2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

tüp bebekte gerçeklerle yüzleşmekten bir hal oluyoruz zaten

Amınn canım sagol ruyamda babamla bı odada otuyodul bembeyzdı heryer sonra yan odaya gecıyorum bebek sevıyodum hayırdır ınsallah.. Allah bana bır erkek evlat bahsederse babamın ısmını koycam ınsallah allah hayırlısını nasıp eylesın hepımız ıcın

Evet cancagizim bol protein ve su deyip yolladilar..yollamasalarda ben sana sorardim ki..ailemizin dr u guldennnn..iyi ki varsinnn...insaallah transferinde uygun olursan seni gelip gormek ve tanismak istiyorum seninleeeee....
kuuzuuuummmmm cok cok mutlu saglikli bi hayat yasasin evladinnn...allahim oyle mutlu oldum ki..bak seninle ayni anda basliycaktik..sen bi ay once basladin..Rabbim zamanini getirmisti senin kuzunun..dilerim omru bol bereketli salih bi pasa olur kuzun..beni unutmusun duanda yaaa..uzuldum ask olsun hatissssss....

canımmm hayırlı olsun inşşş hepside dölensin kaliteli olsun anne yapsin seni inş
amin cancagizimmm..insallah sonu guzel olur...bakalim blast a gidecek mi..giderse saglam embriyo gelicek mii...

Aminnnn canimmmm dilerimm sonu guzel olur bu sefer...insaallah kalbimizden gecenin vakti saati gelmjstirrr..Allahim tum isteyenlere
Nasip etsin evlat kokusu koklamayiii...sana da az kaldi bi tanemm..pasani saglikla koynuna alip koklamayi nasip etsin Rabbimmm...

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah güzel birinci kalite embriyolarımız olur. Senin transfer ne zaman.
Saol cnm sana da cok gecmis olsunnn...benim transfer eger saglikli embriyom gelirsr geleck ay ki adetimle olacak insaallah cnm..senin bu ay olucak mi insaallah..

Saol cnm sana da cok gecmis olsunnn...benim transfer eger saglikli embriyom gelirsr geleck ay ki adetimle olacak insaallah cnm..senin bu ay olucak mi insaallah..
Teşekkürler canım benimde ikinci adeti bulacak. 45 gün sonra olur dediler. benim biraz kasık ve karın ağrım var sende de var mı.

Hayırlara çıksın rüyan inş

selam hatunlar naber. benim de bugun opum vardi. cok sukur sıkıntı olmadan bu adimi da attik. yarin dollenme ile ilgili olarak arayacaklar ve bilgi verecekler. bakalim hakkimizda hayirlisi olur insallah.sevgiler

selam hatunlar naber. benim de bugun opum vardi. cok sukur sıkıntı olmadan bu adimi da attik. yarin dollenme ile ilgili olarak arayacaklar ve bilgi verecekler. bakalim hakkimizda hayirlisi olur insallah.sevgiler
Hayırlısı olsun canım kaliteli kaliteli embriyoların oluşur inş

Teşekkürler canım benimde ikinci adeti bulacak. 45 gün sonra olur dediler. benim biraz kasık ve karın ağrım var sende de var mı.
yok cnm cok sukur agrim sizim yok bnm..ama agri kesici yaptilar kalcadan opu dan cikinca..hafif kanamam var..dr um merasime gerek yok hazir seni uyutmusken cizik aticam rahmine demisti..galiba ondan lekelenmem var..yarini heyecanla bekliyom insallah guzel haberler gelir ikimiz icin de...

ballim86 . Canim inş her şey istediğin gibi olur
kuzucumm cancagizim bnm insaallah guzel olur hepimiz icin..Rabbim bizi sukurle sinasin insaallah..hayirli saglikli evlatlarla mukafatlandirsin insaallah..aminnn..dualarimdasin bitanem..guzel yurekli arkadasimmm...

ayyyyy inanmıyorummm maşallahhhh sana da kuzuya da :)))
çok mutlu oldum canımm sağlıklı bereketlı bir ömür geçirin inşallah:))

Kızlarrrrr inşallah benim sıpa erken gelmeye kalkmazsa şimdilik epidural sezeryan 16 Şubat Gayrettepe Florence Nightingale de doktorumuz rezervasyon yaptı

canımm korkma dilerim o kendi seçer geleceği saati o yüzden korkmaaa:) rahat ve kolay bı dogum olurrr senı de bebısıde öperimmm :))

Selam kızlar, bu işlere yeni başladım sayılır. ilk denememde 3 yumurta çıktı ama hiçbiri bölünmedi. 2. Denemede yine 3 yumurtadan 1 embriyo oluştu ve cmt günü transfer edildi. Bir embriyo ile şansın düşük olduğunu duydum ama yine de merakla bekliyorum. Bugün 7,gün 5 gün sonra test yaptıracagım ama günler geçmiyor... Umarım herşey yolunda çıkar.

Tek embriyoyla şans daha yüksek diye bişey yok canım rabbim nasip kısmet etti mi o tekede can veriyo sen böyle şeyler düşünme şimdi inş 5 gün sonra çok güzel haberler vericeksin bize

hoş geldin canım..
dilerim her şey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun.. bir embriyo 2 rmbrıyo fark etmez rabbim istesin yeter canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…