canım ya bu telkinleriniz sayesinde korkmuyorum çok şükür ama bi önce olsa bitse vakit geçse de tedaviye başlasak senin gibi pozitifleri görsek inşallah çok sabırsızlanıyorum. sen de hayırla al inşallah kucağın dolsun yüzün gülsün evin şenlensin:)Canım histeroskopi çok kolay bir işlem. Hadi canım hayırlısıyla atlat gel, güzel haberlerini bekliyoruz.
canım ya bu telkinleriniz sayesinde korkmuyorum çok şükür ama bi önce olsa bitse vakit geçse de tedaviye başlasak senin gibi pozitifleri görsek inşallah çok sabırsızlanıyorum. sen de hayırla al inşallah kucağın dolsun yüzün gülsün evin şenlensin:)
canım ya bu telkinleriniz sayesinde korkmuyorum çok şükür ama bi önce olsa bitse vakit geçse de tedaviye başlasak senin gibi pozitifleri görsek inşallah çok sabırsızlanıyorum. sen de hayırla al inşallah kucağın dolsun yüzün gülsün evin şenlensin:)
Nolmuş buraya böyle ses yok aaaaaaa neden topiğimizi yalnız ve ıssız bıraktınız
Dışardaydım şimdi annemdeyim bugün hava güzel diye kendimi dışarılara attım
Merhaba arkadaşlar ben opumu olup geldim. Halen uykum geliyor. 35 yumurta toplanmış 15 dk sürdü. Kaçı dolu kaçı boş kaçı işleme konulacak yarın söyleyeceklermiş. Ağrım filan yok ama narkoz olayı biraz kötü. Ben ilk defa narkoz aldım midem baya bulanıyor. İnşallah spermlerde sorun çıkmaz biliyorsunz bizim spermler dondurlmuştu. İnşallah hayırlısıyla çözülürler ve kaliteli embriyolarımız olur.Sonra yine dondurulacaklar zaten zavallılar kafayı yemezse iyi
İçimdeki kuuuuu birden çıkıverdi gölü yok ama olsunkuuuuuuu gölüüüüüüüüü balesimi oldun sennnnnnn
Kizlar mrb. Bende opu mu oldum..cok rahat gecti cok sukur.18 yumos toplandi..dr um bize yetecek kadar gayet guzel sayi ddi..ben cetriotide devam edicem uc gun dha..iki tane de merkezde yaptilar igne..yumoslarim su toplamasin die mis..dha once ohss oldugum icin temkinli galiba yeni dr um..dilerim guzel dollenme olur da saglikli embriyolarim gelir..cgh ye gitcej benimkiler..bakalim hayrlisiartik ben elimden geleni yaptum gerisi takdir i ilahi...benden bu kadar canlarr..
oooo bu ara yumi rekoru sende canım..Merhaba arkadaşlar ben opumu olup geldim. Halen uykum geliyor. 35 yumurta toplanmış 15 dk sürdü. Kaçı dolu kaçı boş kaçı işleme konulacak yarın söyleyeceklermiş. Ağrım filan yok ama narkoz olayı biraz kötü. Ben ilk defa narkoz aldım midem baya bulanıyor. İnşallah spermlerde sorun çıkmaz biliyorsunz bizim spermler dondurlmuştu. İnşallah hayırlısıyla çözülürler ve kaliteli embriyolarımız olur.Sonra yine dondurulacaklar zaten zavallılar kafayı yemezse iyi
Saol guldenim insaallah guzel olur bu sefer..benm ilac olayim bayagi azdi bu sefer..pzt den pzt ye 225 kullandim..pzt sali 150 kullandim cnm..nedense hafif gecti sanki bu sefer..ya da narkoz etki etmiyo bana artikGeçmiş olsun canım oldu da bitti maşallah
Ayyy o başka şeyde söyleniyodu dimi
18 yumi gayet iyi..
5.güne gelmeleri gerekiyor cgh ye gidebilmek için..Blast kuzun bol olsun..
Cetroditeyi ohss olmamak için vurulduğunu ilk kez duydum
Aynı aşamadayız Cnm inş benimde opu pazartesi olcak hayırlısı hakkımızdakızlar günaydınnn. ben dün kontrole gittim. İğnelerimin 7. günü bugün 8.gün. doktor bey cumartesi yine gel bakıcam, pazartesi de yumurtaları toplayalım dedi. benim merak ettiğim şey. cumartesi günü bana orda mı çatlatma iğnesi vururlar yoksa ben kendim mi yapıcam. bu yumurta toplama işlemi ne kadar sürüyo. bittikten sonra kendime ne kadar sürede gelirimçünkü ben çalışıyorum. işe gidebilcek durumda olur muyum yoksa tam gün izin mi almam lazım. hadi kızlarım cevap verin litfen
Saol guldenim insaallah guzel olur bu sefer..benm ilac olayim bayagi azdi bu sefer..pzt den pzt ye 225 kullandim..pzt sali 150 kullandim cnm..nedense hafif gecti sanki bu sefer..ya da narkoz etki etmiyo bana artik...cnm bana serum taktilar farkli bise..sordum iste nedir bu die..cok yumi var ohss olma die dedi..igneyi sordum onun icinde ayni seyi soyledi..bende kendimce mantik yuruttum galiba sismeyim diye
Kızlar çarşamba günü saat 14:30 da ogluma kavuştum.belden uyusturuldum doğduktan sonra hemen kucağıma verdiler beraber çıktık odaya.bir gece kaldik iki gündür evdeyiz birbirimize alışmaya çalışıyoruz :) hepinize dua ettim özellikle egunal phala yeter size ve burdaki tüm isteyen arkadaslarima ettim. İnşallah tez zamanda hepiniz bu heyecanı yasarsiniz sakin pes etmeyin sakinnn
.öpüyoruz sizi :)
Kızlar çarşamba günü saat 14:30 da ogluma kavuştum.belden uyusturuldum doğduktan sonra hemen kucağıma verdiler beraber çıktık odaya.bir gece kaldik iki gündür evdeyiz birbirimize alışmaya çalışıyoruz :) hepinize dua ettim özellikle egunal phala yeter size ve burdaki tüm isteyen arkadaslarima ettim. İnşallah tez zamanda hepiniz bu heyecanı yasarsiniz sakin pes etmeyin sakinnn
Canım inan ki çok sevindim...gözyaşlarımı tutamıyorum ama bu sefer mutluluktan inşallah kuzucuğumla yeni hayatın çok çok mutlu olur hayırlı evlat olsun sana babasına...özel olmazsa senden bir şey isteyebilirmiyim benim için onu öpüp koklarmısın inşallah birgün bizlerde o cennet kokuya nail oluruz bizlerede nasip olur...Kızlar çarşamba günü saat 14:30 da ogluma kavuştum.belden uyusturuldum doğduktan sonra hemen kucağıma verdiler beraber çıktık odaya.bir gece kaldik iki gündür evdeyiz birbirimize alışmaya çalışıyoruz :) hepinize dua ettim özellikle egunal phala yeter size ve burdaki tüm isteyen arkadaslarima ettim. İnşallah tez zamanda hepiniz bu heyecanı yasarsiniz sakin pes etmeyin sakinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?