canım basın sag olsun allah babanın mekanını cennet kabrını nur eylesın bende mayısta kaybettım babamı bugunde ruymda gordum allaha rahmet eylesın ekanını cennet eylesınçok teşekkür ederim aminnn.
yaaa şimdi farkettim derdimle burayı meşgul etmemişimdir umarım,kusura bakmayın nolur...her ne kadar alıştım desem de...hep eksik bir yanım.dr.a falan yalnız giderim hep hatta transfere kayınvalidemle gittim o derece
aman öyle işte kısmetimiz bu bizim....allah işsiz güçsüz bırakmasın...diğer türlüsü çok daha zor..
Merhaba arkadaşlar pazartesi opum olmustu dunde transferim oldu...bende gün saymaya basladim...sukurler olsun 14yumdan 10 tanesi iyi cikti 8 i dollendi 2tanesi transfer edildi...3 tanede donduruludu...rabbim isteyen herkese nasip etsin...dualarinizi esirgemeyin arkadaslar
lovely35 cok sevindim hayirli ugurlu olur inşallah...
Canım bana çok benziyorsun, inşallah seninde sonu güzel olur çok teşekkür ederim. Benimde 14 yumi toplanıp, 10 tanesi işlem görmüş 9'u döllenmişti. 6 tanesi blast olmuş 2 tanesi transfer 4 tanesi dondurulmuştu.
Ya arkadaslar bugun normalde adet gunum ve leke geldi tedaviye baslicam fakat aktif kanaman olunca gel diyo hastane diger tedavide ilk lekede adettir ilk gun sayilir demislerdi bu yok aktif olunca diyo sizce napimki ben genelde ucgun lekelenmem oluyo sonra kan fazlalasiyo
bence de pazartesi git kanaman normal olsun değerlerine bakacaklarYa arkadaslar bugun normalde adet gunum ve leke geldi tedaviye baslicam fakat aktif kanaman olunca gel diyo hastane diger tedavide ilk lekede adettir ilk gun sayilir demislerdi bu yok aktif olunca diyo sizce napimki ben genelde ucgun lekelenmem oluyo sonra kan fazlalasiyo
Bakalim cnm heycan varya beklemek bile zor geliyo sanki hakkimizda hayirlisi olsuno zaman fazlalaşınca gideceksin canım:) Bi iki gün daha bekle yani eger yarın fazlalasırsa git ama olmazsa pazartesi gidersin.
Tmm cnm beklicem aradim hastaneyide kanaman az cogalsin oyle gel dedilerbence de pazartesi git kanaman normal olsun değerlerine bakacaklar
Bakalim cnm heycan varya beklemek bile zor geliyo sanki hakkimizda hayirlisi olsun
Ya arkadaslar bugun normalde adet gunum ve leke geldi tedaviye baslicam fakat aktif kanaman olunca gel diyo hastane diger tedavide ilk lekede adettir ilk gun sayilir demislerdi bu yok aktif olunca diyo sizce napimki ben genelde ucgun lekelenmem oluyo sonra kan fazlalasiyo
bugün egunal yok pek sessiz buralar. fırtına öncesi sessizlik mi yoksa:)
yarın yola çıkacam saat 1.30 gibi histeroskopim var hafta sonu pek giremem pazartesi detaylarla dönerim kızlar rabbim hepimiz için en hayırlısı ne ise onu versin inşallah. aminnn
Kızlar demin biraz pembe açık kahvemsi lekeler geldi.. Belimde çok ağrıyor hemşireyi aradım dedim böyle böyle relg olucam sanırım gene de iğne yaptırıyım mi dedim.. Bugünler de öyle lekelenmeler olabilir dedi.. Aspirini ve filiti bıraktım sadece iğneye başladım.. Salı ya kadar devam edeceğim.. Biliyorum dualarınız benimle çok teşekkür ederimm hepinize:)
Yerleşme kanaması olmasın kuzum o?
bende Regl olmak istemiyorum ama bütün belirtisi varBilmiyorum canım. Senin herhangi bi relg belirtin devam ediyor mu?
Benim var mesela. Bel agrım ve üşümem, karın ağrım bazen..
İnşallah öyle bir şeydir canım...
Kızlar demin biraz pembe açık kahvemsi lekeler geldi.. Belimde çok ağrıyor hemşireyi aradım dedim böyle böyle relg olucam sanırım gene de iğne yaptırıyım mi dedim.. Bugünler de öyle lekelenmeler olabilir dedi.. Aspirini ve filiti bıraktım sadece iğneye başladım.. Salı ya kadar devam edeceğim.. Biliyorum dualarınız benimle çok teşekkür ederimm hepinize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?