Ben geçen sene ocakta histeroskopi oldum yapışıkĺık var dedi doktor açtık dedi..bu yaz gebeyken gittiğim kadın doğumcu bana rahmin hafif dönük kalp şeklinde diye...egunalim beni ameliyat eden prof böyle bir durumu görmemiş olma ihtimali var mıdır..bak şimdi evham yaptım bunun kötü olumsuz bir yanı varmıymış peki kalp gibi olmanin...bana en fazla erken doğum riski olur dedi o gittiğim ikinci doktor...
günaydın cnm nasılsın...Herkese GÜNAYDIN
Tşkler canım iyiyim şükür yarıyıl tatiline de girdim daha iyiyim şükürgünaydın cnm nasılsın...
ohh rahatsın artık sen 15 gün...Tşkler canım iyiyim şükür yarıyıl tatiline de girdim daha iyiyim şükürsen nasılsın? Ne var ne yok?
iyi tatiller o zmaan sanaGünaydın herkesedün neredeyse bütün günü merkezde geçirdiğim için bugünü tatilimin ilk günü sayıyorum veee tembel tembel takılıyorum yaşasın tatil diyorum
evet haklısın iğnelerden kurtulman bile rahatlatır seni bi daha ki aya da gelsin bebişler...Teşekkürler canım insan hem tedavi hem işi bir arada götürünce ister istemez yoruluyor. Bu ikinci denemem olacak ve tatile denk geldiği için açıkçası memnunum. Gerçi transferi öbür aya ertelediler ama en azından şu iğnelerin etkisinden rahat rahat kurtulurum diye düşünüyorum
evet haklısın iğnelerden kurtulman bile rahatlatır seni bi daha ki aya da gelsin bebişler...
inşlh darısı hepimize olsun...
Benim rahmimde sizin söylediğiniz şekilde. Doktorunuz ne dedi şekiliyle ilgili. Bir sıkıntı yaratırmı acaba. Ben o zaman doktoruma sordum. Bana şeklini boşver demişti.Bende bugün yarın adet olurum ve doğru İstanbul a
Ama adet bittikten sonra..
Histeroskopi olacağım..Rahmim kemara ile incelenecek çizik atılacak embriyo tutunmasına yardımcı olmak için..Bir de doğuştan gelen hafif bir perde (septum) var rahmimde onu da alalım dedi doktorum.Rahmim hafif kalp şeklinde benim biliyomusunnnn çok romantik
Şeklinde sorun yok canım sadece çok küçük bir perde var o da kalp gibi görünmesine sebep oluyor onu alınca normale dönecek..Sorun olmayacağını söyledi...Bir çok kişi bilmeden gebe kalıyor bu şekilde..Benim rahmimde sizin söylediğiniz şekilde. Doktorunuz ne dedi şekiliyle ilgili. Bir sıkıntı yaratırmı acaba. Ben o zaman doktoruma sordum. Bana şeklini boşver demişti.
İnşallah bizde kalırızŞeklinde sorun yok canım sadece çok küçük bir perde var o da kalp gibi görünmesine sebep oluyor onu alınca normale dönecek..Sorun olmayacağını söyledi...Bir çok kişi bilmeden gebe kalıyor bu şekilde..
İnşallah tatlım...İnşallah bizde kalırız
Günaydınlar güzel haberler alacağımız bir gün olsun. Nadyadan haber var mı? Portakalım gününü bekliyor sanırım hadi hayırlısı ile.
İnşallah tatlım...
Bu kadar aşk dolu rahmimiz varken nasıl gebe kalamıyoruz bebek işi aşk işi sonuçta
Ahahhah canım alemsin yaaa çol güldüm:)
Benim de rahmim ters.. ama anneminde tersmis.. hic bir etkisi olmuyor eger normal dogum yapiyorsan düzeliyor zaten.. sen ne zaman relg olacaksin heyecanla bekliyorum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?