2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Doğru söylüyorsun cnm...benim şişkinlik ten ötürü istedi renkli ultrasonu ordaki doktorda herseye bakti rapora da yazdi...ama gel gelelim benim içimi kemiriyor iste..

Doğru söylüyorsun cnm...benim şişkinlik ten ötürü istedi renkli ultrasonu ordaki doktorda herseye bakti rapora da yazdi...ama gel gelelim benim içimi kemiriyor iste..
Şişkinlik ohss den mi sıvı birikimi var mı diye bakıyorlar transferden sonra şükür sen de böyle bir şey yok..
Diğer konuyuda bu şekilde anlayamayız lütfen zehir etme kendine bu günleri tadını çıkar..

Haklisin cnm baska seylerle ugrasmaya calisacam allah hayirlisini nasip etsin hepimize de...desteğin için sağolasın...rabbim kucagini evlatlarinla doldursun...

günaydın canlar ozledım sızı yenı geldım eve muyane oldum ıyıymıs rahım testlerde ıyı cıkmıs estofem dıye bı ılac yazdı dk gunde 3 tane şubatın 7 tekrar cagırdı kan tahlılı yapılcakmış yıne eger ıyı çıkarsa tıransver olcakmıs cıkmazsa ıptal olcakmıs kızlar gıttıgım gun yıne ılacı ıcıpmı gıdeyım yoksa gelıncemı ıceyım tahlıl yapılcakya bıde yazılan hıc bı ılacı nıye ssk karsılamıyor daha tıransverden sonra ıgneler felan yazılcakya oyuzden soruyorum bend ephtılaşmada var ıgne kullancam onun ıcınde hergun otekı ıgnelerı bılmıyorum hangılerı yazılcak eczaneye sordum estofemı ssk karsılamıyormu ozel recete ssk recetesı yazılmamış oyuzden karsılamıyor dedı hıc bısey anlamadım

iki gündür oku oku bitiremedim.. olumlu sonucu alana da ağladım olumsuza da... haftasonu eurofertille görüştüm bizde de sprem azlığı sebebiyle tüp denemesi önerildi. hem maddi olarak toparlanmak adına hem de tedavi öncesi bünyeleri doğal takviyelerle güçlendirmek adına martta denemeyi düşünüyorum. ama burayı okudukça nasıl dayanıcam marta kadar bılmıyorum.

birde sormak istediğim şu,
ben eşim hariç kimse ile bu aşamayı konuşmak istemediğimden dolayı operasyon sırasında ve sonrasında tek başıma olacağım. sizce becerebilir miyim? korku heyecan panik umut umutsuzluk hepsi aynı anda dolaşıyor kanımda..

allahım hepimize yardım et!

gittiğin hastanenin sgk anlaşması lazım tatlım. yoksa o reçetedeki ilaçları sgk karşılamıyor. bu arada o ilaçları en azından transfer sonrasındakileri hemen eczaneye gidip alma; sağlık ocağına git aile hekimine yazdır o zaman sgk karşılıyor canımcım... estrofemi gittiğin gün içebilirsin tatlım sorun olmaz

Allah hepimize yardım etsin canım... becerebilirsin çok panik yapma.... ilk üç-dört gün dinlenmen gerekir transfer sonrası... yemekleri dışardan söylersiniz en fazla :) yada eşin yapabilir...

Topiğin 3.portakalısın
Umutlarınla,endişelerinle ve anne olma isteğinle hoş geldin sefalar getirdin
Tek başına halledebileceğin bir süreç yanında eşin varsa kimseye ihtiyaç duymazsın..
Yumurta toplamada anestezi alacaksın ama kısa süreli olacağından etkisinden kurtulmanda kolay oluyor o gün evde dinlenirsin tamamdır...

egunalım yöneticim nasılsın kiiiii

Cnm rahat ol eşin yaninda olsun yeter...bi kac gün kendini toparla ondan sonra karar ver...allahin izni ile atlatirsin...burda cogu kimse seninle ayni durumda yalniz değilsin yani icin rahat olsun arkadaşım. ..

egunalım yöneticim nasılsın kiiiii
Koşturuyorum canım özel hayatım aktif forum aktif bir o yana bir bu yana savruruluyorum..Adet olayımda tedavi planıda yapayım diyorum bir yanda da işte böle...Sen nasılsın canım?

Süper bir haber bu canım o şiş ve ağrılı hallerden çabucak normal haline döndün maşallah sana...
İlaçları ssk karşılıyormu kısmında bilgim yok canım ben de parasıyla alıyorum ssk sız.. bilen kızlar bilgi verirler..
Ben de öğrenmek istiyorum bunu
İlacını iç ve öyle git testine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…