2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

evet cnm bastan demislerdi sana zordur ertelwnmesi ama olsun daha saglikla baslican transfere insl olmazsin ohss sen dusunme simdi yumilerin kaliteli olup hepsi dollenip bol embroyon olsun diye dusun insl ole olacak hepsi dollenip diger ay annecikleriyle bulusmak icin bekleyecekler.
Ya kismet iste olsun surasi yok bu isin zaten hepimizin sonucu gebelik olsunda hepimiz bu yolda hep pozitif sonuclar alalim.cumada benim kontrolum bakalim benim yumiler ne alemde.

Evet canım tabiki sırası yok espiri yapıyorum bende. Yeterki sonu güzel olsun rabbim kimsenin emeğini boş çevirmesin. inşallah senin yumilerde güzel güzel gelişiyorlardır. Cuma güzel haberlerini bekliyorum.

E="Lovely35, post: 39003639, member: 472120"]Kızlar hamileyim. Dayanamadım test yaptım 1 dakika içinde 2. çizgi belirmeye başladı. Yarın sabah kan vericem.[/QUOTE]
Gözün aydin canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim, darısı bizlere insallah

günaydın bu 2015 bol bereketli geldi bizlere yaaa

Çok uzuldugum için boyle nedense erkekler çok rahat oluyor bu konuda. sabah sabah güldürdü n beni takviye yap sen eksikleri tamamla☺☺☺☺ ☺ biz bu ay çok hayal kuruyoruz ya insallah boşa cikmaz

Günaydınnn kızlarr yeni geldimm şirkete uyumuşumm valla dün aksamm 10dan berii
@bulutefe cim canımm çok geçmiş olsun inşallah rabbimin bereketi şifası üstüne olur bir an önce sağlıklı haberlerini alalım gerisi hiç önemli değil..
yeteeeeer kuzucummm altın kalpli arkadaşım benimm inşallah güzel haberler veeririm ama henüz yaptırmayı düşünmüyorum.. Kısmett darısı sana olsun rabbim bereketini arttırsın...
Lovely35 canım dilerimm her şey yolunda gider ikizlerinle mutlu olursun:)
E egunal

Canım inşallah senden de bekliyorum bir sürpriz.

Çok uzuldugum için boyle nedense erkekler çok rahat oluyor bu konuda. sabah sabah güldürdü n beni takviye yap sen eksikleri tamamla☺☺☺☺ ☺ biz bu ay çok hayal kuruyoruz ya insallah boşa cikmaz

Motive ediyorsunuz işte kendinizi ne güzel...
Hayal kurmaya devam..
Ben de vitamin takviyesi yapayım kocama çok eksiği var uğraşmam lazım

Motive ediyorsunuz işte kendinizi ne güzel...
Hayal kurmaya devam..
Ben de vitamin takviyesi yapayım kocama çok eksiği var uğraşmam lazım
Ne kadarlik evlisiniz canım? bu kacinci deneme

kızlar selam cumartesi transferim var sonrasında ne yapmam gerek ne yiyip içeyim nasıl yatayım

İlk 3 gün iş yapma fazla uzan dinlen yat..
Sonraki günler normal hayatına dönebiliyorsun ama abartmamak şartıyla..
Kabız olmamaya özen göster ıkınmaman lazım...
Kabak çekirdeği ye oturcan ya bol bol çitlersin
Meyve sebze ve bol su tüket asitli içecek ve kafeinden uzak dur..
Sağlıklı beslencen yani..
Bunların bilimsel kanıtlanmış durumu var mı bilmiyorum ama hep bunları yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…