2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canlar bıkac saatır adet olcakmıs gıbı karnım agrıyodu ama dedım daha 7 gunum var ocak 4 adet olmustum 28 bır oluyorum az once bı lafobaya gıttım afedersınız kanamam var bu adetmı anlamadım normalmı sızce kotu bıseymı bkadar erken olmam az bısey utum kaldı tedavıye basladıgımdan berı bıkmıstı onları bıtırıp gelıyorum hemen

Çok sağol canım bu yöntem için özellikle görüşeyim merkezle bundan hiç bahsetmediler bizlere. Burdaki sayfayı , sizleri takip ettikçe öğreniyorum bu önemli ayrıntıları Allah razı olsun sizlerden muradımıza kavuşalım inşallah

Canım ne kadar sevindim adına bilemezsin şimdi hem duygulandım gözlerim doldu hem de sevindim, demek ki benim kızım da çoktan doğmuş olacaktı omru olsaydı....... Allahım sana da oğluna da sağlıklı omur versin inş. Güle güle buyut oğlunu.... Şimdi o kadar çok şey yazmak geldi ki içimden .........

ben sordum dk canım acıkcaı bana hıc bısey demedı ben gene burda bılnet sertac hocaya sormustum o demıstı ımsı yontemını benım esımdede %2 dk bırazda acıkcası dk rum tesrledı dedı senın soylemen gerek yok bız ne gerekıyorsa onu yaparız yapıyoruz ama neden kendı soylemıyorda ılla bızım sormamıız beklıyor anlamıyorukı zaten zor bı surec yasıyoruz bıraz yardımcı olsalarda herseyı bız sormak zorunda klamasak dk

canım 2 saatır adet agrısı cekıyordum dedım daha 7 gunum var olmam heralde laboya bı gıttımkı adet olmusum moralım kotu valla

İyi de bu normal zaten moral bozmak için bir şey mi arıyorsun sen asıl olmazsan tuhaftı
Ben son denememde opu oldum 5 gün sonrada adet oldum...
Sen gecikmişin bile

İyi de bu normal zaten moral bozmak için bir şey mi arıyorsun sen asıl olmazsan tuhaftı
Ben son denememde opu oldum 5 gün sonrada adet oldum...
Sen gecikmişin bile
vallamı vallahı varya cok sevıyorum senı ınan hemen ımdadıma yetısıp moral verıyorsun bana yemın ederım dılerım tez zamanda kavus her dılegıne emklerının karsılıgını cok saglıklı cok tatlı bebıslerını kucagını al amınnnn ecmaınnn ben korktum dedım erken adet oldum dk kesın tıransverı bu ayda yapmaz dıye acep toplanırmı adetle bırlıkte rahımm

Canım çok sağol ne güzel dili dualı insanı çok seviyorum ben...
Hepimizin muradını versin Rabbim..
Çok zorlandı yumurtalıkların ve rahmin muayene olmadan kesin konuşamayız bunun için..
Belki hemen toparlanmıştır bu süper olur ama sonraki adetine kalırsa da sakın canını sıkma bak bana bekleyip duruyorum biliyorum ki en doğru zamanda gelecek bebeğim akışına bırakıyorum..Aslında bir an evvel transfer olmayı istiyorum ama acele etmemek lazım...

sagol canım amınnn cok dogru soyluyorsun dogru zamana kadar beklemek daha dogru olur zaten muyane eder pazartesı veya salı ona gore bısey soyler... dılerımkı hepımız ıcın hakkımızda hayırlısı neyse onu nasıp eylesın rabbım sonu guzel bıtsın beklemeye deger bebıslere kavusmak ıcın allah hepımızın ıstegını hasretını dındırsın yavrularımıza kavusalım ınsallah amınn ecmainnnn

bulutefe arkadaşım sen hangi hastanede tedavi oluyorsun?

ben daha başlamadım..araştırıyoum o yüzden sordum ben de..
canım sen benım veya kımsenın yazılarana bakma cunku memnunıyet kısıye gore degısır herkezın memnuyetı farklıdır merkezım laburator konusunda felan cok ıyıymıs ozellıkle oyuzden sectım tek sıktılı tarafı tek doktor olması merkezde

Heh işte böyle düşün aşama aşama ilerliyoruz ben de sen de...
En müsait zamanda transferlerimizi olacağız..Hem ne acele ediyorsun bekle beni beraber transfer olalım

Heh işte böyle düşün aşama aşama ilerliyoruz ben de sen de...
En müsait zamanda transferlerimizi olacağız..Hem ne acele ediyorsun bekle beni beraber transfer olalım
haklısın valla canım bekleyelım en dogru zamanda olsun hersey sen nezaman adet olcan berabere baslayalım zaten ben tıransver olmadıgına basta cok uzuldum ama sımdı anladımkı ıyıkı olmamıs tıransverım zor olurdu benım ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…