2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ayyyy yarın saat 2 miii Allahtan acilden giriş yapmışsın
2 yerde kan vermek nasip oldu bak ya sonuçlar farklı çıkarsa hangisine inancaz sen en iyisi bir yerde daha kan ver

2 yerde kan vermek nasip oldu bak ya sonuçlar farklı çıkarsa hangisine inancaz sen en iyisi bir yerde daha kan ver

Ahahahha başka kolum olsa bide merkez olsa verirdim ahahah:)
Bakacağız artıkk ... Korku tavan yaptı valla :)

Merakla bekliyordum ne yazacağını ve okuduklarımdan dolayı çooook mutlu oldum..
Geçmiş olsun tatlım..
Gelsin artık kuzucuklar...

Evet bende anlamadım yanii acil den giriş yapıp nasıl yarın 2 oluyor neyse orayı eledım.. Bu arada bi kan fışkırdı 2 yerde de anlamadım.. zor durdurdum :)

Merakla bekliyordum ne yazacağını ve okuduklarımdan dolayı çooook mutlu oldum..
Geçmiş olsun tatlım..
Gelsin artık kuzucuklar...
amin canım hepimize gelsin bi kuzu sürümüz olsun:) inşallah sen de kolayca atlatırsın hayırlı haberlerini alırız

Evet bende anlamadım yanii acil den giriş yapıp nasıl yarın 2 oluyor neyse orayı eledım.. Bu arada bi kan fışkırdı 2 yerde de anlamadım.. zor durdurdum :)
canım hayırlı haberlerini heyecanla dua ile bekliyoruz. clexan veya aspirin kullanıyorsun ondan dolayı kan fışkırıyor

bu arada aranızda lucrin kullanan var mı ben dün yani adetimin 21. günü başladım son iki tane kaldığında hala adet olmamışsan bizi haberdar et dedi doktor. lucrin adet düzenini bozuyor mu aceba bilen var mı canlarım?

Gecikme yapar canım normal...

Ben yemek yapmaya gidiyorum

Cnm geçmiş olsun...maşallah yum hepsi dollensin inşallah...
inşallah canım ya dua et bana. meleklerimi orada bırakıp gelmişim gibi hissediyorum bir an önce almak istiyorum onları. seni ertesi gün mu arayıp bilgi verdi ler canım döllenme ile ilgili. Transfer saatini de telefon ile söylediler dimi?

uf yaa bu sefer de ne zaman oldum olacağım onun stresini mi yaşayacağız ne diyim rabbime sadece gör diyorum dua ederken gör ve gönlümüze göre ver

Histeroskopi oldun kanama düzeninde değişilik olabilir canım bir de Lucrin kullanıyorsun lütfen akışına bırak rahat ol..
3 kez farklı zamanlarda lucrin kullandım en fazla 2 gün gecikme yaptı bende...

Son düzenleme:
Ben yemek yapmaya gidiyorum
elin değmişken bir tencere de bana:) hafta sonu şehir dışında histeroskopi oldum. çamaşır ütü hepsi kaldı sabah adam işe giyecek kıyafeti zor buldu valla. hemen bi mk çamaşır koyup evden öyle çıktım akşam gider gitmez de ütü. temizlik cabası .. bu arada yemek yapmaya vakit kalır mı kalmaz. yeteri kadar ağladım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…