- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
arkadaşlar masal bitti 10. günde kanda negatif....
Selam kızlar, bu işlere yeni başladım sayılır. ilk denememde 3 yumurta çıktı ama hiçbiri bölünmedi. 2. Denemede yine 3 yumurtadan 1 embriyo oluştu ve cmt günü transfer edildi. Bir embriyo ile şansın düşük olduğunu duydum ama yine de merakla bekliyorum. Bugün 7,gün 5 gün sonra test yaptıracagım ama günler geçmiyor... Umarım herşey yolunda çıkar.
Allah kendiliğinden nasip etsin sana şu cuma günü gönülden diledim.arkadaşlar masal bitti 10. günde kanda negatif....
Amınn canım sagol ruyamda babamla bı odada otuyodul bembeyzdı heryer sonra yan odaya gecıyorum bebek sevıyodum hayırdır ınsallah.. Allah bana bır erkek evlat bahsederse babamın ısmını koycam ınsallah allah hayırlısını nasıp eylesın hepımız ıcın
Evet cancagizim bol protein ve su deyip yolladilar..yollamasalarda ben sana sorardim ki..ailemizin dr u guldennnn..iyi ki varsinnn...insaallah transferinde uygun olursan seni gelip gormek ve tanismak istiyorum seninleeeee....
kuuzuuuummmmm cok cok mutlu saglikli bi hayat yasasin evladinnn...allahim oyle mutlu oldum ki..bak seninle ayni anda basliycaktik..sen bi ay once basladin..Rabbim zamanini getirmisti senin kuzunun..dilerim omru bol bereketli salih bi pasa olur kuzun..beni unutmusun duanda yaaa..uzuldum ask olsun hatissssss....
amin cancagizimmm..insallah sonu guzel olur...bakalim blast a gidecek mi..giderse saglam embriyo gelicek mii...
Aminnnn canimmmm dilerimm sonu guzel olur bu sefer...insaallah kalbimizden gecenin vakti saati gelmjstirrr..Allahim tum isteyenlere
Nasip etsin evlat kokusu koklamayiii...sana da az kaldi bi tanemm..pasani saglikla koynuna alip koklamayi nasip etsin Rabbimmm...
Canım ALLAH güldürsünSelam kızlar, bu işlere yeni başladım sayılır. ilk denememde 3 yumurta çıktı ama hiçbiri bölünmedi. 2. Denemede yine 3 yumurtadan 1 embriyo oluştu ve cmt günü transfer edildi. Bir embriyo ile şansın düşük olduğunu duydum ama yine de merakla bekliyorum. Bugün 7,gün 5 gün sonra test yaptıracagım ama günler geçmiyor... Umarım herşey yolunda çıkar.
Canım allah razı olsun sagol cumlemız ucın hayırlısı olsun ınsallah aynı merkezdemıyım bılmıyodum canım sen hanıgı asamadasın opu oldumu yada tıransverCanım sanırım biz aynı merkeze gidiyoruz. Hayırlısı olsun tedavilerimiz..
arkadaşlar masal bitti 10. günde kanda negatif....
Gözün aydın canım sağlık lı uzun ömrü olsunBItanemm heyecandan herkesi sayamadim ama dedim ki buradaki bütün arkadaslarima dedim tanıdığım tanimadigim vallahii :)) darisi hepinize inşallah yeterki pes etmeyin bitanem :)
Yaş az kaldı canım saglikla insKızlarrrrr inşallah benim sıpa erken gelmeye kalkmazsa şimdilik epidural sezeryan 16 Şubat Gayrettepe Florence Nightingale de doktorumuz rezervasyon yaptı
Canım allah razı olsun sagol cumlemız ucın hayırlısı olsun ınsallah aynı merkezdemıyım bılmıyodum canım sen hanıgı asamadasın opu oldumu yada tıransver
Hayırlısı olur ınsallah sanım hepımız gızel pozıtıf sonuclar alalım amınnn ecmainnnnyok canım büyük ihtimalle pazartesi veya salı olacak opu yarın kontrolüm var ona göre netleşecek
Slm günaydın herkese nasılsınız bakalım kızlar inş iyisinzdir doğum yapcak onlara rabbim evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin trdavidekilerede allahım hayırlısıyla evlat versin inş bu son tedavinz olsun GÜLDEN SULTAN bebelerin iyi ve sağlıklı olduğuna çok sevindim canım inş rabbim bu kez kucagında sevdrsin beni soracak olursanız eşimle gentik için kn vermiştik ve eşimn kanının birini incelemye alırlarken makina bozulmuş ve aramadılar bile ben arayınca öğrendim yenide verdik sanırım şubatta anca çıkar diğer çıkan donucların yanına koyp oyle veckler inş iyi bi sonuç olurda norml denmeye çalışırz olmsada 4 üncü tüpe yol gözkür hakımzda hayırlısı olsun inş sağlık olsun da tek
cnm çok çok geçmiş olsun inşlh güzel haberler alıcaksınız.ınan bana bak gör duamdasın hep...Merhaba arkadaşlar ben opumu olup geldim. Halen uykum geliyor. 35 yumurta toplanmış 15 dk sürdü. Kaçı dolu kaçı boş kaçı işleme konulacak yarın söyleyeceklermiş. Ağrım filan yok ama narkoz olayı biraz kötü. Ben ilk defa narkoz aldım midem baya bulanıyor. İnşallah spermlerde sorun çıkmaz biliyorsunz bizim spermler dondurlmuştu. İnşallah hayırlısıyla çözülürler ve kaliteli embriyolarımız olur.Sonra yine dondurulacaklar zaten zavallılar kafayı yemezse iyi
cnm geçmiş olsun inşlh güzel haberler gelecek ve cgh gidip güzelce sağlıklı geçip göbişine gelecekelr...Kizlar mrb. Bende opu mu oldum..cok rahat gecti cok sukur.18 yumos toplandi..dr um bize yetecek kadar gayet guzel sayi ddi..ben cetriotide devam edicem uc gun dha..iki tane de merkezde yaptilar igne..yumoslarim su toplamasin die mis..dha once ohss oldugum icin temkinli galiba yeni dr um..dilerim guzel dollenme olur da saglikli embriyolarim gelir..cgh ye gitcej benimkiler..bakalim hayrlisiartik ben elimden geleni yaptum gerisi takdir i ilahi...benden bu kadar canlarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?