2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızçelerim gittim geldim hastaneye doktor bütün testlerimi istedi ama hepsini yaptıramadım hepsini bir yaptıramıyomuşum bişeyin limiti doluyomuş söyledide kadın unuttum
1 tüp verdim geldim diğerlerinide yavaş yavaş yaptırcam inş başladım artık sonu gelir hayırlısıyla

canım basın sag olsun allah babanın mekanını cennet kabrını nur eylesın bende mayısta kaybettım babamı bugunde ruymda gordum allaha rahmet eylesın ekanını cennet eylesın

Canım bana çok benziyorsun, inşallah seninde sonu güzel olur çok teşekkür ederim. Benimde 14 yumi toplanıp, 10 tanesi işlem görmüş 9'u döllenmişti. 6 tanesi blast olmuş 2 tanesi transfer 4 tanesi dondurulmuştu.

Kızlar demin biraz pembe açık kahvemsi lekeler geldi.. Belimde çok ağrıyor hemşireyi aradım dedim böyle böyle relg olucam sanırım gene de iğne yaptırıyım mi dedim.. Bugünler de öyle lekelenmeler olabilir dedi.. Aspirini ve filiti bıraktım sadece iğneye başladım.. Salı ya kadar devam edeceğim.. Biliyorum dualarınız benimle çok teşekkür ederimm hepinize:)

Cnm sagolasin inşallah allah soyletmistir seni sonumuzda hayirli olur...birlikte oluruz sen benden 2 hafta onden gidersin artik :) rabbim yuzumuzu guldursun...

Ya arkadaslar bugun normalde adet gunum ve leke geldi tedaviye baslicam fakat aktif kanaman olunca gel diyo hastane diger tedavide ilk lekede adettir ilk gun sayilir demislerdi bu yok aktif olunca diyo sizce napimki ben genelde ucgun lekelenmem oluyo sonra kan fazlalasiyo

o zaman fazlalaşınca gideceksin canım:) Bi iki gün daha bekle yani eger yarın fazlalasırsa git ama olmazsa pazartesi gidersin.

bence de pazartesi git kanaman normal olsun değerlerine bakacaklar

bugün egunal yok pek sessiz buralar. fırtına öncesi sessizlik mi yoksa:)
yarın yola çıkacam saat 1.30 gibi histeroskopim var hafta sonu pek giremem pazartesi detaylarla dönerim kızlar rabbim hepimiz için en hayırlısı ne ise onu versin inşallah. aminnn

Yarına sökülmez mi canım. İğnelere başlayacaksan geç olmasın pazartesi hani bugün başlasa akşama sökülür belki diyorum yarın gidebilirsin o zaman. Adetinin 2. günü oluyor hem.

Canım histeroskopi çok kolay bir işlem. Hadi canım hayırlısıyla atlat gel, güzel haberlerini bekliyoruz.

Yerleşme kanaması olmasın kuzum o?

Arkadaşlar merhaba..ben de gelecek ay tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. biraz araştırma yaptım.. Kadıköy acıbadem hastanesinde tayfun beye karar kıldım. sizlerden burada tedavi gören ya da bilgisi olan var mı? yorumlarınızı bekliyorum

bekle istersen bi kaç gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…