2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Hayırlısı olsun canım sen iyi olacağına inan moralini yüksek tut.. İnşallah sonucun pozitif olur

Canım sanırım biz aynı merkeze gidiyoruz. Hayırlısı olsun tedavilerimiz..

BItanemm heyecandan herkesi sayamadim ama dedim ki buradaki bütün arkadaslarima dedim tanıdığım tanimadigim vallahii :)) darisi hepinize inşallah yeterki pes etmeyin bitanem :)

Canım ALLAH güldürsün

Canım sanırım biz aynı merkeze gidiyoruz. Hayırlısı olsun tedavilerimiz..
Canım allah razı olsun sagol cumlemız ucın hayırlısı olsun ınsallah aynı merkezdemıyım bılmıyodum canım sen hanıgı asamadasın opu oldumu yada tıransver

BItanemm heyecandan herkesi sayamadim ama dedim ki buradaki bütün arkadaslarima dedim tanıdığım tanimadigim vallahii :)) darisi hepinize inşallah yeterki pes etmeyin bitanem :)
Gözün aydın canım sağlık lı uzun ömrü olsun

Canım allah razı olsun sagol cumlemız ucın hayırlısı olsun ınsallah aynı merkezdemıyım bılmıyodum canım sen hanıgı asamadasın opu oldumu yada tıransver

yok canım büyük ihtimalle pazartesi veya salı olacak opu yarın kontrolüm var ona göre netleşecek

flyingmom canım prof.dr.cemil akgülü duydun mu hiç nasıl biri..çapadan emekliyimiş sanırım..florance hastanelerinden birinde çalışıyomuş sanırim...bana onu tavsiye ettiler...düşükler konusunda ve gebe kalamama konusunda iyiymiş diyorlar..

Slm günaydın herkese nasılsınız bakalım kızlar inş iyisinzdir doğum yapcak onlara rabbim evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin trdavidekilerede allahım hayırlısıyla evlat versin inş bu son tedavinz olsun GÜLDEN SULTAN bebelerin iyi ve sağlıklı olduğuna çok sevindim canım inş rabbim bu kez kucagında sevdrsin beni soracak olursanız eşimle gentik için kn vermiştik ve eşimn kanının birini incelemye alırlarken makina bozulmuş ve aramadılar bile ben arayınca öğrendim yenide verdik sanırım şubatta anca çıkar diğer çıkan donucların yanına koyp oyle veckler inş iyi bi sonuç olurda norml denmeye çalışırz olmsada 4 üncü tüpe yol gözkür hakımzda hayırlısı olsun inş sağlık olsun da tek

Bu sabaha güzel mesajınla başlamak moral oldu teşekkürler arkadaşım hepimiz için güzel bi gün olmasını diliyorum bende

..........................

Son düzenleme:
cnm çok çok geçmiş olsun inşlh güzel haberler alıcaksınız.ınan bana bak gör duamdasın hep...
beni habersiz bırakma..

cnm geçmiş olsun inşlh güzel haberler gelecek ve cgh gidip güzelce sağlıklı geçip göbişine gelecekelr...

dilime dolandı bu şarkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…