Ailecek alzaymır olmayacaksınız ne güzelgelelim dedikodu mevzuna biz hiç dedi kodu yapmayız (kardeşlerle )akşam saat 6 7 arası günü değerlendiririz 1 saat telefonlarımız meşguldür
inşşşş zaten büyük korkularımdan birisiAilecek alzaymır olmayacaksınız ne güzel
aaaa ben de şakasına takılıyorum altından neler çıktıinşşşş zaten büyük korkularımdan birisibenim babam pzrkinson has idi ve bu ilet has vefaat etti eşimdede beyin timörü var biliyorsun o yüzden bu konuda çokkkkk pimpiriklyim ya
ben dert çekerim kızaaaa ben de şakasına takılıyorum altından neler çıktı
Allah korusun canım uzak olsun senden ve sevdiklerinden her türlü hastalık
Günaydın kızlar...
Güzel haberler aldığımız şahane bir hafta bizimle olsun inşallah...
Portakales canım bugün kan verecekmisin?
canım benim senin yüreğinin güzeliği o yüreği güzel bir insanKızımm senn kendini yabana atmaayeteeeeer valla hem çok güçlüsün hem de tevekkül ün en güzel noktasındasın..
Rabbim tez vakit senin muradını verecek inşallah..
yarın şahane bir gün olsun inş senin içinGünaydın hayatım:) İnatla yarını bekliyorum aahahah korkuyorum ya 1 gün daha erteleyeyim dedim:)
sen ne zaman transfer olmuştun?Günaydın hayatım:) İnatla yarını bekliyorum aahahah korkuyorum ya 1 gün daha erteleyeyim dedim:)
yarın şahane bir gün olsun inş senin için
sen ne zaman transfer olmuştun?
sanki 5.gün embriyosu için fazla bekledin gibi geldi bana
bu gün versen çıkardı idradamı yapmadın yaa çok heycanladım şimdi benyarın 12.gün olacak canım.. 5.gün embriyosuydu...[/QU
Ben de öyle biliyorum ama bir daha sorayım dedim senin test günün dün dü bi kere..yarın 12.gün olacak canım.. 5.gün embriyosuydu...
Ben de öyle biliyorum ama bir daha sorayım dedim senin test günün dün dü bi kere..
5.gün embriyosunun test günü transferden sonraki 10.gündür nerden uydurdun yarın test günün olduğunu
Kalk kan verde gel bir koşu
en yakın has klinikteEvet ama şimdi nerde yaptıracam kan testiDur bakayım
hayırlı haberle inşHerkese merhaba
Portales insl yarin hamis haberini yazarsin.
Bende yoldayim yumoslarimi gormeye gidiyom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?