cnnm bencede tek gebelik gibi ama olsun sağlıklı olsun tek olsun sizin olsun....Kızlar 2 gün sonra 2. kan sonucum 122.27 bence tek gebelik bir önceki 61,95'ti tam 2 kat artmış. Siz ne düşünüyorsunuz?
TEBRİK EDERİM BENCEDE TEK GEBELİK HAYIRLISI OLSUN RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAK NASİP ETSİN İNŞALLAHKızlar 2 gün sonra 2. kan sonucum 122.27 bence tek gebelik bir önceki 61,95'ti tam 2 kat artmış. Siz ne düşünüyorsunuz?
Canim haber geldi..18 yumosdan 12 si isleme alinmis..8 tanesi dollenmis..pzt tekrar haber vericekler..5.ya da 6.gune gidenlerden (dilerim blasta giden olur) biyopsi alinip cgh ye gitcek..off Allahim sen sonucu guzel seylerle karsilastir biz..cnm geçmiş olsun inşlh güzel haberler gelecek ve cgh gidip güzelce sağlıklı geçip göbişine gelecekelr...
Canim haber geldi..18 yumosdan 12 si isleme alinmis..8 tanesi dollenmis..pzt tekrar haber vericekler..5.ya da 6.gune gidenlerden (dilerim blasta giden olur) biyopsi alinip cgh ye gitcek..off Allahim sen sonucu guzel seylerle karsilastir biz..
Tebrikler cancagizimmm..bence de tek gebelik..ama olsun tek tas olsub senun olsun..Rabbim hayirli saglikli nasip etsinnn..Kızlar 2 gün sonra 2. kan sonucum 122.27 bence tek gebelik bir önceki 61,95'ti tam 2 kat artmış. Siz ne düşünüyorsunuz?
Aminnn bitanemmm aminn..insaallah guzel olur..hepinizin evlat sahibi olmasini oyle istiyom ki..Rabbim bu yolda hic birimizin emegini karsiliksiz koymasun..aminn..senden de harika haberler gelucek kuzummm insaallah..ayyy ne güzel haberler almışsın inşlh 5.ci günegidecek annesi onlar çok güçlüler seninle içinde can bulacakalr allahın izniyle.......
Aminnn bitanemmm aminn..insaallah guzel olur..hepinizin evlat sahibi olmasini oyle istiyom ki..Rabbim bu yolda hic birimizin emegini karsiliksiz koymasun..aminn..senden de harika haberler gelucek kuzummm insaallah..
Hersey guzel olucak insaallah kuzumn...Rabbim herseyin hayrlisini versin..heyecan olmasa da bu isin guzelligi olmaz ki..dusunsene evlat icin ugrasiyozz...inşlh cnm heyecan var fazlasıyla tabii korkuda bi o kadar hani.. inşlh güzel günler yaşaimrem29 de...
Hersey guzel olucak insaallah kuzumn...Rabbim herseyin hayrlisini versin..heyecan olmasa da bu isin guzelligi olmaz ki..dusunsene evlat icin ugrasiyozz...[/Q.
Ballim cgh nerede nicin yaptiryosunn bilgi verurmisin canım
Evet canım tek bebek gibi duruyor ama bu değerle ikiz olanıda gördüm.Allah bilir tabii bekleyip görelim..Sağlıklı tek bebek öncelikli duamız..Kızlar 2 gün sonra 2. kan sonucum 122.27 bence tek gebelik bir önceki 61,95'ti tam 2 kat artmış. Siz ne düşünüyorsunuz?
Canim haber geldi..18 yumosdan 12 si isleme alinmis..8 tanesi dollenmis..pzt tekrar haber vericekler..5.ya da 6.gune gidenlerden (dilerim blasta giden olur) biyopsi alinip cgh ye gitcek..off Allahim sen sonucu guzel seylerle karsilastir biz..
Heyecanla takipteyim canım biliyorsun aynı aşamalardan geçtim..
Benim 6 tane cgh lik kuzum olmuştu inşallah seninde en az o kadar olur...
EgQUOTE="egunal, post: 39050942, member: 147738"]Heyecanla takipteyim canım biliyorsun aynı aşamalardan geçtim..Heyecanla takipteyim canım biliyorsun aynı aşamalardan geçtim..
Benim 6 tane cgh lik kuzum olmuştu inşallah seninde en az o kadar olur...
flyingmom canım prof.dr.cemil akgülü duydun mu hiç nasıl biri..çapadan emekliyimiş sanırım..florance hastanelerinden birinde çalışıyomuş sanırim...bana onu tavsiye ettiler...düşükler konusunda ve gebe kalamama konusunda iyiymiş diyorlar..
Canım..Egual blgi verirmisin chg ile nerde neden yaptiriyosunuz
Canım gözün aydınKızlar 2 gün sonra 2. kan sonucum 122.27 bence tek gebelik bir önceki 61,95'ti tam 2 kat artmış. Siz ne düşünüyorsunuz?
Gözün aydın kuzum inşCanim haber geldi..18 yumosdan 12 si isleme alinmis..8 tanesi dollenmis..pzt tekrar haber vericekler..5.ya da 6.gune gidenlerden (dilerim blasta giden olur) biyopsi alinip cgh ye gitcek..off Allahim sen sonucu guzel seylerle karsilastir biz..
İnşallah embriyolarınız sağlıklıdır. Sizin kaçıncı denemeniz genelde ne zaman böyle bir yönteme başvuruluyor.Yoksa kişinin isteğine göre mi. Bende merak ettimCanım..
CGH kapsamlı kromozom taraması demek tüm kromozomlara bakılıyor genetiği inceleniyor..
Embriyolar blast olunca yani 5. ya da 6.güne gelince embriyonun kabuk kısmından biyopsi alınıyor ve embriyolar donduruluyor.Bu biyopsiler genetiğe yollanıyor bazı merkezler anlaşmalı oldukları labaratuvarlara gönderiyorlar bazılarıda Amerikaya..Yaklaşık 15 gün içinde sonuç belli oluyor.Genelde başarısız tüp bebek denemeleri olanların son çare olarak başvurdukları maliyeti yüksek bir işlem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?