2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Elifimm30 canım hayırlı olsun kuzum opu günü belirlenmiş darısı doğuracağın güne olsun inş

ahh inşallah dediğin gibi olur canım sağol desteğiniz için heyecan doruktaydı ama beni mantıklı düşünmeye davet ettiniz sağolun hepiniz
neler yaşadığını iyi biliyorum bende yaşadım her tedavimde olgun 1 2 yumurtamdan 1 tanesi dölencekmi diye sabaha kadar uyumadan dualrla beklediğim günlerim oldu inşşşş inşş seni anne yapacak bir tane olsun yeter canım

arkadaşım opu tarihin belli olmuş hayırlısı olsun
şimdiden geçmiş olsun eger olurda gelemezsem kk ya
Rabbim nasip etsin inşallah sonu bebişli olsun

Çok güzel bir haber bu canım..
Maşallah

Elifimm30 canım hayırlı olsun kuzum opu günü belirlenmiş darısı doğuracağın güne olsun inş
hepinize teşekkür ederim kızlar evet inşlh sonum güzel haberler vermek olur....

günaydın kızlar transferi olan arkadaşlar hayırlısı olun pozitif sonuç alanlar allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tedavi sürecinde olanlar allahım hepimizin yardımcısı olsun günümüz güzel haberlerle geçsin (bende 1 aşılama kimyasal gebelik ve 1 tüp bebek negatif sonuçla tedavi sürecimi özelden ege ünversitesine aldım su bana bikaç vitamin verdiler onu kullanıyorum büyük bir ihtimalle şubat yada mart adetimde tedaviye balıyacağız bakalım hakkımızada hayırlısı :)

hepinize teşekkür ederim kızlar evet inşlh sonum güzel haberler vermek olur....
güzel güzel yumilerin olsun en kalitelisinden :)))) inşallah herşey çok çok güzel olsun şekerimmmm
hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun tatlım.... vitamin olarak ne verdiler? sebep nedir??? bu arada muhtemelen aynı zamanlarda tedavimiz olcak gibi

arginmax women biesteron q enzim ten benim amh değerim düşük fsh yüksek anlıyacağın yumurta rezevlerimde azalma var canım senide hayırlısı olsun inşallah son denemelerimiz olur

arginmax women biesteron q enzim ten benim amh değerim düşük fsh yüksek anlıyacağın yumurta rezevlerimde azalma var canım senide hayırlısı olsun inşallah son denemelerimiz olur
benim deeeee amh kaç tatlımm????

hayırlısı olsun canım benim fsh ta gecen ay 7,5 cıktı
fsh en yüksek kaçtı.çünkü her zaman en yüksek değer üzerinden değerlendiriliyor.bende tedavi olmadıkça canım sıkılmasın diye ölçüm yaptırmıyorum.

fsh en yüksek kaçtı.çünkü her zaman en yüksek değer üzerinden değerlendiriliyor.bende tedavi olmadıkça canım sıkılmasın diye ölçüm yaptırmıyorum.
cok garip bir ara nasıl olduysa tüp bebek denemesinde 2.5 lara düştü negatif sonuçtan 2 ay sonra yine yükseldi

cok garip bir ara nasıl olduysa tüp bebek denemesinde 2.5 lara düştü negatif sonuçtan 2 ay sonra yine yükseldi
aslında fsh ının bu seviyelerde olması da çok güzel.... son olsun inşallah... bende fsh en yüksek 19 gördük

C
KIZLAR SONUCUM GELDIIII
**NEGATİF**
canım haktan hayırlısı ben de negatif sonuç aldım. İlk günler zor geçiyo hersey bitmiş gibi bomboş geliyor hayat. Sonra toparlaniyo insan yavaş yavaş. aklıma geldikçe yaşadığım süreç dalıp gidiyorum ama napalım daha sınavımiz bitmemiş inşallah ummadığımiz anda bebeklerimiz bize Merhaba der ve bizimde yuzumuz guler

Evladına giden yolun açık olsun inşallah...
Kolay ve sorunsuz bir tedavi süreci diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…