kızlar bu arada ben cam sılmeye korkuyorum dun hazır ev ısıne gırısmısken esım dedı camlarıda sılım ben bez yıkadım o sıldıgunaydın kızlar nasılsınız portakales kan testı haberını beklıyoruz pozıtıf olur ınsşallah amınn ecmainn kızlar bende merkezı aradım yarın gıdyorum bakalım toparlnamısmı rahım heycanlıyım guzel olur ınsallah ya bılasık makınem bozuldu gundur servıs gelır ınsallah bugun dun sabah 9 uyandım lavaboya cıkım dıye yurudum yurudm hole bı geldım ayaklarım su ıcınde yere bı baktım heryer su askooo kalk evı su basmış dedım meger banyodakı lavobanın altındakı sıcak su borusu yırtılmıs ama ıyı tarafı ıyıkı soguk su borusu patlamadıdonardık yoksa tabı kocamla basladık suyu temızlemeye canımız cıktı sonra halıları yıkama verdık bu ara hersey ust uste gelıyo
kızlar bu arada ben cam sılmeye korkuyorum dun hazır ev ısıne gırısmısken esım dedı camlarıda sılım ben bez yıkadım o sıldıdedı bundan sonra pazar gunlerı temızlık gunumuz olsun bırlıkte yapalım tek yapamıyosun zaten guluyorum ama allah razı olsun valla kesın komsular pere arkasından ızlemıslerdır bızı perdelerıde yıkadım
Cnm ertesi gün 3bucuk 4 gibi aradilar bilgi icin transfer icinde çarşamba gun 3 gibi aradilar saat detayli bilgi verdi ler.dularimdasin cnm burdaki herkese dua ediyorum zaten...inşallah herşey Güzel olacak cnm...inşallah canım ya dua et bana. meleklerimi orada bırakıp gelmişim gibi hissediyorum bir an önce almak istiyorum onları. seni ertesi gün mu arayıp bilgi verdi ler canım döllenme ile ilgili. Transfer saatini de telefon ile söylediler dimi?
aynen canım zaten dıyorum ıyıkı pazar gunu su bastı evı ya hafta ıcı bassaydı napardım ısın ıcınden cıkamazdımCanım yaa terslikler üst üste gelmiş ama iyi tarafındanbak pazar günleri için sağlam bi yardımcın olmuş
Neistersin dolma sarma. El yapımı mamtoda yaparım bebisimelin değmişken bir tencere de bana:) hafta sonu şehir dışında histeroskopi oldum. çamaşır ütü hepsi kaldı sabah adam işe giyecek kıyafeti zor buldu valla. hemen bi mk çamaşır koyup evden öyle çıktım akşam gider gitmez de ütü. temizlik cabası .. bu arada yemek yapmaya vakit kalır mı kalmaz. yeteri kadar ağladım mı
Günaydın herkese ben de dün akşam 23:30 itibari ile çatlatma iğnemi oldum opu için geri sayım başladı. Transferden bile daha çok heyecan yaptım geçen sefer yumurta sayım az olmuştu inşallah bu sefer içleri dolu dolu olur
inşallah yöneticim egunalım....Amin canım...
Çok çektik be artık gülsün yüzlerimiz
inşallah yöneticim egunalım....
ben de tedavi için start verdim gibi... bursa jimer ile görüştük, anlaştık. cumartesi histeroskopi yapılcak... şu anda büyüme hormonu olan bi iğne, omega-selenyum-vitamin karışımı bi hap ve doğum kontrol hapı kullanmaya başladım cumadan itibaren.... bebiş yapmak için doğum kontrol hapı kullanıyor olmanın çelişkisi içindeyim
şubat regli ile de micro doz tedavisine başlıyoruz.... yöneticim editörüm olaraktan haberdar ediyim dedim
Cnm sonuçtan bir haber var mı?Canım yumurtaları baskılayıp fazla yorulmasınlar dinlensinler diye dopum kontrol hapı verıyorlar 1 ay önce..
Bende kullanmıştım:)
Hayırlı olsun tedavin inşallah su gibi akıp bebeğini bulur ve kucagına alırsın:)
Kuzu seni merak ediyom yaa noldu sonuc Merak ettm insallah bol pozitfli olur☺Canım yumurtaları baskılayıp fazla yorulmasınlar dinlensinler diye dopum kontrol hapı verıyorlar 1 ay önce..
Bende kullanmıştım:)
Hayırlı olsun tedavin inşallah su gibi akıp bebeğini bulur ve kucagına alırsın:)
Cnm sonuçtan bir haber var mı?
Kuzu seni merak ediyom yaa noldu sonuc Merak ettm insallah bol pozitfli olur☺
Ayyy nasi,geccek smdi 20dk☺☺Kuzular 20 dakika sonra dedi kadın:) Bekliyoruz bakalımm hemen yazacagım habersiz bırakmam:))
diğer topikte 24 dakika önce demişin 20 dk sonra diye uzatmaları da oynadık ben oynamıyorum bananeKuzular 20 dakika sonra dedi kadın:) Bekliyoruz bakalımm hemen yazacagım habersiz bırakmam:))
diğer topikte 24 dakika önce demişin 20 dk sonra diye uzatmaları da oynadık ben oynamıyorum banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?