- 9 Aralık 2014
- 508
- 487
- 53
Güzel bir uyku Çek bu gece.benim uykumda senin olsun canım.
Hayirli olsun tedavin cnm sonu bebisli olsun benimde ikincu gun ignemi yaptim.bugunarkadaşlar kaç gündür lucrin kullanıyordum bugün adetimin 3.günü dr gittim kortizon ve esterofeme başladım 9 şubata gel dedi kontrola dua edin bu defa yüzüm gülsün 5.denemem inşallah olur bu defa
amiinnn canım inşallah hepimizin sonu güzel olsun inşallah benim dondurulmuş 3 tane var onlar konulunacakHayirli olsun tedavin cnm sonu bebisli olsun benimde ikincu gun ignemi yaptim.bugun
kedi miiiiiiiiKedidir kedi
Şu kediciklerde ne anarşik çıktılar
Şüphelenmekte haklısın canım yarası olan gocunur misali açıklama yapmış kendi çapında ama aslında ele vermiş kocasını...
Kuzum anne olan içi. 1 tanesi yeter allah ol desin yeterki üzme kendinisağol canımm inşallah ilk aşamada sağlam yumurtam çıksın en büyük korkum bu yarına kadar geçen sefer sadece 5 yumurta toplandı 2si döllendi
Kuzum anne olan içi. 1 tanesi yeter allah ol desin yeterki üzme kendini
cnm üzüldüm ama olsun bu günlerde geçecek tatlım güzel günlerinde gelecek gör bak....KIZLAR SONUCUM GELDIIII
**NEGATİF**
ve ben geldim geç oldu ama
bugün kontrolüm güzel geçti ve dr. yumilerimi beğendi veeeeeee perşembe opuya karar verdi yarın çatlatma iğnemi olucam perşembe opuuu heyecan dorukta anlıcanızinşlh yumiler ve spermler kaliteli döllenirler...
inşlh cnm sende hepimizde.....hadi inşallah canım güzel haberler verirsin bizlere
yarın sen diğer gün ben peş peşe güzel haberler veririz inşlh arkadaşm....iyi geceler kızlar hepinize. ben şimdi gidip yatıyorum yarın sabah erkenden de opuya gidiyorum dualarınızı esirgemeyin benden
arkadaşım opu tarihin belli olmuş hayırlısı olsunyarın sen diğer gün ben peş peşe güzel haberler veririz inşlh arkadaşm....
KIZLAR SONUCUM GELDIIII
**NEGATİF**
ve ben geldim geç oldu ama
bugün kontrolüm güzel geçti ve dr. yumilerimi beğendi veeeeeee perşembe opuya karar verdi yarın çatlatma iğnemi olucam perşembe opuuu heyecan dorukta anlıcanızinşlh yumiler ve spermler kaliteli döllenirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?