Rahat ol canım dediğim gibi artık bir çok doktor dondurulmuş transferi tercih ediyor.Daha bu sabah tv de bir tüp doktorunu dinledim o da aynı şeyi söyledi.Bizde de morfoloji %2..İMSİ kesinlikle olmalı ya da Mikro çip yöntemi ile sperm seçilmeli merkezde var mı sor bence..Bu yöntemle dna sı sağlam spermler seçiliyor.Tabii ek maliyet demek.Bana her şeyi sorabilirsin canım merkezler yoğunlar tek tek herkese zaman ayırmaları zor oluyor aslında zaman ayrılmalı ve ilgilenmeliler bizlerle...
canım 2 saatır adet agrısı cekıyordum dedım daha 7 gunum var olmam heralde laboya bı gıttımkı adet olmusum moralım kotu vallaAsıl sen nasılsın canım nasıl oldun?
Canım ne kadar sevindim adına bilemezsin şimdi hem duygulandım gözlerim doldu hem de sevindim, demek ki benim kızım da çoktan doğmuş olacaktı omru olsaydı....... Allahım sana da oğluna da sağlıklı omur versin inş. Güle güle buyut oğlunu.... Şimdi o kadar çok şey yazmak geldi ki içimden .........Kızlar çarşamba günü saat 14:30 da ogluma kavuştum.belden uyusturuldum doğduktan sonra hemen kucağıma verdiler beraber çıktık odaya.bir gece kaldik iki gündür evdeyiz birbirimize alışmaya çalışıyoruz :) hepinize dua ettim özellikle egunal phala yeter size ve burdaki tüm isteyen arkadaslarima ettim. İnşallah tez zamanda hepiniz bu heyecanı yasarsiniz sakin pes etmeyin sakinnn
.öpüyoruz sizi :)
ben sordum dk canım acıkcaı bana hıc bısey demedı ben gene burda bılnet sertac hocaya sormustum o demıstı ımsı yontemını benım esımdede %2 dk bırazda acıkcası dk rum tesrledı dedı senın soylemen gerek yok bız ne gerekıyorsa onu yaparız yapıyoruz ama neden kendı soylemıyorda ılla bızım sormamıız beklıyor anlamıyorukı zaten zor bı surec yasıyoruz bıraz yardımcı olsalarda herseyı bız sormak zorunda klamasak dkTeşekkürler canım cevabın için içime su serptin bende bazı şeylerin ters gittiğini o yüzden ertelendiğini düşünmüştüm. Sana ayrıca sormak istediğim bişeyler var eşimde morfoloji %1 görünüyor bizimki gibi vakalarda IMSI yöntemi mi tercih edilmeli açıkçası ilk tedavi denememiz hakkaten deneme oldu bu sefer işi şansa bırakmak bu kez de böyle denemiş olmak istemiyorum çünkü daha fazlasına özellikle madden ve manen gücümüz yakın zamanda pek yok gibi... Merkezimize de bu konuda öğrendiklerimi hep soruyorum biraz sıkıyorum onları ama ben zorlamadan pek net cevaplar da alamıyorum açıkçası
canım 2 saatır adet agrısı cekıyordum dedım daha 7 gunum var olmam heralde laboya bı gıttımkı adet olmusum moralım kotu valla
vallamı vallahı varya cok sevıyorum senı ınan hemen ımdadıma yetısıp moral verıyorsun bana yemın ederım dılerım tez zamanda kavus her dılegıne emklerının karsılıgını cok saglıklı cok tatlı bebıslerını kucagını al amınnnn ecmaınnnİyi de bu normal zaten moral bozmak için bir şey mi arıyorsun sen asıl olmazsan tuhaftı
Ben son denememde opu oldum 5 gün sonrada adet oldum...
Sen gecikmişin bile
vallamı vallahı varya cok sevıyorum senı ınan hemen ımdadıma yetısıp moral verıyorsun bana yemın ederım dılerım tez zamanda kavus her dılegıne emklerının karsılıgını cok saglıklı cok tatlı bebıslerını kucagını al amınnnn ecmaınnnben korktum dedım erken adet oldum dk kesın tıransverı bu ayda yapmaz dıye acep toplanırmı adetle bırlıkte rahımm
sagol canım amınnn cok dogru soyluyorsun dogru zamana kadar beklemek daha dogru olur zaten muyane eder pazartesı veya salı ona gore bısey soyler... dılerımkı hepımız ıcın hakkımızda hayırlısı neyse onu nasıp eylesın rabbım sonu guzel bıtsın beklemeye deger bebıslere kavusmak ıcın allah hepımızın ıstegını hasretını dındırsın yavrularımıza kavusalım ınsallah amınn ecmainnnnCanım çok sağol ne güzel dili dualı insanı çok seviyorum ben...
Hepimizin muradını versin Rabbim..
Çok zorlandı yumurtalıkların ve rahmin muayene olmadan kesin konuşamayız bunun için..
Belki hemen toparlanmıştır bu süper olur ama sonraki adetine kalırsa da sakın canını sıkma bak bana bekleyip duruyorum biliyorum ki en doğru zamanda gelecek bebeğim akışına bırakıyorum..Aslında bir an evvel transfer olmayı istiyorum ama acele etmemek lazım...
bulutefe arkadaşım sen hangi hastanede tedavi oluyorsun?ben sordum dk canım acıkcaı bana hıc bısey demedı ben gene burda bılnet sertac hocaya sormustum o demıstı ımsı yontemını benım esımdede %2 dk bırazda acıkcası dk rum tesrledı dedı senın soylemen gerek yok bız ne gerekıyorsa onu yaparız yapıyoruz ama neden kendı soylemıyorda ılla bızım sormamıız beklıyor anlamıyorukı zaten zor bı surec yasıyoruz bıraz yardımcı olsalarda herseyı bız sormak zorunda klamasak dk
bahcecı umut tub bebek merkezı canım sen?bulutefe arkadaşım sen hangi hastanede tedavi oluyorsun?
hay maşallahKızlar kasım ayında tüp bebek tedavisine başladm 40 tane yumurta toplandı rekor bende
canım sen benım veya kımsenın yazılarana bakma cunku memnunıyet kısıye gore degısır herkezın memnuyetı farklıdır merkezım laburator konusunda felan cok ıyıymıs ozellıkle oyuzden sectım tek sıktılı tarafı tek doktor olması merkezdeben daha başlamadım..araştırıyoum o yüzden sordum ben de..
maşallah canım tıraznsverın oldumu son durum ney embrılar nasılKızlar kasım ayında tüp bebek tedavisine başladm 40 tane yumurta toplandı rekor bende
sagol canım amınnn cok dogru soyluyorsun dogru zamana kadar beklemek daha dogru olur zaten muyane eder pazartesı veya salı ona gore bısey soyler... dılerımkı hepımız ıcın hakkımızda hayırlısı neyse onu nasıp eylesın rabbım sonu guzel bıtsın beklemeye deger bebıslere kavusmak ıcın allah hepımızın ıstegını hasretını dındırsın yavrularımıza kavusalım ınsallah amınn ecmainnnn
haklısın valla canım bekleyelım en dogru zamanda olsun hersey sen nezaman adet olcan berabere baslayalım zaten ben tıransver olmadıgına basta cok uzuldum ama sımdı anladımkı ıyıkı olmamıs tıransverım zor olurdu benım ıcınHeh işte böyle düşün aşama aşama ilerliyoruz ben de sen de...
En müsait zamanda transferlerimizi olacağız..Hem ne acele ediyorsun bekle beni beraber transfer olalım
Allah'ım sana ve bizim gibi çocuk sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı ve hayırlısından çocuk nasip eylesin.bahcecı umut tub bebek merkezı canım sen?
aminnn canım cümelemize nasıp etsın ınsallah rabbım amınn ecmainnnAllah'ım sana ve bizim gibi çocuk sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı ve hayırlısından çocuk nasip eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?