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı ohss yi ciddiye nasıl almazlar aklım almıyor
inşallah gelip iyiyim der Allah yardım etsin demekten başka bişey gelmiyor elimizdenÇok üzüldüm dünden beri hep aklımda..
Bu kadar ihmal neyin nesi anlamam mümkün değil..
Hastaneye yatırdılar sanırım sesi çıkmadığına göre
İnşallah canım..inşallah gelip iyiyim der Allah yardım etsin demekten başka bişey gelmiyor elimizden
Maaşallah canım hadi gözün Aydın diyelim:)Canım bugün transferimin 7. günüydü transfer günümüde sayarsak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?