2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ayhihihihi eveet 3 hafta kaldı teyzesi :))

Evet canım bitti çok şükür. Herşeyimiz tamam. Kuzumu bekliyoruz artık.

Ağlamak, üzülmek çare olmuyor maalesef... Allah tedavisiz versin yavrunu canım

Canım bugün anca girebildim. Pozitif yazmanı gönlümden geçirerek ilerledim sayfaları ama olmamış. En hayırlı zamanda gelecek bebeğin inanıyorum canım.

inşallah kızlar hayırlısı olsun ne diye bilirim ki :))

canım e2 degerı... yumurtaların azlıgına veya cokluguna bakma onemlı olan dollenmesı kalıtelı olması boyle dusun ben bastan berı hep boyle dusundum dk soyledım saglıklı olsun az olsun yeterkı sonuucmuz pozıtıf olsun oyuzden uzulme benımde e2 3000 cıkmısstı ıptal edıldı persembe donduruldu cumartesıde adet oldum yarın gıdıcam rahım toparlandıysa baslıycaz tınsver ıslemıne.... 6 dollenmıs bak masallah cok guzel

çok teşekkür ederim. siz hangi hastane ve doktora gidiyosunuz ?

Bende seni cok seviyorum canım:))
Yarınlar hayrımıza olsun artık.. Sen yiğen verde daha cok sevinelim canım:)

İnşallah canım Rabbimin takdirine boynumuz kıldan ince..
Tedavimde tüp bebekteki tüm yeni yöntemler kullanıldı biliyorsun bundan daha fazlası olamaz her şey güzel gidiyor ama bu gebe kalacam demek değil.
Zamanı var biliyorum hepimiz için...
Donmuşlarımızı birlikte alırız bizde

İnşallah canım bakalımm doktor ne diyecek :)) Güneş güzel doğsun hepimiz için..

kızlar kaçıyorum ben kafa dağıtayım azıcık... Zaten 2 günde izin almıştım şehir dışından kuzenlerım geldi..
Biraz rahatlayayımm:))

Cnm ertesi gün 3bucuk 4 gibi aradilar bilgi icin transfer icinde çarşamba gun 3 gibi aradilar saat detayli bilgi verdi ler.dularimdasin cnm burdaki herkese dua ediyorum zaten...inşallah herşey Güzel olacak cnm...
Amin canim inşallah hepimiz için güzel haberler olsun. yarin bir an önce olsun. çok zor beklemek. son 1 adım var bebeklerimi almak için. alıp bir an önce eve dönmek istiyorum hareket zorluğu yaşıyorum biraz oturup kalkarken sıkıntı oluyor. yarın için de serum verdi doktorum serum taktircaz. hayirlisi rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasin. niyeyse çok güzel hissediyorum. herşey çok çok güzel olacak hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…