2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bende bugün yarın adet olurum ve doğru İstanbul a
Ama adet bittikten sonra..
Histeroskopi olacağım..Rahmim kemara ile incelenecek çizik atılacak embriyo tutunmasına yardımcı olmak için..Bir de doğuştan gelen hafif bir perde (septum) var rahmimde onu da alalım dedi doktorum.Rahmim hafif kalp şeklinde benim biliyomusunnnn çok romantik

ınsallah kolyca atlatırsın canım hıc bı sıkıntı zorluk cıkmadan bak bunu yenı duyuyorum ılgıncmıs kalp seklınde bebıslerını nekadar sevıyorsun canım onları cok guzel romantık ortamda buyutucek sonrada saglıcakla kucagına alcaksın ınsallahaminnnn ecmainnnnn

canım çok geçmiş olsun.. Bülent bey maşallah sizdeki bütün sebepsiz infertilitelerin sebebini buldu gibi..
sonucuda güzel olacak inşallah Allahın izniyle..

Canim haber geldi..18 yumosdan 12 si isleme alinmis..8 tanesi dollenmis..pzt tekrar haber vericekler..5.ya da 6.gune gidenlerden (dilerim blasta giden olur) biyopsi alinip cgh ye gitcek..off Allahim sen sonucu guzel seylerle karsilastir biz..

canımm tedaviyemi başladın, çok güzell.. hayırlıı olsun güzell haberlerin gelsin.
sonuu yüzümüzüü güldürsün..

BItanemm heyecandan herkesi sayamadim ama dedim ki buradaki bütün arkadaslarima dedim tanıdığım tanimadigim vallahii :)) darisi hepinize inşallah yeterki pes etmeyin bitanem :)

canım maşallah doğumun gelmişş..
çok sevindimm oğluşun anneli babalı ve ismiyle büyüsün hayatım..

canım çok geçmiş olsun.. Bülent bey maşallah sizdeki bütün sebepsiz infertilitelerin sebebini buldu gibi..
sonucuda güzel olacak inşallah Allahın izniyle..

Evet canım sağ olsun kendisiyle çok iyi anlaşıyorum aynı dili konuşuyoruz.
Aklıma takılan her şeye o da takıldı bugüne kadar kimseye kabul ettiremedim bazı sorunlarımızı önemli değil basit şeyler deyip geçildi ama geldiğimiz nokta da önemli olduğunu gördük.Sonu ne olur bilemiyorum ama iyi ellerde olduğumu bilmek çok rahatlatıyor beni..
Bir de bana egunal diyooooo gülden yok
Gündelik hayatımda değişik geliyor tabii egunal diye hitap edilmesi

Bir beden de 2 kalp taşıyorum ben
Opu gibi bir işlem canım zorlanmadan bitip gitcek inşallah..

oda kk psikolojisinde kalmış demekki:)) ee alışınca böyle oluyor kolaymı
gerçekten tedavini takip ettim çok özenli davrandı çok güzel uygulamalar ve protokollar yaptı, gerçi her hastasınada ayrı özeni gösteriyordur eminim.
Allahım yüzünü gözünü güldürsün güldenim.
ikizindennn bebişler versinki beklediğimiz arayı kapatmış olasın:)))

Amin canım inşallah her şey güzel başladı güzel bitecek...
En rahat ,keyifli ve konforlu tedavimdi...
Ve hiç yorulmadan geldim bu aşamaya...
Hepimize böyle doğru ve güzel tedaviler nasip etsin Rabbim..

egunal tedavin hayırlı olsun. inşallah bu tedavinde hamiş olursun ve çocuğunu ya da çocuklarını kucağına alırsın. sen Bülent tıraş a mı tedavi oluyorsun

Bir beden de 2 kalp taşıyorum ben
Opu gibi bir işlem canım zorlanmadan bitip gitcek inşallah..
Egunal biz bugün kalp atisimizi duyduk sukurler olsun o kadar güzel ki çok baskaymis bir beden de iki can rabbim sana da nasip etsin inşallah. Kayinvalidemlere geldik bugun bir haftaligina okuyorum ama çok yazamıyorum haberdar et bizi

canım çok sevindim şükürler olsun bu güzel duyguları yaşadın...
hep böyle güzel haberler ver bize inşallah

hay maşallah
e bunların kaçı olgun çıktı ve işleme alındı ve kaçı döllendi son durum ne ?
20 tane olgun yumurtam çıktı 20 si işleme alındı 15 tane emriyo 3. Gün donduruldu ben ohss riskim var diye 5. Güne kaç tane emriyo kalırsa pgt ye gidecek bende şubat ayında transfer için hazırlanacam

Ben geçen sene ocakta histeroskopi oldum yapışıkĺık var dedi doktor açtık dedi..bu yaz gebeyken gittiğim kadın doğumcu bana rahmin hafif dönük kalp şeklinde diye...egunalim beni ameliyat eden prof böyle bir durumu görmemiş olma ihtimali var mıdır..bak şimdi evham yaptım bunun kötü olumsuz bir yanı varmıymış peki kalp gibi olmanin...bana en fazla erken doğum riski olur dedi o gittiğim ikinci doktor...

maşallah

20 tane olgun yumurtam çıktı 20 si işleme alındı 15 tane emriyo 3. Gün donduruldu ben ohss riskim var diye 5. Güne kaç tane emriyo kalırsa pgt ye gidecek bende şubat ayında transfer için hazırlanacam

Çok yumi toplanmış mutlaka ohss riski oluşmuştur..
15 taneden illaki 5.güne giden çıkacaktır pgt den de sıkıntısız gelirler inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…