2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kızlar bu arada ben cam sılmeye korkuyorum dun hazır ev ısıne gırısmısken esım dedı camlarıda sılım ben bez yıkadım o sıldı dedı bundan sonra pazar gunlerı temızlık gunumuz olsun bırlıkte yapalım tek yapamıyosun zatenguluyorum ama allah razı olsun valla kesın komsular pere arkasından ızlemıslerdır bızı perdelerıde yıkadım

Canım yaa terslikler üst üste gelmiş ama iyi tarafından bak pazar günleri için sağlam bi yardımcın olmuş

Cnm ertesi gün 3bucuk 4 gibi aradilar bilgi icin transfer icinde çarşamba gun 3 gibi aradilar saat detayli bilgi verdi ler.dularimdasin cnm burdaki herkese dua ediyorum zaten...inşallah herşey Güzel olacak cnm...

Kizlarr gunaydinnn...nasilsiniz bakalim gsorusmeyeli..bende iim cok sukur..nefes aliyoruz elimiz ayagimiz saglikli Rabbime bin sukur..@portakales hadi guzel haberlerle gelllll insaallahhj...kocamannnnn bhcg lerle insaallahhhhhh...benim de yavrularimdan haber geldi..bugun 3.gunleri..8 tanesi de devam ediyormus..ama 3 u biraz geriden geliyo dedi embriyolog..besinci gun arayacaklar bi daha..o gune giden olursa ki insaallah olur..cgh icin biyopsi alinacak..Allahim sen emeklerimizi bosa cikarma ya Rabbim..korktuklarimizla karsilastirma bizi Allahim..Aminnnnn..

Günaydın herkese ben de dün akşam 23:30 itibari ile çatlatma iğnemi oldum opu için geri sayım başladı. Transferden bile daha çok heyecan yaptım geçen sefer yumurta sayım az olmuştu inşallah bu sefer içleri dolu dolu olur

Canım yaa terslikler üst üste gelmiş ama iyi tarafından bak pazar günleri için sağlam bi yardımcın olmuş
aynen canım zaten dıyorum ıyıkı pazar gunu su bastı evı ya hafta ıcı bassaydı napardım ısın ıcınden cıkamazdım valla su tedavı surecndede hep o hallettı evişini sagolsun yardımcı her zaman ev ısınde bı utu bırıktı onu ben yaptım dıyokı otur otur sen yorulma ben bıraz dınlenıp utuyude yapıcaktım

Neistersin dolma sarma. El yapımı mamtoda yaparım bebisim

Kızlar bıdık cimcime özlemişler beni bir goreyim

:) güzel haberlerini bekliyoruzzzz

Amin canım...
Çok çektik be artık gülsün yüzlerimiz
inşallah yöneticim egunalım....

ben de tedavi için start verdim gibi... bursa jimer ile görüştük, anlaştık. cumartesi histeroskopi yapılcak... şu anda büyüme hormonu olan bi iğne, omega-selenyum-vitamin karışımı bi hap ve doğum kontrol hapı kullanmaya başladım cumadan itibaren.... bebiş yapmak için doğum kontrol hapı kullanıyor olmanın çelişkisi içindeyim

şubat regli ile de micro doz tedavisine başlıyoruz.... yöneticim editörüm olaraktan haberdar ediyim dedim

Canım yumurtaları baskılayıp fazla yorulmasınlar dinlensinler diye dopum kontrol hapı verıyorlar 1 ay önce..
Bende kullanmıştım:)
Hayırlı olsun tedavin inşallah su gibi akıp bebeğini bulur ve kucagına alırsın:)

Cnm sonuçtan bir haber var mı?

Kuzu seni merak ediyom yaa noldu sonuc Merak ettm insallah bol pozitfli olur☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…