İnşallah canım..
İyiyim diye yazmasını evinde olmasını diliyorum
Çok üzüldüm dünden beri hep aklımda..
Bu kadar ihmal neyin nesi anlamam mümkün değil..
Hastaneye yatırdılar sanırım sesi çıkmadığına göre
Canım Kanı şimdi verseydin ya acilde, hemen çıkar, çatlamıyor musunBende merak ettim egınalım ya. Tedavisi var ama dimi?
Allah işini rast getirsin canım inşallah daha fazla ilerlemeden atlatırsın..
Dualarım seninle..
Çok geçmiş olsun... Şifalar dilerim. Umarım hafif evresindedir... Bulantı ve ateşin bugün yaşanan koşturmacadan vücudunun yorgun düşmesindendir inşallah.
Merkezin için diyecek söz bulamıyorum demeyeceğim, söyleyeceğim çok söz var... Önce iyileş, sonra merkez için gerekiyorsa bu ilgisizliği ve gayri ciddi hali için nasıl tepki verilebileceği, edilebilecek sözler ortaya çıkar. Gittiğin merkez bir devlet hastanesi değilse (ki orası içinde mutlaka bir yaptırım yolu olmalı) çekingen hallerimiz olmamalı... Hasta hakları diye bir şey var. Ulaşılamamak ne demek. Ortalığı ayağa kaldırmak gerekiyor bazen, hayatın ve sağlığın söz konusu... Endişelerin içinde bunu yapamamış olabilirsin ama bundan sonrasında lütfen hakkını yedirme, sağlığını hafife aldırtma...
8000 lerde E2 değeriyle potansiyel ötesinde OHSS yaşayacakken, her gün kontrol ve ilgili önlem, ilaç ve takviyelerle sorunsuz geçirmem doktorun özeni sayesindeydi. Bu nedenle şiddetle kınıyorum merkezini ve doktorunu...
Çok güzel haberlerin olsun, sorun büyümeden atlatmanı diliyorum.
kızlar hepınızden allah bınkere razı olsun az once eve geldım hastanede sırada beklerken merkezden dk aradı ve senın ohs olman ımkansız sana oyle bı ıyne kullandımkı olamazsın dedı donıtekse basla yarın gel senı gorum.. devlet hastanesınde acıl kadın doguma gıttım lk dedı acıl bolumune gıt baksınlar gıttım bursuru kan testı yapıldı benım gordugum degerler altust olmus genel cerrahla dahalıye gonderdı ya dk hepsı sıtajer anlatıyosun anlamıyorlar dıyo bızle ılgın yok gıt kadın doguma gıttım durumu anlattım bakarken bı dovmedıgı kaldı nıye buraya gelıyorsun merkezıne gıtsene baktı bursuru folukul var buyumukte olan dedı dıyo sana bthc yaıpdımı dedım benım daha ppazartesı opum oldu ımkansız ne hamılelıgı dedı degerlerın kotu gerı gıt acıle fılım rontgen ceksınler gıttım dıyolar bızlık bıseyler yok kadın dogum bısey yapmadımı ya ınanın cınnet gecırdım her dk ayrı ayrı derdımı anlatıyorum kadın dogum bıle anlamadı sorunu neyım oldugu beırsız bı sekılde eve dondum yarın merkeze gıtcam merkezede ayrıca cok kızgınım 2gundur tlf cevap verılseydı aradıgımda dk baglansıydı hemsıreler bılgı verseydı bugun dırek merkeze gıderdım ne dk neyım oldugunu anladı ne ben sorunu cozebıldım bakalım yarın nolucakcnm inşlh tez zamanda atlatırsın a uff ne sıkıntılı bi durum sağlıkla atlat cnm..
Yarın sabah vereyim dedim canım. Şuan belim kopuyor. Ben 7 diyordum ama egunalım transfer gününü sayma dedi 6. günümmüş bugün. En azından bir gün daha geçsin.Canım Kanı şimdi verseydin ya acilde, hemen çıkar, çatlamıyor musun
Var canım durumun ciddiyetine bağlı olarak toparlanması zaman alabilir..En az 1 ay da o şişliği iner benim ki o kadar bile şişmediği halde 1 buçuk ayda toparlanabilmiştim...Bende merak ettim egınalım ya. Tedavisi var ama dimi?
kızlar hepınızden allah bınkere razı olsun az once eve geldım hastanede sırada beklerken merkezden dk aradı ve senın ohs olman ımkansız sana oyle bı ıyne kullandımkı olamazsın dedı donıtekse basla yarın gel senı gorum.. devlet hastanesınde acıl kadın doguma gıttım lk dedı acıl bolumune gıt baksınlar gıttım bursuru kan testı yapıldı benım gordugum degerler altust olmus genel cerrahla dahalıye gonderdı ya dk hepsı sıtajer anlatıyosun anlamıyorlar dıyo bızle ılgın yok gıt kadın doguma gıttım durumu anlattım bakarken bı dovmedıgı kaldı nıye buraya gelıyorsun merkezıne gıtsene baktı bursuru folukul var buyumukte olan dedı dıyo sana bthc yaıpdımı dedım benım daha ppazartesı opum oldu ımkansız ne hamılelıgı dedı degerlerın kotu gerı gıt acıle fılım rontgen ceksınler gıttım dıyolar bızlık bıseyler yok kadın dogum bısey yapmadımı ya ınanın cınnet gecırdım her dk ayrı ayrı derdımı anlatıyorum kadın dogum bıle anlamadı sorunu neyım oldugu beırsız bı sekılde eve dondum yarın merkeze gıtcam merkezede ayrıca cok kızgınım 2gundur tlf cevap verılseydı aradıgımda dk baglansıydı hemsıreler bılgı verseydı bugun dırek merkeze gıderdım ne dk neyım oldugunu anladı ne ben sorunu cozebıldım bakalım yarın nolucak
kızlar hepınızden allah bınkere razı olsun az once eve geldım hastanede sırada beklerken merkezden dk aradı ve senın ohs olman ımkansız sana oyle bı ıyne kullandımkı olamazsın dedı donıtekse basla yarın gel senı gorum.. devlet hastanesınde acıl kadın doguma gıttım lk dedı acıl bolumune gıt baksınlar gıttım bursuru kan testı yapıldı benım gordugum degerler altust olmus genel cerrahla dahalıye gonderdı ya dk hepsı sıtajer anlatıyosun anlamıyorlar dıyo bızle ılgın yok gıt kadın doguma gıttım durumu anlattım bakarken bı dovmedıgı kaldı nıye buraya gelıyorsun merkezıne gıtsene baktı bursuru folukul var buyumukte olan dedı dıyo sana bthc yaıpdımı dedım benım daha ppazartesı opum oldu ımkansız ne hamılelıgı dedı degerlerın kotu gerı gıt acıle fılım rontgen ceksınler gıttım dıyolar bızlık bıseyler yok kadın dogum bısey yapmadımı ya ınanın cınnet gecırdım her dk ayrı ayrı derdımı anlatıyorum kadın dogum bıle anlamadı sorunu neyım oldugu beırsız bı sekılde eve dondum yarın merkeze gıtcam merkezede ayrıca cok kızgınım 2gundur tlf cevap verılseydı aradıgımda dk baglansıydı hemsıreler bılgı verseydı bugun dırek merkeze gıderdım ne dk neyım oldugunu anladı ne ben sorunu cozebıldım bakalım yarın nolucak
ovırtelle degıl ceterolle dıye bı catlatma ıgnesıydı kullandıgım dıger buyutme ılacı peregon menegon baska bısey kullanmadım dedıgın gıbı bana hem tıransver ıptal ohs rıskın cok denıldı sımdıde oyle bısey mumkun degıl denılınıyor cocezemedımkı bende durum zaten yuklım degerlerıOhss oldun sen bana kimse aksini iddia edemez...
Transferin neden iptal dendi peki opu öncesi..
Herkes biliyordu ohss olacağını ben bile sana dedim o zaman e2 değerin yüksek çıkmış benim ki gibi diye..
Merak ettim nasıl bir ilaç verilmiş ki sana asla ohss olmazmışsın...Yazsana kullandıklarını...
e2 değerin 3000 ni bulmuştu en son ve bu daha da artar toplamaya kadar bir de yumi sayısı çok olunca ohss geliyorum der..
çatlatma iğnesi olarak ovitrelle vurduysan ohss olmaman mucize olurdu..
benim son tedavimde e2 değerim 4900 dü en son ovitrelle vursaydım ohss olacaktım ama doktorum başka iğne verdi sana da benim iğnemden verildiyse tamam kabul ederim ohss olmadığını..
Ayrıca dostinex e ben opu olduğum gün başladım her ihtimale karşı onu bile geç başlatıyorlar..
Kan değerlerin ve ultrason görüntün her şeyi açıklıyor zaten..
Bu yaşadıklarını acilde başına gelenlerin hepsini aynen yaşadım o yüzden dün sana seni anlamayacaklar kendini ne yap et sen anlat dedim...
Eki Görüntüle 1383977 Eki Görüntüle 1383974 Eki Görüntüle 1383975 Eki Görüntüle 1383976 Eki Görüntüle 1383977
ovırtelle degıl ceterolle dıye bı catlatma ıgnesıydı kullandıgım dıger buyutme ılacı peregon menegon baska bısey kullanmadım dedıgın gıbı bana hem tıransver ıptal ohs rıskın cok denıldı sımdıde oyle bısey mumkun degıl denılınıyor cocezemedımkı bende durum zaten yuklım degerlerı
Şu sondaki değer varya Albumin işte o çok önemli onda sorun yok..
canım en son vuruldugum ıgne gonopeptyl 2tane vurulmustum canım dk kendınden cok emın ama ıptal nıye ettı ozaman bana dedıkı hatta deıgın gıbı burda konustuk opu oncesı dedı e2 3000 cıktıgı ıcın ohs rıskın yuksek oyuzden ıptal tıransver sımdıde boyle dıyor cok kızgınım acıl durumda tlf acılmazmı acılıpta gorusturulmezmı bı hasta ya sızler olmasanız ben neyım oldugunu bıle bılmeyecektım ohs acıklamasını yapmadılar bıle bana cok ıhmal var nasıl ıs bılmıyorum son opudan oncekı kontrolumde dk benı muane ettı sonra odaya gectı bız beklerken hemsıre geldı dedı dk hastasının bırı kotuymus onla tlf konusyo ben ıgneyı yazdım beklemeyın bosa gıdın dedı ogun ıhmallerı yuzunden ıgneyıde eksık yazmıslardı konussun bısey demıyorum olması gerekende bu zaten ama bana nıye boyle yapıyorlar benım ılk denemem bılgım yok buraları okuyarak gecırıyorum bu surcı cunku tedavı seklyle surecıyle ılgılı hıc bılgı verılmedı rısklerle ılgılıde ohs dedı acıklamasını yapmadılar canımCetrodite yazmak istedin sanırım eğer öyleyse bu çatlatma değil çatlatmama iğnesi...
Son vurduğun iğneyi soruyorum ben...
Değerlerin ohss değerleri canım benim de böyle çıkmıştı şu an içimi ferahlatan tek şey idrarında protein kaçağı yok..
Bu durumda protein kaybı olur..
Tedavi sırasında ohss olma ihtimalini konuştuk merkezde öyle dediği için opu iptal edildi...
Ultrasondaki yumurtalık görüntün ve doktorun yorumu herşeyi açıklıyor zaten...
Hepsini geçtim..
Mide bulantın,Hamile gibi şiş göbeğin,nefes almada güçlük çekmen,Aldığın sıvı ile çıkardığın arasında fark olması yani idrar yapamama durumun ohss olduğunu gösteriyor...
Sen elinden suyu eksik etme şu an elinde su olsun bol bol iç...
sende zor gunler gecırmıssın canım cok sukurkı atlatmıssın dılerım bebısıne kavus tez zamanda amınnn ecmaınnŞu sondaki değer varya Albumin işte o çok önemli onda sorun yok..
Gerçi bende de sorun yoktu o değerde ama ya sorun olursa diye bir ilaç verdiler o gece önlem amaçlı müşaade altında tutuldum..
canım en son vuruldugum ıgne gonopeptyl 2tane vurulmustum canım dk kendınden cok emın ama ıptal nıye ettı ozaman bana dedıkı hatta deıgın gıbı burda konustuk opu oncesı dedı e2 3000 cıktıgı ıcın ohs rıskın yuksek oyuzden ıptal tıransver sımdıde boyle dıyor cok kızgınım acıl durumda tlf acılmazmı acılıpta gorusturulmezmı bı hasta ya sızler olmasanız ben neyım oldugunu bıle bılmeyecektım ohs acıklamasını yapmadılar bıle bana cok ıhmal var nasıl ıs bılmıyorum son opudan oncekı kontrolumde dk benı muane ettı sonra odaya gectı bız beklerken hemsıre geldı dedı dk hastasının bırı kotuymus onla tlf konusyo ben ıgneyı yazdım beklemeyın bosa gıdın dedı ogun ıhmallerı yuzunden ıgneyıde eksık yazmıslardı konussun bısey demıyorum olması gerekende bu zaten ama bana nıye boyle yapıyorlar benım ılk denemem bılgım yok buraları okuyarak gecırıyorum bu surcı cunku tedavı seklyle surecıyle ılgılı hıc bılgı verılmedı rısklerle ılgılıde ohs dedı acıklamasını yapmadılar canım
yarın kesınlıkle konusucam canım hala buyumkete olan bı cok yum varmıs bu nasıl oluyor ılacı yokmukı baskılamanın ya hepsı kıst olsa rısklı degılmı sabah kalkar kalmaz merkeze gıtcam eger muayene ucretıde ısterlerse ben hala tedavı surecındeyım ne muyane ucretı dıyede kızıcamBen de bu iğneden vurdum ohss riski en aza iniyor bu iğneyle ya da olmuyorsun ben olmadım mesela 24 yumi ve 4900 e2 değerime rağmen...Gerçi ben toplama günü dostinex e başladım onunda etkisi vardır...
Bu iğneye rağmen ohss olmanı bende beklemezdim doktoruna iletişimsizlik konusunda kızıyorum ama verdiği iğne doğru daha fazla çemkiremeyeceğim kendisine..
Peki sen bu hale nasıl geldin yarın üzerine git lütfen hakkını ara açıklama yapılsın sana...
Hem de ne zordusende zor gunler gecırmıssın canım cok sukurkı atlatmıssın dılerım bebısıne kavus tez zamanda amınnn ecmaınn
Hayırlı olsun tatlım..Arkadaslar merhaba bende bugun adetimin 3.gunuydu doktora gittim 7_8tabe yumurta gorunuyomus gonal f basladik bugun vurundum pazartesi kontrolum var pazar da cetroide vuruncamm..bu benim 2.denemem...arkadaslar ilk denemede 2 tane transferedildi tutmadi 2den fazla transfer olmazmi sizce bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?