2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

[
canım ben ikinci rapor olayını araştırdım 6 ay geçmediyse testlerin tekrarırını istemiyolarmış direk kurula gönderiyolarmış nerden çıkarıyosun raporu ben zeynep kamilden çıkarıyorum Y yenibidunya

Çukurova Üniversitesi canım. Ama ilaç raporum 1 aylikti benim gerçi dondurulmuş da var ama bilmiyorum baştan mi yapsam . Senin ilaç raporu da mı 6 aylık

doktorum erbil bey zaten fulyaya erbil bey için gittim
Cnm su an ne asamadasin..benim embriyolar 4.gunde bugun...yarina kadar giden olursa biyopsi alinacak ve cgh ye gitcek..heyecan hic bitmiyo bnm..Allahim sikintilarimizi alsin..ferahlik versin hepimize.

E egunal canım ne güzel hatunmuşsun kız...inşallah güzelde anne olucan..kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş...

Çukurova Üniversitesi canım. Ama ilaç raporum 1 aylikti benim gerçi dondurulmuş da var ama bilmiyorum baştan mi yapsam . Senin ilaç raporu da mı 6 aylık

ilaçlar hakkında bi bilgim yok canım sanırım ilaç raporu bi defaya mahsus çıkıyor ben hastaneye gidip sorucam öğrenince sana yazarım ikinci tedaviyi nerde düşünüyorsun

Arkadaslar transfer in 5.gunundeyim bugün cok şişkinliğim var diye doktora gitmiştim ultrason cektiler herşey normal şükür ler olsun...ama ultrason raporunda rahim kalınlığı 6 mm yaziyor benim kafama takildi daha kalin olmasi gerekiyor diye biliyorum...acaba tutmamis mi.??? Kendimi cok kötü hissediyorum....saatlerdir internet ten araştırıyorum...bilgisi olan var mi...

Transferden sonra rahim kalınlığına baktıran hiç duymadım canım yani bu konu hakkında bir bilgim yok..
Progesteron takviyesi alıyorsun sonuçta endişe etme bence..
Hem gebelik var mı yok mu bu şekilde anlaşılsaydı neden 12 gün bekleyelim test için gider baktırırız ultrasonla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…