- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
Çok ciddi anormallik yoksa rahimlerimiz iş görür canım
Benim regl tarihim muallakta bekliyorum bu ay sonu adet olmam lazım yani 5 gün içinde..
Bakalım ne zamana hist. günü verecekler..
Sağol canım..Hadi hayirlisi olsun canım tez vakitte ol insallah:))
Sağol canım..
Sen o idrar testinden sonra 2.sini yapmadın mı hiç..Sakin sakin test gününümü bekliyorsun
Asla inanmam
Doğru düşünmüşsün tabii..Ahahaha evet canim bekliyorum valla :))
Napalim tek yapiyim oda tam gunu olsun bir daha belki artar gibi endiseler olmasin dedim
Doğru düşünmüşsün tabii..
Ama işte bir şeyler dürter ya hani işte o bir şeyler dürtmedimi seni diye merak ettiydim
Dürtmenin limitimi var kiOgün durttu yaptik iste daha ne durtsun ahahah
Valla insan bunca yildan sonra negatife alisik oldugu icin biraz daha beklerim diyor. En azindan bende oyle oluyor. Bir yanim negatife hazir bir yanim umut dolu hayirlisi bakalim bir sey kalmadi zaten 2 gun:)
Selam tatlım hoşgeldin..kızlar slm ben yeniyim. iğne kullanıyom 7. günüm hakkımızda hayırlısı olsun. siz kaç gün iğnneden sonra yumurtalarınız toplandı acaba?
Hoşgeldin tatlım...Merhaba kızlar aranıza bende katılmak istiyorum. Bende bu ay tedaviye başladım, Perşembe günü oluşan 3 embryo dan en güçlü olan biri transfer edildi. Sonucu kısmet olursa haftaya alacağız. Benim gibi bekleyen isteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin. Bol dua ile...
kızlar slm ben yeniyim. iğne kullanıyom 7. günüm hakkımızda hayırlısı olsun. siz kaç gün iğnneden sonra yumurtalarınız toplandı acaba?
Merhaba kızlar aranıza bende katılmak istiyorum. Bende bu ay tedaviye başladım, Perşembe günü oluşan 3 embryo dan en güçlü olan biri transfer edildi. Sonucu kısmet olursa haftaya alacağız. Benim gibi bekleyen isteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin. Bol dua ile...
İnşallah canımHoşgeldin tatlım...
Bebeğini aldın da geldin demek..
Sımsıkı tutunsun anneciğine...
İnşallah tatlım...
Bu kadar aşk dolu rahmimiz varken nasıl gebe kalamıyoruz bebek işi aşk işi sonuçta
hoşbulduk. aramızda 1 gün var yani. inşallah iyi haberlerimizi veririz burdan.Selam tatlım hoşgeldin..
Tedavin hayırlı olsun..
İğne süreci kişiye özeldi..
7-10 gün arası sürüyor ortalama olarak.
Ben 8 gün iğne vuruyorum...
Hayır yanlış anlama oldu ben toplamda 8 gün iğne vuruyorum ve toplamaya gidiyorum dedim....hoşbulduk. aramızda 1 gün var yani. inşallah iyi haberlerimizi veririz burdan.
Tıbikideeeeeee ne sandın kızaammmm kıskanma rahmimiaşk dolu rahim haa
canım aminnnnnn :) inşallahsenin için de gönlünce olur herşeyyyyy :)Evet cancagizim bol protein ve su deyip yolladilar..yollamasalarda ben sana sorardim ki..ailemizin dr u guldennnn..iyi ki varsinnn...insaallah transferinde uygun olursan seni gelip gormek ve tanismak istiyorum seninleeeee....
kuuzuuuummmmm cok cok mutlu saglikli bi hayat yasasin evladinnn...allahim oyle mutlu oldum ki..bak seninle ayni anda basliycaktik..sen bi ay once basladin..Rabbim zamanini getirmisti senin kuzunun..dilerim omru bol bereketli salih bi pasa olur kuzun..beni unutmusun duanda yaaa..uzuldum ask olsun hatissssss....
amin cancagizimmm..insallah sonu guzel olur...bakalim blast a gidecek mi..giderse saglam embriyo gelicek mii...
Aminnnn canimmmm dilerimm sonu guzel olur bu sefer...insaallah kalbimizden gecenin vakti saati gelmjstirrr..Allahim tum isteyenlere
Nasip etsin evlat kokusu koklamayiii...sana da az kaldi bi tanemm..pasani saglikla koynuna alip koklamayi nasip etsin Rabbimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?