asıl sorunda bu zaten tüm yumiler toplanmayınca küçük olanlar büyümeye devam ediyor iğnelerin yan etkisi bu canım..yarın kesınlıkle konusucam canım hala buyumkete olan bı cok yum varmıs bu nasıl oluyor ılacı yokmukı baskılamanın ya hepsı kıst olsa rısklı degılmı sabah kalkar kalmaz merkeze gıtcam eger muayene ucretıde ısterlerse ben hala tedavı surecındeyım ne muyane ucretı dıyede kızıcam
canım gercekten nekadar zor seyler yasamıssın ama Allaha sukur atlatmısın ınan bende bugun denek oldum ellerınde bıde kadın dogum bThc ısteseydı banda dıyceklerdı hamılesınHem de ne zordu
Opu oldum ertesi gün şiştim vs..anne dedim hadi acile gidelim ben ohss oldum kocam geldi akşam gittik ve kimseye derdimi anlatamadım gittiğim hastanede tedavi olmuşum bi de ama tüp biriminden o saatte kimse yok üniversite hastanesi olduğundan kimsenin telefonuda yok..Acilde aynı sana yapılan gibi testler yapıldı bana asistan dedi ki çıkan sonuca göre hamilesinkan testlerinin içinde bhcg de varmış...Ben diyorum ki dün yumiler toplandı onlar bana hamilesin diyo Lütfen tüp biriminden bir doktora ulaşın dedim 2 saat süründüm acilde..Sonra bir zahmet aramışlar doktor daha sonuçlarımı ve durumumu duyar duymaz acil yatış verin demiş..Apar topar beni aldılar muayene için bölüme çıkardılar gelen muayene ediyor giden muayene ediyor asistanların elinde denek oldum kimse anlamıyor ben de ısrarla aşırı yumurtalık uyarılmasıyla yumurtalıklarımın büyüdüğü anlatıyorum..Bölümün asıl doktoru geldi yanıma durumu hemen anladı şükür..Sonra bir telaş herkeste noluyor dedim..Biri kan alır biri damar yolu açar serum takar...Bütün gece uyuyamadım sürekli kan değerlerime bakıldı ve garip bir ilaç verildi vs...4 gün yattım..Sıvı birikimi diğer organlarıma yayılsaydı iğne ile su çekeceklerdi...Buradan bir arkadaştan 15 lt su çekildi ve yoğun bakımda kaldı bir süre...
Her tedavimde bu risk var benim..E2 değerim fırlıyor hep...
asıl sorunda bu zaten tüm yumiler toplanmayınca küçük olanlar büyümeye devam ediyor iğnelerin yan etkisi bu canım..
düşük dozla başlanıp öyle devam ediliyor iğnelere ama sende büyüme olmayınca doktor dozu artırdı ve çatlatma iğnesini hcg içerikli olanından vurmamana rağmen bunları yaşıyorsun...
kist olsa bile bunlar basit folikül kistleri zararsız adetinle atılırlar..
ücret istemezler bunları düşünüp şimdiden germe kendini..[/QU inşallah hersey cok guzel olur yarın tıransver bı ay daha uzatılmaz ınsallah aklım bıde orda ya vllahı okadar ıysınızkı bana cok yardımcı oldunuz sızler olmasanız ben napardım bılmıyorum vallahı allah hepınızden razı olsun ve bebıslerınıza tez zamanda kavusun ınsallah amınn ecmaınn
canım gercekten nekadar zor seyler yasamıssın ama Allaha sukur atlatmısın ınan bende bugun denek oldum ellerınde bıde kadın dogum bThc ısteseydı banda dıyceklerdı hamılesınsıtajerler muyane ede ede maf ettıler benı cok zordu esımde dıyor tum hastane her yerını gordu valla bılla allah dusurmesın ellerıne yokluklarınıda gostermesın tabı ınsallah sen busefer kavuscan bebısıne 9 guzel rahat bı hamılelık gecırıcan ınsallah saglıkla kucagına alcan bebısını veya bebıslerı saglıklı sıhatlı olsunlar ınsallah amınn ecmaınn
zaten dedımkı hepsıne ohs rıskım var pazartesı opu oldu dıyorlar oney her bolumu gezdım sıraylaTüp bebek ayrı bir bölüm asistanlar o bölümde çalışmıyorlarsa bilmiyorlar...Bizzat tecrübe ettim hem de kaç asistan
Neyse artık bizimde tıp camiasına kobay fare misali bir faydamız olsun dimi
Sende gebelik çıkmazdı çünkü bhcg içerikli çatlatma iğnesi vurmamışsın...
Gebelik hormonu içeriyor çatlatma iğneleri..
Bu kez LH içerikli iğneler ile çatlattık yumileri
zaten dedımkı hepsıne ohs rıskım var pazartesı opu oldu dıyorlar oney her bolumu gezdım sıraylatıp dunyasına baya katkılarımız oldu dahıleye cerrahı acıl bolum dk kadın dogum dk hepsne faydamız olmustur ıclerınde en kotusu kadın dogum dk valla dovecektı nerdeyse merkezıne nıye gıtmıyorsun buraya gelıyorsun vs tersledı otekıler ıyıydı bıde her bulumde 4 doktor vardı sanırım hepsı sıtajerler
aminnnn ınsallah allah hepmızın emklerının karsılıgını mıs kokulu evlatlarla versın onlara kavustugumuz an hersey bıtıcek gunluk yazıyorum ılerde vermek ıcın yasadıgım butun surecı yazıyorum guzel bı hedıye olucak bende hepınızı cok sevıyorumMiss kokular gelince,kucağımızda boncuk boncuk gözleriyle bize bakınca hepsine değermiş diyeceğiz..
Bu yolda maddi manevi emek veren tüm kadınlar çok güçlü ve çok özelsiniz hepinizi seviyorum...
iyi geceler canım maşallah ne çok şey biliyorsun baya bilgilisin. İyiki varsın valla hepimizi aydınlatıyorsun. Benimde ohss olma ihtimalim var. Cuma günü opu olacağım ve transferim ertelenecek. yani benimde buzdan bebeklerim olacak. Bugünkü e2 değerim 5200. Birazdan çatlatma iğnesi vurulmaya gideceğim. Gonapeptly iki adet. İğnesi diğer iğnelere göre biraz büyük o yüzden kendim yapmaya cesaret edemedim. Açık yer bulamazsam mecbur kendim yapacağım.Tüp bebek ayrı bir bölüm asistanlar o bölümde çalışmıyorlarsa bilmiyorlar...Bizzat tecrübe ettim hem de kaç asistan
Neyse artık bizimde tıp camiasına kobay fare misali bir faydamız olsun dimi
Sende gebelik çıkmazdı çünkü bhcg içerikli çatlatma iğnesi vurmamışsın...
Gebelik hormonu içeriyor çatlatma iğneleri..
Bu kez LH içerikli iğneler ile çatlattık yumileri
a
aminnnn ınsallah allah hepmızın emklerının karsılıgını mıs kokulu evlatlarla versın onlara kavustugumuz an hersey bıtıcek gunluk yazıyorum ılerde vermek ıcın yasadıgım butun surecı yazıyorum guzel bı hedıye olucak bende hepınızı cok sevıyorumhastende ıkız bebekler vardı kızdı ıkıse esım bana bakıp dedıkı bak sana masallah nekadar tatlılar herseye deger bebısler ıcın
buda muhtesem fıkır allahın ıznıyle az kaldı bebıslere kavusmaya ınsallah kavusucaksın junyırlara allahın ıznıyle amınn ecmaınnnBen de günlük tutmak yerine kk sayfalarına sizlere yazıyorum yaşadıklarımı
Artık kuzular doğunca kk ay üye yaparım...
junior egunallar yazsınlar dimi ama
Çok geçmiş olsun canım ya. Arkandan geliyorum bu gidişle. Şimdilik hiç bir belirtim yok senin opudan sonra mı oluştu ohss öncesinde şikayetlerin belirtiler filan varmıydı.a
aminnnn ınsallah allah hepmızın emklerının karsılıgını mıs kokulu evlatlarla versın onlara kavustugumuz an hersey bıtıcek gunluk yazıyorum ılerde vermek ıcın yasadıgım butun surecı yazıyorum guzel bı hedıye olucak bende hepınızı cok sevıyorumhastende ıkız bebekler vardı kızdı ıkıse esım bana bakıp dedıkı bak sana masallah nekadar tatlılar herseye deger bebısler ıcın
iyi geceler canım maşallah ne çok şey biliyorsun baya bilgilisin. İyiki varsın valla hepimizi aydınlatıyorsun. Benimde ohss olma ihtimalim var. Cuma günü opu olacağım ve transferim ertelenecek. yani benimde buzdan bebeklerim olacak. Bugünkü e2 değerim 5200. Birazdan çatlatma iğnesi vurulmaya gideceğim. Gonapeptly iki adet. İğnesi diğer iğnelere göre biraz büyük o yüzden kendim yapmaya cesaret edemedim. Açık yer bulamazsam mecbur kendim yapacağım.
Erkek doğurup üye yaparsam atarlar çocuumu kk dan erkek üye yasak diyebak
buda muhtesem fıkır allahın ıznıyle az kaldı bebıslere kavusmaya ınsallah kavusucaksın junyırlara allahın ıznıyle amınn ecmaınnn
iyi geceler canım..hepınıı opuyorum baya yoruldum uyım yarın yıne kosusturmaca var uyuyım dınlenım toparlanım bıraz hepınız allaha emanet olun sevıyorum hepınızı
Canım tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağınızada alırsınız inşallah.Yarın sabah vereyim dedim canım. Şuan belim kopuyor. Ben 7 diyordum ama egunalım transfer gününü sayma dedi 6. günümmüş bugün. En azından bir gün daha geçsin.
cnm cuma opun var demekki hayirlosyla gecsin yumilerin kaliteli olsun insl.transferin iptal olmasi uzucu ama olsun inanki ohss olmaktansa bi ay rahatlayip bebelerini alman daha ii olur cuma guzel haberlerini bekliyorum dualarimdasiniyi geceler canım maşallah ne çok şey biliyorsun baya bilgilisin. İyiki varsın valla hepimizi aydınlatıyorsun. Benimde ohss olma ihtimalim var. Cuma günü opu olacağım ve transferim ertelenecek. yani benimde buzdan bebeklerim olacak. Bugünkü e2 değerim 5200. Birazdan çatlatma iğnesi vurulmaya gideceğim. Gonapeptly iki adet. İğnesi diğer iğnelere göre biraz büyük o yüzden kendim yapmaya cesaret edemedim. Açık yer bulamazsam mecbur kendim yapacağım.
Sağol canım ya. Allah razı olsun . Korktuğum başıma geldi transfer ertelendi. Böyle olacağı belliydi zaten daha ilk muayenede söylemişlerdi. ertelenmeye ertelendi inşallah ohss olmam, opu ve emriyo aşaması iyi geçer. Hayırlısı böyleymiş buzdan bebeklerim olacakmış. Artık sıra yeniden senin sen önden git arkandan ben geleceğimcnm cuma opun var demekki hayirlosyla gecsin yumilerin kaliteli olsun insl.transferin iptal olmasi uzucu ama olsun inanki ohss olmaktansa bi ay rahatlayip bebelerini alman daha ii olur cuma guzel haberlerini bekliyorum dualarimdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?