ben de inanıyorum ki0,79.... bu tedavi öncesi takviyelerin yararına inanıyorum ben....
Günaydın canım..Günaydın canlar...
Günaydın canım..
Randevu zamanın belli oldu mu?
Tamam canım merakla takipteyim kuzu ile ilk karşılaman o heyecanını bizimle paylaşKuzum yarın son kez kan verip doktorumu arayacakmışım. Sanırım yarın beli olur muayene tarihim. Yazıcam size.
Çukurova Üniversitesi canım. Ama ilaç raporum 1 aylikti benim gerçi dondurulmuş da var ama bilmiyorum baştan mi yapsam . Senin ilaç raporu da mı 6 aylık[
canım ben ikinci rapor olayını araştırdım 6 ay geçmediyse testlerin tekrarırını istemiyolarmış direk kurula gönderiyolarmış nerden çıkarıyosun raporu ben zeynep kamilden çıkarıyorum Y yenibidunya
Cnm su an ne asamadasin..benim embriyolar 4.gunde bugun...yarina kadar giden olursa biyopsi alinacak ve cgh ye gitcek..heyecan hic bitmiyo bnm..Allahim sikintilarimizi alsin..ferahlik versin hepimize.doktorum erbil bey zaten fulyaya erbil bey için gittim
Çukurova Üniversitesi canım. Ama ilaç raporum 1 aylikti benim gerçi dondurulmuş da var ama bilmiyorum baştan mi yapsam . Senin ilaç raporu da mı 6 aylık
Sağol canım
İyice çökmeden anne olaydım iyiydi
Arkadaslar transfer in 5.gunundeyim bugün cok şişkinliğim var diye doktora gitmiştim ultrason cektiler herşey normal şükür ler olsun...ama ultrason raporunda rahim kalınlığı 6 mm yaziyor benim kafama takildi daha kalin olmasi gerekiyor diye biliyorum...acaba tutmamis mi.??? Kendimi cok kötü hissediyorum....saatlerdir internet ten araştırıyorum...bilgisi olan var mi...
İvet ben de inanıyomolacaksın ben inanıyorum
buz bebeklerimi aldım geldim yatıyorum arkadaşlar :)
2 tane transfer oldu, hayırlısı bakalım..
Allah tamamına erdirsin inşallahh :))buz bebeklerimi aldım geldim yatıyorum arkadaşlar :)
2 tane transfer oldu, hayırlısı bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?