2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım rahmin genel yani kuş bakışı görüntüsü histeroskopide görülebilir mi bilmiyorum benim bu şekilde olduğu rahim filminde belli oldu ama perde muayene de görüldü bunca yıl o kadar doktor gezmişim ilk kez bana rahminde perde var dendi..Bu perde hafif kalp şeklinde görüntüye sebep oluyor onu alınca düzelecek canım...Çift rahimliler ters rahimliler hepsi gebe kalabiliyor belki dedikleri gibi erken doğum riski olabilir ama sanmıyorum..

iyi pazarlar..................

Tşkler canım iyiyim şükür yarıyıl tatiline de girdim daha iyiyim şükür sen nasılsın? Ne var ne yok?
ohh rahatsın artık sen 15 gün...
iim bugün tedavide 7.i günüm yarın kontrol bakalım bende yaklaşıyorum sona doğru..

Günaydın herkese dün neredeyse bütün günü merkezde geçirdiğim için bugünü tatilimin ilk günü sayıyorum veee tembel tembel takılıyorum yaşasın tatil diyorum

Teşekkürler canım insan hem tedavi hem işi bir arada götürünce ister istemez yoruluyor. Bu ikinci denemem olacak ve tatile denk geldiği için açıkçası memnunum. Gerçi transferi öbür aya ertelediler ama en azından şu iğnelerin etkisinden rahat rahat kurtulurum diye düşünüyorum

evet haklısın iğnelerden kurtulman bile rahatlatır seni bi daha ki aya da gelsin bebişler...
inşlh darısı hepimize olsun...

Günaydınlar güzel haberler alacağımız bir gün olsun. Nadyadan haber var mı? Portakalım gününü bekliyor sanırım hadi hayırlısı ile.

Benim rahmimde sizin söylediğiniz şekilde. Doktorunuz ne dedi şekiliyle ilgili. Bir sıkıntı yaratırmı acaba. Ben o zaman doktoruma sordum. Bana şeklini boşver demişti.

Benim rahmimde sizin söylediğiniz şekilde. Doktorunuz ne dedi şekiliyle ilgili. Bir sıkıntı yaratırmı acaba. Ben o zaman doktoruma sordum. Bana şeklini boşver demişti.
Şeklinde sorun yok canım sadece çok küçük bir perde var o da kalp gibi görünmesine sebep oluyor onu alınca normale dönecek..Sorun olmayacağını söyledi...Bir çok kişi bilmeden gebe kalıyor bu şekilde..

İnşallah bizde kalırız

İnşallah tatlım...
Bu kadar aşk dolu rahmimiz varken nasıl gebe kalamıyoruz bebek işi aşk işi sonuçta

Ahahhah canım alemsin yaaa çol güldüm:)
Benim de rahmim ters.. ama anneminde tersmis.. hic bir etkisi olmuyor eger normal dogum yapiyorsan düzeliyor zaten.. sen ne zaman relg olacaksin heyecanla bekliyorum vallahi

Ahahhah canım alemsin yaaa çol güldüm:)
Benim de rahmim ters.. ama anneminde tersmis.. hic bir etkisi olmuyor eger normal dogum yapiyorsan düzeliyor zaten.. sen ne zaman relg olacaksin heyecanla bekliyorum vallahi

Çok ciddi anormallik yoksa rahimlerimiz iş görür canım
Benim regl tarihim muallakta bekliyorum bu ay sonu adet olmam lazım yani 5 gün içinde..
Bakalım ne zamana hist. günü verecekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…