Egunal doğru demiş bende 10.gün biliyorum sanırım merkezin garantici 12.güne sarkıtmışlar...ayy inşallah hayırlarla gel canım benim...meraktayım...Evet ama şimdi nerde yaptıracam kan testiDur bakayım
Ahahahha bana 27si dediler canım:)) öyle mi diyorsunuz yaww vereyim de geleyim mi yawww ahahaha
Herkese merhaba
Portales insl yarin hamis haberini yazarsin.
Bende yoldayim yumoslarimi gormeye gidiyom..
Demek ki ben alzheimer olmıycım canlarım neden mi derseniz bende bu kaynana olduktan sonra anlatçak daha çok şeylerim olur anacım ondan..bana her gelişinde laf sokar habire bende ezdirmem kendimi sonra anlatırım dert yanarım bak iste saglık bu olsa gerek ahh canım kaynanam meğer beni düşünürmüş bilemedim
Günaydı . Hazırlar bitimi bebiş içinGünaydın hanımlarr
Canım hayırlı olsun hepside kaliteli embriyo olsunMerhaba lar şimdi yumurta toplama işleminden çıktım 17 yumurta toplandı Yarın inşallah güzel haber ler alırım.
Geçmiş olsun canım..Merhaba lar şimdi yumurta toplama işleminden çıktım 17 yumurta toplandı Yarın inşallah güzel haber ler alırım.
Gerçekten verecekmisin kanı yoksa benim duygularımlanmı oynuyorsun
ses yok kesin gitti duygularımlan oynamaya kıyamadı tabii
ses yok kesin gitti duygularımlan oynamaya kıyamadı tabii
Bana kıyabilir ama duygularıma aslakiyamadi sana ve duygularına
Gerçekten verecekmisin kanı yoksa benim duygularımlanmı oynuyorsun
Cnm geçmiş olsun...maşallah yum hepsi dollensin inşallah...Merhaba lar şimdi yumurta toplama işleminden çıktım 17 yumurta toplandı Yarın inşallah güzel haber ler alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?