Günaydın canım...
Az kaldı 16 şubata
Günaydı . Hazırlar bitimi bebiş için
KIZLAR SONUCUM GELDIIII
**NEGATİF**
Canım bugün anca girebildim. Pozitif yazmanı gönlümden geçirerek ilerledim sayfaları ama olmamış. En hayırlı zamanda gelecek bebeğin inanıyorum canım.KIZLAR SONUCUM GELDIIII
**NEGATİF**
Ayhihihihi eveet 3 hafta kaldı teyzesi :))
Evet canım bitti çok şükür. Herşeyimiz tamam. Kuzumu bekliyoruz artık.
Ağlamak, üzülmek çare olmuyor maalesef... Allah tedavisiz versin yavrunu canım
Canım bugün anca girebildim. Pozitif yazmanı gönlümden geçirerek ilerledim sayfaları ama olmamış. En hayırlı zamanda gelecek bebeğin inanıyorum canım.
canım e2 degerı... yumurtaların azlıgına veya cokluguna bakma onemlı olan dollenmesı kalıtelı olması boyle dusun ben bastan berı hep boyle dusundum dk soyledım saglıklı olsun az olsun yeterkı sonuucmuz pozıtıf olsun oyuzden uzulme benımde e2 3000 cıkmısstı ıptal edıldı persembe donduruldu cumartesıde adet oldum yarın gıdıcam rahım toparlandıysa baslıycaz tınsver ıslemıne.... 6 dollenmıs bak masallah cok guzelestradiol değeri ne bilmiyorum bana nie yapılmadı yapılsa bilirdim heralde ama benim aşamam 9 yumurta toplandı 6 sı ile işlem yapıldı 6 sıda döllenmiş gitmek için adet olmayı bekliyorum.6 yumurta iyiymi bilmiyorum burda 15ler 32 lerden bahsediyolar azmı diye düşünmeye başladım
inşallah kızlar hayırlısı olsun ne diye bilirim ki :))
Portakalesim canıııımmmm benim seni çok seviyorum
Bitanesin sen...
Donmuş bebeler bugünler için var biliyorsun demi?
çok teşekkür ederim. siz hangi hastane ve doktora gidiyosunuz ?canım e2 degerı... yumurtaların azlıgına veya cokluguna bakma onemlı olan dollenmesı kalıtelı olması boyle dusun ben bastan berı hep boyle dusundum dk soyledım saglıklı olsun az olsun yeterkı sonuucmuz pozıtıf olsun oyuzden uzulme benımde e2 3000 cıkmısstı ıptal edıldı persembe donduruldu cumartesıde adet oldum yarın gıdıcam rahım toparlandıysa baslıycaz tınsver ıslemıne.... 6 dollenmıs bak masallah cok guzel
portakales canım takdir allahtan daha zamanı var demek ki..doğru söylüyorsun bize isyan etmek yakışmaz...
Bende seni cok seviyorum canım:))
Yarınlar hayrımıza olsun artık.. Sen yiğen verde daha cok sevinelim canım:)
canım bahcecı umut tub bebek merkezıne gıdıyorum dk selen hanım tek doktor var ordaçok teşekkür ederim. siz hangi hastane ve doktora gidiyosunuz ?
İnşallah canım Rabbimin takdirine boynumuz kıldan ince..
Tedavimde tüp bebekteki tüm yeni yöntemler kullanıldı biliyorsun bundan daha fazlası olamaz her şey güzel gidiyor ama bu gebe kalacam demek değil.
Zamanı var biliyorum hepimiz için...
Donmuşlarımızı birlikte alırız bizde
İnşallah canım bakalımm doktor ne diyecek :)) Güneş güzel doğsun hepimiz için..
Ne zaman görüşeceksin doktorunla..
:) güzel haberlerini bekliyoruzzzz
Amin canim inşallah hepimiz için güzel haberler olsun. yarin bir an önce olsun. çok zor beklemek. son 1 adım var bebeklerimi almak için. alıp bir an önce eve dönmek istiyorum hareket zorluğu yaşıyorum biraz oturup kalkarken sıkıntı oluyor. yarın için de serum verdi doktorum serum taktircaz. hayirlisi rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasin. niyeyse çok güzel hissediyorum. herşey çok çok güzel olacak hepimiz içinCnm ertesi gün 3bucuk 4 gibi aradilar bilgi icin transfer icinde çarşamba gun 3 gibi aradilar saat detayli bilgi verdi ler.dularimdasin cnm burdaki herkese dua ediyorum zaten...inşallah herşey Güzel olacak cnm...
Merhaba güzel kız, bu gün olmadı diye yarın olmayacak değil. İllaki Rabbim seni sevindirecektir.KIZLAR SONUCUM GELDIIII
**NEGATİF**
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?