2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

asıl sorunda bu zaten tüm yumiler toplanmayınca küçük olanlar büyümeye devam ediyor iğnelerin yan etkisi bu canım..
düşük dozla başlanıp öyle devam ediliyor iğnelere ama sende büyüme olmayınca doktor dozu artırdı ve çatlatma iğnesini hcg içerikli olanından vurmamana rağmen bunları yaşıyorsun...
kist olsa bile bunlar basit folikül kistleri zararsız adetinle atılırlar..
ücret istemezler bunları düşünüp şimdiden germe kendini..

canım gercekten nekadar zor seyler yasamıssın ama Allaha sukur atlatmısın ınan bende bugun denek oldum ellerınde bıde kadın dogum bThc ısteseydı banda dıyceklerdı hamılesın sıtajerler muyane ede ede maf ettıler benı cok zordu esımde dıyor tum hastane her yerını gordu valla bılla allah dusurmesın ellerıne yokluklarınıda gostermesın tabı ınsallah sen busefer kavuscan bebısıne 9 guzel rahat bı hamılelık gecırıcan ınsallah saglıkla kucagına alcan bebısını veya bebıslerı saglıklı sıhatlı olsunlar ınsallah amınn ecmaınn

Tüp bebek ayrı bir bölüm asistanlar o bölümde çalışmıyorlarsa bilmiyorlar...Bizzat tecrübe ettim hem de kaç asistan
Neyse artık bizimde tıp camiasına kobay fare misali bir faydamız olsun dimi
Sende gebelik çıkmazdı çünkü bhcg içerikli çatlatma iğnesi vurmamışsın...
Gebelik hormonu içeriyor çatlatma iğneleri..
Bu kez LH içerikli iğneler ile çatlattık yumileri

zaten dedımkı hepsıne ohs rıskım var pazartesı opu oldu dıyorlar oney her bolumu gezdım sırayla tıp dunyasına baya katkılarımız oldu dahıleye cerrahı acıl bolum dk kadın dogum dk hepsne faydamız olmustur ıclerınde en kotusu kadın dogum dk valla dovecektı nerdeyse merkezıne nıye gıtmıyorsun buraya gelıyorsun vs tersledı otekıler ıyıydı bıde her bulumde 4 doktor vardı sanırım hepsı sıtajerler

Hayat zor sıkıntıları içime at at şiştim şişkinlik ondan diyeydin

a
Miss kokular gelince,kucağımızda boncuk boncuk gözleriyle bize bakınca hepsine değermiş diyeceğiz..
Bu yolda maddi manevi emek veren tüm kadınlar çok güçlü ve çok özelsiniz hepinizi seviyorum...
aminnnn ınsallah allah hepmızın emklerının karsılıgını mıs kokulu evlatlarla versın onlara kavustugumuz an hersey bıtıcek gunluk yazıyorum ılerde vermek ıcın yasadıgım butun surecı yazıyorum guzel bı hedıye olucak bende hepınızı cok sevıyorum hastende ıkız bebekler vardı kızdı ıkıse esım bana bakıp dedıkı bak sana masallah nekadar tatlılar herseye deger bebısler ıcın

iyi geceler canım maşallah ne çok şey biliyorsun baya bilgilisin. İyiki varsın valla hepimizi aydınlatıyorsun. Benimde ohss olma ihtimalim var. Cuma günü opu olacağım ve transferim ertelenecek. yani benimde buzdan bebeklerim olacak. Bugünkü e2 değerim 5200. Birazdan çatlatma iğnesi vurulmaya gideceğim. Gonapeptly iki adet. İğnesi diğer iğnelere göre biraz büyük o yüzden kendim yapmaya cesaret edemedim. Açık yer bulamazsam mecbur kendim yapacağım.

Ben de günlük tutmak yerine kk sayfalarına sizlere yazıyorum yaşadıklarımı
Artık kuzular doğunca kk ay üye yaparım...
junior egunallar yazsınlar dimi ama

hepınıı opuyorum baya yoruldum uyım yarın yıne kosusturmaca var uyuyım dınlenım toparlanım bıraz hepınız allaha emanet olun sevıyorum hepınızı

bak
Ben de günlük tutmak yerine kk sayfalarına sizlere yazıyorum yaşadıklarımı
Artık kuzular doğunca kk ay üye yaparım...
junior egunallar yazsınlar dimi ama
buda muhtesem fıkır allahın ıznıyle az kaldı bebıslere kavusmaya ınsallah kavusucaksın junyırlara allahın ıznıyle amınn ecmaınnn

Çok geçmiş olsun canım ya. Arkandan geliyorum bu gidişle. Şimdilik hiç bir belirtim yok senin opudan sonra mı oluştu ohss öncesinde şikayetlerin belirtiler filan varmıydı.

Canım iğne zor bir iğne değil çok rahat yaparsın kendin...
Tüp cv im kabarık biraz hep olaylıdır benim tedavilerim
Ertelenmesi en güzeli canım e2 değerin yüksek çıkmasa da ertelenmesini tercih ediyorum ben...
Dinlenmiş rahime embriyo transfer edilmesi daha iyi sonuçlar veriyor artık..
Aynı şeyleri yaşıyoruz seninle şu an ben ohss olmadım Bülent hoca ile çokta rahattım sende de bir şey olmayacak..

hepınıı opuyorum baya yoruldum uyım yarın yıne kosusturmaca var uyuyım dınlenım toparlanım bıraz hepınız allaha emanet olun sevıyorum hepınızı
iyi geceler canım..
maşallah iyisin iyi
sorun olsa duramazdın pc başında...

Yarın sabah vereyim dedim canım. Şuan belim kopuyor. Ben 7 diyordum ama egunalım transfer gününü sayma dedi 6. günümmüş bugün. En azından bir gün daha geçsin.
Canım tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağınızada alırsınız inşallah.

cnm cuma opun var demekki hayirlosyla gecsin yumilerin kaliteli olsun insl.transferin iptal olmasi uzucu ama olsun inanki ohss olmaktansa bi ay rahatlayip bebelerini alman daha ii olur cuma guzel haberlerini bekliyorum dualarimdasin

cnm cuma opun var demekki hayirlosyla gecsin yumilerin kaliteli olsun insl.transferin iptal olmasi uzucu ama olsun inanki ohss olmaktansa bi ay rahatlayip bebelerini alman daha ii olur cuma guzel haberlerini bekliyorum dualarimdasin
Sağol canım ya. Allah razı olsun . Korktuğum başıma geldi transfer ertelendi. Böyle olacağı belliydi zaten daha ilk muayenede söylemişlerdi. ertelenmeye ertelendi inşallah ohss olmam, opu ve emriyo aşaması iyi geçer. Hayırlısı böyleymiş buzdan bebeklerim olacakmış. Artık sıra yeniden senin sen önden git arkandan ben geleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…