2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ailecek alzaymır olmayacaksınız ne güzel
inşşşş zaten büyük korkularımdan birisi benim babam pzrkinson has idi ve bu ilet has vefaat etti eşimdede beyin timörü var biliyorsun o yüzden bu konuda çokkkkk pimpiriklyim ya

inşşşş zaten büyük korkularımdan birisi benim babam pzrkinson has idi ve bu ilet has vefaat etti eşimdede beyin timörü var biliyorsun o yüzden bu konuda çokkkkk pimpiriklyim ya
aaaa ben de şakasına takılıyorum altından neler çıktı
Allah korusun canım uzak olsun senden ve sevdiklerinden her türlü hastalık

aaaa ben de şakasına takılıyorum altından neler çıktı
Allah korusun canım uzak olsun senden ve sevdiklerinden her türlü hastalık
ben dert çekerim kız amin canımmm rabbim kimseye yaşatmasın

Kızımm senn kendini yabana atmaa yeteeeeer valla hem çok güçlüsün hem de tevekkül ün en güzel noktasındasın..
Rabbim tez vakit senin muradını verecek inşallah..

yarın 12.gün olacak canım.. 5.gün embriyosuydu...
Ben de öyle biliyorum ama bir daha sorayım dedim senin test günün dün dü bi kere..
5.gün embriyosunun test günü transferden sonraki 10.gündür nerden uydurdun yarın test günün olduğunu
Kalk kan verde gel bir koşu

Ahahahha bana 27si dediler canım:)) öyle mi diyorsunuz yaww vereyim de geleyim mi yawww ahahaha

evet E egunal doğru söylüyorrr

Demek ki ben alzheimer olmıycım canlarım neden mi derseniz bende bu kaynana olduktan sonra anlatçak daha çok şeylerim olur anacım ondan..bana her gelişinde laf sokar habire bende ezdirmem kendimi sonra anlatırım dert yanarım bak iste saglık bu olsa gerek ahh canım kaynanam meğer beni düşünürmüş bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…