2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bilmiyorum canım. Senin herhangi bi relg belirtin devam ediyor mu?
Benim var mesela. Bel agrım ve üşümem, karın ağrım bazen..
İnşallah öyle bir şeydir canım...

Canım kasıklarımda şiddetli ağrılar oluyor. Ara ara grip çıkıyor. Bazen karnım ağrıyor. Regl ağrısı gibi mi desem benzer mi desem bilemedim. Bu arada üşüme bendede var attım üstüme hatta şimdi bir ceket.

canım basın sag olsun allah babanın mekanını cennet kabrını nur eylesın bende mayısta kaybettım babamı bugunde ruymda gordum allaha rahmet eylesın ekanını cennet eylesın
Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim.aminnnn
Babacığınızın toprağı bol olsun,Rabbim size sabırlar versin.bişey desem rüyada vefat etmiş birini görmek diri getirir derler ya da bir haber...hayırlara vesile olsun rüyanız.

Hemşirede dedi canım olur diye.. Mınoset kullanabılırsın günde 4 tane aklında olsun..

Tayfun beyi bende çok duydum kendim tüp bebek tedavisi olurken bir bayana rastladım baya konuştuk kendisi de Tayfun bey sayesinde bebeğine kavuşmuş.. İlk denemede ve bayan kalp hastasıydı..4 5 yaşlarında çocuğu vardı yanında ve Allahın işi 2. normal yolla hamile kalmıştı.
Bende 2. Tedavim için ya Tayfun bey ya da bahçeci ile devam etmek istiyorum ama daha karar veremedim. Sanırım biraz fazla oluyor muayene ücreti Acıbadem de.. İki hastaneyle görüşüp maddi duruma göre de bir tercih yapacağım

Teşekkür ederim esliya..hepimiz için Rabbim hayırlı olanı versin.biraz daha araştırayım o zaman..bana da orayı kadın doğum doktorum önermişti...senin tedavin de hayırlı olsun.inşallah bebişini ya da bebişlerini bu tedavi sonucunda alırsın.

verdiğin bilgiler için sağol Bizarre123..fiyatı paket şeklinde diye duymuştum..tüp bebek tedavisi 5250+ ilaç parası... tüm tahliller paketin içinde diye biliyorum..Allah gönlüne göre versin..hepimiz için hayırlısı olsun

İnşallh canım sağol istersen benim doktorumu da araştır canım ben tavsiye ederim .

şehir dışından geleceğim için ön görüşme yapmam çok zor. ancak telefonla olabiliyor ya da forumlardan bilgi alabiliyorum

Öyleyse ç
Öyleyse çok iyi. Ben de her seferinde muayene ücreti alırlar çok pahalıya patlar diye ikilemdeydim. Ben de dusunebilirim. Sana da bol şans umarım hayırlısı olur

Öyleyse ç

Öyleyse çok iyi. Ben de her seferinde muayene ücreti alırlar çok pahalıya patlar diye ikilemdeydim. Ben de dusunebilirim. Sana da bol şans umarım hayırlısı olur
Ama yine de gitmeden sor istersen fiyatlarını telefondan..ben öyle duymuştum..teşekkür ederim..Bizler için neresi hayırlısı ise Allah bizi oraya yönlendirir inş.

aşağı yukarı fiyatlar aynı canım pek değişiklik olmuyor tahliler falan dahil oluyor pakete ...

araştırayım senin doktorunu da..en iyi araştırma tedavi görüp de buraya yazan arkadaşlarımızdan aldığımız bilgi

dr.halit fırat erden ve hafta 1 star tv de melek baykalın programına çıkıyor canım gitmeden çok araştırdım ben tecrübesi çok çok iyi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…