Dimi ama önce sağlık dedikodu kiiiim biz kiiiimönemli olan sağlık yapacak bişey yok. :)
O zaman kayınvalidelerden başlayalım sağlığımıza sağlık katmak içinaynen dinen rabbimin verdiği bedene de yi bakmak zorundayız :)
Merhaba arkadasim benimde bugun 7.ci gunum ignede.insl hepimize evladimizi veririr mevlam.bana buyk ihtimal cuma opu olur dendi yarin kontrolum var yarin netlesir opum inslkızlar slm ben yeniyim. iğne kullanıyom 7. günüm hakkımızda hayırlısı olsun. siz kaç gün iğnneden sonra yumurtalarınız toplandı acaba?
aynıyız benimde yarın kont var. aynı gün başlayan bi kaç kişi daha varız. aynı haberide beraber veririz inş :)Merhaba arkadasim benimde bugun 7.ci gunum ignede.insl hepimize evladimizi veririr mevlam.bana buyk ihtimal cuma opu olur dendi yarin kontrolum var yarin netlesir opum insl
İyi aksamlar arkadaslar bende bugun bismillah dedim tedaviye basladim ilk ignemi yaptim hakkimizda hahirlisi olsun insallah
Saol cnm insallah oyle olur hem is hem tedavi biraz zorluyo ama cokta ara vermek istemedigim icin basladim ins kolay ve son tedavimiz olurooooo ne güzel bir haber bu kolay çabucak bitip giden bir tedavi olsun inşallah..
Allah bir yoluna koymuştur canım iyi yapmışsın beklememekle..Saol cnm insallah oyle olur hem is hem tedavi biraz zorluyo ama cokta ara vermek istemedigim icin basladim ins kolay ve son tedavimiz olur
aminnn cnm senin kaçıncı denemen neden tüp bebek ve nerede başladın çok sordum dimiaynıyız benimde yarın kont var. aynı gün başlayan bi kaç kişi daha varız. aynı haberide beraber veririz inş :)
hayırlı olsun sonuİyi aksamlar arkadaslar bende bugun bismillah dedim tedaviye basladim ilk ignemi yaptim hakkimizda hahirlisi olsun insallah
evet hemde nasıl kıskandımmmmTıbikideeeeeee ne sandın kızaammmm kıskanma rahmimi
dedikodumuAlzheimer yani alzaymır hastalığına yakalanmamak için dedikodu yapın diyor haberlerde prof dr.
Tutmasın kimse beni önüme gelenin dedikonusunu yapcam
Sağlıklı yaşam için şart bu...
Yarında bir hoca çıkar der ki dedikodu günah napıcak bu halk
bazan bende giriyorum telden gıcıkCepten yazıyorum ilk kez hep pc den olmaz azcıkta teknolojiyi kullanayım dedim telefondan kk ya girmek zor oluyor diyenleri anlamak için hiç te zor diil
kuzum ALLAH gönlündekini yaşmayı nasip etsin inşMerhaba arkadasim benimde bugun 7.ci gunum ignede.insl hepimize evladimizi veririr mevlam.bana buyk ihtimal cuma opu olur dendi yarin kontrolum var yarin netlesir opum insl
hayırlu olsun su gibi geçsin inşmerhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlıcağım yarım rahmim var ve yumurta rezervim de az olabilirmiş regli olduğumda tekrar gideceğim kontrole
allahım anneliği nasip etsin inşİyi aksamlar arkadaslar bende bugun bismillah dedim tedaviye basladim ilk ignemi yaptim hakkimizda hahirlisi olsun insallah
Telefondan girmek kolay geldi bana yavrucuum sen beni anladın ama yanlış anladınevet hemde nasıl kıskandımmmm
dedikodumuhımmmmmmmm (cevap az sonra )
bazan bende giriyorum telden gıcıkpc candır
kuzum ALLAH gönlündekini yaşmayı nasip etsin inş
hayırlu olsun su gibi geçsin inş
allahım anneliği nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?