2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar 2 gün sonra 2. kan sonucum 122.27 bence tek gebelik bir önceki 61,95'ti tam 2 kat artmış. Siz ne düşünüyorsunuz?
TEBRİK EDERİM BENCEDE TEK GEBELİK HAYIRLISI OLSUN RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAK NASİP ETSİN İNŞALLAH

cnm geçmiş olsun inşlh güzel haberler gelecek ve cgh gidip güzelce sağlıklı geçip göbişine gelecekelr...
Canim haber geldi..18 yumosdan 12 si isleme alinmis..8 tanesi dollenmis..pzt tekrar haber vericekler..5.ya da 6.gune gidenlerden (dilerim blasta giden olur) biyopsi alinip cgh ye gitcek..off Allahim sen sonucu guzel seylerle karsilastir biz..

Canim haber geldi..18 yumosdan 12 si isleme alinmis..8 tanesi dollenmis..pzt tekrar haber vericekler..5.ya da 6.gune gidenlerden (dilerim blasta giden olur) biyopsi alinip cgh ye gitcek..off Allahim sen sonucu guzel seylerle karsilastir biz..
ayyy ne güzel haberler almışsın inşlh 5.ci günegidecek annesi onlar çok güçlüler seninle içinde can bulacakalr allahın izniyle.......

Kızlar 2 gün sonra 2. kan sonucum 122.27 bence tek gebelik bir önceki 61,95'ti tam 2 kat artmış. Siz ne düşünüyorsunuz?
Tebrikler cancagizimmm..bence de tek gebelik..ama olsun tek tas olsub senun olsun..Rabbim hayirli saglikli nasip etsinnn..

ayyy ne güzel haberler almışsın inşlh 5.ci günegidecek annesi onlar çok güçlüler seninle içinde can bulacakalr allahın izniyle.......
Aminnn bitanemmm aminn..insaallah guzel olur..hepinizin evlat sahibi olmasini oyle istiyom ki..Rabbim bu yolda hic birimizin emegini karsiliksiz koymasun..aminn..senden de harika haberler gelucek kuzummm insaallah..

Aminnn bitanemmm aminn..insaallah guzel olur..hepinizin evlat sahibi olmasini oyle istiyom ki..Rabbim bu yolda hic birimizin emegini karsiliksiz koymasun..aminn..senden de harika haberler gelucek kuzummm insaallah..
inşlh cnm heyecan var fazlasıyla tabii korkuda bi o kadar hani..inşlh güzel günler yaşarım bende...

inşlh cnm heyecan var fazlasıyla tabii korkuda bi o kadar hani..inşlh güzel günler yaşaimrem29 de...
Hersey guzel olucak insaallah kuzumn...Rabbim herseyin hayrlisini versin..heyecan olmasa da bu isin guzelligi olmaz ki..dusunsene evlat icin ugrasiyozz...

Heyecanla takipteyim canım biliyorsun aynı aşamalardan geçtim..
Benim 6 tane cgh lik kuzum olmuştu inşallah seninde en az o kadar olur...

EgQUOTE="egunal, post: 39050942, member: 147738"]Heyecanla takipteyim canım biliyorsun aynı aşamalardan geçtim..
Benim 6 tane cgh lik kuzum olmuştu inşallah seninde en az o kadar olur...[/QUOTE]

Egual blgi verirmisin chg ile nerde neden yaptiriyosunuz
Canım..
CGH kapsamlı kromozom taraması demek tüm kromozomlara bakılıyor genetiği inceleniyor..
Embriyolar blast olunca yani 5. ya da 6.güne gelince embriyonun kabuk kısmından biyopsi alınıyor ve embriyolar donduruluyor.Bu biyopsiler genetiğe yollanıyor bazı merkezler anlaşmalı oldukları labaratuvarlara gönderiyorlar bazılarıda Amerikaya..Yaklaşık 15 gün içinde sonuç belli oluyor.Genelde başarısız tüp bebek denemeleri olanların son çare olarak başvurdukları maliyeti yüksek bir işlem...

Gözün aydın kuzum inş hepside devam eder

İnşallah embriyolarınız sağlıklıdır. Sizin kaçıncı denemeniz genelde ne zaman böyle bir yönteme başvuruluyor.Yoksa kişinin isteğine göre mi. Bende merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…