evet cnm bastan demislerdi sana zordur ertelwnmesi ama olsun daha saglikla baslican transfere insl olmazsin ohss sen dusunme simdi yumilerin kaliteli olup hepsi dollenip bol embroyon olsun diye dusun insl ole olacak hepsi dollenip diger ay annecikleriyle bulusmak icin bekleyecekler.Sağol canım ya. Allah razı olsun . Korktuğum başıma geldi transfer ertelendi. Böyle olacağı belliydi zaten daha ilk muayenede söylemişlerdi. ertelenmeye ertelendi inşallah ohss olmam, opu ve emriyo aşaması iyi geçer. Hayırlısı böyleymiş buzdan bebeklerim olacakmış. Artık sıra yeniden senin sen önden git arkandan ben geleceğim
Evet canım tabiki sırası yok espiri yapıyorum bende. Yeterki sonu güzel olsun rabbim kimsenin emeğini boş çevirmesin. inşallah senin yumilerde güzel güzel gelişiyorlardır. Cuma güzel haberlerini bekliyorum.evet cnm bastan demislerdi sana zordur ertelwnmesi ama olsun daha saglikla baslican transfere insl olmazsin ohss sen dusunme simdi yumilerin kaliteli olup hepsi dollenip bol embroyon olsun diye dusun insl ole olacak hepsi dollenip diger ay annecikleriyle bulusmak icin bekleyecekler.
Ya kismet iste olsun surasi yok bu isin zaten hepimizin sonucu gebelik olsunda hepimiz bu yolda hep pozitif sonuclar alalim.cumada benim kontrolum bakalim benim yumiler ne alemde.
Çok uzuldugum için boyle nedense erkekler çok rahat oluyor bu konuda. sabah sabah güldürdü n beni takviye yap sen eksikleri tamamla☺☺☺☺ ☺ biz bu ay çok hayal kuruyoruz ya insallah boşa cikmazEşini takdir ettim seni motive etmesi çok güzel..
Benim ki ben anlatırım dinler sadece dediklerimi yapar..E be adam azcık ruhumu okşasana iki güzel laf etsene bebeklerimize dair..Yok hep böyle annesi bunu hamurla beslemiş ondan diyorum benEksik vitaminden hep bunlar
inşa llah çok iyi çıkar değerin canım takipteyim☺☺☺Günaydınlar sabah 8:30 kan verdim. 11:00'de çıkacakmış sonucum.
Yetercim ve whiterose teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallah.yeteeeeer whiterose00
çok güzel hayırlı olsun canım miğdeni yoracak ağır yemeklerden kaçın bencekızlar selam cumartesi transferim var sonrasında ne yapmam gerek ne yiyip içeyim nasıl yatayım
bunu bende çok merak ediyorum☺kızlar selam cumartesi transferim var sonrasında ne yapmam gerek ne yiyip içeyim nasıl yatayım
Günaydınnn kızlarr yeni geldimm şirkete uyumuşumm valla dün aksamm 10dan berii
@bulutefe cim canımm çok geçmiş olsun inşallah rabbimin bereketi şifası üstüne olur bir an önce sağlıklı haberlerini alalım gerisi hiç önemli değil..
yeteeeeer kuzucummm altın kalpli arkadaşım benimm inşallah güzel haberler veeririm ama henüz yaptırmayı düşünmüyorum.. Kısmett darısı sana olsun rabbim bereketini arttırsın...
Lovely35 canım dilerimm her şey yolunda gider ikizlerinle mutlu olursun:)
E egunal
Çok uzuldugum için boyle nedense erkekler çok rahat oluyor bu konuda. sabah sabah güldürdü n beni takviye yap sen eksikleri tamamla☺☺☺☺ ☺ biz bu ay çok hayal kuruyoruz ya insallah boşa cikmaz
Ne kadarlik evlisiniz canım? bu kacinci denemeMotive ediyorsunuz işte kendinizi ne güzel...
Hayal kurmaya devam..
Ben de vitamin takviyesi yapayım kocama çok eksiği var uğraşmam lazım
kızlar selam cumartesi transferim var sonrasında ne yapmam gerek ne yiyip içeyim nasıl yatayım
Ne kadarlik evlisiniz canım? bu kacinci deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?