Bilmiyorum canım. Senin herhangi bi relg belirtin devam ediyor mu?
Benim var mesela. Bel agrım ve üşümem, karın ağrım bazen..
İnşallah öyle bir şeydir canım...
Arkadaşlar merhaba..ben de gelecek ay tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. biraz araştırma yaptım.. Kadıköy acıbadem hastanesinde tayfun beye karar kıldım. sizlerden burada tedavi gören ya da bilgisi olan var mı? yorumlarınızı bekliyorum[/QUOTE
hayırlı olsun canım iyi olduğunu duydum ben gitmedim ama tam araştır derim hatta mümkünse ön görüşmeye git yapılan işleri tecrübesini falan araştır derim canım yapılan tahlilere işlemlere kadar ne yaptıklarını öğren bence RABBİM HAKKINDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN İNŞALLAH
Bende başlamadan önce çok araştırdım gittim görüştüm ve DR.HALİT FIRAT ERDEN de karar kıldım bi tanıdığın tavsiyesiyle ve 1 hafta önce başladım.
Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim.aminnnncanım basın sag olsun allah babanın mekanını cennet kabrını nur eylesın bende mayısta kaybettım babamı bugunde ruymda gordum allaha rahmet eylesın ekanını cennet eylesın
bekle istersen bi kaç gün
Canım kasıklarımda şiddetli ağrılar oluyor. Ara ara grip çıkıyor. Bazen karnım ağrıyor. Regl ağrısı gibi mi desem benzer mi desem bilemedim. Bu arada üşüme bendede var attım üstüme hatta şimdi bir ceket.
Tayfun beyi bende çok duydum kendim tüp bebek tedavisi olurken bir bayana rastladım baya konuştuk kendisi de Tayfun bey sayesinde bebeğine kavuşmuş.. İlk denemede ve bayan kalp hastasıydı..4 5 yaşlarında çocuğu vardı yanında ve Allahın işi 2. normal yolla hamile kalmıştı.Arkadaşlar merhaba..ben de gelecek ay tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. biraz araştırma yaptım.. Kadıköy acıbadem hastanesinde tayfun beye karar kıldım. sizlerden burada tedavi gören ya da bilgisi olan var mı? yorumlarınızı bekliyorum
Teşekkür ederim esliya..hepimiz için Rabbim hayırlı olanı versin.biraz daha araştırayım o zaman..bana da orayı kadın doğum doktorum önermişti...senin tedavin de hayırlı olsun.inşallah bebişini ya da bebişlerini bu tedavi sonucunda alırsın.
şehir dışından geleceğim için ön görüşme yapmam çok zor. ancak telefonla olabiliyor ya da forumlardan bilgi alabiliyorum
Öyleyse çok iyi. Ben de her seferinde muayene ücreti alırlar çok pahalıya patlar diye ikilemdeydim. Ben de dusunebilirim. Sana da bol şans umarım hayırlısı olurverdiğin bilgiler için sağol Bizarre123..fiyatı paket şeklinde diye duymuştum..tüp bebek tedavisi 5250+ ilaç parası... tüm tahliller paketin içinde diye biliyorum..Allah gönlüne göre versin..hepimiz için hayırlısı olsun
araştırayım senin doktorunu da..en iyi araştırma tedavi görüp de buraya yazan arkadaşlarımızdan aldığımız bilgiİnşallh canım sağol istersen benim doktorumu da araştır canım ben tavsiye ederim .
Ama yine de gitmeden sor istersen fiyatlarını telefondan..ben öyle duymuştum..teşekkür ederim..Bizler için neresi hayırlısı ise Allah bizi oraya yönlendirir inş.Öyleyse ç
Öyleyse çok iyi. Ben de her seferinde muayene ücreti alırlar çok pahalıya patlar diye ikilemdeydim. Ben de dusunebilirim. Sana da bol şans umarım hayırlısı olur
verdiğin bilgiler için sağol Bizarre123..fiyatı paket şeklinde diye duymuştum..tüp bebek tedavisi 5250+ ilaç parası... tüm tahliller paketin içinde diye biliyorum..Allah gönlüne göre versin..hepimiz için hayırlısı olsun
uzak bi şehirden gelcem :) güneydoğu bölgesinden desem..açık olarak yazmak istemiyorumHangi şehirden geliceksin canım?
araştırayım senin doktorunu da..en iyi araştırma tedavi görüp de buraya yazan arkadaşlarımızdan aldığımız bilgi
uzak bi şehirden gelcem :) güneydoğu bölgesinden desem..açık olarak yazmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?