2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Sende beni aglattin ama inan bana iki yilda ugrastigim şeyler 20 yil gibiydi dedim ya sakin pes etmeyin rabbim zamanini en iyi bilendir :)

Teşekkür ederim canım evet dostinexe bu akşam başlayacağım ama kafam karıştı bana 8 adet içeceksin zaten 8 adet var kutuda her akşam bir tane dediler. Eşim reçeteyle ilacı aldı getirdi sadece 2 tane var içinde. Yanlışmı verdiler ne yaptılar.

Yanlışlık olmuştur içinde 8 tane olmalı..Neslihan hanımı ara hemen durumu anlat canım 8 günlük ilaç bu her gün 1 tane içeceksin...Tabii hastanenin eczacısı getirdiyse Neslihanı arayın aksi halde eşin alıp getirdiyse o eczaneye gidip durumu düzeltmesi lazım..

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah güzel birinci kalite embriyolarımız olur. Senin transfer ne zaman.

Canım hastanenin eczası getirmedi reçeteyi verdiler istediğiniz yerden alın dediler keşkede onlar getirtseydi. Şimdi aldığımız yerde kapanmıştır. Ne yapayım içeyim mi bu akşam.

Canım hastanenin eczası getirmedi reçeteyi verdiler istediğiniz yerden alın dediler keşkede onlar getirtseydi. Şimdi aldığımız yerde kapanmıştır. Ne yapayım içeyim mi bu akşam.

Bu akşam iç canım ama görüşün eczane ile daha neler yaa..içinden alınmış mı yani kullanılmış ilacı nasıl satarlar..
Kaç tl ödemiş eşin?

Bu akşam iç canım ama görüşün eczane ile daha neler yaa..içinden alınmış mı yani kullanılmış ilacı nasıl satarlar..
Kaç tl ödemiş eşin?
Yok canım kullanılmamış üzrende zaten 2 tablet yazıyor 10 tl ye almış. Yanlış bir ilaç vermesinlerde zaten tan etkileri filan acayip şeyler.

mrhb kızlar nasılsınız

canım benim eşimde kulanıyor dostinex (prolaktin için ) dostinex kutuda 2 ve 8 tablet şeklinde bunuyor eğer reçeteye 8 tablet diye ayrıntılı yazılmassa içinde 2 tane olanı veriyorlar benim azmı başım ağrıdı bu iş den

Hayır hem 2 lik hem 8 lik var. ben gecen sene almıştım ezcane getirdi 8 liği. Mevcut yoktu.

canımmm hayırlı olsun inşşş hepside dölensin kaliteli olsun anne yapsin seni inş

Sağol canım ya. İçim rahatladı. Reçetede yazmıyor zaten 8 diye.

Yok canım kullanılmamış üzrende zaten 2 tablet yazıyor 10 tl ye almış. Yanlış bir ilaç vermesinlerde zaten tan etkileri filan acayip şeyler.
tamam canım yanlış değil o o zaman ondan fiyatını sordum 2 tablet olanından almış eşin 8 tablet olanından almalıydı onun fiyatı 40 küsürlerde...

kızlar geçmiş olsun :) maşallah ikinize de :) kaliteli size sıkı sıkı tutunacak embriyolarınız olsun inşaaaaaaaalllllaaahhhh :)

canım hayırlı olsunnnnnnnnn :) doya doya sağlıkla kokla büyüt kuzunuuuuuu :)

tamam canım yanlış değil o o zaman ondan fiyatını sordum 2 tablet olanından almış eşin 8 tablet olanından almalıydı onun fiyatı 40 küsürlerde...
evet canım 47 tl gibi ödüyordum ben 8 tablet

Ben de ona yakın bir fiyata aldım sanırım
canım bir ara 60 tl olmuştu sonra düştü şu anda bizim burada yok malesef bulamıyoruz benim eşim sürekli kulanmak zorunda oyüzden bulduğumda bir kaç kutu fazla alıyorum şimdilik idare ediyoruzda bakalım ilerleyen günler ne gösterecek

2.tedavimde verilmişti bana ama kullanmam gerekmedi son tedavide de kullanacaksın dedi doktorum..İlk aldığımızda raporlu tüp yaptığımızdan fiyatı hatırlamıyorum ama son tedavide ilaç ve ücretleriyle yüzleştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…