2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Evet ama şimdi nerde yaptıracam kan testi Dur bakayım
Egunal doğru demiş bende 10.gün biliyorum sanırım merkezin garantici 12.güne sarkıtmışlar...ayy inşallah hayırlarla gel canım benim...meraktayım...

Onların sayesinde yaşlandığımızda sağlıktan yanaklarımız pembe pembe gezecez

Sağlık ocağı na gidip kocoş e ilaç yazdırdı grip oluyorum diye kendimede

Gerçekten verecekmisin kanı yoksa benim duygularımlanmı oynuyorsun

ayyyy anamm canıma okudunuz ahahahahha
beşiktasa indım her zaman gittigim tıp merkezi kapandıs. bu sefer saıt cıftcı devlet hastanesı bakım dedım acılden gırdım hop aldılar kanı ama demez mı yarın 2 de sonuç hay dedım senın ben dıt....
sonra karsısında bogazıcı tıp merkezı var oraya gttim kan verdım kısmetse 2 saat sonra aynamı konyamı göreceğiz haahhaha

gunaydın kızlar nasılsınız portakales kan testı haberını beklıyoruz pozıtıf olur ınsşallah amınn ecmainn kızlar bende merkezı aradım yarın gıdyorum bakalım toparlnamısmı rahım heycanlıyım guzel olur ınsallah ya bılasık makınem bozuldu gundur servıs gelır ınsallah bugun dun sabah 9 uyandım lavaboya cıkım dıye yurudum yurudm hole bı geldım ayaklarım su ıcınde yere bı baktım heryer su askooo kalk evı su basmış dedım meger banyodakı lavobanın altındakı sıcak su borusu yırtılmıs ama ıyı tarafı ıyıkı soguk su borusu patlamadı donardık yoksa tabı kocamla basladık suyu temızlemeye canımız cıktı sonra halıları yıkama verdık bu ara hersey ust uste gelıyo

selam canlar. ben geldim cumartesi histeroskopi oldum. canlandırma için çizik atıldı bir de rahmin biraz darı açıldı iyi oldu tam gebelik için uygun hale geldi dedi ilk adetimle tedaviye başlayacağız ki o da sanırım haftaya pazartesi gibi. korkmadığım kadar kolaydı gerçekten histeroskopi sadece uyanırken ağlamışım biraz hocayı görmedim diye:) eşim dalga geçiyor beni görmesen bu kadar ağlamazsın diye:)):):) biraz sancım oldu tabi ama bi ağrı kesici ile herşey normale döndü.

Portakales inşallah güzel haberlerini bekliyoruz kendim gibi heyecan yaptim...allahim sen buyuksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…