2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Koşturuyorum canım özel hayatım aktif forum aktif bir o yana bir bu yana savruruluyorum..Adet olayımda tedavi planıda yapayım diyorum bir yanda da işte böle...Sen nasılsın canım?
artık bebiklerini al da gün sayalım senin için diyorum bendeeee

ben de kısmi bi tedavi başlangıcı yaptım... önümüzdeki regl ile tamamen başlıyciiiimmmm şekerim

Koşturuyorum canım özel hayatım aktif forum aktif bir o yana bir bu yana savruruluyorum..Adet olayımda tedavi planıda yapayım diyorum bir yanda da işte böle...Sen nasılsın canım?
çok çok güzelmişsiniz maşallah, beğendim sizi gerçekten,Allah eşinize doğacak yavrularınıza bağışlasın :))

ben de kısmi bi tedavi başlangıcı yaptım... önümüzdeki regl ile tamamen başlıyciiiimmmm şekerim
bende bende şubat reglisi ile balayacağım kiii :))

aynı reçeteyi aile hekiminize veya başka bi devlet hastanesi druna yazdırırsanız karşılar hatunlar

bende bende şubat reglisi ile balayacağım kiii :))
valla dr şubat reglinle gel mart ortasında transferi yaparız dedi mikrodoz dedi.... perşembe gidince bi daha konuşcam. azcık araştırdım mikrodozu, fsh ı yüksek rezervi az hastalarda uygulanması tavsiye ediliyomuş... bilgin olsun şekerimmmm şekerpancarimmmm

canım benim inşallah hadi bakalım, hamiş kalırız belki 40'larımız karışır :))) şöyleki ilk tedavimde iğnelerden bir fayda göremedim.375 lik puregon kullandım.2 yumoşum oldu kalitesi düşüktü.dr.cum bu tedavide klomen deneyeceğiz dedi.infertilitenin baş aktörü aslında :) aynen düşük doz ile yüksek kaliteli embriyo elde edilebiliyor.en iyisi düşük doz gitmek bence bizim gibi hastalarda dicem :))

Veeee bu sefer minikin ya da miniklerin gelecekki...
inşallah tatlım inşallah... hayırlısıyla... bende seninki (leri) görmeyi çok istiyorum.Allah ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah... annen sana gebeyken nasılmış, midesi bulanmış mı, çünkü birçok yönden anneye çekiliyor bu konularda :)) inşallah süper rahat bir gebelik geçirirsin yaaa...

Iyı gunler hanımlar ben bugun uye oldum tup bebek transferı oldum gecen hafta salı gunu yanı 1 hafta olucak kasık agrım cok sankı reglı olucakmısım gıbı ayaklarım goguslerım agrıyor korktum testte yapmıyorum daha cıkmaz dıye doktorum nor mal dıyor ama panık oldum sızdede olan varmı bole ıyı gunlerrr

Amin kuzum inşallah peşpeşe doğum yaparız. Annem doğum yapana kadar kusmuş maalesef. İnşallah ona çekmem.

benim koca yine arkadaşlarıyla buluşmaya gitti... Evde yalnızım yine pehh Doğum olunca çıkamicam diyip kaçıyo valla...

Merhaba canım senden iyi haberler aldığıma sevindim. Ben de bi bakıma seni takip ediyorum bende bugün opu oldum bu ay dondurulacak ve seninki gibi herşey normal çıkarsa öbür ay transfer olacak inşallah peş peşe alırız ve veririz güzel haberlerimizi bütün sayfa olarak tabii

Bende bende bende çok istiyorum hemen buz bebeklerime kavuşmayı ama aşamalı gidiyoruz tüm sorunları ortadan kaldıralım diye..Sırada histeroskopi var bir adet olaydım iyiydi
Bir ara okudum sanki ama cevap veremeden forumdan çıkmak zorunda kalmıştım..
Takviyeler alıp öyle tedaviye start vereceksin dimi...
Çok istiyorum seni gebe görmeyi inaşşalh bu kez mutlu sona ulaşırız hepimiz..

benim koca yine arkadaşlarıyla buluşmaya gitti... Evde yalnızım yine pehh Doğum olunca çıkamicam diyip kaçıyo valla...

Doğumu kendimi yapacakmış lohusa haliyle çıkamayacak diye şimdiden dışarı atıyor kendini
Erkek milleti çıkacağı varsa yine çıkar o zamanda bahane etmesin cem paşayı
Ayyy çok gerginim bir regl olaydım iyiydi

sgk karşılıyor estrofem, crione jel, pıhtılaşma iğnelerini hemen hemen hepsini, fakat şimdi elindeki özel reçete, doğal olarak onunla alamazsın. O reçetini aile hekimine götür veya sgk olan bir hastaneye orada yazarlar, o zaman sgk öder canım. Eczane tanıdık ise önce al, sonra yazdırırsın..

Aaa sgk karşılıyor mu ben hep özel alıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…