2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

yerim seni kız ama günaaaah yazııııııık

aynen ciddiye almıyacan bencede amaç reyting olunca seçerler tabi değişik değişik tipleri
Jüri değişik yarışmacılarda öyle e bizde neden izlediğimizi bilemden bakıyoruz işte..
Ama bu sefer ki kızlar daha tarzlar çünkü sponsorları var

Aynen nurellanın dediği gibi yazııık o kuşlara ölür..

Jüri değişik yarışmacılarda öyle e bizde neden izlediğimizi bilemden bakıyoruz işte..
Ama bu sefer ki kızlar daha tarzlar çünkü sponsorları var

öylemiiiii bu seferkilere pek bakamıyorum ben spordan gelene kadar bitiyor ucundan kıyısından bakıyorum evde olduğum zamanlarda daha çok gülmek için izliyorum

öylemiiiii bu seferkilere pek bakamıyorum ben spordan gelene kadar bitiyor ucundan kıyısından bakıyorum evde olduğum zamanlarda daha çok gülmek için izliyorum

Hele bir emel var hostes olan fenalık geliyor bana o çıkınca her yeri ayrı mimik yapıyor çok zor tahamül ediyorum ama napıcan izlemem de şartneden bilmiyorum mecburmuşum gibi geliyor

heeeee odunları yontmak işi bize kalıyo sanki anamız bizimarangoz doğurmuş

Ne yontcam bee...
Toplamazsa kendini boşarım olur biter
Ne gaza geldim ama atarlanıyorum kendi kendime garibim de sessiz uzanmış koltuğa tv ye bakıyor hatun sosyal medya da hakkında atıp tutuyor haberi yok
Bak şimdi ona günaahhhh

inşallah canım ama ben daha erken oldugunu dusunuyorumm azıcık daha bekleyecegımm:) rabbım hepimize hayırlı saglıklı gebelık ve evlatlar nasıpetsın canımm benımm öperimm yanaklarınııı

Arkadaslar nasilsiniz[/QUOTE]

iyiyiz canımm sen nasılsın

canım benımmm rabbim tez vakitt nasıp etsın bebegını sana şıfalandırsın senii... su gibi aksın zaman da bir an önce güzel yüzün gülsün inşallahhh

enişteme elleme kız yazıııııık günaaaah ona hem o bebelerinin babası çot ayıp sana boşarım moşarım çot ayıp çot

bende merak ettim o arkadaşı inşallah gereken önlem alınmıştır insan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı ohss yi ciddiye nasıl almazlar aklım almıyor

Çok üzüldüm dünden beri hep aklımda..
Bu kadar ihmal neyin nesi anlamam mümkün değil..
Hastaneye yatırdılar sanırım sesi çıkmadığına göre

Çok üzüldüm dünden beri hep aklımda..
Bu kadar ihmal neyin nesi anlamam mümkün değil..
Hastaneye yatırdılar sanırım sesi çıkmadığına göre
inşallah gelip iyiyim der Allah yardım etsin demekten başka bişey gelmiyor elimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…