2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım histeroskopi çok kolay bir işlem. Hadi canım hayırlısıyla atlat gel, güzel haberlerini bekliyoruz.
canım ya bu telkinleriniz sayesinde korkmuyorum çok şükür ama bi önce olsa bitse vakit geçse de tedaviye başlasak senin gibi pozitifleri görsek inşallah çok sabırsızlanıyorum. sen de hayırla al inşallah kucağın dolsun yüzün gülsün evin şenlensin:)

Oyyy inşallah canım hayali bile güzel. Darısı başınıza.

bende histerskopi ve laparaskopi oldum hemde aynı anda yaptırdım ikisinide :) korkulacak hiç bişe yok emin ol hiç bişe hissetmiyorusun .

Nolmuş buraya böyle ses yok aaaaaaa neden topiğimizi yalnız ve ıssız bıraktınız
Dışardaydım şimdi annemdeyim bugün hava güzel diye kendimi dışarılara attım

ayyyy evet hava çok güzeldiii sanki bahar gelmiştiii ama güneş gidince baharda gitti
bizde bgn evde durmadık yürüyüş yaptıkk güneşden faydalanalım dedik

Merhaba arkadaşlar ben opumu olup geldim. Halen uykum geliyor. 35 yumurta toplanmış 15 dk sürdü. Kaçı dolu kaçı boş kaçı işleme konulacak yarın söyleyeceklermiş. Ağrım filan yok ama narkoz olayı biraz kötü. Ben ilk defa narkoz aldım midem baya bulanıyor. İnşallah spermlerde sorun çıkmaz biliyorsunz bizim spermler dondurlmuştu. İnşallah hayırlısıyla çözülürler ve kaliteli embriyolarımız olur. Sonra yine dondurulacaklar zaten zavallılar kafayı yemezse iyi

Geçmiş olsun canım bayada yumurta toplanmış inşllh dölenen yumurta sayında fazla olur rabbim yolunu aydınlık içinde yürümeni nasip etsin inşllh

Kizlar mrb. Bende opu mu oldum..cok rahat gecti cok sukur.18 yumos toplandi..dr um bize yetecek kadar gayet guzel sayi ddi..ben cetriotide devam edicem uc gun dha..iki tane de merkezde yaptilar igne..yumoslarim su toplamasin die mis..dha once ohss oldugum icin temkinli galiba yeni dr um..dilerim guzel dollenme olur da saglikli embriyolarim gelir..cgh ye gitcej benimkiler..bakalim hayrlisiartik ben elimden geleni yaptum gerisi takdir i ilahi...benden bu kadar canlarr..

Geçmiş olsun canım oldu da bitti maşallah
Ayyy o başka şeyde söyleniyodu dimi
18 yumi gayet iyi..
5.güne gelmeleri gerekiyor cgh ye gidebilmek için..Blast kuzun bol olsun..
Cetroditeyi ohss olmamak için vurulduğunu ilk kez duydum

oooo bu ara yumi rekoru sende canım..
maşallah bülent hoca fazla yumi toplayabileceği ilaç tedavileri yapıyor..
bugün dostinex e başla demişlerdir sana mutlaka iç unutma onu...
bende mide bulantısı olmadı uyandım hemen kahvaltımı getirdiler bitti gitti..
nescafe iç şekersiz sade narkozun atılmasına iyi geliyor.

Saol guldenim insaallah guzel olur bu sefer..benm ilac olayim bayagi azdi bu sefer..pzt den pzt ye 225 kullandim..pzt sali 150 kullandim cnm..nedense hafif gecti sanki bu sefer..ya da narkoz etki etmiyo bana artik...cnm bana serum taktilar farkli bise..sordum iste nedir bu die..cok yumi var ohss olma die dedi..igneyi sordum onun icinde ayni seyi soyledi..bende kendimce mantik yuruttum galiba sismeyim diye

Aynı aşamadayız Cnm inş benimde opu pazartesi olcak hayırlısı hakkımızda

Doktorun vardır bir bildiği canım...
Dozların düşük değil yüksekte değilmiş normal..
Az yumi toplansa da ohss olunabiliyor..
Bu daha çok iğnelere verilen tepkiyle ilgili az yumisi olup e2 değeri yüksek çıkanlarda oluyor..
Çok yumi daha fazla risk demek..
İnşallah sorunsuz atlatırsın canım..
Toplamada protein kaybımız oluyor bol bol proteinle beslen ve su iç..

Kızlar çarşamba günü saat 14:30 da ogluma kavuştum.belden uyusturuldum doğduktan sonra hemen kucağıma verdiler beraber çıktık odaya.bir gece kaldik iki gündür evdeyiz birbirimize alışmaya çalışıyoruz :) hepinize dua ettim özellikle egunal phala yeter size ve burdaki tüm isteyen arkadaslarima ettim. İnşallah tez zamanda hepiniz bu heyecanı yasarsiniz sakin pes etmeyin sakinnn
.öpüyoruz sizi :)

Doğdu demek kuzum çok duygulandım çooooook..
Uzun,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir ömrü olsun..
Hep güzel insanlarla karşılaşsın..
Önce evlat hasreti çeken hatibulut,sonra gebe hatibulut ve şimdi ANNE hatibulut olarak geldin aramıza...
Ailecek gözünüzaydın canım..

Uzun, sağlıklı, musmutlu yılları olsun kuzucuğun... Seni kocamaaan öpüyorum taze annecik :) Ayyy daha 6 haftalık hallerini konuşuyoduk daha dün Darısı başıma

Canım inan ki çok sevindim...gözyaşlarımı tutamıyorum ama bu sefer mutluluktan inşallah kuzucuğumla yeni hayatın çok çok mutlu olur hayırlı evlat olsun sana babasına...özel olmazsa senden bir şey isteyebilirmiyim benim için onu öpüp koklarmısın inşallah birgün bizlerde o cennet kokuya nail oluruz bizlerede nasip olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…