Evet canım:)
Sen nasılsın naptın kapına işiyen pisligi def ettin mi?
Ayhihihihi eveet 3 hafta kaldı teyzesi :))
Evet canım bitti çok şükür. Herşeyimiz tamam. Kuzumu bekliyoruz artık.
Ağlamak, üzülmek çare olmuyor maalesef... Allah tedavisiz versin yavrunu canım
Canim ne olur üzülme olur mu..bizler için çıktığımız bu yol için güçlü olmalıyız...bende bu aralar o kadar ćok bebeğim olsun istiyorum ki...bazen kendi kendime konuşuyorum allahım bana kaldıramayacağımdan fazla yükle yükleme şu fani dünyada evlada hasret bir hayat yaşatma 1 tanecik bile olsa eşime ve bana anne baba olma duygusunu nasip eyle yarab sen olmayacak duaları bizlere ettirmezsin...benim yüreğime hiç bilmediğim annelik duygusunu verdiğine göre senin rızanla yolun sonu aydınlık vuslat yakındiŕ inşallah dedim daha dün gece el ayak çekilince ağladım istemsizce...kızlar kaçıyorum ben kafa dağıtayım azıcık... Zaten 2 günde izin almıştım şehir dışından kuzenlerım geldi..
Biraz rahatlayayımm:))
Erbil Yağmur.bahçeci de doktorunuz kim ?
Sabır diliyorum sanaKIZLAR SONUCUM GELDIIII
**NEGATİF**
kızlar kaçıyorum ben kafa dağıtayım azıcık... Zaten 2 günde izin almıştım şehir dışından kuzenlerım geldi..
Biraz rahatlayayımm:))
teşekkürler canım bakalım beklemedeyim heyecanla
inşallh rabbim hamilelik heyecanıda yaşatır canım
sağol canımm inşallah ilk aşamada sağlam yumurtam çıksın en büyük korkum bu yarına kadar geçen sefer sadece 5 yumurta toplandı 2si döllendi
Allah yardımcınız olsun, hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun...sağol canımm inşallah ilk aşamada sağlam yumurtam çıksın en büyük korkum bu yarına kadar geçen sefer sadece 5 yumurta toplandı 2si döllendi
Bari kapıya küçük 1 tl büyük 2 tl diye yazYok canım ya kamera takamadık daha bir şupheli var ama ispatlamak gerek
Kız o benimde aklıma geldi..bugün apartmanı temizliğe gelen kadınla konustuk bizim konuşmayı dinledi bitişik teyze kapıyi açıp sonra kapadı..sanki ben duymadım ćaprazımın yanı gözükmüyo ama kapı açılıp kapandi anladım..neyse bu teyze dışarı cikiyodu sonra durup dururken ortaya laf attı neymiş apartmanın kapisi 3 senedir yapilmamiş otomatı kedi giriyomuş bunu paspasa işiyomuşda içeriye falan girmişte yıkamış bıkmış kokuyomuşta paspas..durup dururken açtı konuyu ha bide...bende bizim kapıuada iki ayaklılar işiyo dedim...3 kez olunca polis çağırdım dedim bilerek anlasın o şüphelendiģim dedenin hanımı bu kadın...bana kedi olmasın demez mi..yok polislerde gayet insan çişi bu dediler dedim...sonradan işte bizde hastayız amcada namazlara camiye gidemiyo 2 haftadır hasta cumaya gidemiyo cumaya zor gitti falan diyo temizlikçi kadın ve bana ortadan ortadan söylüyo...sizce şüphemde haklımıyım...Bari kapıya küçük 1 tl büyük 2 tl diye yaz
En azından maddi bir getirisi olur
Tövbe Ya Rabbim ya sinirlerim bozuluyor bu konuya gelip nöbet tutacam
Kız o benimde aklıma geldi..bugün apartmanı temizliğe gelen kadınla konustuk bizim konuşmayı dinledi bitişik teyze kapıyi açıp sonra kapadı..sanki ben duymadım ćaprazımın yanı gözükmüyo ama kapı açılıp kapandi anladım..neyse bu teyze dışarı cikiyodu sonra durup dururken ortaya laf attı neymiş apartmanın kapisi 3 senedir yapilmamiş otomatı kedi giriyomuş bunu paspasa işiyomuşda içeriye falan girmişte yıkamış bıkmış kokuyomuşta paspas..durup dururken açtı konuyu ha bide...bende bizim kapıuada iki ayaklılar işiyo dedim...3 kez olunca polis çağırdım dedim bilerek anlasın o şüphelendiģim dedenin hanımı bu kadın...bana kedi olmasın demez mi..yok polislerde gayet insan çişi bu dediler dedim...sonradan işte bizde hastayız amcada namazlara camiye gidemiyo 2 haftadır hasta cumaya gidemiyo cumaya zor gitti falan diyo temizlikçi kadın ve bana ortadan ortadan söylüyo...sizce şüphemde haklımıyım...
Bizler yanındayız tatlım klişe olacak ama bu yoldan defalarca geçenlerimiz var..önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız bir aksilik olmazsa haftaya kontrolumüz var bakalım sonuçlarımız nasıl olacak ... zaman da geçmek bilmiyor beklemek hakikaten zor ama umudumu kaybetmek istemiyorum ilk denememiz olacak çook sabir moral motivasyona ihtiyacımız var .. allahım hayırlısını versin hepimiz için
sağol canımm inşallah ilk aşamada sağlam yumurtam çıksın en büyük korkum bu yarına kadar geçen sefer sadece 5 yumurta toplandı 2si döllendi
İyi düşün canım allhın izniyle herşey iyi olacak 1 tane olsun sağlam olsun senşn olsun :)
azospermi teşhisi konuldu ve görünen tüp bebek o da tabi kesin değil tese sonucu net bilgi sahibi olabileceğiz ilaç da kullanıyoruz ama bakalaım henz tahlillerde bi değişiklik yok 0(sıfır) dan başkaBizler yanındayız tatlım klişe olacak ama bu yoldan defalarca geçenlerimiz var..
Ne aklına takılırsa sor..
Niye tüp bebek yapılıyor sorun neymiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?