Ayyyy yarın saat 2 miii Allahtan acilden giriş yapmışsınayyyy anamm canıma okudunuz ahahahahha
beşiktasa indım her zaman gittigim tıp merkezi kapandıs. bu sefer saıt cıftcı devlet hastanesı bakım dedım acılden gırdım hop aldılar kanı ama demez mı yarın 2 de sonuç hay dedım senın ben dıt....
sonra karsısında bogazıcı tıp merkezı var oraya gttim kan verdım kısmetse 2 saat sonra aynamı konyamı göreceğiz haahhaha
Ayyyy yarın saat 2 miii Allahtan acilden giriş yapmışsın
2 yerde kan vermek nasip oldu bak ya sonuçlar farklı çıkarsa hangisine inancaz sen en iyisi bir yerde daha kan ver
selam canlar. ben geldim cumartesi histeroskopi oldum. canlandırma için çizik atıldı bir de rahmin biraz darı açıldı iyi oldu tam gebelik için uygun hale geldi dedi ilk adetimle tedaviye başlayacağız ki o da sanırım haftaya pazartesi gibi. korkmadığım kadar kolaydı gerçekten histeroskopi sadece uyanırken ağlamışım biraz hocayı görmedim diye:) eşim dalga geçiyor beni görmesen bu kadar ağlamazsın diye:)):):) biraz sancım oldu tabi ama bi ağrı kesici ile herşey normale döndü.
Ahahahha başka kolum olsa bide merkez olsa verirdim ahahah:)
Bakacağız artıkk ... Korku tavan yaptı valla :)
Ayyyy yarın saat 2 miii Allahtan acilden giriş yapmışsın
2 yerde kan vermek nasip oldu bak ya sonuçlar farklı çıkarsa hangisine inancaz sen en iyisi bir yerde daha kan ver
amin canım hepimize gelsin bi kuzu sürümüz olsun:) inşallah sen de kolayca atlatırsın hayırlı haberlerini alırızMerakla bekliyordum ne yazacağını ve okuduklarımdan dolayı çooook mutlu oldum..
Geçmiş olsun tatlım..
Gelsin artık kuzucuklar...
Bende de heyecan dorukta...
İnşallah güzel haber verirsin bize canım
canım hayırlı haberlerini heyecanla dua ile bekliyoruz. clexan veya aspirin kullanıyorsun ondan dolayı kan fışkırıyorEvet bende anlamadım yanii acil den giriş yapıp nasıl yarın 2 oluyor neyse orayı eledım.. Bu arada bi kan fışkırdı 2 yerde de anlamadım.. zor durdurdum :)
Pıhtılaşma varmıydı ilaç vs.. kullandınmı?Evet bende anlamadım yanii acil den giriş yapıp nasıl yarın 2 oluyor neyse orayı eledım.. Bu arada bi kan fışkırdı 2 yerde de anlamadım.. zor durdurdum :)
amin canım hepimize gelsin bi kuzu sürümüz olsun:) inşallah sen de kolayca atlatırsın hayırlı haberlerini alırız
Gecikme yapar canım normal...bu arada aranızda lucrin kullanan var mı ben dün yani adetimin 21. günü başladım son iki tane kaldığında hala adet olmamışsan bizi haberdar et dedi doktor. lucrin adet düzenini bozuyor mu aceba bilen var mı canlarım?
uf yaa bu sefer de ne zaman oldum olacağım onun stresini mi yaşayacağız ne diyim rabbime sadece gör diyorum dua ederken gör ve gönlümüze göre verGecikme yapar canım normal...
Inşallah canım hayırlısı ile gelirGeçmiş olsun canım..
Maşallah sayı çok güzel yarında döllenme haberleri geldimi tadından yenmez
Amin canim dua edin bizedCanım hayırlı olsun hepside kaliteli embriyo olsun
inşallah canım ya dua et bana. meleklerimi orada bırakıp gelmişim gibi hissediyorum bir an önce almak istiyorum onları. seni ertesi gün mu arayıp bilgi verdi ler canım döllenme ile ilgili. Transfer saatini de telefon ile söylediler dimi?Cnm geçmiş olsun...maşallah yum hepsi dollensin inşallah...
uf yaa bu sefer de ne zaman oldum olacağım onun stresini mi yaşayacağız ne diyim rabbime sadece gör diyorum dua ederken gör ve gönlümüze göre ver
Bir tencerede bana yapBen yemek yapmaya gidiyorum
elin değmişken bir tencere de bana:) hafta sonu şehir dışında histeroskopi oldum. çamaşır ütü hepsi kaldı sabah adam işe giyecek kıyafeti zor buldu valla. hemen bi mk çamaşır koyup evden öyle çıktım akşam gider gitmez de ütü. temizlik cabası .. bu arada yemek yapmaya vakit kalır mı kalmaz. yeteri kadar ağladım mıBen yemek yapmaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?