2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

tamam canım ozaman tıransverden sonrakı yaılcak ıgnelerı aıle hekımıne yazdırım barı cok sagol canım bılgı verdıgın ıcın cık sagol

aminnn canım kac yum toplandı umarım cok ıyı devem eder hersey ....ınsallah mujde verelım pozıtıf haberlerı alalım hepımız ınsallah uzulme dondurulduguna canım E egunal da dedıgı gıbı boyle si daha ıyı dk dedım erken adet oldum dıyo erken olmadın adetını artık bız ayarlıyoruz eskı duzen yok normal dedı sanırım 2 kere dada gıderım oyle tıransver olur ınankı adet olunca bedenen cok rahatladım ılacların etkısını attım sanırım oyuzden daha ıyı oldu ınsallah degerlerım yukselmez bu ay tıransverımıde olurum ınsallah

valla adet olunca sankı uzerımdekı butun agrılık yuk gıttı bedenen kus gıbı hafıfledım valla ınsallah boyle devam eder bı dahakı testtede normal cıkar hersey kızlar yazmıs karsılıyormus hanı tırasnver oncesı ıgne ılac yazılcakya dıyorum ogun saglık ocagında yazdıram hepsını aıle hekımıne bosa okadar odemeyelım.. canım sende durumlar nasıl adet oldunmu yenı gırebıldım... bugun evlılık yıl donumu cok yoruldum merkezden gec gelebıldım yemektı sofraydı derken sımdı gırebıldım mujdelı haberler varmı

cokk sagolun kızlar valla allah razı olsun cevaplarınız ıcın tıransver sonrası yapılıcak ıgnelerı aıle hekımıne yazdırım o receteyı goturup ya benım kımlık kayboldu cıkarttıramdım evlılık cuzdanı olur dımı kızlar aıle hekımınesaglık ocagına gıdınce bı sorun cıkarmazlar ınsallah

canlar Merhaba bizimde dün 17 yumurta toplandı bugün aradilar 10 u işlem görmüş 8 i döllenmiş. iyi mi ki?

Ben karnımı doyurdum geldim Güldencim :) Bu arada maşallah resimden gördüğüm kadarıyla çok tatlı bir bayansın
Oh afiyet olsun canım bol bol su iç ve proteinle beslen..
Toplamada protein kaybımız oluyor takviye yaparsan daha çabuk toparlanırsın...
Ayrıca çok teşekkür ederim.
Avatar resmimden sıkıldım yenisini bulamadığımda kendi fotomu kullanıyorum

canlar Merhaba bizimde dün 17 yumurta toplandı bugün aradilar 10 u işlem görmüş 8 i döllenmiş. iyi mi ki?
7 yumi yeterince olgun değildi demek işleme girmemiş...
10 işleme girip döllenen 8 olunca gayet iyi canım..
önemli olan işleme girip kaçının döllenebildiği burdada gayet başarılı olmuş yumi ve sperm...

Erken adet oldum diye dertleniyordun bi de
Aile hekimini bende kullanayım bari kimdir nasıl biridir hiç görmedim artık tanışma vakti geldi

Ben de mutfağa girdim kimse olmayınca..
Kocacım geleydi de yiyeydik öldüm açlıktan günah bana
canım ınsallah hemen gelırde yersınız ac beklemezsın daha fazla atıştırsana bıseyler kocan gelene kadar

Erken adet oldum diye dertleniyordun bi de
Aile hekimini bende kullanayım bari kimdir nasıl biridir hiç görmedim artık tanışma vakti geldi
ben tanıştım 2 kere felan gordum aile hekımını 2 ay onceydı dedımkı bıkere hamıle kalınca gelırım anlttım tub bebek tedavısıne baslıycagımı dıyo bu ısler okadar kolay degıl cok moral verdı saglolsun sende gıt valla yazık ssk karsılıyorsa yazdıralım ilaçları valla

Daha önceki tedavilerimde ssk yı kullandım canım ama uzun süre ara verdiğimden şimdi karşılıyormu rapor olmadan bilmiyordum sadece kan pıhtılaşması iğnelerini biliyorum karşıladığını diğerlerini yeni öğrendim..
Erkekmiş benim aile hekimim ben de dicem tüp için geldim bekletme beni hemen yaz acil gidip doğurmam lazım dicem tabii böyle dersem acil doğurmam lazım falan akli dengemden şüphe edip antidepresan da yazıp yollayabilir

Genelde yerim ama bakşam bekleyesim geldi yorgun gelecek biliyorum bugün zor bir gündü onun için gelince masaya yanlız oturmasın eşlik edeyim...İyi eş egunal
allah yardımcınız olsun ınsallah guzel bı yemek keyfı yapın pesınede bı cay keyfı ohhh mıs afıyet olsun ınsallah rızkınız herzaman bol olsun tez zamnda o sofrada mama sandalyesıne oturan sıze eslık eden bebısınızde olsun ınsalllah amınn ecmaınnnn

benımkı kadın zaten bende 2 ay once kayıt oldum kaydetmıyorlar sadece hamılelerle bebklerı kaydeıyoruz dıyor 2saglık ocagı gezdım sonuncuda dedım ben tub bebek tedavısıne baslıycam yazmanız lazım benı dedı tmm ozaman hemen yazalım lutfen hamıle kalır kalmaz gelın haber verın saglık bakanlıgı cok sıkı dentım ugluyor ıgener var vurulmanız gereken dedi zaten gercektende onun ıcın yazılcaktım sende soyle tub bebek tedavısınde oldugunu antıdeprasan yazmıyolar donıtex bıle yazdıramamıstım bı oncekı aıle hekımıme

Amin bitanem..
Hepimizin evleri bebek sesleriyle dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…