- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
Allah yardımcınız olsun, hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun...
Canım ne yaptın merak ettim seniHerkese merhaba
Portales insl yarin hamis haberini yazarsin.
Bende yoldayim yumoslarimi gormeye gidiyom..
Canım inşallah hepsi kaliteli gelir yumilerinin
İçindeki endişe mesajından yansıdı resmen bana..
Korktuğun gibi çıkmayacak inşallah
azospermi teşhisi konuldu ve görünen tüp bebek o da tabi kesin değil tese sonucu net bilgi sahibi olabileceğiz ilaç da kullanıyoruz ama bakalaım henz tahlillerde bi değişiklik yok 0(sıfır) dan başka
İnşallah Güldencim dediğin gibi olur yumurta kalitesini arttırmak için ilaç falan da kullandım inşallah işe yaramıştıryani bu 15-20-30 yumurtalara falan çok şaşırıyorum ve acaba pko olmak büyük şans mı bu durumda diye düşünüyorum
Pko da normal değil canım mesela gebe kalınca düşük riski diğer gebelere göre fazla genelde riskli gebelikleri oluyor kanamalı vs..Tabiki kaliteli ve çok yumi olması bir rahatlık ama hep derim bize 1 tane yeter..Rabbim ol desin yeter ki..Bu tedavimde genetiğe giden embriyolarımdan 1 tane bile sağlam gelemeyebilir endişesi taşıyorken 1 tanesi sağlam dediler önce ne kadar mutlu oldum sonra diğerinin sağlam haberi geldi şükrettim...Ya 1 tane bile gelmeseydi.1 tane çıksın yeter dedim hep çünkü anne olacaksam o 1 tane bana yeter dedim...Sende öyle düşün...
2. aydayız ilaçlarda yeni sayılırız daha ama 0 değeri yükseltir mi ilaçlar hani az üretim olsa ya da hareketlilik vs ama bizde hala 0 bekleyelim bakalım görelim mevlam neyler ..Tese ile başarılı olanları biliyorum inşallah sperm elde ederler...
Hatta tedaviye kadar ilaçlardan bir sonuç alınabilir diye umuyorum..
İlaçlar 3 ay sonra etki gösteriyormuş ne kadar oldu başlayalı..
Bizler çok güçlü kadınlarız yorulabiliriz ama asla umdumuzu yok edemeyiz..Doğru söylüyorsun canım ben büyük heyecan ve endişe yaptım sanırım bu nedenle de düşüncelerim biraz karmaşıklaştı 1 tane olsun sağlıklı olsun Allah tamamına erdirsin benim olsun :) dün bi arkadaşıma ziyarete gittim bebeği 2 aylık olmuş uykusuz ve perişan görünüyordu ama tüm yaşadıklarına rağmen çok mutluydu 4. denemede 6 yıl sonra oğluna kavuşmanın sevincini yaşıyor umut etmeye devam dedi bana da
2. aydayız ilaçlarda yeni sayılırız daha ama 0 değeri yükseltir mi ilaçlar hani az üretim olsa ya da hareketlilik vs ama bizde hala 0 bekleyelim bakalım görelim mevlam neyler ..
malum folik asit e vitamini derken aklıma direk mevsim balığı ve bol yeşil salata geldi menu olarak ... minik bir pasta da yapabilirsinkızlar yarın bızım evlılık yıl donumumuz mus unutmustum tedavıydı heyacandı derken yarın guzwl bı menu yapayım dıyorum ama ne yapayımkı hedıye alamam zaten esımede dedım masraf etme zaten sıkıntıdayız ama barı guzel bı sofra hazırlayamda aklıma hıc bırseyde gelmıyorkı yarın kntrolumde var napsam
guzel bı fıkır aslında guzel olur canım sagolmalum folik asit e vitamini derken aklıma direk mevsim balığı ve bol yeşil salata geldi menu olarak ... minik bir pasta da yapabilirsin
Erken çatlamayı Önleyici iğne verdilermikızlar bu çatlatma iğnesi ağrı yapar mı yoksa benim yumurtalar vaktinden önce çatlayacak olabilir mi
Nice mutlu yıllarınız olsun.yeni senenizde üreyin inşallahkızlar yarın bızım evlılık yıl donumumuz mus unutmustum tedavıydı heyacandı derken yarın guzwl bı menu yapayım dıyorum ama ne yapayımkı hedıye alamam zaten esımede dedım masraf etme zaten sıkıntıdayız ama barı guzel bı sofra hazırlayamda aklıma hıc bırseyde gelmıyorkı yarın kntrolumde var napsam
Endişe etme canım bir şey olmaz bu durumda.bende opu öncesi gece saat iki gibi nasıl ağrılarla uyandım a ha dedim çatlıyorlar doktoru arasam bu saatte gel bakayım gerekirse opuya alırım demez herhalde dedim ve yattım geri kocamda Güldü banaevet dün 4 gün boyunca saat 2-3 arası org yaptım en sonuncusunu dün öğlen 2de yaptım ve dün gece de çatlatma iğnemi yaptım.
Endişe etme canım bir şey olmaz bu durumda.bende opu öncesi gece saat iki gibi nasıl ağrılarla uyandım a ha dedim çatlıyorlar doktoru arasam bu saatte gel bakayım gerekirse opuya alırım demez herhalde dedim ve yattım geri kocamda Güldü bana
KIZLAR SONUCUM GELDIIII
**NEGATİF**
Güzel bir uyku Çek bu gece.benim uykumda senin olsun canım.sağol canım umarım ben de benimkileri çatlatmadan fazla sallamadan götürebilirim yarın doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?