Canım inan ki çok sevindim...gözyaşlarımı tutamıyorum ama bu sefer mutluluktan inşallah kuzucuğumla yeni hayatın çok çok mutlu olur hayırlı evlat olsun sana babasına...özel olmazsa senden bir şey isteyebilirmiyim benim için onu öpüp koklarmısın inşallah birgün bizlerde o cennet kokuya nail oluruz bizlerede nasip olur...
Ard arda geliyor paşalarKızlarrrrr inşallah benim sıpa erken gelmeye kalkmazsa şimdilik epidural sezeryan 16 Şubat Gayrettepe Florence Nightingale de doktorumuz rezervasyon yaptı
Teşekkür ederim canım evet dostinexe bu akşam başlayacağım ama kafam karıştı bana 8 adet içeceksin zaten 8 adet var kutuda her akşam bir tane dediler. Eşim reçeteyle ilacı aldı getirdi sadece 2 tane var içinde. Yanlışmı verdiler ne yaptılar.oooo bu ara yumi rekoru sende canım..
maşallah bülent hoca fazla yumi toplayabileceği ilaç tedavileri yapıyor..
bugün dostinex e başla demişlerdir sana mutlaka iç unutma onu...
bende mide bulantısı olmadı uyandım hemen kahvaltımı getirdiler bitti gitti..
nescafe iç şekersiz sade narkozun atılmasına iyi geliyor.
Teşekkür ederim canım evet dostinexe bu akşam başlayacağım ama kafam karıştı bana 8 adet içeceksin zaten 8 adet var kutuda her akşam bir tane dediler. Eşim reçeteyle ilacı aldı getirdi sadece 2 tane var içinde. Yanlışmı verdiler ne yaptılar.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah güzel birinci kalite embriyolarımız olur. Senin transfer ne zaman.Kizlar mrb. Bende opu mu oldum..cok rahat gecti cok sukur.18 yumos toplandi..dr um bize yetecek kadar gayet guzel sayi ddi..ben cetriotide devam edicem uc gun dha..iki tane de merkezde yaptilar igne..yumoslarim su toplamasin die mis..dha once ohss oldugum icin temkinli galiba yeni dr um..dilerim guzel dollenme olur da saglikli embriyolarim gelir..cgh ye gitcej benimkiler..bakalim hayrlisiartik ben elimden geleni yaptum gerisi takdir i ilahi...benden bu kadar canlarr..
Canım hastanenin eczası getirmedi reçeteyi verdiler istediğiniz yerden alın dediler keşkede onlar getirtseydi. Şimdi aldığımız yerde kapanmıştır. Ne yapayım içeyim mi bu akşam.Yanlışlık olmuştur içinde 8 tane olmalı..Neslihan hanımı ara hemen durumu anlat canım 8 günlük ilaç bu her gün 1 tane içeceksin...Tabii hastanenin eczacısı getirdiyse Neslihanı arayın aksi halde eşin alıp getirdiyse o eczaneye gidip durumu düzeltmesi lazım..
Canım hastanenin eczası getirmedi reçeteyi verdiler istediğiniz yerden alın dediler keşkede onlar getirtseydi. Şimdi aldığımız yerde kapanmıştır. Ne yapayım içeyim mi bu akşam.
Yok canım kullanılmamış üzrende zaten 2 tablet yazıyor 10 tl ye almış. Yanlış bir ilaç vermesinlerde zaten tan etkileri filan acayip şeyler.Bu akşam iç canım ama görüşün eczane ile daha neler yaa..içinden alınmış mı yani kullanılmış ilacı nasıl satarlar..
Kaç tl ödemiş eşin?
canım benim eşimde kulanıyor dostinex (prolaktin için ) dostinex kutuda 2 ve 8 tablet şeklinde bunuyor eğer reçeteye 8 tablet diye ayrıntılı yazılmassa içinde 2 tane olanı veriyorlar benim azmı başım ağrıdı bu iş denTeşekkür ederim canım evet dostinexe bu akşam başlayacağım ama kafam karıştı bana 8 adet içeceksin zaten 8 adet var kutuda her akşam bir tane dediler. Eşim reçeteyle ilacı aldı getirdi sadece 2 tane var içinde. Yanlışmı verdiler ne yaptılar.
Hayır hem 2 lik hem 8 lik var. ben gecen sene almıştım ezcane getirdi 8 liği. Mevcut yoktu.Teşekkür ederim canım evet dostinexe bu akşam başlayacağım ama kafam karıştı bana 8 adet içeceksin zaten 8 adet var kutuda her akşam bir tane dediler. Eşim reçeteyle ilacı aldı getirdi sadece 2 tane var içinde. Yanlışmı verdiler ne yaptılar.
canımmm hayırlı olsun inşşş hepside dölensin kaliteli olsun anne yapsin seni inşKizlar mrb. Bende opu mu oldum..cok rahat gecti cok sukur.18 yumos toplandi..dr um bize yetecek kadar gayet guzel sayi ddi..ben cetriotide devam edicem uc gun dha..iki tane de merkezde yaptilar igne..yumoslarim su toplamasin die mis..dha once ohss oldugum icin temkinli galiba yeni dr um..dilerim guzel dollenme olur da saglikli embriyolarim gelir..cgh ye gitcej benimkiler..bakalim hayrlisiartik ben elimden geleni yaptum gerisi takdir i ilahi...benden bu kadar canlarr..
Sağol canım ya. İçim rahatladı. Reçetede yazmıyor zaten 8 diye.canım benim eşimde kulanıyor dostinex (prolaktin için ) dostinex kutuda 2 ve 8 tablet şeklinde bunuyor eğer reçeteye 8 tablet diye ayrıntılı yazılmassa içinde 2 tane olanı veriyorlar benim azmı başım ağrıdı bu iş den
ne demek kuzummSağol canım ya. İçim rahatladı. Reçetede yazmıyor zaten 8 diye.
tamam canım yanlış değil o o zaman ondan fiyatını sordum 2 tablet olanından almış eşin 8 tablet olanından almalıydı onun fiyatı 40 küsürlerde...Yok canım kullanılmamış üzrende zaten 2 tablet yazıyor 10 tl ye almış. Yanlış bir ilaç vermesinlerde zaten tan etkileri filan acayip şeyler.
Merhaba arkadaşlar ben opumu olup geldim. Halen uykum geliyor. 35 yumurta toplanmış 15 dk sürdü. Kaçı dolu kaçı boş kaçı işleme konulacak yarın söyleyeceklermiş. Ağrım filan yok ama narkoz olayı biraz kötü. Ben ilk defa narkoz aldım midem baya bulanıyor. İnşallah spermlerde sorun çıkmaz biliyorsunz bizim spermler dondurlmuştu. İnşallah hayırlısıyla çözülürler ve kaliteli embriyolarımız olur.Sonra yine dondurulacaklar zaten zavallılar kafayı yemezse iyi
kızlar geçmiş olsun :) maşallah ikinize de :) kaliteli size sıkı sıkı tutunacak embriyolarınız olsun inşaaaaaaaalllllaaahhhh :)Kizlar mrb. Bende opu mu oldum..cok rahat gecti cok sukur.18 yumos toplandi..dr um bize yetecek kadar gayet guzel sayi ddi..ben cetriotide devam edicem uc gun dha..iki tane de merkezde yaptilar igne..yumoslarim su toplamasin die mis..dha once ohss oldugum icin temkinli galiba yeni dr um..dilerim guzel dollenme olur da saglikli embriyolarim gelir..cgh ye gitcej benimkiler..bakalim hayrlisiartik ben elimden geleni yaptum gerisi takdir i ilahi...benden bu kadar canlarr..
canım hayırlı olsunnnnnnnnn :) doya doya sağlıkla kokla büyüt kuzunuuuuuu :)Kızlar çarşamba günü saat 14:30 da ogluma kavuştum.belden uyusturuldum doğduktan sonra hemen kucağıma verdiler beraber çıktık odaya.bir gece kaldik iki gündür evdeyiz birbirimize alışmaya çalışıyoruz :) hepinize dua ettim özellikle egunal phala yeter size ve burdaki tüm isteyen arkadaslarima ettim. İnşallah tez zamanda hepiniz bu heyecanı yasarsiniz sakin pes etmeyin sakinnn
.öpüyoruz sizi :)
evet canım 47 tl gibi ödüyordum ben 8 tablettamam canım yanlış değil o o zaman ondan fiyatını sordum 2 tablet olanından almış eşin 8 tablet olanından almalıydı onun fiyatı 40 küsürlerde...
Ben de ona yakın bir fiyata aldım sanırımevet canım 47 tl gibi ödüyordum ben 8 tablet
canım bir ara 60 tl olmuştu sonra düştü şu anda bizim burada yok malesef bulamıyoruz benim eşim sürekli kulanmak zorunda oyüzden bulduğumda bir kaç kutu fazla alıyorum şimdilik idare ediyoruzda bakalım ilerleyen günler ne gösterecekBen de ona yakın bir fiyata aldım sanırım
canım bir ara 60 tl olmuştu sonra düştü şu anda bizim burada yok malesef bulamıyoruz benim eşim sürekli kulanmak zorunda oyüzden bulduğumda bir kaç kutu fazla alıyorum şimdilik idare ediyoruzda bakalım ilerleyen günler ne gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?