Ben karnımı doyurdum geldim Güldencim :) Bu arada maşallah resimden gördüğüm kadarıyla çok tatlı bir bayansınPek sessiz kalmışız akşam akşam...
Nerelerdeniz kızçeler
tamam canım ozaman tıransverden sonrakı yaılcak ıgnelerı aıle hekımıne yazdırım barı cok sagol canım bılgı verdıgın ıcın cık sagolsgk karşılıyor estrofem, crione jel, pıhtılaşma iğnelerini hemen hemen hepsini, fakat şimdi elindeki özel reçete, doğal olarak onunla alamazsın. O reçetini aile hekimine götür veya sgk olan bir hastaneye orada yazarlar, o zaman sgk öder canım. Eczane tanıdık ise önce al, sonra yazdırırsın..
aminnn canım kac yum toplandı umarım cok ıyı devem eder hersey ....ınsallah mujde verelım pozıtıf haberlerı alalım hepımız ınsallah uzulme dondurulduguna canım E egunal da dedıgı gıbı boyle si daha ıyı dk dedım erken adet oldum dıyo erken olmadın adetını artık bız ayarlıyoruz eskı duzen yok normal dedı sanırım 2 kere dada gıderım oyle tıransver olur ınankı adet olunca bedenen cok rahatladım ılacların etkısını attım sanırım oyuzden daha ıyı oldu ınsallah degerlerım yukselmez bu ay tıransverımıde olurum ınsallahMerhaba canım senden iyi haberler aldığıma sevindim. Ben de bi bakıma seni takip ediyorumbende bugün opu oldum bu ay dondurulacak ve seninki gibi herşey normal çıkarsa öbür ay transfer olacak inşallah peş peşe alırız ve veririz güzel haberlerimizi bütün sayfa olarak tabii
valla adet olunca sankı uzerımdekı butun agrılık yuk gıttı bedenen kus gıbı hafıfledım valla ınsallah boyle devam eder bı dahakı testtede normal cıkar hersey kızlar yazmıs karsılıyormus hanı tırasnver oncesı ıgne ılac yazılcakya dıyorum ogun saglık ocagında yazdıram hepsını aıle hekımıne bosa okadar odemeyelım.. canım sende durumlar nasıl adet oldunmu yenı gırebıldım... bugun evlılık yıl donumu cok yoruldum merkezden gec gelebıldım yemektı sofraydı derken sımdı gırebıldım mujdelı haberler varmıSüper bir haber bu canım o şiş ve ağrılı hallerden çabucak normal haline döndün maşallah sana...
İlaçları ssk karşılıyormu kısmında bilgim yok canım ben de parasıyla alıyorum ssk sız.. bilen kızlar bilgi verirler..
Ben de öğrenmek istiyorum bunu
İlacını iç ve öyle git testine...
cokk sagolun kızlar valla allah razı olsun cevaplarınız ıcın tıransver sonrası yapılıcak ıgnelerı aıle hekımıne yazdırım o receteyı goturup ya benım kımlık kayboldu cıkarttıramdım evlılık cuzdanı olur dımı kızlar aıle hekımınesaglık ocagına gıdınce bı sorun cıkarmazlar ınsallahgittiğin hastanenin sgk anlaşması lazım tatlım. yoksa o reçetedeki ilaçları sgk karşılamıyor. bu arada o ilaçları en azından transfer sonrasındakileri hemen eczaneye gidip alma; sağlık ocağına git aile hekimine yazdır o zaman sgk karşılıyor canımcım... estrofemi gittiğin gün içebilirsin tatlım sorun olmaz
geldımmmm geldım kızcemPek sessiz kalmışız akşam akşam...
Nerelerdeniz kızçeler
Oh afiyet olsun canım bol bol su iç ve proteinle beslen..Ben karnımı doyurdum geldim Güldencim :) Bu arada maşallah resimden gördüğüm kadarıyla çok tatlı bir bayansın
7 yumi yeterince olgun değildi demek işleme girmemiş...canlar Merhaba bizimde dün 17 yumurta toplandı bugün aradilar 10 u işlem görmüş 8 i döllenmiş. iyi mi ki?
Ben de mutfağa girdim kimse olmayınca..geldımmmm geldım kızcem
valla adet olunca sankı uzerımdekı butun agrılık yuk gıttı bedenen kus gıbı hafıfledım valla ınsallah boyle devam eder bı dahakı testtede normal cıkar hersey kızlar yazmıs karsılıyormus hanı tırasnver oncesı ıgne ılac yazılcakya dıyorum ogun saglık ocagında yazdıram hepsını aıle hekımıne bosa okadar odemeyelım.. canım sende durumlar nasıl adet oldunmu yenı gırebıldım... bugun evlılık yıl donumu cok yoruldum merkezden gec gelebıldım yemektı sofraydı derken sımdı gırebıldım mujdelı haberler varmı
canım ınsallah hemen gelırde yersınız ac beklemezsın daha fazla atıştırsana bıseyler kocan gelene kadarBen de mutfağa girdim kimse olmayınca..
Kocacım geleydi de yiyeydik öldüm açlıktan günah bana
ben tanıştım 2 kere felan gordum aile hekımını 2 ay onceydı dedımkı bıkere hamıle kalınca gelırım anlttım tub bebek tedavısıne baslıycagımı dıyo bu ısler okadar kolay degılErken adet oldum diye dertleniyordun bi de
Aile hekimini bende kullanayım bari kimdir nasıl biridir hiç görmedim artık tanışma vakti geldi
canım ınsallah hemen gelırde yersınız ac beklemezsın daha fazla atıştırsana bıseyler kocan gelene kadar
ben tanıştım 2 kere felan gordum aile hekımını 2 ay onceydı dedımkı bıkere hamıle kalınca gelırım anlttım tub bebek tedavısıne baslıycagımı dıyo bu ısler okadar kolay degılcok moral verdı saglolsun sende gıt valla yazık ssk karsılıyorsa yazdıralım ilaçları valla
allah yardımcınız olsun ınsallah guzel bı yemek keyfı yapın pesınede bı cay keyfı ohhh mıs afıyet olsun ınsallah rızkınız herzaman bol olsun tez zamnda o sofrada mama sandalyesıne oturan sıze eslık eden bebısınızde olsun ınsalllah amınn ecmaınnnnGenelde yerim ama bakşam bekleyesim geldi yorgun gelecek biliyorum bugün zor bir gündü onun için gelince masaya yanlız oturmasın eşlik edeyim...İyi eş egunal
amin canım çokkkk teşekkür ederim hepimiz için su akıp giden gibi bir tedavi süreci olsun ...Evladına giden yolun açık olsun inşallah...
Kolay ve sorunsuz bir tedavi süreci diliyorum..
Daha önceki tedavilerimde ssk yı kullandım canım ama uzun süre ara verdiğimden şimdi karşılıyormu rapor olmadan bilmiyordum sadece kan pıhtılaşması iğnelerini biliyorum karşıladığını diğerlerini yeni öğrendim..
Erkekmiş benim aile hekimim ben de dicem tüp için geldim bekletme beni hemen yaz acil gidip doğurmam lazım dicemtabii böyle dersem acil doğurmam lazım falan akli dengemden şüphe edip antidepresan da yazıp yollayabilir
Amin bitanem..allah yardımcınız olsun ınsallah guzel bı yemek keyfı yapın pesınede bı cay keyfı ohhh mıs afıyet olsun ınsallah rızkınız herzaman bol olsun tez zamnda o sofrada mama sandalyesıne oturan sıze eslık eden bebısınızde olsun ınsalllah amınn ecmaınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?