hadı ınsallah guzel olur hersey heycnala duvalarla beklıyoruz senıKuzular 20 dakika sonra dedi kadın:) Bekliyoruz bakalımm hemen yazacagım habersiz bırakmam:))
ne desek boş rabbim hayırlısını versin inşallahKIZLAR SONUCUM GELDIIII
**NEGATİF**
Cnm allah büyüktür hakkinda hayirlisi olsun... vakti gelmemiş demekki...rabbim inşallah sana bu sabrinin mükafatı ni en güzel şekilde verir...ne desem boşKIZLAR SONUCUM GELDIIII
**NEGATİF**
Oy kuzum yaa off skma canini nolur nasip buz bebelerin var onlarla yola devam insallah bakarsn brlikte baslarz☺KIZLAR SONUCUM GELDIIII
**NEGATİF**
Cnm allah büyüktür hakkinda hayirlisi olsun... vakti gelmemiş demekki...rabbim inşallah sana bu sabrinin mükafatı ni en güzel şekilde verir...ne desem boş...dua etmeye devam
Oy kuzum yaa off skma canini nolur nasip buz bebelerin var onlarla yola devam insallah bakarsn brlikte baslarz☺
bahçeci de doktorunuz kim ?benim bir kızım var..3.denememde kavuştum ona yıllar önce...Şimdi onun da bir kardeşi olsun diye 10 yıl üzerine tekrar tedaviye başladım Bahçeci Fulya'da..Bu Pazar günü yumuşlar toplanacak.Allahım uzun bir aradan sonra aynı şeyleri yaşamak kolay olmadı. Allahım önce olmayanlara sonrada benim gibi kardeş sevdasından bir daha deneyenlere evlatlarını nasip etsin.
canım rabbım hayırlısını nasıp etsın uzulme dıyemem uzluyosun ama donmus bebıslerın var onlarla tekrar denersın allah tez zamnda bebısnı nasıp etsın sana ınsallah rabbım buyuk bu acıların mukafatını bebıslerımız kucagımıza aldıgımızda alıcaz ve ıyıkı dıycaz degermıs uzuntulere dıycaz unutmakı allah tasıyamayacgı yuku yuklemzmıs kuluna bızler guçlu kadınlarız mucadele edıyoruz yıkılmak yok umutlarrımız var duvalarımız var rabbım kabul etmeyecegı duvaya el actırmazmıs herey cok güzel olucak ınşallahinşallah canım bakalım :))
KIZLAR SONUCUM GELDIIII
**NEGATİF**
canım rabbım hayırlısını nasıp etsın uzulme dıyemem uzluyosun ama donmus bebıslerın var onlarla tekrar denersın allah tez zamnda bebısnı nasıp etsın sana ınsallah rabbım buyuk bu acıların mukafatını bebıslerımız kucagımıza aldıgımızda alıcaz ve ıyıkı dıycaz degermıs uzuntulere dıycaz unutmakı allah tasıyamayacgı yuku yuklemzmıs kuluna bızler guçlu kadınlarız mucadele edıyoruz yıkılmak yok umutlarrımız var duvalarımız var rabbım kabul etmeyecegı duvaya el actırmazmıs herey cok güzel olucak ınşallah
Cnm rabbim tez zamanda yuzunu guldursun cok dirayetli bir kadinsin guclusun sabirlisun rabbim sabredenlerle beraberdir muradina erceksin zamani gelince insallahAMin canım inşallahh yarınlar hayrımıza olsun ne diye bilirim:)
Cnm rabbim tez zamanda yuzunu guldursun cok dirayetli bir kadinsin guclusun sabirlisun rabbim sabredenlerle beraberdir muradina erceksin zamani gelince insallah
erbil beyi çok araştırdım en iyisinin o olduğuna karar verdim inşallah yanılmamErbil
Erbil bey nasıl bir doktor?? Memnun musun? Ben de iki ay içinde oraya gideceğim..
canım benim ne güzel demişin yarınlarımız hayır olsun inşallah rabbim neylerse güzel eyler.AMin canım inşallahh yarınlar hayrımıza olsun ne diye bilirim:)
doktorum erbil bey zaten fulyaya erbil bey için gittimCanim benimde yarin kobtrolum var orda belki karsilasiriz..dr un kim senin..bnm erbil bey..orda 3.cu erbil bey de ilk deneemem..dilerim bu sefer yuzumuz hepimizin gulerrr...
Aglamak care olmuyo ilk tedavide ikinci tedavide cok uzuldum agladim baktimki olan bana oluyo simdi ucuncu tedaviyd basliyorum bugun ikinci igne gunum rabbim yardimcimiz olsun hakkimizda hayirlisini versin tum evlat sahibi olmak isteyenlerinİnşallah canımm :))
İsyan etmeyi sevmem sadece yorgunum o kadar ağlamak bile istemiyorum canım :)
estradiol değeri ne bilmiyorum bana nie yapılmadı yapılsa bilirdim heralde ama benim aşamam 9 yumurta toplandı 6 sı ile işlem yapıldı 6 sıda döllenmiş gitmek için adet olmayı bekliyorum.6 yumurta iyiymi bilmiyorum burda 15ler 32 lerden bahsediyolar azmı diye düşünmeye başladımMerhaba canım bende bugün 4. Günümdeyim pazartesi kontrolüm var ilk kontrol bugündü iyi geçti estradiol değerim ölçüldü 400 çıktı iyi mi kötümü bilmiyorum ama yumoşlar iyi gelişiyor dediler bugün 7 mm civarındaydılar. sen ne durumdasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?