2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Cnm allah büyüktür hakkinda hayirlisi olsun... vakti gelmemiş demekki...rabbim inşallah sana bu sabrinin mükafatı ni en güzel şekilde verir...ne desem boş ...dua etmeye devam

amin canım yapacak bir şey yok hayrımıza olan buymus napalım:)

bahçeci de doktorunuz kim ?

inşallah canım bakalım :))
canım rabbım hayırlısını nasıp etsın uzulme dıyemem uzluyosun ama donmus bebıslerın var onlarla tekrar denersın allah tez zamnda bebısnı nasıp etsın sana ınsallah rabbım buyuk bu acıların mukafatını bebıslerımız kucagımıza aldıgımızda alıcaz ve ıyıkı dıycaz degermıs uzuntulere dıycaz unutmakı allah tasıyamayacgı yuku yuklemzmıs kuluna bızler guçlu kadınlarız mucadele edıyoruz yıkılmak yok umutlarrımız var duvalarımız var rabbım kabul etmeyecegı duvaya el actırmazmıs herey cok güzel olucak ınşallah

AMin canım inşallahh yarınlar hayrımıza olsun ne diye bilirim:)

İnşallah canımm :))
İsyan etmeyi sevmem sadece yorgunum o kadar ağlamak bile istemiyorum canım :)
Aglamak care olmuyo ilk tedavide ikinci tedavide cok uzuldum agladim baktimki olan bana oluyo simdi ucuncu tedaviyd basliyorum bugun ikinci igne gunum rabbim yardimcimiz olsun hakkimizda hayirlisini versin tum evlat sahibi olmak isteyenlerin

estradiol değeri ne bilmiyorum bana nie yapılmadı yapılsa bilirdim heralde ama benim aşamam 9 yumurta toplandı 6 sı ile işlem yapıldı 6 sıda döllenmiş gitmek için adet olmayı bekliyorum.6 yumurta iyiymi bilmiyorum burda 15ler 32 lerden bahsediyolar azmı diye düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…